21
okt
Seneste opdatering: 22/10-19 kl. 0127
47 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mandag Morgen og You Gov: 40 procent – Indvandrere uden arbejde bĂžr udvises

Enhver dansk politiker der ikke bliver bekymret nu, er for inkompetent til at sidde i et parlament. Dette gĂŠlder tilsyneladende de Radikale og hele VenstreflĂžjen. UndersĂžgelsen antyder, at deres egenhĂŠndigt skabte indvandrerproblemer gennem 36 Ă„r har kurs mod deres egen gadedĂžr.

Islam er en herrefolksideologi

HÄber den tÊnkende del af Folketinget at de dÞr eller pensioneres inden de personligt fÄr ansvaret for dette? Bevares, det er ikke lige op over, men hold Þje med Sverige, hvis I vil vide, hvordan det bliver at vÊre ansvarliggjort politiker. I kan endnu nÄ at fÄ et job i Dansk Erhverv eller Landbrug & FÞdevarer.

Kritikerne af denne  undersĂžgelse begĂ„r Ă©n indledende, for os alle fatal brĂžler: De regner islam som en religion, men det er en fascistoid ideologi, der sejler under bekvemmelighedsflag. Det er ogsĂ„ den enkle grund til, at jo mere troende muslimer bliver, desto mere voldelige bliver de – som eneste religion, som en stor tysk undersĂžgelse har vist.

Islam er en herrefolksideologi, og vesteuropÊiske politikere har masseimporteret den. Ikke fordi, de elsker islam, men fordi EU og FN har presset dem, og nu er de fanget mellem pest og kolera. Alle vi andre er blevet  gidsler for deres uvidenhed og fejhed, og nu  er skriften der pÄ vÊggen for dem. Konflikten er grundlagt, den er reel, og nu sidder politikerne med aben.

Vil de forebygge det, der endnu er muligt, eller vil de gÄ ned med deres selvskabte problemer og pÄkalde sig alles had? Hvad man naturligvis mÄ frygte er, at den ene ekstremisme slÄr direkte over i den anden, og begge vil vÊre 100 procent politikerskabte.

Den politiske elite har sat en lavine i gang

Et bemÊrkelsesvÊrdigt stort antal danskere erklÊrer sig enige i det synspunkt, at muslimske indvandrere skal ud af Danmark. NÊsten fire af ti danskere vil ogsÄ sende indvandrere ud af landet, hvis ikke de har et arbejde. Den nye undersÞgelse ryster fÞrende eksperter og placerer en del af ansvaret hos den politiske elite. Unge og Êldre ser ogsÄ meget forskelligt pÄ, hvad indvandringen betyder.

”Det er mildest talt temmelig skrĂŠmmende, uanset hvordan man tolker det. Udsmidning af muslimer strider jo mod religionsfriheden i Grundloven. At sĂ„ mange alligevel erklĂŠrer sig enige i holdninger, som vi normalt har betragtet som utilstedelige, tyder pĂ„ et forfald i demokratiske vĂŠrdier, som man nĂŠsten kun kan bebrejde den politiske elite. Den har mĂ„ske sat en lavine i gang, som kan vĂŠre svĂŠr at stoppe,” siger JĂžrgen Goul Andersen. Mandag Morgen Hver fjerde dansker: Muslimer skal ud af Danmark

Se kommentar: Hvis du inviterer islam ind, bliver du selv nĂždt til at tro. Uhrskov skriver om den opsigtsvĂŠkkende undersĂžgelse: 28 pct. af befolkningen i Danmark er helt eller delvist enige i, at muslimske indvandrere bĂžr sendes ud af landet.

Danskernes bekymring for indvandring har aldrig vĂŠret hĂžjere. Dette blev ikke just afspejlet i det seneste Folketingsvalg, men muligvis mener danskerne ikke lĂŠngere at demokratiet er vĂŠrktĂžjet imod bortgivningen af deres land.

