3
nov
Seneste opdatering: 3/11-19 kl. 1758
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenske socialdemokraters tyste mareridt

Ingrid Carlqvist har sine kilder i løgnepresse og administration, som hun kalder “mine fugle.” De melder om panik, og det ville man også have gættet på, men det er godt at vide det. Svenske socialdemokrater indser, at de med masseindvandringen til Sverige har dødsdømt deres parti. Når der kommer et stort muslimsk parti, kommer S aldrig mere over ti procent. Det – og at SD nu er større end S – er svenske socialdemokraters tyste mareridt, og de er ikke offentlige med deres drømmetydning.

 ”Kan gå käpprätt åt helvete”

De har indset, at det ”Kan gå käpprätt åt helvete”,  så Löfven sidder stadig løsere i sadlen, som om han var problemet. Om det sidst i programmet. Angående Östling skal nervøsiteten være så stor, fordi det ville være katastrofalt for dem, hvis så meriteret en person skulle støtte SD.

Løgnepressen gik straks igang med at true ham, få ham fyret og lyve om Swebbtv. Også magtbastionen SVT er i fortjent alvorlig krise, ifølge fagbladet Journalisten. Man kan godt ane et fuldstændigt systemskifte i horisonten, men den svenske situation er så labil, at man kan ane hvad som helst. (Interviewet det hele drejer sig om: Leif Östling varnar för inbördeskrig i Sverige.)

Leif ”Vad fan får jag” Östling väcker starka känslor – hos dem som minns att han ville ha massinvandring 2006, men framför allt hos Etablissemanget som är livrädda för att vanligt folk ska bli inspirerade av att prominenta personer som Östling är kritisk mot mångkulturen. Till sist gläds vi åt att det råder total panik på Sveavägen 68!

Bombet svenskers åbne brev til regeringen

I dag kan man læse i Expressen, at “Sprängdåden i Sverige saknar motstycke” – undtagen i krigsførende lande, men på sin vis er Sverige allerede sendt i krig af sin nomenklatura. Den lille klynge mennesker på 20.000, som Iskasson definerede i Den Politiska Adeln, krigen er bare ikke så velvoksen endnu. Spændingsmomentet er: Vil den overleve sine ugerninger, hvilke løgne og tricks vil den gribe til for at bevare magten og privilegierne? Nationens overlevelsesproblemer er stadig mere åbenbare.

Mona Iréne Schultz är 63 år, mor och farmor. Natten till den 2 november drabbades hennes son och hans familj av ett av de bombdåd som skakar Sverige på närmast daglig basis. [..]

Idag funderar jag och hela familjen på om det alls är tryggt att leva i Sverige längre. Till och med min gamla mamma på 92 uttryckte denna åsikt – och då är detta landet vi alla är födda i, har levt i genom många generationer och det är inte ens ett ”krig” i ordets egentliga mening som jagar oss på flykt…

Barnbarnet som sov i sängen är 8 år, hans lillasyster ska fylla 7 om två veckor. Tills i går kväll upptogs hennes tankar bara av det förestående kalaset. Idag är hon och hennes bror två väldigt rädda svenska barn, vars trygga tillvaro just har rämnat.

Deras farmor gråter av sorg över att deras tillit och tron på det goda nu är skakad i sina grundvalar. Jag är idag förtvivlad, förvirrad och djupt bedrövad. GÄSTKRÖNIKA: OFFER FÖR ETT BOMBDÅD SKRIVER ÖPPET BREV TILL REGERINGEN læs det hele og se fotos.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Sveriges Eliter udøver proxygodhed ved at lægge sugerør fra svenske pensionisters små tynde lommer direkte over i migranters store tomme lommer. Når pensionisternes lommer er tømt, er der egentlig ikke mere brug for pensionisterne, så de må gerne daffe hinsidan. Man må huske på, at unge syriske hjernekirurger og astrofysikere er meget mere værd en 1000 svenske fattigpensionærer – det hedder cost-benefit analyse og er Elitens yndlingsperversion.

Marit
Marit
2 years ago
Reply to  steen

Ikke “flyktninger.” Velferdsmigranter.

