30
sep
Seneste opdatering: 30/9-19 kl. 2258
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Asger Aamund skriver i Berlingske til de “borgerlige”, der åbner Folketinget i morgen. Og især Jakob Ellemann Jensen:

“Den borgerlige påstand om »en stram udlændingepolitik« er en vits”

“Danmark fra at være en socialstat til nu at være en klientstat. Vores største importvare er nu klienter fra de varme lande, der koster 35 milliarder kroner om året, og sådan vil det være i mange årtier fremover. De borgerlige regeringer har været fast besluttet på ikke på nogen måde at provokere magthaverne i Berlin og Bruxelles og omdannede derfor Danmark fra en nation til et åbent landskab, da den sociale folkevandring skyllede op gennem Europa i 2015. Der sker stadig en betydelig indsivning af klienter, og den borgerlige påstand om »en stram udlændingepolitik« er en vits.” En bygning vi vælter på vej mod vor død (desværre log in)

Støjberg: “Lægge fremmedpolitikken død? Hvad skal vi så vinde valg på?”

De såkaldt “borgerlige” partier bedrager jer, siger Asger Aamund. Socialdemokraterne også. Ellemann og Støjberg er, hvad folk med søfartsbog kalder “narrefisse,” det er min egen lidt mere personlige vinkel. Disse politikeres loyalitet ligger først og fremmest i Berlin og Bryssel, ikke i Danmark. Danske vælgere skal holde op med at tro det, også når der er valgkamp.

Man kan i Jalvings podcast (min 12:15) høre hvor kynisk Støjberg og Venstre ser  på fremmedpolitikken: Den er et middel til at vinde valgkampe uden i virkeligheden at ændre noget ved bortgivelsen af landet. Dette gælder naturligvis også Socialdemokraterne og snart også SF. Nu skyller den største migrantbølge i tre år ind over Grækenland – og alles øjne hviler på én mand.

Boris Johnson har tabt magten

Af: Lars Hedegaard

Spørgmålet er, i hvilken forstand man kan betegne Storbritannien som et demokrati

Boris Johnson har tabt magten og hans regering har ikke længere noget flertal i det britiske underhus. Magten er overgået til en diffus opposition stærkt hjulpet af Underhusets aktivistiske leder (speaker), John Bercow.

Det største oppositionsparti, Labour, vil ikke fortælle, om det er for eller imod Brexit, men nøjes med at genere premierministeren efter bedste evne. Dog går Labour ind for at afholde en ny folkeafstemning om Brexit, hvilket man dårligt kan se som andet end utilfredshed med udfaldet af den, der fandt sted i 2016. Og for nu at fremskaffe et andet resultat, rumsterer Underhusets flertal med planer om at nedsætte valgretsalderen til 16 år – i forventning om, at det er lettere at skræmme de helt unge til at blive i EU.

Samtidig har Underhuset vedtaget en lov, der forbyder Storbritanniens udtræden af EU uden en aftale. Det er selvfølgelig en gave til Bruxelles, der nu kan tvinge Storbritannien til at blive ved at stille så umulige krav, at de ville blive forkastet i parlamentet.

I demokratiske lande plejer det at være sådan, at når en siddende regering kommer i mindretal, udskriver den valg. Men det har anti-Boris oppositionen også forbudt, med minde premierministeren tager “no deal” af bordet.

Storbritanniens egentlige magthavere sidder i Bruxelles

Spørgmålet er, i hvilken forstand man kan betegne Storbritannien som et demokrati. Vi ved allerede, at den folkevilje, der kom til udtryk ved Brexit-afstemningen, vil blive tilsidesat. Og vi ved, at premierministeren ikke får lov til at udskrive valg, før han har opgivet sin politik.

Noget andet karakteristisk ved demokratiske lande er, at man ved, hvem der regerer. Hvis man ikke ved det, bliver de demokratiske valg jo ligegyldige.

Indtil videre må vi konkludere, at Storbritanniens egentlige magthavere sidder i Bruxelles og er ganske upåvirkelige af den britiske befolkning.

