3
nov
Seneste opdatering: 3/11-19 kl. 1758
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenske socialdemokraters tyste mareridt

Ingrid Carlqvist har sine kilder i lĂžgnepresse og administration, som hun kalder “mine fugle.” De melder om panik, og det ville man ogsĂ„ have gĂŠttet pĂ„, men det er godt at vide det. Svenske socialdemokrater indser, at de med masseindvandringen til Sverige har dĂždsdĂžmt deres parti. NĂ„r der kommer et stort muslimsk parti, kommer S aldrig mere over ti procent. Det – og at SD nu er stĂžrre end S – er svenske socialdemokraters tyste mareridt, og de er ikke offentlige med deres drĂžmmetydning.

 ”Kan gĂ„ kĂ€pprĂ€tt Ă„t helvete”

De har indset, at det ”Kan gĂ„ kĂ€pprĂ€tt Ă„t helvete”,  sĂ„ Löfven sidder stadig lĂžsere i sadlen, som om han var problemet. Om det sidst i programmet. AngĂ„ende Östling skal nervĂžsiteten vĂŠre sĂ„ stor, fordi det ville vĂŠre katastrofalt for dem, hvis sĂ„ meriteret en person skulle stĂžtte SD.

LĂžgnepressen gik straks igang med at true ham, fĂ„ ham fyret og lyve om Swebbtv. OgsĂ„ magtbastionen SVT er i fortjent alvorlig krise, ifĂžlge fagbladet Journalisten. Man kan godt ane et fuldstĂŠndigt systemskifte i horisonten, men den svenske situation er sĂ„ labil, at man kan ane hvad som helst. (Interviewet det hele drejer sig om: Leif Östling varnar för inbördeskrig i Sverige.)

Leif ”Vad fan fĂ„r jag” Östling vĂ€cker starka kĂ€nslor – hos dem som minns att han ville ha massinvandring 2006, men framför allt hos Etablissemanget som Ă€r livrĂ€dda för att vanligt folk ska bli inspirerade av att prominenta personer som Östling Ă€r kritisk mot mĂ„ngkulturen. Till sist glĂ€ds vi Ă„t att det rĂ„der total panik pĂ„ SveavĂ€gen 68!

Bombet svenskers Ă„bne brev til regeringen

I dag kan man lĂŠse i Expressen, at “SprĂ€ngdĂ„den i Sverige saknar motstycke” – undtagen i krigsfĂžrende lande, men pĂ„ sin vis er Sverige allerede sendt i krig af sin nomenklatura. Den lille klynge mennesker pĂ„ 20.000, som Iskasson definerede i Den Politiska Adeln, krigen er bare ikke sĂ„ velvoksen endnu. SpĂŠndingsmomentet er: Vil den overleve sine ugerninger, hvilke lĂžgne og tricks vil den gribe til for at bevare magten og privilegierne? Nationens overlevelsesproblemer er stadig mere Ă„benbare.

Mona Iréne Schultz Àr 63 Är, mor och farmor. Natten till den 2 november drabbades hennes son och hans familj av ett av de bombdÄd som skakar Sverige pÄ nÀrmast daglig basis. [..]

Idag funderar jag och hela familjen pĂ„ om det alls Ă€r tryggt att leva i Sverige lĂ€ngre. Till och med min gamla mamma pĂ„ 92 uttryckte denna Ă„sikt – och dĂ„ Ă€r detta landet vi alla Ă€r födda i, har levt i genom mĂ„nga generationer och det Ă€r inte ens ett ”krig” i ordets egentliga mening som jagar oss pĂ„ flykt


Barnbarnet som sov i sÀngen Àr 8 Är, hans lillasyster ska fylla 7 om tvÄ veckor. Tills i gÄr kvÀll upptogs hennes tankar bara av det förestÄende kalaset. Idag Àr hon och hennes bror tvÄ vÀldigt rÀdda svenska barn, vars trygga tillvaro just har rÀmnat.

Deras farmor grĂ„ter av sorg över att deras tillit och tron pĂ„ det goda nu Ă€r skakad i sina grundvalar. Jag Ă€r idag förtvivlad, förvirrad och djupt bedrövad. GÄSTKRÖNIKA: OFFER FÖR ETT BOMBDÅD SKRIVER ÖPPET BREV TILL REGERINGEN lĂŠs det hele og se fotos.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Sveriges Eliter udĂžver proxygodhed ved at lĂŠgge sugerĂžr fra svenske pensionisters smĂ„ tynde lommer direkte over i migranters store tomme lommer. NĂ„r pensionisternes lommer er tĂžmt, er der egentlig ikke mere brug for pensionisterne, sĂ„ de mĂ„ gerne daffe hinsidan. Man mĂ„ huske pĂ„, at unge syriske hjernekirurger og astrofysikere er meget mere vĂŠrd en 1000 svenske fattigpensionĂŠrer – det hedder cost-benefit analyse og er Elitens yndlingsperversion.

Marit
Marit
4 years ago
Reply to  steen

Ikke “flyktninger.” Velferdsmigranter.

Kimski
Kimski
4 years ago
Reply to  Marit

Ikke “migranter.” NasserĂžve.

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  steen

Har den bogvĂŠret omtalt i mms eller diskuteret andre steder. Hvor er den anmeldt.kan nogen sige mig det.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det hÞres pÄ vandrÞrene, at alt opsparet ATP er brugt?

