1
nov
Seneste opdatering: 2/11-19 kl. 1740
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sveriges Education by Murder

Hør opremsningen af Sveriges tilvandrede problemer. “I år går 110 af 290 kommuner fallit…..” Tyve år for sent er det først lige begyndt at gå op for svenskerne hvilke massive sikkerhedsproblemer de har installeret. Virkeligheden er en hård pædagog, men dens svenske klassetime er begyndt. Første lektion hedder “Education by Murder.” –  Sverige i arabisk reklame: Få mange penge hvis I har mange børn og Moderat minister låg bakom marknadsföringen av Sverige som bidragsland.

Wait a minute. Didn’t everyone agree he was not Muslim?

27. oktober blev al-Baghdadi pludselig muslim igen

Al Baghdadi blev begravet i havet med fuld islamisk honnør, selvom medmuslimer rigtig nok påpeger, at selvmordere ikke kommer i himlen og får 72 rosiner. Spencer er sjov idag, læser I med alle I politikere og islamologer? Fra Fogh over Thorning til Lars Løkke og givetvis også Mette Frederiksen ved næste muslimske terrorangreb.

Spencer og jeg ved selvfølgelig godt, I lyver om islam, fordi I har masseimporteret verdenshistoriens mest voldelige sekt uden at vide et klap om den og uden at spørge befolkningen. Det er gennemsigtigt som glas. Det er også derfor jeg og andre skal straffes for at have oplyst befolkningen om en vis halshugning i Marokko, der netop gav dødsstraf igår: Magtens selvbeskyttelse mod egne fadæser.

“ISIS has nothing to do with Islam?”

Reuters, “the United States has given the remains of Islamic State leader Abu Bakr al-Baghdadi a burial at sea and afforded him religious rites according to Islamic custom after he was killed.”……There is ample reason, however, to wonder why it was done, since virtually everyone of influence in both parties have agreed that the Islamic State has nothing whatsoever to do with Islam….This became administration policy: “ISIL does not operate in the name of any religion,” said Obama State Department spokesperson Marie Harf.

Rove was simply parroting the conventional wisdom. All through the Obama administration….This became administration policy: “ISIL does not operate in the name of any religion,”.

Hillary Clinton summed up the guiding philosophy here when she tweeted during her 2016 presidential campaign: “Let’s be clear: Islam is not our adversary. Muslims are peaceful and tolerant people and have nothing whatsoever to do with terrorism.” Not just ISIS, but all Muslims. And current Democrat front-runner has insisted that “ISIS has nothing to do with Islam.”

On September 17, 2001, President George W. Bush said: “These acts of violence against innocents violate the fundamental tenets of the Islamic faith. And it’s important for my fellow Americans to understand that….The face of terror is not the true faith of Islam. That’s not what Islam is all about. Islam is peace. These terrorists don’t represent peace. They represent evil and war.”

The State Department needs to get its story straight. Either al-Baghdadi was not a Muslim, but a “hijacker” of Islam, in which case he should not have been buried with Islamic rites, or he was indeed a Muslim, in which case the counterintelligence analysts who have been dismissed, marginalized, and reviled as “bigots” for noting Islam’s connection to terrorism should be brought in from the cold. Islamic State’s Caliph al-Baghdadi Given Islamic Burial Rites

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
50 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Jeg har heller ikke tilgivet dem, og kommer nok heller aldrig til det. De har forandret Danmark for altid. De har ikke passet på arven fra hårdt arbejdende generationer før os, på bare 1 til 1 1/2 generation er 1000 års arbejde smidt væk.

Det forsøges at få os til at tvangselske muslimer, men dertil har jeg og min familie haft alt for mange ubehageligheder med dem! Det er kvalmende som vi overdænges med den ene succeshistorie efter den anden, for så først at opdage at de er faldet igennem, når vi besøger de alternative medier! Skam skam!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Det bliver “Spændende & Interessant” at følge hvordan Danmarks politiske korrekte elite reagerer på svensk S’s implodering i løbet af 2020.