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

47 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
4 years ago

“Udsmidning af muslimer strider jo mod religionsfriheden i Grundloven.”
– Ingen havde vel den islamiske kĂŠtter-religion i tankerne, da Grundloven blev udformet.
INGEN havde dengang forestille sig, at Danmark skulle tvangsfyldes med muslimske tabere, i sĂ„ massivt et omfang – pĂ„ bekostning af den danske befolkning.
De indvandringsliderlige politikere kommer til at se sig over skulderen i dette liv og det nĂŠste.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  Anders

Efter hvem, danskere der brokker sig anonymt pÄ internettet? Der sker ikke en skid, og hvis nogen endelig giver dem hvad de fortjener vil de fÄ martyrstatus og skrue op for indvandringen for at vise at de ikke giver efter for vold og trusler. Optimalt skulle de helst selv blive overfaldet af indvandrere der tÊsker dem og kalder dem danskersvin imens for at forstÄ problemet, men de har desvÊrre kÞbt sig til sikkerhed pÄ den front ved at love dem flere penge i bytte for stemmer. De politikere du taler om er modbydelige mennesker, men absolut ikke dumme.

Santor
Santor
4 years ago
Reply to  Anders

Nemlig, de bliver ikke smidt ud fordi de er muslimer men fordi de er uintegrerbare. Den eneste forbindelse til religion er den at de uintegrerbare i mange tilfĂŠlde er muslimer.

Den lovgivning der udviser uintegrerbare vil ogsÄ gÊlde for svenske narkomaner der har boet i Danmark i lang tid. Det samme gÊlder for alle andre udlÊndinge

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago
Reply to  Anders

Faktisk burde det hedde sig: islam strider mod menneskerettighederne. Derfor mĂ„ det anses for at vĂŠre dybt kriminelt at presse et voldeligt og morderisk folk ned over hovederne pĂ„ fredelige folkeslag, der ikke har bedt om at blive gruppevoldtaget, rĂžvet, banket, knivstukket, skudt osv osv! Hvorfor mon muhammedanerne lavede Cairo ErklĂŠringen?? Fordi de ikke gider FN’s menneskerettighedserklĂŠring; den brugte beduinerne grinende til at tĂžrre rĂžv i! Har de hovmodige pampere pĂ„ Hoppeborgen nogensinde HĂžrt om Cairo ErklĂŠringen, monstro? NĂŠppe. .

lyserĂžd elefant
lyserĂžd elefant
4 years ago
Reply to  Anders

Det er ligegyldigt nu, hvad de dengang forestillede sig i deres ulydige hjerte, for et princip er et princip, og der Ă„bnes en dĂžr pĂ„ klem. SĂ„ stadfĂŠstes en lov, sĂ„ lad det vĂŠre efter guddommeligt princip, talt ved Gud Faders ord—for med lov skal land bygges—og landet bliver derefter. ‘Se, jeg stiller dig i dag over for livet og lykken, dĂžden og ulykken.’ ‘Men hvis dit hjerte vender sig bort, og du ikke vil hĂžre, men lader dig forlede til at tilbede andre guder og dyrke dem, sĂ„ kan jeg i dag forsikre jer om, at I vil blive… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago

Hvordan kan sÄ mange fra den islamkritiske flÞj stadigvÊk tage tal fra stats-betalte magasiner seriÞst? Er folk vitterlig ikke klar over at de lever i en politistat? At agendaen er at udskifte befolkningen?

HvornÄr stopper i med at tro pÄ det der kommer fra myndighederne? Herunder massemedierne, der er betalt af staten.

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Det er sandt, men folk Ăžnsker ikke at tro det (selvom satanistglobalister har mejslet det i 8 kĂŠmpestore sten – Georgia Guidestones). Den egentlige agenda er at UDrydde det engang kristne Europa – og europĂŠeren (aka ‘slemme, hvide mand’) – og at reducere jordens befolkning. Men hold folk klĂŠbet til skĂŠrmen for at se, hvem der vinder Bagedysten, sĂ„ opdager de ikke noget, fĂžr det er alt, alt for sent. .

TrĂŠt
TrĂŠt
4 years ago
Reply to  Cirkeline

SelvfĂžlgelig skal jordens befolkning reduceres. Afrika var passende befolket i 1950

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Jeg synes, at det er langt mere skrÊmmende, at der ikke er langt flere, der vil have lortet smidt ud af landet, og det er sÄ rÞvknusende grufuldt, at ikke flere end 2,8% stemte for at stoppe muhamedanernes fremfÊrd her i landet ved afvigte FT-valg.

Kimski
Kimski
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

Det kommer, bare roligt. Det skal muslimerne nok selv sÞrge for, de kan slet ikke lade vÊre. Hver eneste voldtÊgt, overfald, bilafbrÊnding, indbrud, og muslim der offentligt stÄr frem og udtaler, at danskere der ikke vil acceptere Islam skal sendes ud af landet, sender endnu et par danskere over pÄ anti-muslim siden.