Kimski
Kimski
2 years ago
Reply to  Marit

Ikke “migranter.” Nasserøve.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  steen

Har den bogværet omtalt i mms eller diskuteret andre steder. Hvor er den anmeldt.kan nogen sige mig det.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det høres på vandrørene, at alt opsparet ATP er brugt?

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Mange muslimske flygtninger gider ikke arbejde! Når nu er flygtning/indvandre/migrant kommer til Danmark vil det være passende at spørge dem. 1. Har du sat dig ind i kulturen til det land du agter at slå dig ned i? 2. Har du på forhånd sat dig ind i sproget? Der findes programmer på internettet, hvor man udemærket kan lærer alverdens sprog! 3. Hvad er din højeste kompetencegivende uddannelse? Så må sagsbehandleren se, om det er noget Danmark har brug for! 4. Hvad har du tænkt at du kan bidrage med i dit nye land? 5. Hvordan har du tænk dig at… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Hvis du som muslim svarer på disse spørgsmål, er du apostat, da koran og sharia aldrig kan fraviges af rettroende – for Allan er større (end Jesus)!

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Ja, så har jeg jo opnået omtrent det jeg gerne ville! Og er det ikke helt legitime spørgsmål?

Realist
Realist
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Yderst rimelige. Problemet er bare at der kan lyves. Hvorimod de ikke kan modsige koranen eller Muhammed’s lære.

Fx.
Synes du at det er forkert at følge koranen og Muhammed’s bud angående:
1. Seksuel lavalder.
2. Aposti.
3. Jøder.
4. Kaffir.
5. Fortsæt selv i det uendelige.

Det kan de ikke lyve om, for så er det vantro.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Realist

Netop derfor kun statsborgerskab på prøve!

Realist
Realist
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Det er iøvrigt også en god ide!

tom
tom
2 years ago
Reply to  Realist

En vældig god idé!

Og prøvetiden skal være laaaang.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Man kunne egentligt godt tilføje.
11.Vil du og din eventuelle familie respekterer kønnenes ligestilling og accepterer at der er religionsfrihed men ikke religionslighed i Danmark? At Danmark er et sekulært land hvor religion er en privat sag. Hvor kun religiøse mærkedage eller festligholdelse i forbindelse folkekirken kan foregå i det offentlige rum, anden religiøs festligholdelse må være helt privat.
12. At skole undervisning er obligatorisk og religiøse særstandpunkter ikke accepteres, som undskyldning for at fravælge dele af undervisningen.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Vi skal slet ikke bruge tid på de sadistiske volds-horder fra Islam. De skal ud. Ud, ud, ud, uanset om de vil eller ej. Det vi rent praktisk kan gøre, er at dele dem op i to grupper: 1. Muslimer der frivillig lader sig sende til et muslimsk land efter eget valg. 2. Muslimer der nægter at lade sig sende ud til et muslimsk land. Sidste gruppe kan kun bekæmpes med organiseret vold. Rå, brutal og uden nåde. Første gruppe hjælper vi både med udrejse, almen respekt samt økonomisk bistand i det muslimske land, de vælger at bosætte sig i.… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Pas på Michael Nielsen! Hvis der skulle befinde sig agenter i FET, PET, CIA, NSA, FBI, MI5, Echelooney, Sûretè og de undtagelsesvis kan både læse og stave – så er du registreret som et subversivt element i kategori “Elite-fjendtlig”. Det er den slemmeste kategori. Se bare hvordan det gik med Glistrup.-(

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Jeg lever på gaden AlfredsModer. Det har jeg gjort i mere end seks år. Så jeg er allerede på den liste. De har skudt mig med mikrobølger siden 2009. Startende i min lejlighed på Blykobbevej 22 3. sal mf. Den SKØD de mig ud af. Her på Herning bibliotek, hvor jeg skriver fra lige nu, skyder de mig i hjertet. Så jeg må bogstavelig talt bevæge mig fra side til side mens disse ord skrives. Sæt dig ind i følgende: 1. Energivåben 2. Hvordan mobil antenner, WIFI, mobiltelefoner, Blue Toth og andre trådløse teknologier kan bruges som våben 3. Hvordan… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

..om det er noget Danmark har bruk for…
Hehe..tror ikke du helt har forstått at det er helt underordnet.
Spørsmålet er hva politikeren har bruk for å beholde makten..Velgere..
De prioroterer klart makt og penger.
Holder fremdeles på Rasmus Paludan.
“De skal ikke integreres de skal ut”..muslimene altså..og maktsyke/forræderiske politikere kan godt følge med.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Disse spørgsmål er jo ikke passende, i det øjeblik individet anerkendes som værende flygtning.
Derfor skal Danmark ud af den konvention.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Det ville nu være nemmere hvis vi bare stoppede med at lukke dem ind.. Så behøvede vi ikke et enormt administrativt apparat for at sortere i dem..