Kimski
Kimski
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Jeg kan give dig den korte version allerede nu:
“Blah-blah-blah, det vil ikke ændre os, blah-blah-blah.”

Du ved, det samme som vil blive gentaget, når det kort tid efter bliver vores tur.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Kimski

Jeg tror ikke du har ret, skylden for det kommende sammenbrud vil blive lagt på højreradikale og nazistiske grupperinger! Alt andet vil den bestemmende klasse ikke kunne leve med! Alternativet ville være at give islamkritikerne ret, og tro mig det vil aldrig ske!

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Ikke at jeg mener noget godt om nazistiske grupperinger, det vil bare ikke være dem vil være skyld i sammenbruddet! De skyldige ud over muslimerne, vil være den bestemmende klasse i Sverige, og det vil den samme danske klasse ikke kunne leve med.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Kimski

Carsten Klam vil i sin skimlede kælder, forstenet af islams ondskabsfulde jihadister, hvæse anti-danske ondskabsfuldheder: Lige indtil de hakker roen af ham.

MagnusH
MagnusH
2 years ago

Teologiska fakulteten vid universitetet i Kairo som av de flesta muslimer anses ha bäst kunskap om Islam har sagt att det ISis har gjort är helt enligt Islam.

Charles
Charles
2 years ago

NYT NYT men vigtig.

https://youtu.be/no5gZLjjoJ0

Overfaldet med syre på Nørrebros Runddel, (01.11.2019)

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Charles

Hun er jo et sted imellem selvpåført sindsforvirret og ravende gal! 🤪

Hvis hun har så meget imod Rasmus Pauludan, hvorfor så give ham den gratis reklame?

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Ja. Man må dertil konkludere: Københavnsk Politi og Fyns Politi er ved at være godt infiltreret at Muslimer. Asmaa-Abdol-Hamid-Banden fra fyn. Jeg kommer aldrig til at respektere muslimske Politi, da Koranen ikke er efterset og renset for lort, så det passer efter de danske værdier og Grundlovens §67. Tilpasningen skal jo ske efter ordre fra §69 i grundloven. Den lov Mette Bock (LA) fik HMS Dronningen til at underskrive holder ikke engang i Byretten, for Koranen blev ikke renset derved. HMS Dronningen er ført bag lyset, eller tvunget til at underskrive. Jeg tror næppe HMS Dronningen ikke vil Danskernes det… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Hykleriet fra Moderaterna kender ingen grænser, når de nu hævder at være foragede over den officielle svenske web-side, der lokker arabere til Sverige med løfter om høje børnebidrag til familer med mange børn og lange forældreorlover, velfærd og gratis sundhedvæsen etc. De har nemlig selv været med til at oprette siden i 2011 under Reinfeldts anden regeringsperiode som led i dialogen (???) med de arabiske lande – idiotien blandt de dybt naive, uvidende, virkelighedsfjerne og handlingslammede svenske politikere er tydeligvis helt uden ende. Moderaterna låg bakom kritiserad bidragssajt på arabiska Publicerad 1 november 2019 kl 13.06 https://www.friatider.se/moderaterna-l-g-bakom-kritiserad-bidragssajt-p-arabiska INRIKES. När Svenska… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Og så var der det ensomkommende muslimske drengebarn, som blev dybt skuffet da han invaderede Sverige under foregivende af at være flygtning. Han klagede over, at den svenske stat ikke havde en lejlighed, et fedt job og en samlejeklar lækker brud parat til ham, da han beærede Sverige med sin ankomst. Jeg mener at rapporten om ham stod i Samnytt.se for et års tid siden.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Halalary said: “Let’s be clear: Islam is not our adversary. Muslims are peaceful and tolerant people and have nothing whatsoever to do with terrorism.”

