23
sep
Seneste opdatering: 24/9-19 kl. 2125
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Thunberg var rasende over at Trump stjal hendes store øjeblik

Hvilket antagelig medvirkede til volsomheden i hendes tale lidt efter. Hun er et sygt barn, men ikke så sygt som hendes forældre og de store kanoner, der udnytter hende. Jeg så to minutter af hendes hysteriske, tåkrummende tale, der må være skrevet af superdyre taleskrivere betalt af George Soros, så måtte jeg give op af skam på min civilisations vegne. Trump, der ikke er den følsomme type, tweetede lidt ondt: “She seems like a very happy young girl looking forward to a bright and wonderful future. So nice to see!”

Klimadagsordenen: Overstatslighed og massive overførsler til den 3 verden

Skam over António Guterres, Angela Merkel, Stefan Löfven, Emmanuel Macron og Mette Frederiksen. Skam over medløbermedierne og alle de honoratiores, der roste Thunbergs tale fordi den var vand på deres storpolitiske dagsorden: Overstatslighed og transfereringer til den 3 verden. Talen var rædselsfuld og grotesk. ‘From excited to puzzled to angry. Greta Thunberg’s facial expressions revealed her devastation at having Trump hijack her big moment   –    Fjordman skriver bla:

Etablerte medier lurer på hvorfor noen mennesker blir såkalte “klimaskeptikere.” Vel, slike uverdige opptrinn som dette bidrar. Det vi ser nå i FN er ikke miljøvern. Dette er massehysteri, som kynisk piskes opp av globalister mens store mengder penger skal skvises ut av skremte borgere i vestlige land. Dette handler om makt og penger, ikke om klima. Se også Back in Greta’s Sweden: September Snow in Sweden: “Earliest in at least 20 Years”

Apatiska barn berättar: Vi tvingades spela sjuka

“Apatiske asylbørn” var en politisk korrekt sygdom – og ren svindel

Selvfølgelig vidste enhver der turde stole på sine egne øjne, at Sverige ikke have fundet en ny psykiatrisk sygdom, der ikke fandtes i Norge og Danmark. Det var en politisk konstruktion i halvandet årti, men man røg ud af det gode selskab, for at sige det. Propagandistiske, svenske journalister holdt på denne “sygdom,” for man kunne jo ikke antyde at de ædle vilde tog en ved næsen.

I halvandet årti, var “apatiske asylbørn” officiel, svensk ortodoksi, kraftigt understøttet af statsjournalistikken, der svinede enhver til, der antydede at diagnosen var for usandsynlig. Akkurat som farcen, at vi skulle holde mund med at “mindreårige afghanere” var midaldrende. Kollektive løgne er i høj kurs i semi-totalitære samfund.

Hvor var alle de svenske psykiatere bortset fra en Thomas Jackson, der insisterede på faglig tilregnelighed? De skulle ikke have klinket noget, de spillede med på regimets historier. Det viser også graden af følgagtighed og fejhed i en befolkning. Det var malingering by proxy hele tiden.

Bliver der storvask nu, og bliver disse familier smidt ud? Nej! Sverige fortsætter sin kurs mod national og åndelig undergang. Det overordnede mål, at opløse nationen ved at opløse befolkningen, trumfer ubehagelige sandheder som politiske diagnoser.

Næste massepsykose ruller allerede: Greta Thunberg. “Klimaet” er lige så meget fup som apatien. Formålet er mere overstatslighed og flere skatter. Sådan trækker totalitære ledere en naiv befolkning rundt ved næsen, for naive er de, der tror, de lever  i et fungerende demokrati og i en rationel tid. Svensk “demokrati” har meget længe været en gigantisk Potemkin kulisse. Dansk snerper derhen ad.  Apatiska barn berättar: Vi tvingades spela sjuka. og Apatiska barn berättar i Filter: Tvingades spela sjuka og Filter: Ohörda rop

Tino  Sanadaji skriver blandt andet:

Detta är ett bombnedslag

I flera år kampanjade medier om så kalla ”apatiska flyktingbarn”, en påstådd medicinsk diagnos som dök upp i Sverige där barn som nekades asyl hamnade i katatoniskt tillstånd men tillfrisknade av uppehållstillstånd.

Det finns ingen vetenskaplig förklaring till denna mystiska sjukdom, vi inte varför det plötsligen dök upp, varför antal fall varierar så mycket och varför det nästan bara observerats i ett land och bara bland vissa invandrargrupper.