MKM
MKM
4 years ago

Skuffende at sĂ„ mange unge (kvinder??) er sĂ„ tolerante overfor “verdensforbryderne”. De har endda personlige erfaringer med dem fra fĂŠlles skolegang, uheldige kĂŠresteforhold, udplyndring, voldtĂŠgt og vold i nattelivet. Der skal desvĂŠrre nok mange flere mord pĂ„ sageslĂžse til – og en velvoksen Ăžkonomiske krise – fĂžrend det begynder at dĂŠmre, at denne tossereligions udĂžvere er Ăžkonomisk og intelligensmĂŠssigt en forbandet dĂždvĂŠgt i ethvert veludviklet samfund. Men heller ikke fĂžr. Det vil sĂ„ blive som i den sidste del af 2. verdenskrig i Danmark. Gentagne mord og bombe-sprĂŠngninger i gaderne, efterfulgt af clearingmord. De “ansvarlige” politikere og deres hĂ„ndlangere vil… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  MKM

Skuffende at sĂ„ mange unge (kvinder??) er sĂ„ tolerante overfor “verdensforbryderne”.

Kvinder elsker voldsmĂŠnd og foragter familiefĂŠdre.

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago
Reply to  Felix Krull

ØÞÞh, det var godt nok lige noget af en pÄstand. . Og mÊnd kan jo kun lide dumme blondine bimbos med store silikonepatter. .

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Cirkeline

Og mĂŠnd kan jo kun lide dumme blondine bimbos med store silikonepatter.

Yes.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Nu har de jo kastreret de svenske mÊnd, sÄ mangler de nogle friske fyre med lidenskab.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..28% av danskene vil ha ut muslimer i Danmark.
SÄ hvorfor stemte ikke disse pÄ Stram kurs..Rasmus Paludan..
“de skal ikke integreres..de skal UT”.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  steen

Eller i politistaten der snyder med tallene ved folketingsvalgende.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  steen

Steen: Jeg stemte pĂ„ stram kurs, men jeg tror ogsĂ„ at der er mange der anser stram kurs som et en-mands parti der mangler meget politisk erfaring. Jeg tror pĂ„ rasmus paludans vilje og politiske evner, men hvis han forlod stram kurs i morgen af den ene eller anden grund, hvor stor tiltro har du sĂ„ til at resten af partiet kunne fortsĂŠtte pĂ„ egen hĂ„nd? Nej vel, heller ikke jeg. Derfor kan folk sagtens vĂŠre enige i hvad de siger, men stadig ikke have tiltro til at de kan gĂžre noget ved det. Jeg vil tro at alle disse… Read more »

Ole Madsen
Ole Madsen
4 years ago

Det er skrĂŠmmende, at 72 % af befolkningen ikke har noget imod islam. Det betyder, at der uvĂŠgerligt fĂžr eller siden kommer muslimsk flertal i Danmark. For 50 Ă„r siden ville jeg have kaldt en sĂ„dan prognose for absurd; ikke i dag. NĂ„r man tĂŠnker pĂ„ hvor hurtigt, det er lykkedes at overbevise et stort flertal af befolkningen om truslen fra ‘den menneskeskabte globale opvarmning’, er det ikke usandsynligt, at nogle imamer kan overbevise befolkningen om islams velsignelser.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Ole Madsen

Hold nu venligst op med at tro pÄ de der tal. Hovedparten af befolkningen har i mere end tyve Är villet af med muslimerne. Og stop med at tro pÄ tallene fra folketingsvalgene. De snyder med dem sÄ det brager.

Ole, jeg skal undskylde sÄfremt jeg lyder hÄrd i tonen, men forstÄ venligst at du lever i en politistat og det er meningen at du med din danske baggrund, skal udskiftes med personer der har muslimsk baggrund.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Regel nummer 1: Der mÄ aldrig opholde sig flere muslimer i Danmark end der bor kristne i Mekka.
Regel nummer 2: Politiske partier, som vil lade koranen vĂŠre grundlag for lovgivning, forbydes.
Regel nummer 3: Muslimprocenten i Danmark mÄ aldrig overstige 1. Alt derover medfÞrer udvisning.
Regel nummer 4: Besiddelse af koranbogen medfĂžrer automatisk udvisning (analogt til Sa.Arab.).