Halalary’s real opinion:
“Let’s obfuscate the dumb christians: Islam is not always our adversary. Muslims can be peaceful and tolerant people and have occasionally nothing whatsoever to do with terrorism – but only dumb muslims.”

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Dagens overskrift i MSM: “Minister vil undersøge omfanget af kvindehad på nettet”

Smartest at begynde undersøgelsen i muslimske ghettoer i stedt for på nettet – med det ville jo være islamofobisk.-)

Cirkeline
Cirkeline
2 years ago

Det er en meget ejendommelig historie, den om muslimen Bagdadi. Hvorfor er der ingen fotos af hans destruerede fjæs?? Hvor er den tunnel, som Trump taler om? Hvorfor var de tre børn gennemhullede af kugler, når de også blev sprængt i luften? Er det ikke dobbeltarbejde? Der er da mange af hans ofre, hvis nogen da har overlevet at være i nærheden af ham, der ville glæde sig inderligt over at se svinet ekspederet, så vigtigheden af fotodokumentation kan ikke benægtes. Bin Laden viste man jo billeder af, jeg så ihvertfald et billede af ham som død. Man har heller… Read more »

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Cirkeline

Gokkehoved nr. 1 sprængte sig selv og børnene for enden af en blind tunnel. Sprængeffekten blev dermed koncentreret og enorm.
Isis-onanisten havde en særdeles kraftig sprængladning på torso.
Så der er nok ikke meget tilbage af den rettroende at fotografere, tror jeg.
Men nogle ville nok finde trøst og oprejsning ved at se de jordiske RESTER.

Cirkeline
Cirkeline
2 years ago
Reply to  Anders

Sandt nok, Anders . . Hvis han overhovedet er død. Jeg stoler ikke en skid på medierne længere, og jeg finder det bemærkelsesværdigt, at henrettelsen kommer så kort efter al den kritik, Trump fik for at trække US tropper ud så hovedkuls og overlade arenaen til tyrkerne. Hvad mente de med, at de havde bekræftet, at det var ham, vha DNA-prøver? Hvor havde de hans DNA fra, som de kunne sammenligne med? Fra 23andMe, måske?? 😬å

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Cirkeline

De havde DNA fra et par underhylere, som man for længst havde sikret sig.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

De havde også DNA fra den gang, da han var fængslet i Irak.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Cirkeline

Mon ikke kurderne “kom i tanke om” hvor Al Baghadi opholdt sig, netop fordi USA trak sig ud…?
Blot en tanke. Timingen er påfaldende.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Anders

Der fik det muslimske svin godt nok en fed udløsning på sine religio-sexuelle perversiteter.-)

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Danmarks rigtige problemer begyndte med banesåret tirsdag formiddag 03.10.1972!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Lars Bern uthängd i Expressen för ”tankebrott” om klimatet Av Lars Bern -1 november, 201920 https://newsvoice.se/2019/11/lars-bern-uthangd-expressen/ DEBATT. Jag har tillsammans med en handfull vänner blivit uthängd i boulevardtidningen Expressen för att jag inte följer den svenska klimatlarmande eliten och deras fårskock. I ett jättereportage med TV-intervjuer inlagda anstränger sig Expressen till det yttersta för att förminska och förlöjliga mig och de övriga för att vi gör en annan bedömning av klimatfrågan än vad det politiskt korrekta mediafolket gör. Dessa journalistiska ”klimatvetenskapliga experter” försöker krampaktigt utmåla oss som motståndare till vetenskapen på området, detta trots att flera av oss aldrig ifrågasatt… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Flyttet ovenfor 😊

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Mette Thiesen i opsang til politikerne:
“I virker bedøvende ligeglade!”