Men det var åbenbart også meningen med Unionen, for hvem befolkningen altid har været et irritationsmoment.

(Indlægget bygger delvis på en analyse i The Spectator den 28. september.)

“Til det er for sent at melde sig ud”

Se også: Et hemmeligholdt dokument fra 1971 viser, at sandheden om EUs storstatsdrømme skulle hemmeligholdes for briterne, “indtil det er for sent at melde sig ud.” Det tidspunkt synes at være kommet.

Anbefales idag Varför integration? af Ingrid Björkman og: Die dummen Schweden.

Krisande kommuner. Stigande arbetslöshet. Och oskyldiga människor i Nacka och Lund och Malmö och Vällingby som blir skjutna i ögat, får ansiktet söndersprängt eller helt sonika skjuts ihjäl, med eller utan bebis i famnen. Kunde utvecklingen förutsetts? Rentav förhindrats?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Guy Verhofstadt kom såmænd til at afslører det, da han sagde at fremtiden tilhører imperier, ikke de britiske må vi forstå, men EU imperiet! I EU tager man simpelthen ikke demokratiet alvorligt, fuldstændig, som da vi to gange måtte stemme om Unionen. Hvis ikke folk stemmer “rigtigt” første gang, så prøver vi bare en gang til indtil folk stemmer rigtigt. EU i hele sin struktur udemokratisk og det er lidt morsomt når Frankrig beskylder andre for nationalisme, for hvis ikke det er nationalisme at parlamentet skifter frem og tilbage mellem Bryssel og Strasbourg, så ved jeg ikke hvad nationalisme er!… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Guy Verhofstadt’s head must be of full of camel dung, as he only talks a lot of shit.
The EU parliament is The New Augean Stables, since its members there produce an enormous quantity of dung. It has not been cleaned in over 30 years; full of dirty old conspirators eager to rob the European taxpayers blind for themselves. Let Greta Thunberg replace Jean-Claude Juncker and then just watch.-)

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Jeg er helt igennem enig med Asger Aamund, men jeg kan til min død ikke forstå at han støtter LA, for de er helt med på at åbne døren på fuld gab.
Ja ja siger de nok, men vil vil lade indvandrene klarer sig selv! Der er kun det problem at LA støtter en åben dør, men de kunne ikke få flertal for lukkede kasser. Resultat: Åbne døre og åbne kasser!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

De fleste engelske parlamenter har altid været kampplads for de mest modsatte meninger. Der er mening(er) i galskaben. Hvad vi overværer er det sædvanlige sejpineri mellem de mest stædige. På den ene side har vi “remainer”-siden i engelsk politik, der samarbejder uformelt med Møjdyrene i Bruxelles om at snigløbe Brexit med forhalingstaktik som våben. Både “remainer”-siden og EU Møjdyrene er enige om at snige en ny Brexitafstemning igennem, denne gang kraftigt styret af skrappe marketing propagandister i tæt forening med Møjdyrene i Bruxelles. Trusler og tomme løfter fra Møjdyrene i EU skal holde de engelske vælgerfår & stemmekvæg i EU’s… Read more »

tom
tom
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Nuvel. Hvad med at stave korrekt til møgdyr. Det giver nemlig mening. Møg kommer af det gammelnordiske ord mug og relaterer sig til skimmel.

Der er unægteligt noget nuggent og skimlet over EU’s magtkonstruktioner, men de engelske har siden The glorious Revolution været forbundet med frihedstraditioner, som andre har beundret. Der er både godt og ondt at sige om EU, og derfor også stærke kræfter for både remain og brexit.