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Der er lidt galt med dine tredie og fjerde regler: Muslimprocenten mÄ ikke overstige nul og besiddelse af bÞger tilhÞrer danskere.
Desuden skulle forbud (2. regel) nok tiltĂŠnkes magten,den lovskrivende forsamling eller hvem ved jeg. SĂ„ det handler vel egentlig om at vi ikke vil have fremmede i Danmark.

Hip
Hip
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Regel nummer 3. HÄber da ikke du mener %. Antallet af muslimer i Danmark mÄ aldrig overstige 1. Naser Khader kan fÄ lov at blive.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Udsmidning af muslimer strider jo mod religionsfriheden i Grundloven. At sĂ„ mange alligevel erklĂŠrer sig enige i holdninger, som vi normalt har betragtet som utilstedelige, tyder pĂ„ et forfald i demokratiske vĂŠrdier Som een eller anden fyr pĂ„ internettet sagde, sĂ„ er det Ideologiske Århundrede aflĂžst af det Demografiske Århundrede. Joda, folk er ikke sĂŠrligt begejstrede for islam, men det handler ikke om religion eller menneskerettigheder eller etik, det handler om at en fremmed stamme koloniserer ens land. Og hvad angĂ„r “demokratiske vĂŠrdier”, hvad det sĂ„ end er, sĂ„ har der vĂŠret flertal mod masseindvandring lige fra det Ăžjeblik den… Read more »

ino
ino
4 years ago
Reply to  steen

Jeg tror nu snarere at Vermund var udgĂ„et for taletid i den pĂ„gĂŠldende situation – som vi sikkert ser gentaget i forskellige forklĂŠdninger.

Kimski
Kimski
4 years ago
Reply to  steen

Jeg ser frem til den dag, hvor Muhammed Østergaard & co ser sig omkring og opdager, at de nu lever under forhold som dem Geert Wilders lever under.
Politik mÄ og skal have konsekvens for de debilt og kynisk politiserende.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  steen

Giv hende lige lidt tid. Jeg syntes faktisk hun gjorde det godt!
I modsÊtning til Paludan gÞr hun sig spiselig. DVS. At der er chance for at hun kan fÄ slÄet bremserne i modsÊtning til Paludan, der ikke ville vÊre i stand til andet end at give en god mavefornemmelse!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  steen

Tina Maagaard?

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Det der gÞr mig STOLT af Danmark, for det viser, at vi er langt Klogere end vore ulidelige naboer, Norge og Sverige, for vi lader os ikke sÄ let hjernevaske og manipulere!! Godt gÄet af de gÊve danskere, der har svaret Êrligt og redeligt! Kampen skal fÞrst til at begynde nu, og mÄske er Holger Danske ved at vÄgne af tornerosesÞvnen . .

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago

Fire ud af ti min bare r.. For tallet er minimum seks ud af ti. Mon ikke de som sĂŠdvanlig har lempet lidt med tallene eller spurgt respondenter der bor i omrĂ„der uden muslimer? Udsmidning af muslime strider imod religions-friheden i Grundloven. Men altsĂ„, vi lever i en politistat. Grundloven er for lĂŠngst sat ud af spil. Endelig er der jo ikke tale om en religiĂžs begrundelse for at smide de her volds sadistiske psykopatsvin ud, men i stedet en kulturel begrundelse. Men altsĂ„, glem alt om at forrĂŠderne fra folketinget tager de her tal til sig og smider muslimerne… Read more »

Hip
Hip
4 years ago

Husk pÄ at de jo ogsÄ har spurgt muslimer

Nielsen
Nielsen
4 years ago

Det fÄr mig til at erindre at kun 19 procent af dumskerne kunne fatte salig Mogens Glistrup.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

DesvÊrre skinner det ikke igennem til folketingsvalgene! Folk stemmer som de plejer i hÄb om at de velkendte politikere forandre sig, og det sker sÄ ikke og hvad der skal til, ved jeg ikke. Men selvom politikerne ved et mirakel skulle komme pÄ linje med befolkningen, vil imperiet i Bruxelles hurtigt fÄ det bremset!
Men lÊg lige mÊrke til at der er 45,3%, som ikke vil sende dem ud, sÄ vi mÄ i fÞrste omgang nÞjes med dem, der ikke forsÞrger sig selv,

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

De snyder ved folketingsvalgende. Venligst forstÄ agendaen. Venligst forstÄ at vi lever i en politistat.