https://youtu.be/OO8dTUpopXQ

Cirkeline
Cirkeline
2 years ago

OT – se et vigtigt interview med en amerikansk soldat om, hvor farlige almindelige irakere og syrere i landsbyerne er!! Han siger, at det IKKE kun er isis, der vil halshugge og dræbe. Læg dertil, at Tyrkiet nu vil sende alle isis fanger i Tyrkiet tilbage til de respektive lande! Good luck til os, hva?! Flygtningestrømmen til europa er stadig vild, det viser de på italiensk tv, men ikke på dansk. https://youtu.be/f0KMz_AUBFM

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Hvis den nu pludselig var/er muhamedaner – igen. Har de slemme amerikanere så voldtaget en muslim – eller det dér…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

SVT var tvungna att ha poliseskort till Jordbro centrum. Utpressning & Narkotikahandel

https://www.youtube.com/watch?v=cx9i6yMmlvY

Kimski
Kimski
2 years ago

Sweden: Three People Detained in Connection with Malmö Explosion.
https://www.breitbart.com/europe/2019/11/02/sweden-three-people-detained-connection-malmo-explosion/

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Hej snaphane
Du må sgu ikke dyppe snablen så dybt,at du glemmer at lave korrektur i dine tekster. Jeg snakker om “Wait a minute” posten. Det plejer at være en fornøjelse at læse dine tekster. Do not fuck it up 😉

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Nielsen

Jeg er nødt til at spørge – Er du gammel skolelærer eller er du altid pedantisk?

Filuren
Filuren
2 years ago

Er han død? Hvor ved vi det fra? Alt jeg har set er en grynet, farveløs video af noget der ligner nogle soldater der løber rundt foran en bygning.

tom
tom
2 years ago
Reply to  Filuren

Ha, ja det er et godt spørgsmål. Hans endeligt indtraf jo på et for Trump meget heldigt tidspunkt, hvor opmærksomheden blev flyttet fra et pinligt emne til et andet, der handler om succes.

tom
tom
2 years ago
Reply to  Steen

Håber, at det er sandt. Troede du på Spencers teorier om Obamas fødsel udenfor USA, og at han er muslim?

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  tom

Obamas far var muslim. Så hvad er det, du ikke forstår? Din personlige, bløde tolkning af, hvem der er muslim og hvem der ikke er, har islam og muslimerne aldrig selv læst om…

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Margrethe

Obama er uden tvivl kulturmuslim; han gik i en muslimsk skole som barn. Næste ‘freak’, som demokraterne vil se i det hvide hus, vil nok være en muslimsk somalisk kælling af det modsatte køn, der er bigamist med sin egen broder som den ene ægtefælle. Efter hendes afgang ønsker de en retarderet tvekønnet svensk hunhund, der føler sig som kastreret hanhund.

tom
tom
2 years ago
Reply to  Margrethe

Læs Obamas egen bog om hans liv og den problematiske far. Han er ikke den eneste søn, der har lidt pga. en charmerende og drukfældig far med lav moral. Obama blev født på et hospital på Hawaii og er først og fremmest opdraget af sin mor og sine morforældre, og den del af slægten stammede fra Europa og var kristen.

At Robert Spencer og hans birther-slæng har brugt millioner af dollars for at bilde verden ind, at Obama blev født udenfor USA og er muslim, har forsinket og skadet den islamkritiske debats troværdighed i lande som Danmark.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  tom

“The future must not belong to those who slander the prophet of Islam. But to be credible, those who condemn that slander must also condemn the hate we see in the images of Jesus Christ that are desecrated, or churches that are destroyed, or the Holocaust that is denied.”

https://obamawhitehouse.archives.gov/the-press-office/2012/09/25/remarks-president-un-general-assembly

Bemærk at Obama sammenligner grimme ord om islam med ødelæggelse af kristne kirker. Same same…

https://humanevents.com/2010/08/19/obama-muslim-call-to-prayer-one-of-the-prettiest-sounds-on-earth/

Sådan taler en rigtig muslim. Eller en total dhimmi.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

(Bruger fup@mail.dk fordi denne side afslører sidste kommentators email)

tom
tom
2 years ago
Reply to  steen

Robert Spencer er ansat som samvittighedsløs spindoktor for en pengetank, for hvem begrebet sandhed ikke har relevans. Det er alene et kynisk spørgsmål om, hvad der virker, og hvad man kan bilde folk ind.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Steen

Saddam blev hængt for rullende kameraer.
Gaddafi blev lynchet ihjel til åbent skue.