En del läkare försökte varna att det inte var så riktiga sjukdomar fungerar och att en mer trolig förklaring var att barnen tvingades agera eller rentav drogats. De som vågade säga detta utsattes dock för hätsk karaktärsmord i bla. DN och SR. Journalisters standardmetod är att manipulera läsares känslor samt hitta någon kommunistisk barnläkare eller asylaktivist som upphöjs till ”expert” och okritisk får smutskasta seriösa läkare som ond och ej trovärdig.

På så sätt gjorde media det i flera år tabu att ifrågasätta apatiska flyktingbarn som en normal sjukdom. Nu avslöjar dock en reportage att svenska journalistkåren kan fört oss bakom ljuset även här, och i processen låtit barn fara illa.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
2 years ago

Den handicappede klima-mongol, giver mig lyst til at brænde plastik og spise delfiner.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Anders

“Brænde plastik”? VANDAL!

Ordentlige mennesker kaster da plastik i åen.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Anders

Fra ‘Ingeniøren’s hjemmeside: “…Kvæg producerer mellem 300 og 600 liter metan om dagen afhængig af rationens sammensætning og det daglige foderoptag. Antager vi nu, at 100 g grøn mad har et højt indhold af fiber på 5 procent, og at det kun er fiber, som giver anledning til mikrobiel forgæring, så vil den potentielle metanproduktion i bagtarmen hos mennesker og grise være ca. 0,1 liter metan…” Muslimer forurener klimaet derfor langt mere end danske frikadellespisere – muslimer spiser ikke svinekød, men mere kvægkød. Danskere og svin prutter kun 0,1 L. metan, muslimske køer prutter 300-600 L. metan dagligt. Af hensyn… Read more »

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

Gretakultens opførsel har fået mig til at ønske at klimaforandringerne var virkelige og at de udrydder alle tosserne. KOMPLET HÅBLØSE TOSSER!

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago
Reply to  John Sorensen

Jeg bryder mig ikke om at kritisere den unge pige – både fordi hun er et barn og jeg mener det er en dårlig strategi, da det stiller kritikeren i et dårligt lys – men hun minder mig alligevel om et citat fra Orwell’s 1984:
“It was always the women, and above all the young ones, who were the most bigoted adherents of the Party, the swallowers of slogans, the amateur spies and nosers-out of unorthodoxy.”

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  John Sorensen

Jeg bryder mig ikke om at kritisere den unge pige

Det er lige præcis det, de satser på: at vifte med et stakkels, handicappet barn, så du holder din kæft og ikke stiller grimme spørgsmål.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Felix Krull

Ja, “godt” jobbet av det pr.byrået som har skapt henne/rørelsen..Expressen i går..analyser ifra A til Å..ingen tilfeldigheter der.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  sussebassa

Expressen som ejes af, guess who, Bonnier-koncernen… I går en historie om en 110 millioner kroner stor bøde til en ‘tysk’ bank, der har svindlet de danske skatteydere med udbytteskat – ejere? Jerome Lhote og Matthew STEIN. Begge bosiddende i New York. Banken i stor-Frankfurt (også kendt som Tysklands New York). Hvilken ironi. Frankfurt der ruinlagdes under krigen, og derefter ikke, modsat meget af resten af Tyskland, blev genopbygget i gammelklassisk stil, men plastret til med mo(r)derne skyskrabere og andet skrammel. Midlerne fra Marshall gik igennem Frankfurt, allierede banker og baser. Og nu, 75 år senere, bruges selvsamme diagonalmagt York-Frankfurt… Read more »

krig er europa
krig er europa
2 years ago
Reply to  Felix Krull

lige som de muslimske immigranter, det døde barn msms pushede fra LEsbos hvis fader ville til Europa for gratis tand pleje . og tog hejm til syrien og ja kom til europa
DK PM Mette ” bønnens statsminister ” hahah

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Greta har aldrig nævnt den ultimative årsag til klimaforværringen – jordens overbefolkning. Med udsigt til 12-15 milliarder menneskers krav om lige del af alle verdens goder inden 2050, står den på Darwinistisk overlevelseskamp de næste mange årtier – eller indtil 3’de verdenskrig resetter jorden. Eneste anden løsning jeg kan komme på, er at puste jordkuglen op således at ballonen bliver stor nok til at rumme de planlagte 100 milliarder jordboer inden år 2100. Have a nice day .-)

