19
okt
Seneste opdatering: 21/10-19 kl. 2148
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Barbarernes tid.  Sverige og Frankrig konkurrerer i alvorlig fremtid

Obertone har udgivet anden del af sin bog Guerilla. Den hedder Guerilla – tome 2 Le temps des barbares. Jeg har tidligere omtalt ham i 2013 og 2017: Frankrig – A Clockwork Orange og GuĂ©rilla – dagen nĂ€r allt sattes i brand.

Neden under den galliske retorik kan man ikke undgÄ at fornemme, at det er sÊrdeles alvorligt i Frankrig, og at det gÄr den forkerte vej. 60 forhindrede, muslimske terrorangreb de sidste fem Är foruden de mange, der  lykkedes og kostede hundredevis af menneskeliv.

“Der sker intet i Sverige, fĂžr pengene slipper op.”

Sverige og Frankrig konkurrerer i alvorlig fremtid. Jeg ser i nĂŠrbillede med en vis tilfredshed, at Sverige undergĂ„r den besvĂŠrlige metamorfose, at blive et land for voksne mennesker. Det vil koste dyrt i selvovervindelse, og det vil sende drĂžmmen om matriarkatet i graven, men det er en meget almen menneskelig skĂŠbne. HĂžr om Sverige – et land hvor pengene slipper op as we speak.

For 15 Ă„r siden sad jeg pĂ„ en cafe med en svenskkyndig, dansk journalist (der er ikke mange af dem) og mĂŠrkede mig hendes ord: “Der sker intet i Sverige, fĂžr pengene slipper op.” Hvilken enkel sandhed, indser jeg idag, sĂ„ enkel at jeg var ved at overse den. HĂžr eventuelt Markus och Malcom FörrevolutionĂ€r situation – del 1 og 2 og Staten har lĂ€mnat kommunerna i sticket.

Bilyana Martinovski interviewet om sin anholdelse pÄ Arlanda

Professor Bilyana Martinovski, der forelĂŠste i Trykkefrihedsselskabet forleden, en video You Tube har fjernet, blev onsdag aften anholdt i Arlanda Lufthavn, kropsvisiteret, fik taget DNA-prĂžve og afhĂžrt midt om natten for “ĂŠrekrĂŠnkelse ved bagvaskelse” af Kajsa Klein fra angivernetvĂŠrket #JagĂ€rhĂ€r, som har fĂ„et hende fyret fra Stockholms Universitet og berufsverbotet fra alle universiteter i Sverige. LĂŠs Aia Foghs artikel fra i dag SĂ„dan gĂžr man den krĂŠnkede til skurk og skurken til offer.

“Nazism did not begin with the gas chambers but with the abolition of freedom of thought and speech.”What we see in Sweden is a leftist regime which uses all Nazi & fascist methods but labels its victims ‘Nazis’/ ‘fascists’ in order to motivate its repression. Actions vs. words. Professor Martinovski pĂ„ Twitter.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
peerpede
peerpede
4 years ago

Det sidste tog, den sidste bus har gĂ„et for lĂŠnge siden. Jeg kan ikke mere tage bussen fra min lille by til den noget stĂžrre by, de tager ikke mod penge, kontanter mere, det lokale kort der kunne fyldes efter behov, er slĂžjfet, sĂ„ nu er jeg strandet pĂ„ landet og jeg kan sgu ikke gĂ„ 30 kilometer hver vej mere. Det nĂŠste bliver vel at nogen flytter mig fra min trevĂŠrelse lejlighed til en etvĂŠrelses, for at give plads til nogen afrikansk eller arabisk familie. I min opgang er der 9 lejligheder, tre etvĂŠrelses, tre tovĂŠrelses og tre trevĂŠrelses… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  peerpede

Det var godt nok sĂžrgeligt at hĂžre. Men den offentlige transport er efterhĂ„nden ogsĂ„ sĂ„ miserabel og fyldt op med kulturberigere, bĂ„de bag rat og pĂ„ passagersĂŠderne, at det er med livet som indsats, at du bruger den. Hvad med en elscooter? De ser da i det mindste ud til at hygge sig bag rattet i tĂžrvejr 🙂

peerpede
peerpede
4 years ago
Reply to  steen

Det er sgu for sent efterhÄnden Steen, jeg har mere end jeg kan bÊre med mig.
Faktisk holder visse af de busser jeg ikke kan rejse med, men betaler til gennem skatten, flere gange daglig udenfor min bolig og et antal gange har jeg set at chauffÞren har holdt bÞn, enten pÄ et sÊde eller pÄ en lille medbragt mÄtte.
Jeg vil lige advare alle mod at kÞre med bus eller tog, under mÄnegudens Ramadan-faste, hvor der ikke mÄ indtages hverken mad eller drikke, fra sol op til sol ned.

