22
sep
Seneste opdatering: 22/9-19 kl. 2015
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Where white people are getting so good at selfhatred, they are trying to kill themselves

Den “Vrede Perker” i samtale med den ret sjove Gavin Mcinnes. Man kan også høre i dag, hvorfor Anette Heick forlod Sverige, hvortil hun flyttede omkring 2002. Hun boede nord for Malmø. Jeg ville have frarådet hende at flytte til Sverige allerede i 2002, der gik dengang en strøm af danskere, der var lokket af billige boliger og biler, tyndt øl og diffentieret moms. Jeg forlod landet samtidig som hun flyttede ind.

Nu er Anette Heick ikke nogen intellektuel, der bærer præg af at læse andet end tabloider og ugeblade, men det er alligevel interessant at høre om afviklingen af Sverige iagttaget fra gulvhøjde. Hendes drenges skole var i opløsning af mellemøstlig volds- kaos- og våbenkultur, og fejheden hos kommune- og skoleledelsen fik hende til at give op og flytte hjem.

Der kan komme mere om Sverige senere i programmet, jeg har ikke hørt det hele, for to timer Anette Heick på årets måske sidste sommersøndag? Jeg skal ud og købe kantareller, piskefløde og rødvin – skoven er for langt væk fra København på cykel, med mindre man kører i en cykelklub. Annette Heick, Tv-vært og sangerinde minut 9:35 og frem.

Jeg anbefaler også Henrik Jönsson VÅLD & VERKLIGHET: Att balansera trygghet och frihet og Stoppa brottsvågen mot våra kinesiska turister i Sverige

Facebook og censur – problemet stikker dybere

Af: Hans Rustad

MSM har de samme holdninger som Facebook

Hvorfor har Facebook kunnet indføre en censur på sit sociale medie, der minder om totale staters praksis – man erklærer et menneske for en ikke-person der ikke må nævnes, med mindre han svines til. Hvorfor kan Facebooks kommunikationschef i Norden komme med et sådant statement uden blusel?

Fordi de etablerede medier selv har nogle af de samme holdninger som Facebook. Når Berlingerens Søren Schauser skal referere Nye Borgerliges forslag om samråd med statsministeren om Facebook-censuren, får han sig selv til at skrive:

Tommy Robinson, med fødenavnet Stephen Yaxley-Lennon, har grundlagt organisationen English Defence League og er berygtet for opviglen til vold mod muslimer.

Medierne har deltaget i britisk justitsvæsens justitsmord på Tommy Robinson. Robinson er ikke “berygtet for opviglen til vold mod muslimer”. I så fald er Berlingeren “berygtet for opviglen til vold mod højrefløjen”. Den slags uhørt propaganda mod et enkelt menneske er selve forudsætningen for Facebooks digitale udslettelse af Tommy Robinson.

Det er et stift stykke at ville introducere læserne for Nye Borgeliges forslag ved at svine personen, som Facebook har erklæret krig, til.

Facebooks erklæring af Tommy Robinson, som en ikke-person er et stykke Orwellania. Det er en prøveballon. Hvis Facebook kan dømme et menneske til social død er det en magtdemonstration, der berører ytringsfriheden i hele samfundet.

Berlingeren lader som om man ikke forstår det. De omtaler Robinson som om han fortjener det. Palle Weiss er også bovlam i Jyllands-Posten. Han remser Robinsons synderegister op – BNP, English Defence League, Pegida, men han nævner ikke at Robinson har brudt med dem alle sammen, fordi han ikke ville være med til at radikalisere mennesker i retning mod vold, det stik modsatte af hvad Berlingeren skriver.

Sandheden er at Tommy Robinson er et offer for en stat, der har tilvalgt islam og muslimerne og følgelig bliver paranoid overfor sin egen befolkning. En talentfuld arbejderklassedreng bliver en trussel. Billederne, der viste britiske soldater der spontant viste deres begejstring for Robinson, skræmte livet af forsvarsledelsen. Selv de mest moderate soldater blev fyret.

Robinson handler i bund og grund om vi skal forsvare vores nationalstater eller undsige dem. Danske medier tør ikke åbent erklære sig anti-nationale. Men de hetzer Trump og Robinson hver eneste dag. De driver en systematisk desinformationskampagne.

Det ved vi, som er så heldige og privilegerede at vi kan bruge flere timer hver dag på at følge USA. Det, de danske medier rapporterer fra USA, er Demokraternes og de Trump-hadende mediers løgne. Det er ren propaganda.

Facebook har en mørk side og Peter Münster viste den i fuld offentlighed

Hvordan tror danske medier de kan overleve, hvis de systematisk bedrager og lyver for deres publikum?

Virkeligheden byder altid på overraskelser.

Facebook har en mørk side og Peter Andreas Münster viste den i fuld offentlighed. Den kendte blogger Paul Jospeh Watson har tidligere henledt opmærksomheden på en Facebook-policy, hvor det hedder at det er lovligt at benytte vold mod mennesker, der spreder had. Statementet blev senere trukket tilbage.

A Community Standards update published by Facebook states (emphasis mine); “Do not post: Threats that could lead to death (and other forms of high-severity violence) of any target(s) where threat is defined as any of the following:

Statements of intent to commit high-severity violence; or

Calls for high-severity violence (unless the target is an organization or individual covered in the Dangerous Individuals and Organizations policy)….” Facebook legitimerer trusler og vold mod personer de selv har kategoriseret som farlige

Men det er samme holdning Münster bekræfter: Hvis man sammenligner et menneske med Ratko Mladic, hvad er det så man signaliserer? Mladic står for krigsforbryderdomstolen i Haag. Robinson er på fri fod. Fortjener han egentlig det? Fortjener han at leve? Facebook lægger op til at nogen skal tage hånd om sagen.