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  steen

Overbefolkning => rovdrift på ressourcer, monopolisering af jord til landbrug, ukontrollabel jagt på andre skabninger, giftig kemi i produkter med følgende deformiteter af mennesker og dyr, forøget mutation i menneskets arvemasse, ustyrlige pandemier begunstiget af globalisering, forøget konkurrence om mad og bolig, forråelse og aggressioner hos de unge hanner i de voldsorienterede lande, totalitære styreformer for at kontrollere masserne og som det værste: Religiøs fanatisme i abnorme former for undertrykke masserne. Tak for kaffe – hvem vil også gerne med til en anden planet end denne kloakklode?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Eller neutronbomber! 😁

Brandmand
Brandmand
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Er mere solskin ikke bedre?

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

Kritik mot masspsykosen klimatagendan och hela den västerländska uppslutningen kring detta (mest rabiat i Sverige?) får inte plattform i MSM eller röst genom någon offentlig myndighet eller politiska företrädare. Den svenska facktidskriften Läkartidningen har i varje nummer någon artikel för klimatkampanjer. Dessa blir som regel endera okommenterade av läsarna på nätet, eller någon enstaka positiv kommentar. Kritik tillåts inte komma fram. Finns det då några kritiker? Åtminstone en: jag. Detta i en tidskrift för diagnostiker – läkarna. Med samhällsdiagnostiken är det sämre. Dagstidningar saknar som regel kommentarsfält och i de förekommande fallen, t ex i GP eller Barometern, raderas kommentarer… Read more »

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Kunne Greta ikke holde en gæsteforlæsning i fysik og vejrfænomener på Niels Bohr Instituttet?

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Børnestjerner vokser sig hurtigt ud af deres nuttethed. Så finder deres snyltere hurtigt og skånselsløst en ny yndling at smide i kværnen. Jeg tror ikke Greta, i bogstaveligste forstand, overlever faldet fra rollen som en Jeanne D’Arc til en ingenting. Og da slet ikke i den ubefæstede alder og med et sind, hvor hendes sygdom ganske rigtigt “ser alt sort-hvidt”. Hendes ansigstræk giver også tanker i retning af alkoholskader i fostertilstanden, selvom hun har amorbue på overlæben. Det har de ofte ikke.

Christian Skaug
Christian Skaug
2 years ago

Minner litt om den forurettede hundeminen som paven satte opp da Trump kom på besøk.

https://www.abc.net.au/news/2017-05-25/donald-trump,-melania%C2%A0trump,-ivanka%C2%A0trump-and%C2%A0pope%C2%A0francis/8557448

black mirror
black mirror
2 years ago

negative renter , ecb seddel pressen kører .
Det politiske venstre, arbejders partier er væk , nu er det jagten på slave arbejdernes penge . intet andet.
Det HELT store kollaps venter lige om hjørnet.
En KLOVNE verden.
the tipping point”
NEGATIVE RENTER , sig mig er alle blevet hjerne vasket- N-E-G-A-T-I-V-E renter

mogens c.
mogens c.
2 years ago

Det er KUN i vestlige lande , denne metalt forstyrret svenske pige bar n bliver skubbet rundt . pro antifa . Hvorfor ikke tage til verdens mest forurenende land Kina ? ….nemlig , hun er en del at “ødelæg europa ” indfør kommunisme eller hvad de nu tror . Det er sikkert , at det fører til massiv social uroligheder, terror død og ødelæggelse. TOTAL hjernevask, Der er flere bomber i København end Damaskus syrien. Og det vil eskalere explosivt i takt med den muslimske invasion . Der er Danere der er godt og grundig træt. Hvad sker der når… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Hvis klimaet er truet, hvorfor bliver klimaterroristerne så ikke bekæmpet? 🤔

Filuren
Filuren
2 years ago

I en af de forrige tråde talte Lars Bern og Mikael Willgert fra Swebbtv om en hr. Michael Evan Mann, som de begge betragtede som en klimabedrager.

Her har vi hr. Mann: https://twitter.com/michaelemann/status/963512449130532864

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Hvis verdens klima skal reddes, skal udledningen af babyer, CO2 og migranter stoppes omgående.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Hvorfor har hun ikke tre milliarder likes? Fornuftens oase i denne ørken af vanvid:

https://www.youtube.com/watch?v=XAHKc-ReWiQ

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x