1
nov
Seneste opdatering: 1/11-19 kl. 1543
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lone Nørgaard: Overvågning

Se “Edward Snowdens seneste: How Your Cell Phone Spies on You.” og se eller gense Snowden i den totale overvågnings tid. Kom til Trykkefrihedsselskabets It-konference: Censur på internettet 16 november.

Mikael Willgert om Swebbtv:s kamp mot censuren

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Så du, att Östling nu ( i går aftes ) er blevet fyret efter sine udtalelser på SwebbTV, Steen? https://www.expressen.se/dinapengar/leif-ostling-sparkas-efter-uttalandena/ Leif Östling sparkas – efter uttalandena Publicerad 31 okt 2019 kl 20.50 Leif Östling, tidigare ordförande för Svenskt Näringsliv, sa att Sverige ”tagit in alldeles för mycket folk utifrån” och menade att samhällen i Afrika och Mellanöstern låg ”hundra år” bakåt i tiden. Nu får han sparken från sitt uppdrag på Södertälje Science Park. – Det är alldeles för grovt för att det ska kunna accepteras, säger Södertälje kommunstyrelses ordförande Boel Godner till Länstidningen Södertälje. ”Inga kommentarer”, skriver Östling i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  steen

OK, det overså jeg lige i farten 🙄

PS Nu er andres navne og email-adresser igen begyndt at dukke i afsender-felterne i kommentarmenuen.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  steen

Jag har sett den lågmälda och sansade intervjun med Leif Östling i sin helhet. Mannen är ytterst kunnig och erfaren. Det är anmärkningsvärt så lite det ska till för att mediernas häxjakt ska starta och att de ekonomiska repressalierna ska utlösas. Inte undra på att ingen i Sverige vågar säga något.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

Det där blev visst fel. Michael Nielsen ska inte ha skulden för min – Mårten Gantelius’
– kommentar.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Fransk politi har fundet tegn på radikalisering i egne rækker: Syv betjente får konfiskeret våben

https://www.berlingske.dk/internationalt/fransk-politi-har-fundet-tegn-paa-radikalisering-i-egne-raekker-syv

Fredag d. 01. november 2019, kl. 14.39

Elian Peltier, The New York Times

Syv franske politibetjente er blevet beordret til at aflevere deres våben, og mindst én ansat er blevet suspenderet, efter at efterretningsfolk er blevet opfordret til at melde tegn på radikalisering inden for egne rækker. Det sker efter det dødelige knivangreb i Paris’ politihovedkvarter i sidste måned, forklarede politichefen i denne uge.

{ bag beskyttelsesmur}

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Porno Mettes dhimmificerede ordensmagt/voldsmonopol,et monopol som er ved at blive brudt af muhammedanerskadedyrene vil helst kigge dig over skulderen,så de kan være sikre på at du ikke giver udtryk for forbudte tanker.

tom
tom
2 years ago

Jeg ønsker Mikael Willgert al mulig fremgang og medgang og sætter stor pris på swebbtv. Det samme gælder for så vidt Løne Nørgaard, skønt hendes video om Søren Krarups sidste bog er helt ude i hampen. Jeg håber sandelig ikke, at nogen følger hendes råd om at indkøbe den bog til fast læsning i gymnasiet, for den er i den grad udtryk for en drømmers historieforvanskning, hvor der hugges tæer og hæle i pinligt store mængder for at få det hele til at ende hos Luther og kristendom. NEJ, Den amerikanske revolution og uafhængighedserklæringen var IKKE præget af amerikansk calvinisme… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  tom

Prøv også at læse Dr. Johnsons pamflet – Taxation No Tyranny (1775). The title summarizes his position opposing the American Continental Congress, which in 1774 had passed resolutions against taxation by England, perceived as oppression, especially since the colonies had no representation in Parliament.

Skrevet nogenlunde samtidig med Thomas Paines (han var uddannet korsetmager) pamfletter. Både Johnson og Paine var dogmatiske personligheder i oplysningstiden.

tom
tom
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Og hvad med “The great Debate” om Burke vs. Paine.

I øvrigt hersker der tvivl om, hvordan det med korsetterne skal opfattes, fordi det samme ord bruges om indsnøringen af kvindelige skuder og takkelagen på sejlskibe. Paine kastede sig også ud i brokonstruktioner. 🙂

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Der er mange aspekter med hensyn til overvågning. Dels det teknikske, hvor moderne teknik aktuelt gør behandling af data mulig i tilfælde der tidligere kun kunne fantaseres om.
Dels at begreber som menneskerettigheder, konventioner, retssikkerhed, og personlig frihed gør det svært, både for overvåger som for overvåget, at agere såfremt logik og sund fornuft skulle betyde noget.
Da der, set herfra, ikke er enighed om hvad der er logik eller sund fornuft er problematikken et evigt slagsmål.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Apropos – “How your cellphone spies on you” af Edward Snowden. Alle dumme svin i denne verden snuser og snager i din mobiltelefons kommunikation. Man kan ikke stoppe det ved at slukke mobilen eller tage mobilens batteri ud. Det er simpelthen ikke muligt at udtage batteriet. Alligevel kan man selv til enhver tid slukke for al kommunikation til og fra mobilen – man laver bare en pose af aluminiumsfolie og lægger mobilen ind i posen. Derefter sørger man for at posen er fuldstændig lukket uden åbninger (uden at mobilen bliver varm). Radiobølger kan ikke gå igennem aluminium. Vil du kommunikere… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Mobiltelefonens evne til at overvåge sin ejer, er det mindste du bør være bange for. Antennen i telefonen kan emittere mikrobølger, der er særdeles skadelige for den menneskelige hjerne. Der ud over er der den sociale dimension. Brug af mobilen hver dag reducerer et menneskes koncentrationsevne. Ikke blot i den sociale interaktion men i det hele taget. Jeg er begyndt at kalde mobil-ejererne for skærmslaver. Indsendte udtrykket til ordnet for noget tid siden. Ser ikke ud til at de har optaget det endnu. For har man sin mobil med sig overalt, så fungerer den praktisk som lænken fungerede i gamle… Read more »

britta due andersen
britta due andersen
2 years ago

Hvem kan lide overvågning, men det kan være et nødvendigt onde i lighed med militæret. At vi kunne have haft et mere trygt samfund, hvis indvandringen hertil slet ikke var sket, er en ønsketilstand. De er her, og så må vi tage vores forholdsregler.

River
River
2 years ago

Jeg elsker Søren Krarup. Har læst og lært meget af dette fyrtårn. Skal jeg nævne en der er i nærheden, dog ikke sprogligt, tænker jeg på Steen Steensen der med sin analyse af samfundets klasser og skriveri om klimahysteriet har været betydende for min dannelse.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x