Bin Ladens død – ingen billeder, ingenting.
Big Daddys død – ingen billeder, ingenting.

Forskellen? De to første var rigtige personer, præsidenter. De to sidste er rene jødiske opfindelser, fup og fiduser. Tro mig, hvis ikke flertallet, så i hvert fald en meget stor minoritet af amerikanerne har ikke den fjerneste tillid til alle de løgnehistorier Sumpen og Hollywood forsøger at binde dem på ærmet.

Ole Madsen
Ole Madsen
2 years ago
Reply to  Filuren

Hitlers død – ingen billeder, ingenting.
Göbbels død – ingen billeder, ingenting.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Ole Madsen

Point taken.

Der findes dog utallige timers video med Hitlers offentlige optræden.
Hvad er der med Osama?

Efter skueprocesserne i Nürnberg og de efterfølgende brutale, langsomme hængninger af de tyske ledere og ideologer blev billedmateriale af ligene omhyggeligt offentliggjort.

Det er i den forbindelse værd igen at huske på ordene fra den daværende amerikanske højesteretspræsident Harlan F. Stone og chefanklageren Robert H. Jackson: Nürnbergprocessen er svindel. Intet andet end lynching.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Steen

…og bekræftet af isis-onanisterne selv.

tom
tom
2 years ago

“Jeg og Spencer ved selvfølgelig godt, I lyver om islam fordi I har masseimporteret den uden at vide et klap og uden at spørge befolkningen” Jeg vænner mig aldrig til det. Spencer og jeg. Det ville jeg have gættet på, at Steen også foretrak. Og så enkelt er det heller ikke. Politikerne har bare ment det samme som en stor del af befolkningen og i mange år størstedelen af befolkningen. Fordi folk som flest har andet at tænke på eller er ugidelige og regner med, at andre sætter sig ind i tingene. Robert Spencer – for det er vel ham,… Read more »

Kimski
Kimski
2 years ago
Reply to  tom

“Politikerne har bare ment det samme som en stor del af befolkningen og i mange år størstedelen af befolkningen.”

Det er det samme gamle Ouroboros problem om igen; først dikterer eliten hvad pressen må skrive om, og derefter begynder eliten selv at tro på det pressen skriver, indtil ingen af parterne ved hvad der er sandheden længere.

tom
tom
2 years ago
Reply to  Kimski

For mig er der en verden til forskel melem på den ene side Robert Spencers fondsbetalte propaganda streaming med millioner af dollars parate til at betale for de bedste advokater og på den anden Swebbtv’s modige kamp med hjerte og viden mod alle odds.

ISIS har alt at gøre med islam. ISIS er oldtidens gru og brutalitet konserveret og serveret for nutiden.

tom
tom
2 years ago
Reply to  Kimski

Du springer hele tiden over, hvor gærdet er lavest. Hvem er eliten, og ser du slet ingen forskel indenfor eliten? Er det altid den store onde elite mod den stakkels lille mand (dig)? Jeg bruger aldrig ordet elite, jeg kan ikke udstå det. Derimod finder jeg det væsentligt at skelne mellem dem, der på den ene eller anden måde har magt til at påvirke samfundet og os andre. I det spil betyder penge og titler og stillinger stadig meget. I øjeblikket er Mette Frederiksen og Socialdemokratiet ved at nedbryde den ellers store tillid til embedsmandsværket. Man har travlt med at… Read more »

50
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x