25
sep
Seneste opdatering: 26/9-19 kl. 2034
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenske kommuner længere og længere ind i en blindgyde

Nationaløkonomen Hans Jensevik fortæller, at Sverige er ved at komme ind på opløbsstrækningen for sit gigantiske samfundseksperiment og dets grundstødning. Først gik det økonomisk galt for indvandrerkommunerne Malmø og Sødertälje. Malmø – en by på Århus støttelse, udbetaler nu årligt 1.2 milliarder i socialbidrag. Samlet fik Malmø i 2017 5 milliarder kr. i statsbidrag. Den er i årevis holdt kunstigt oppe af den svenske stat. Om et år gælder det alle 290 svenske kommuner. Langt om længe er dele af svensk presse begyndt at dække den bundløse misere.

Lavinen rører på sig. Tidspunktet og retningen for skredet er endnu ukendt

Først tager kommunerne penge fra de gamle, de brokker sig mindst. Så tager de dem fra børneomsorgen, men så giver forældrene sig på kommunalpolitikere, og så vil disse kræve totalstop for mere indvandring hos rigspolitikerne. Så vil staten bevillige massive beløb til kommunerne, men de vil langt fra række til udgifterne, Hvad der så sker, vil være tiltagende kaos og vold.

Problemet er, at det vil være alt for sent. Jo længere man udholder en sygdom, desto mere dødelig bliver den, og Sverige har passeret the point of no return for længst. Det bliver ubehageligt at overvære, men ikke nær så ubehageligt, som at befinde sig midt i.

Dette er en meget vigtig og interessant analyse af Jensevik. Lavinen rører på sig. Tidspunktet og retningen for skredet er endnu ukendt. Vi ved kun, at det med sikkerhed nu kommer. Det er også derfor, at de der forlader Sverige i disse år, er de bedst informerede, de bedst uddannede. De der ikke vil fanges i en fælde, og navnlig vil redde deres børn fra blive det.

France: At least 46% of Muslims want Sharia to be applied 

“We must stop immigration and rediscover assimilation”

At least 46% of foreign-born Muslims in France want to adopt Sharia law into the country’s legal system, reveals a poll conducted by IFOP (French Institute for Public Opinions) for Le Point magazine. The survey also indicates that among French-born Muslims, 18% believe that sharia should prevail.

That percentage rises to 46% among French Muslims coming from abroad, the study discovered. “This claim of a supremacy of Sharia is therefore first carried by newcomers who come from countries where the imprint of Islam is very strong,”director of opinion and corporate strategies at IFOP Jerome Fourquet told Le Point.

Éric Ciotti, Member of the French National Assembly since 2007, responded to the survey by taking to social media and called for a return to “assimilation.”

“In the face of Islamist communitarianism, which is growing and threatening the (French) republic, we must stop immigration and rediscover assimilation as the core of our integration policy,” Ciotti posted to Twitter. Poll: 46% of French Muslims believe Sharia law should be applied in country

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Hvis man køber den påstand at de muslimer, som kommer til Danmark er helt anderledes moderate og sekulære end dem der kommer til Frankrig, er der ingen ko på isen. Men hvis man tror at de muslimer, der kommer her er omtrent, som de muslimer, der kommer til Frankrig, så har vi et gigantisk problem! Hvis det forholder sig således, så har samtlige regeringer siden 1983 nutidens og i særdeleshed fremtidens danskeres blod på hænderne, de har iværksat et gigantisk eksperiment og smidt 1000 års møjsommeligt opbygget samfund i kloakken, et eksperiment der demografisk ender med vores udslettelse, med matematisk… Read more »

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Det er nok forklaringen på, at vi så godt som aldrig hører fra de fleste pensionerede ministre og folketingspolitikere.
De griner hele vejen til banken og ønsker ikke at forholde sig til de uoprettelige skader, som de har påført danskerne.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Alle steder hvor erobrere tager magten, vil de som en selvfølge indføre deres hjemlandes love, regler og kultur: De kender jo ikke andet. De kristne europæere overtog ikke de indfødte indianeres sæder og skikke, de indførte deres egne kristne. Hver gang romerne i oldtiden besatte et land, indførte de romerretten og romersk religion med kejserdyrkelse. Da de primitive tyrkiske nomader erobrede det Byzantinske Kejserrige i 1453, indførte de øjeblikkeligt islamisk lov og uorden. Europa er i den situation, at verdensdelen selv har iværksat sin egen erobring, hvor erobrerne primært er griske folkevandrere fra islamiske lande (ligesom i Byzans). Så kan… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Panikken spreder sig nu for alvor hos S og på Aftonbladet 😁 https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/zGX3Vr/bara-97-000-valjare-skiljer-sd-fran-s Lena Mellin Bara 97 000 väljare skiljer SD från S De andra partiernas taktik mot SD är helt misslyckad Misslyckandet är monumentalt. I nio år har de andra partierna försökt hejda SD:s framfart bland väljarna. Men resultat är i stället att Jimmie Åkessons parti nu nafsar Socialdemokraterna i hälarna. Bara 97 000 väljare skiljer dem år {åt}. Sverigedemokraternas historia på nationell nivå är en framgångssaga. I varje val har stödet för dem åtminstone fördubblats. Undantaget är riksdagsvalet förra året då ökningen stannade på 36 procent. – Vi… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

I mit missionsarbejde fik jeg nu talt med en dansk buschauffør. Det sled nu ikke så meget på “missionen”, for han var mere end enig, og det var næsten ikke til at skære igennem hans talestrøm, da jeg var nødsaget til at skulle videre i dagens dont. Han var vist bare lettet over, at kunne få luft for sine frustrationer, uden filter. Han fortalte om at have mistet alt håb for Danmark, da han så resultatet ved det seneste valg, og han henviste selv til katastrofen i Sverige, uden at jeg behøvede at hive mine små faktakort frem. Danskernes dumhed… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Islamiseringen styrkes hvert år | Hege Storhaug https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/EW52kl/Islamiseringen-styrkes-hvert-ar–Hege-Storhaug I beste fall ser vi en snikende islamisering av Norge. Mest redelig er det likevel å kalle fenomenet en åpen islamisering. … Det er salafistene, som i Islam Net, de like totalitære kreftene i Det muslimske brorskapet, typisk kamuflert i moskeer og islamske bevegelser, og Tyrkias president Erdogans og det iranske regimets ideologisk forlengede armer inn i Norge, som er en hovedmotor i islamiseringen. … Et klassisk pressmiddel er å få jentebarn og kvinner inn i sløret og sørge for at de forblir segregerte fra den vestlige kulturen. Mønsteret ses i hele… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x