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago
Reply to  peerpede

Vi kan alligevel ikke tage noget med herfra. Hvad m at sĂŠlge dine ting, pakke en kuffert og tage bus tilbage til Danmark? Bor du langt oppe i Sverige? Kan nogen komme og hjĂŠlpe dig?

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Cirkeline

Hvad er der at komme “tilbage” til i Danmark, Cirkeline?

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  peerpede

Jeg var slet ikke klar over du sad i Sverige. JĂžsses! Mangler du penge til en flytning? Lav en indsamling. Jeg giver gerne en solid skĂŠrv. Ingen danskere med det rette sindelag skal sidde som fanger i Sverige.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  peerpede

Der gĂ„r rygter om, at man i Sverige vil indfĂžre en hel ny tvungen hilsen. I stedet for at sige det normale “HallĂ„”, skal man nu sige “Allah Heil”. Det minder om et eller andet – hvad kunne det vĂŠre?

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Det bliver ikke for sent at handle, det er for sent at handle! Frankrig, Nederland, Sverige og Belgien er tabt, Storbritanien, Tyskland, Østrig, Schweiz, Norge og Danmark kan stadig redes, hvis der sadles brutalt om, men det er der ikke mange tegn pĂ„! Italien, Spanien og GrĂŠkenland har ikke helt sĂ„ mange, de er modtagerlande, men sender migranterne videre, problemerne i de lande er den utrolige lave fĂždselsrate. Kun Irland, Finland og Portugal har stadig sĂ„ fĂ„ at der er uden betydning, det har sĂ„ fĂ„et Portugal til at bede om flere, naiviteten kender Ă„benbart ingen grĂŠnser. Hele Østeuropa kĂŠmper… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  steen

Demografi gÄr meget hurtigt, sÄ jeg er langt fra sikker pÄ at vi kommer til at vente sÄ lÊnge pÄ et svensk sammenbrud!
MHT. Frankrig kan man godt argumenterer for at sammenbruddet allerede er her, landet var i lang tid i undtagelsestilstand og da en globalistisk kulturradikal regering ikke kunne accepterer at der var permanent undtagelsestilstand, ophÊvede man sÄmÊnd undtagelsestilstanden til lov. SÄ let sÄ enkelt!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  steen

2035 er IKKE “anden halvdel…”!

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Hele problemet skyldes at naive og ubegavede politikere tror man kan fordele sig ud af problemet!

Problemet skyldes naive og ubegavede vĂŠlgere, der tror man kan stemme sig ud af miseren.

Ole Madsen
Ole Madsen
4 years ago
Reply to  Felix Krull

KÊre Felix, du har ikke helt ret. VÊlgerne i Storbritannien stemte for Brexit, men hvad hjalp det, nÄr politikerne er ligeglade med valgresultatet.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Uden ubegavede vÊlgere ingen ubegavede politikere. Man kan engang imellem vÊre i tvivl om folk har gÄet i skole! Eller mÄske netop, de har stiftet bekendtskab men en af de 80% af lÊrerne, der stemmer rÞdt oven i kÞbet mÞrkerÞdt!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

10.000 grĂŠnsevagter er rigeligt, Nerve!

Elektronik og droner med, kan udrette MEGET! 😈

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Anders Bo

10.000 er intet, og det i sĂŠrdeleshed ikke hvis man ikke har viljen til at bruge hverken dem elle droner.
Der er ca. 3800km fra Gibraltar til Libanon og et utal af Þer og bugter store som smÄ, hvad den samlede kystlinie udgÞr kan man kun gisne om, men den er lang meget lang.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Man bliver nĂžd, til at bombe skibene!!!

(dĂ©n havde givet “ferie” pĂ„ fĂŠcesbog)

Charles
Charles
4 years ago

“Der sker heller intet i Danmark, fþr pengene slipper op.”