Så langt er vi kommet, og medierne og politikerne lader som ingenting.

De er imod radikalisering, men i virkeligheden tilrettelægger de præmisserne for en radikalisering af deres egen befolkning.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

“Tommy Robinson, med fødenavnet Stephen Yaxley-Lennon, har grundlagt organisationen English Defence League og er berygtet for opviglen til vold mod muslimer” – Ja. Og var den kræsenpind så utilfreds med kosten i fængslet at han tabte sig, kunne han jo bare have spist kage… Selvom hun aldrig havde sagt det, vil jeg ønske, det var mig, der havde opfundet det fiktive citat af den franske dronning. For mere behøves ikke for at beskrive sagens kerne. Hverken dengang i slutningen af 1700 tallet og den verden, “journalist” Søren Schauser, befinder sig i. De har ikke begreb skabt om realiteterne. Eller også… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Steen

ox… A n o n y m o s
Steen,din kommentarsektion stinker af gennemsigtighed og USIKKERHED.
M.h.t.Hans Rustad,kan jeg kun være enig i din opfattelse af ham.
Jeg begynder at forstå hvordan redox og andre socialister har kunnet hacke UP’s kommentarspor.

Tore
Tore
2 years ago
Reply to  Nielsen
River
River
2 years ago

OT
https://youtu.be/DqBkuC4Oh-g
Genialt: Islam is right about women.

NINA
NINA
2 years ago

Man kommer nemt til at bruge for meget tid på at blogge, og den tid har jeg ikke mere. Men her kommer en sidste salve, som en alvorlig, velment advarsel til alle jer danske og svenske bloggere, der har hjertet uden på tøjet og fortjener bedre, end der er lagt op til. Gavin McInnes og Ezra Levant omtales ofte som shock jocks, hvilket er slang for en politisk person, der vha. humor og vilde overdrivelser søger og kontakter et publikum. Det er velkendt, at McInnes arbejder sammen med Steve Bannon, der støtter sig til David Horowitz’s højst tvivlsomme “Middle East… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  steen

Det er ikke mig, der har skrevet kommentaren nedenfor. Det er højst sandsynligt en hademail fra Peter Buch, hvis navn og e-mail adresse, jeg om lidt skal slette og erstatte med egne data for at kunne poste denne kommentar. Hvis der kommer flere i mit navn, er det ikke mig, der har skrevet dem. Heldigvis har andre kommentatorer mig bekendt været for ordentlige til at misbruge den mulighed, som den svigtene teknik giver os for tarvelig handlemåde. Ang. Hans Rustad har han ligesom Fjordman tigget på nettet. I hans tilfælde gjaldt det penge til en billet til et møde i… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  NINA

Peter Buch sender ikke hademail.
Snaphanens redaktion skulle kunne fastslå at ip hos ““Den finder i heldigvis andre steder, hvis I altså vil.” – Peg gerne.” -er forskellig fra min?

Skulle der være nogen, der har oplevet hatemail fra mig bedes de melde sig.
Der var engang en kort stund nogle der brugt samme navn som mig på Uriasposten, men det var yderst kortvarigt.
Vi er vist stadig omkring 25 med samme navn i Danmark, så det er måske tillige lidt voldsomt ene at ville tage patent på det…
Peter Buch

Bjarne
Bjarne
2 years ago
Reply to  NINA

Det er mærkeligt for kommentarerne i dit navn lyder forbavsende ens … Steen kan du ikke bekræfte om kommentarerne fra NINA stammer fra samme person, eller flere? Tommy Robinson har store udgifter til advokat, eftersom at staten fører krig mod ham. Udgifter til sikkerhed, jeg tror ikke at han kan regne med staten, man kunne frygte at et terror angreb lige “smuttede” forbi myndighedernes næse. Tommy har sat liv og lemmer på spil i oplysningskampen mod islam, hvad har du (eller jeg) gjort i den kaliber? Ikke noget der kan sammenlignes. Jeg er mere tilbøjelig til at sætte min lid… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  NINA

“Den finder i heldigvis andre steder, hvis I altså vil.” – Peg gerne.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  NINA

Nina spørger sig selv?
Det er jo en mulighed.
Eller en anden en har ikke udfyldt felterne og sat egne ting ind…
Peter Buch

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  NINA

Nina Horowitz nævnes ikke på wiki. i forbindelse med MEF. The Middle East Forum (MEF) is an American conservative[3] think tank founded in 1990 by Daniel Pipes, who serves as its president.[4] MEF became an independent non-profit organization in 1994. It publishes a journal, the Middle East Quarterly. The Middle East Quarterly (MEQ) is a quarterly journal devoted to Middle Eastern affairs. It was founded in 1994 by Daniel Pipes and the current editor is Efraim Karsh, Research Professor and former Director of Middle East and Mediterranean Studies at King’s College London.[8] According to a report by the Center for… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  NINA

Hvor finder man den seriøse islamkritik?
At Tommy Robinson har penge, er ikke nogen hemmelighed, det fortæller han jo selv. Men jeg betragter ham som en seriøs islamkritiker. Jeg er nysgerrig.

Bjarne
Bjarne
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Hvis man har læst nogle af NINA’s kommentarer ved man hvad han mener. Den “seriøse islam kritik” findes blandt folk der (udelukkende) kritiserer en anden religion … suk!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x