Det totalitære er ikke Al Freds Moder, Alfredsmoder. Det er Al Friheds MoRder.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  tom

Møjdyr er de små ulækre insekter, lus og andre klamme smådyr i vores hverdag. Slå det op på nettet og få det bekræftet. Møgdyr er derimod menneskeligt krapyl. Sandt nok – EU parlamentsmedlemmerne er både møjdyr og møgdyr, med deres små platte ulækre numre med ‘blyantspenge’ og falske afkrydsninger på mødeprotokoller. EU er et internt tysk/fransk værktøj til at røvrende resten af Europa, især England. Franskbrødene siger “la perfide Albion” og pølseæderne siger “Gott strafe England” om deres gamle arvefjende U.K.. Nu skal englænderne køres rigtig i grøften uden militær indsats, på trods af at både Tyskland & Frankrig blev… Read more »

tom
tom
2 years ago

“Spørgmålet er, i hvilken forstand man kan betegne Storbritannien som et demokrati”

Spørgsmålet er, om en person som Lars Hedegaard nogensinde har haft noget til overs for demokratiet. Han har brugt det meste af sit voksenliv til at kæmpe for marxismen og har vel egentlig aldrig rokket sig fra den, selv om han i dag finder det mere bekvemt at kalde sig en slags socialdemokrat, samtidig med at han taler for Nye Borgerlige, der kalder sig nationalkonservativt men også er ultraultraliberalistisk.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Er søfartsbog ikke et andet ord for medlemskort til arbejderbevægelsens socialdemokrati?

Anders
Anders
2 years ago

Gad vide hvorledes Oliver Cromwell ville se på Englands fremtidsudsigter, hvis han havde levet idag?
Måske han ville ane, alle borgerkriges moder i horisonten.
Undre sig, det ville han jo nok.

Jeg foretrækker digteren, frem for politikeren Boris Johnson, om den nulevende abort Erdogan:
“There was a young fellow from Ankara
Who was a terrific wankerer
Till he sowed his wild oats
With the help of a goat
But he didn’t even stop to thankera.”

Peter
Peter
2 years ago

Håber virkelig ikke at overskriften er en sandhed uden modifikationer…

peerpede
peerpede
2 years ago

Da man ikke ved valg i demokratisk orden, kan være sikker på att valgresultatet gælder, er min anbefaling at lade være med at stemme overhovedet!
En valgudslag der hviler på majoriteten af under 50% af de stemmeberettigede, har intet folkeligt mandat at hverken føre politik eller lovgive.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  steen

Og derved fik du ikke nogen indflydelse! Derimod lykkedes det dig og Paludan at skubbe pæne borgerlige vælgere over til venstrefløjen! Det er muligt at det føles godt i maven at stemme på Stram Kurs, men Paludan er den største og vigtigste grund til at islamkritikken havde det så svært ved dette valg, og måtte vige pladsen til en vild og blodig klimadagsorden, hvor dommedagstrompeterne gjaldede!
Paludan var den direkte grund til en overbevisende mørkerød valgsejr. Så mon ikke efterhånden mavefornemmelsen er blivet til mavepine!

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  steen

Nu er det således at f***finger skubber folk fra sig og skubber dem direkte over i kløerne på venstrefløjen! Prøv bare at se hvordan det endte! Havde du og de 1,8% andre stemt NB i stedet, så havde NB haft flere muskler! Beklager der var en fejl at Paludan kom på stemmesedlen, det var en fejl at du og de 1,8% andre stemte på ham og på den måde berøvede NB de muskler, som har betydet at DR, TV2 og Radio 24-7 mener sig berettiget til totalt at ignorerer dem. Nu kan de så stå og råbe alene, det havde… Read more »

tom
tom
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Den Nervøse har ret, man er nødt til at stemme strategisk, og Paludans tid er forbi. Han fik enormt meget opmærksomhed og gør nu klogt i at forsøge at få sin advokatvirksomhed rettet op, inden den helt går til pga. misrøgt. Det var mange penge værd at se ham kaste rundt med koranen, da de sorte idioter lå på rad og række med halen i vejret foran Christiansborg, han må godt gøre det igen ved en lignende lejlighed, men alt det andet nåede vi at køre træt i. Jeg vil også gentage, at jeg er dødtræt af Hedegaards udmeldinger, for… Read more »

Brandmand
Brandmand
2 years ago

UK minder om Ukraine. Det har også altid været politisk kaos

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x