Realist
Realist
2 years ago

Den bedste og mest håndgribelige ide her på tråden. Det må være første skridt, dernæst skal der sorteres i dem der er her. Og det skal der hvis demokratiet skal have en chance.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago
Reply to  Realist

Jo.. Jeg foreslår et massivt udvisningsprogram med kompensation. Formentlig et som løber over 30 år og koster os 1-2% af BNP pr. år. Så kan vi slippe af med cirka 80% af dem, hvilket er omtrent den mængde jeg tror vi bliver nødt til at udvise.

Realist
Realist
2 years ago

Sjovt du siger det jeg diskuterede med en kammerat forleden og jeg kom også frem til 70-80 %. 80/20 reglen?

Det er mange penge, er der ikke en billigere løsning?
Én ting er at det irriterer mig, en anden at vi skal have en praktisk løsning. Det er jeg indforstået med.

Rene
Rene
2 years ago

Det lyder som en god idé. Kan de udbygge den…er der andre der har gjort sig konkrete overvejelser og tanker.hvordan gør man….Hvad gør vi….hvordan slipper vi ud af det her multukulturhelvede igen.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

De danske medier er efterhånden ikke et hak bedre end de svenske løgnemedier. Det er kun løgne og fortielser om hvordan det går med integrationen. Leflen for muslimer er de derimod mestre i på både DR TV2 og hele mainstreammedie industrien.

Ole Madsen
Ole Madsen
2 years ago

Politikerne og MSM bruger klimahysteriet som lynafleder.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Ole Madsen

Ikke bare lynafleder, men løftestang. Den næste tsunami bliver såkaldte “klimaflygtninge”.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Subsidiært “lortelandsflygtninge”. Ifølge “Global Compact for Migration” fra FN, giver det flygtningestatus, bare du ikke kan lide lugten fra dit blikskur i lortelandet.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Danmark er jo reelt flygtningeland for kaukasiske kristne svenskere, men hvor skal Danmark gøre af dem, når de kommer? For 3. verdens muhamedanere har jo besat Danmarks almene boligbyggeri…

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Sverige kan bare tilbagelevere Skånelandende i ubesmittet tilstand til Danmark; dvs. uden det islamiske herrefolk. Danmark kan så bede de kaukasiske kristne svenskere flytte til Skånelandende, til den tid vil provinserne være de urdanske landskaber under sit retmæssige gamle danske herredømme igen – og muslimfrit.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Ja hvis Failed State Sverigstan kollapser og ender i Shithole, så Nato må rykke ind for at skabe bufferzoner til Danmark, Norge og Finland, kan det meget vel blive tilfældet…

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Godt spørgsmål.har man nogen forberedelser i gang når den situation opstår.

Har svenskerne fortrins ret i køen.. eller er de bagerst som sidst ankommende.de er jo ellers fra nærområdet og kulturkristne osv.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Ordsammenskrivningen “Multikultur” er interessant, der det i sig selv er et paradoks.
Kultur er ensretning, og modsat rettede ensretninger – eller ensrettede modsætninger – giver jo ingen mening – slet ikke i ét ord!

– – –

Klokken Steen?

tom
tom
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Så sandt, som det er skrevet. Multikultur er et dybt forvrøvlet vrøvleord.

Kimski
Kimski
2 years ago

S bliver vel bare omdøbt til..(indsæt selv uforståelige arabiske ralle og gurglelyde)..hvorefter man fortsætter som hidtil, indtil alt er givet væk, inkluderet den jævne svenskers personlige ejendele?

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

OT: Rigtig god, ny(-agtig) YT-kanal til anbefaling:

https://www.youtube.com/channel/UCaugAvZZ5485n937ZDoTCzw/videos

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x