26
sep
Seneste opdatering: 26/9-19 kl. 1621
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kommunismen lever og har det godt. Den sejrede ubemærket “ad Helvede til”

Vi tror fejagtigt, at kommunismen i Vesten døde med den i Sovjet og Murens fald. Den lever videre i talrige metastaser, hvoraf mange udgår fra medier og universiteter: Den såkaldte “genusvidenskab”, i miløpartierne (se Uffe Elbæk og Greta Thunberg), i “multikulturen,” i feminismen, der nærmest øjeblikkeligt blev kapret af af marxister i begyndelsen af 70´ erne. Værdimæssigt er kommunismen indkorporeret i partier som de Radikale og svenske liberalister i realiteten samtlige “borgerlige” og med den mægtige allierede EU: Kampen mod nationen, familien og kristendommen.

Farligere som “død” end levende

Kommunismen har det til fælles med bander og terrororganisationer, at den har vist sig farligere undercover end ude i det fri, farligere som “død” end levende. I fusion med globalismen (EU), er den dødelig for Vestens gamle nationer. Man må takke Guy Verhofstadt for hans åbenmundethed. Dette kan man ikke få danske småstatspolitikere som Løkke og Frederiksen til at indrømme: Guy Verhofstadt calls for an end to nation states and says future will be one of “empires”.

Därför flyttar jag från min älskade Stockholmsförort

“Jag känner mig bestulen, berövad känslan av ett hem”

Forfatteren bor i Hässelby 15 km nordvest Stockholms centrum. Ikke en specielt “udsat” forstad for at tale i den svenske samfundsopløseres newspeak. I København ville det svare til Lyngby, Bagsværd eller Værløse.

När det är kväll och barnen somnat sitter jag vid köksbordet med min make. Jag gråter och säger att jag nog inte törs gå till parkleken själv igen. Och att jag inte vill gå till biblioteket mer heller. Och inte genom vårt eget centrum, eller bort till skogen där de vuxna sysslolösa männen cirkulerar runt utegymmen. ”Var ska vi vara?” frågar jag. Jag känner mig bestulen, berövad känslan av ett hem när fler och fler områden rödmarkeras på min mentala karta. Det som en gång också var mitt är det inte längre. Var ska vi vara?  [..]

Termen ”white flight” är missvisande

Vi letar hus på nätet, vi vill bort från Stockholm. Vi hittar en lämpligt placerad småort med charmiga tegelvillor från sextiotalet – sådana som har gillestuga, det vill jag ha. Det finns en pytteliten grundskola och förskola, det finns en idrottsförening, det finns grannsamverkan. Det finns inga unga sysslolösa män i huvtröjor. ”Jag vill att vi flyttar dit”, säger jag till min man.

Ibland ser jag diskussioner om ”white flight” och statistiken om att allt fler som är födda i Sverige flyttar från storstadsregionen Stockholm. Det gäller särskilt åldersgrupper där det finns barnfamiljer. Samtidigt flyttar utomeuropeiskt födda in i länet, i takt med att de som kom med flyktingkrisen väljer att flytta vidare inom landet1. Men jag tänker att termen ”white flight” är missvisande. För oss handlade det om att ha tillräckligt med pengar för att kunna fly otryggheten men inte tillräckligt för att kunna köpa något i innerstaden eller i exempelvis Bromma. Jag tänker på alla de mammor som inte har möjlighet att göra detsamma. Därför flyttar jag från min älskade Stockholmsförort

Se også i dag den norske journalist Arnt Folgerø: Ohelig allians förklarar demonteringen av Sverige.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Gad vide hvad hun har stemt gennem tiderne? Men selvom hun har stemt på de indvandre ivrige partier, kan jeg alligevel ikke helt lade være med at have ondt af hende.
Det mest fantastiske er at selvom hun må flygte, så ligger hun alligevel under for den specielle svenske variant af politisk korrekthed. Fornægtelse er hvad det er!

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Nu vi maler fanden på væggen,skal vi måske lige huske på,at kommunismen blev skabt af banksters. Godt nok lagde Karl Marx navn til,selv om han er et udmærket eksempel på en der ikke har megen forstand på penge. Faktisk tror han at penge er papir og blikstykker. Når pengeseddeltrykkerne vil have recession,holder de sedlerne tilbage og når de vil have velstand lader de pengene cirkulere. Sådan lidt groft sagt. Der ligger mere i det end som så. Edward Griffin er god til at forklare det. Men om kommunismen(socialismen) kan man jo sige at Andre end Lenin,Stalin og Mao arbejdede med… Read more »

Torsten Tor
Torsten Tor
2 years ago
Reply to  Nielsen

Hvis man vil have navne på person galleriet og de ansvarlige for fx WW2, så læs hende her http://spingola.com/. Bemærk hvor mange navne der er for for den lille klike man ikke må nævne! Massiv overrepræsentation ligesom de er i finans-, medie- og kulturverdenen (fx moderne kunst og Hollywood)

Anders
Anders
2 years ago

White flight er “misvisende”.
Aha, ser man det.
Det lyder som en svensk (hyklers) retræte.

Rune Hansen
Rune Hansen
2 years ago

Lone Nørgaard tager fejl. Det er ikke Fanden, men hans oldemor, der har skabt kommunisterne.

https://www.biblen.info/Galleri/Billede.php?navn=fandens-oldemor

Torsten Tor
Torsten Tor
2 years ago
Reply to  Rune Hansen

Ja, Lone tager fejl. Kommunismen er skabt, installeret og implementeret af jøder. Godt nok driftes den af tåbelig goyims senere hen, men tjek lige hvem Marx er. Hvem var de ledende bolchevikker? Hvem står bag kulturmarxismen. Tjek hvad Churchill sagde i 1920.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x