29
sep
Seneste opdatering: 30/9-19 kl. 1848
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We should de-politicize our lives.” Murray bliver skarpere og skarpere, og det skader ikke, at Delingpole heller ikke er tabt bag en vogn. Henrik Jensen skriver om samme emner i Identitetsvanviddet er en tikkende bombe.

 Radio 24 syv: Stram Diskurs besøger Lars Hedegaard

Netop idag kan man læse om Hedegaards attentatmand, hvis hemmeligholdte navn jeg fandt opdagede i nogle tyrkiske aviser i 2014, var det vist. 10.000 danske journalister havde ikke villet bruge to timer på at finde det. MSM snuppede navnet uden at kildecitere, men katten var ude af sækken, og kort tid efter var der navneforbud og en tur i retten for dem, der brød det: Basil Hassans hustru og datter sidder i IS-fangelejr: ‘Basil er helt sikkert død’. Jeg vil tro, Lars Hedegaard stadig gerne vil se håndfaste beviser.

“Jeg tror, det kommer til at gå rigtig galt”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Det var da et elendigt interview. Væven og broderen. “og har jeg sagt noget forkert om din ven, så beklager jeg”- Forkert? Alle problemers moder i det her er islam. Og islam er kun et problem i kraft af dem, der holder den i live. De hedder Muslimer. Hver evige eneste én af dem. Bryder de sig ikke om volden, mordene og undertrykkelsen, som islam er garant for, ved at afkræve dette af enhver god muslim, så forlad skidtet. Der findes ikke moderae muslimer, som der ikke findes moderate nazister. For er man et modereret menneske, abbonerer man selvfølgelig ikke… Read more »

Anders
Anders
2 years ago

Zamani er på overfladen hyggelig, men er i bund og grund en forstenet tilbeder af det indavlede islamiske galehus.
Jeg ønsker ham en strålende fremtid hjemme i Iran.

Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
2 years ago

Nima Zamani trænger til lidt særundervisning hos Lars Hedegaard. Den gode podcast grundstøder desværre flere gange, hvor Hedegaard ikke KAN trænge igennem med sit budskab om islams forstening. Zamanis viden om islam er overfladisk. Når han med henvisning til en del muslimske unges vestlige livsstil tror og påstår, at islam levner plads til at udvide/sprænge rammerne for traditionel muslimsk levevis, ja, så forfører han lytterne, og så fortsætter danskernes deres naive, blinde vandring mod tyranniet. ‘Stram Diskurs’ har fat i et underbelyst tema, nemlig den såkaldt ekstreme højrefløj, som for ikke så mange år siden var almen midterholdning, men som… Read more »

tom
tom
2 years ago
Reply to  steen

Et usædvanligt og fint interview, hvor der kom noget nyt frem, og både den interviewede og intervieweren tilsidst fremstod lidt “afklædte”, mens vi andre var blevet klogere på dem – men ikke på andet. Det er mit indtryk, at Hedegaard virkelig beflittede sig på at svare ærligt, og at Zamani måske lidt utilsigtet mistede noget af det tilstræbt liberale. Ingen, der tænker selv, kan være i tvivl om, at Hedegaard altid har befundet sig på venstrefløjen, og at det internationale står hans hjerte nært. Hvis fremmede kommer til landet og deltager produktivt i at opretholde velfærdsstaten, dvs. bidrage pekuniært, er… Read more »

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
2 years ago
Reply to  tom

Lars H. har leveret adskillige velskrevne og relevante bøger. Det kan enhver forvisse sig om.

trackback

[…] Dette spørgsmål var oppe at vende i en radio-diskussion på Radio 24/7. Her havde én af denne radios værter, Nima Zamani, som er i gang med en serie, der hedder ”Stram Diskurs”, fået fat i Lars Hedegaard til en samtale, og den udviklede sig på lidt besynderlig måde. Se samtalen på Snaphanen her. […]

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x