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Charles

Fra DjĂŠvelens Ordbog:

“Globalisering” = OverfĂžrsel af penge og velfĂŠrd fra nationalstaternes proletarer direkte til alverdens muslimske proletarer.

“Samfundskagedeling” = Eliten tager den Ăžverste bedste del med flĂždeskumm, nederste hĂ„rde bundlag deles mellem invaderende muslimer og hjemmeblevne muslimer. Nationalstaterne proletarer fĂ„r krummerne.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Det er selvmord. Alle multikuturelle stater vil pÄ et tidspunkt bryde sammen, som det skete i jugoslavien, isÊr nÄr andelen af tilvandrede bliver sÄ stor, at den udfordrer de vÊrdier og den homogenitet, som binder et lands befolkning sammen.

lyserĂžd elefant
lyserĂžd elefant
4 years ago

LĂžftet til Israel, efterkommer af Abraham ‘»Se pĂ„ himlen, og tĂŠl stjernerne, hvis du kan.« Og han sagde: »SĂ„ mange skal dine efterkommere blive.«’ Til Ismael, efterkommer af Abraham ‘Herrens engel sagde til hende: »Jeg vil gĂžre dine efterkommere sĂ„ talrige, at de ikke kan tĂŠlles.«’ Og Gud Fader, den AlmĂŠgtige, lod det ske ‘Tallet pĂ„ Jakobs efterkommere var i alt halvfjerds. Josef var allerede i Egypten.’ ‘…israelitterne var frugtbare; det vrimlede med dem, og de blev mange; de blev uhyre talrige, sĂ„ landet blev fuldt af dem.’ ‘»Det israelitiske folk er stĂžrre og talrigere end vi. Lad os nu… Read more »

Bjarne
Bjarne
4 years ago

Ja fordi jÞder og muslimer er rigtigt gode venner, det har vi set talrige eksempler pÄ i nyere tid. Det er stensikkert, nÄr muslimerne har kontrollen, sÄ vil Israel fÄ lov at eksistere i fred og ro.

Her kan man se hvor gode venner de er:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Israel

NĂ„ nej tilbage til virkeligheden. Muslimer tror pĂ„ at alle jĂžder skal slĂ„s ihjel, det er Allah’s vilje.

I. D. I. O. T.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

I det, der ligner totalt mĂžrke, bliver der pludselig tĂŠndt uventede lys. MĂ„ske er der flere unge svenskere som hende i linket, der blot skal komme ordentlig ud af deres puppe, sĂ„ vingerne kan folde sig ud og tĂžrre, og de kan flyve op i lyset. Alle mine “fordomme” blev ellers sat pĂ„ speed, da jeg sĂ„ den ring i nĂŠsen. Jeg bliver forlegen pĂ„ de menneskers vegne, der har udstyret sig selv med sĂ„dan Ă©n. Hver gang jeg ser en homo sapiens med en ring i nĂŠsen tĂŠnker jeg: “Hallo idiot. Du ligner de, meget lidt, reflekterende dyr, som… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Santor
Santor
4 years ago

Jeg bemĂŠrkede en mĂŠrkelig ting ved anholdelsen af Bilyana Martinovski. Politiet tog en DNA-prĂžve?

Hvorfor det. Det giver ingen mening, medmindre alle anholdte fÄr taget en DNA-prÞve og det tror jeg ikke de gÞr.

BTW. Fik du, Steen, ikke ogsÄ taget en DNA-prÞve da det Danske politi raided dit hjem?

BjĂžrn
BjĂžrn
4 years ago

###OPRÅB TIL DANSKERE###
###FJENDEN ER I LANDET###

Spred dette, sÄ alle fremmede fjender og landsforrÊdere i denne artikel kan blive identifceret:
http://www.uriasposten.net/archives/105115

Glem ikke at Konfront Ă„benlyst opfordrer og bruger vold
ibb.co/b3ZdkHW
ibb.co/JHpdDXB

Skriv i kommentarsporet eller til twitter.com/uriasposten

Listen af identificerede fremmede fjender og landsforrĂŠdere:
Simon BĂŒnger
Matters Bwalya SĂžrensen
Susanne Dahl
Anders Christtreu
Sonny ‘Rebel
Dan Vidar Berg
Maya Tekeli
Aleksander Klug

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Spencer med flere:
http://bit.ly/35OcIJa

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x