Undskyld den hÄrde tone.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

En politistat med meget lidt politi! Helt Êrligt, sÄ tror jeg ikke der er snydt!
Der henvises naturligvis til Paludans Þnske om at gennemgÄ de ugyldige stemmer!
NB er et bedre valg en Stram Kurs. Paludan kan ikke samle, det kunne Vermund mÄske!

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Udvalgte citater af den profetiske Mogens Camre: »Muslimer kommer med tiggerstaven i hĂ„nden, og sĂ„ snart de er inde i varmen bliver den til en stok, der skal banke os pĂ„ plads.« (Information, august 1999). »Det er utroligt, at statsministeren ikke har fattet, at den altovervejende del af muslimerne ikke er kommet for at blive integreret. De agter aldeles ikke at blive danskere. De er kommet for at overtage Danmark, og de demonstrerer ved enhver lejlighed, at de mener sig berettiget til at indrette landet efter muslimsk kultur.« (Ekstra Bladet, januar 2000). »Alle Vestens lande er infiltreret af muslimerne –… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Islams erobringsstrategi er nu klar. FĂžrst maksimerer islam “muslimers offer rolle”, hvad enten den er faktuel eller ej. Muslimer er ‘ofre’, nĂ„r som helst en vantro ikke vil underkaste sig sharia og koran. Medens offer rollen dyrkes og udvikles, formerer muslimerne sig med en fart som visse gnavere. NĂ„r de er blevet mange nok, starter de en ‘befrielseskrig’ – begrundet i den pĂ„stĂ„ede massive undertrykkelse (offer rolle) af muslimers indiskutable ret til ubegrĂŠnset verdensmagt.
SĂ„dan gĂžr primitive religiĂžse stammefolk kĂ„l pĂ„ verdens civilisationer – endda med disse civilisationer suicidale stĂžtte. Hvem er smartest?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Sidste nyt ude fra pseudoforskningens front 😅 SAMFUND 21. okt. 2019 – 23.06 Forsker om kĂžn som social konstruktion: ‘Det var dybest set noget, jeg fandt pĂ„’ KATJA MEJBORN https://www.bt.dk/samfund/forsker-om-koen-som-social-konstruktion-det-var-dybest-set-noget-jeg-fandt-paa … Af samme Ă„rsag fortryder han nu, at han har brugt sĂ„ mange Ă„r om at overbevise folk om sin tese. Han mener selv, han blev for aktivistisk. »Min pointe er, at identitets- og kĂžnsdisciplinen pĂ„ mange vestlige universiteter ikke er interesseret i at finde ud af, hvad der er en social konstruktion, og hvad der er biologisk betinget – den er kun interesseret i at konkludere, at kĂžnnet er… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Den forrige franske indenrigsminister GĂ©rard Collomb, nu borgmester i Lyon, sagde i et interview fra 2018 om den franske muslimprocent (ifĂžlge Jihadwatch hjemmesiden):

“Collomb: I don’t want to create fear, but I think there’s very little time left.
Collomb: It’s difficult to estimate, but I would say that within five years the situation could become irreversible. Yes, we have five, six years to avoid the worst. Afterwards…”

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Frankrig har forléngst overskredet ‘irreversible’. Da jeg boede i Paris i begyndelsen af halvfemserne, syntes jeg, at det lignede Algier.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

“28 % af danskere: Muslimer skal ud af Danmark.”
Tjaeeh, det mener SK sĂ„dan set ogsĂ„. Hvorfor stemte de 28 procent sĂ„ ikke der efter? At sidde i sin sofa og mene noget uden at indrette sine handlinger der efter…
Nej. Jeg kan ikke bruge jer til en skid.

Bjarne
Bjarne
4 years ago

Hvis Islam er en religion sĂ„ er den ulovlig ifĂžlge grundloven. https://www.ft.dk/da/dokumenter/bestil-publikationer/publikationer/mingrundlov/min-grundlov/kapitel-7/paragraf-67 “§ 67 Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud pĂ„ den mĂ„de, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet lĂŠres eller foretages, som strider mod sĂŠdeligheden eller den offentlige orden.” Problemet er at folk ikke ved en skid om Islam. Jeg kunne vide meget mere, men jeg ved allerede nok til at kunne se den bryder paragraf 67 pĂ„ hundredevis af punkter. Folk nĂŠgter at tage stilling til de ting Islam stĂ„r for. Hvis man tog nogle fĂ„ ting, sĂ„som synet… Read more »

47
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x