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Mange muslimske flygtninger gider ikke arbejde! NĂ„r nu er flygtning/indvandre/migrant kommer til Danmark vil det vĂŠre passende at spĂžrge dem. 1. Har du sat dig ind i kulturen til det land du agter at slĂ„ dig ned i? 2. Har du pĂ„ forhĂ„nd sat dig ind i sproget? Der findes programmer pĂ„ internettet, hvor man udemĂŠrket kan lĂŠrer alverdens sprog! 3. Hvad er din hĂžjeste kompetencegivende uddannelse? SĂ„ mĂ„ sagsbehandleren se, om det er noget Danmark har brug for! 4. Hvad har du tĂŠnkt at du kan bidrage med i dit nye land? 5. Hvordan har du tĂŠnk dig at… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Hvis du som muslim svarer pĂ„ disse spĂžrgsmĂ„l, er du apostat, da koran og sharia aldrig kan fraviges af rettroende – for Allan er stĂžrre (end Jesus)!

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Ja, sÄ har jeg jo opnÄet omtrent det jeg gerne ville! Og er det ikke helt legitime spÞrgsmÄl?

Realist
Realist
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Yderst rimelige. Problemet er bare at der kan lyves. Hvorimod de ikke kan modsige koranen eller Muhammed’s lĂŠre.

Fx.
Synes du at det er forkert at fĂžlge koranen og Muhammed’s bud angĂ„ende:
1. Seksuel lavalder.
2. Aposti.
3. JĂžder.
4. Kaffir.
5. FortsĂŠt selv i det uendelige.

Det kan de ikke lyve om, for sÄ er det vantro.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Realist

Netop derfor kun statsborgerskab pÄ prÞve!

Realist
Realist
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Det er iÞvrigt ogsÄ en god ide!

tom
tom
4 years ago
Reply to  Realist

En vÊldig god idé!

Og prĂžvetiden skal vĂŠre laaaang.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Man kunne egentligt godt tilfĂžje.
11.Vil du og din eventuelle familie respekterer kÞnnenes ligestilling og accepterer at der er religionsfrihed men ikke religionslighed i Danmark? At Danmark er et sekulÊrt land hvor religion er en privat sag. Hvor kun religiÞse mÊrkedage eller festligholdelse i forbindelse folkekirken kan foregÄ i det offentlige rum, anden religiÞs festligholdelse mÄ vÊre helt privat.
12. At skole undervisning er obligatorisk og religiĂžse sĂŠrstandpunkter ikke accepteres, som undskyldning for at fravĂŠlge dele af undervisningen.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Vi skal slet ikke bruge tid pĂ„ de sadistiske volds-horder fra Islam. De skal ud. Ud, ud, ud, uanset om de vil eller ej. Det vi rent praktisk kan gĂžre, er at dele dem op i to grupper: 1. Muslimer der frivillig lader sig sende til et muslimsk land efter eget valg. 2. Muslimer der nĂŠgter at lade sig sende ud til et muslimsk land. Sidste gruppe kan kun bekĂŠmpes med organiseret vold. RĂ„, brutal og uden nĂ„de. FĂžrste gruppe hjĂŠlper vi bĂ„de med udrejse, almen respekt samt Ăžkonomisk bistand i det muslimske land, de vĂŠlger at bosĂŠtte sig i.… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Pas pĂ„ Michael Nielsen! Hvis der skulle befinde sig agenter i FET, PET, CIA, NSA, FBI, MI5, Echelooney, SĂ»retĂš og de undtagelsesvis kan bĂ„de lĂŠse og stave – sĂ„ er du registreret som et subversivt element i kategori “Elite-fjendtlig”. Det er den slemmeste kategori. Se bare hvordan det gik med Glistrup.-(

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Jeg lever pĂ„ gaden AlfredsModer. Det har jeg gjort i mere end seks Ă„r. SĂ„ jeg er allerede pĂ„ den liste. De har skudt mig med mikrobĂžlger siden 2009. Startende i min lejlighed pĂ„ Blykobbevej 22 3. sal mf. Den SKØD de mig ud af. Her pĂ„ Herning bibliotek, hvor jeg skriver fra lige nu, skyder de mig i hjertet. SĂ„ jeg mĂ„ bogstavelig talt bevĂŠge mig fra side til side mens disse ord skrives. SĂŠt dig ind i fĂžlgende: 1. EnergivĂ„ben 2. Hvordan mobil antenner, WIFI, mobiltelefoner, Blue Toth og andre trĂ„dlĂžse teknologier kan bruges som vĂ„ben 3. Hvordan… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

..om det er noget Danmark har bruk for…
Hehe..tror ikke du helt har forstÄtt at det er helt underordnet.
SpÞrsmÄlet er hva politikeren har bruk for Ä beholde makten..Velgere..
De prioroterer klart makt og penger.
Holder fremdeles pÄ Rasmus Paludan.
“De skal ikke integreres de skal ut”..muslimene altsĂ„..og maktsyke/forrĂŠderiske politikere kan godt fĂžlge med.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Disse spÞrgsmÄl er jo ikke passende, i det Þjeblik individet anerkendes som vÊrende flygtning.
Derfor skal Danmark ud af den konvention.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Det ville nu vĂŠre nemmere hvis vi bare stoppede med at lukke dem ind.. SĂ„ behĂžvede vi ikke et enormt administrativt apparat for at sortere i dem..

Realist
Realist
4 years ago

Den bedste og mest hÄndgribelige ide her pÄ trÄden. Det mÄ vÊre fÞrste skridt, dernÊst skal der sorteres i dem der er her. Og det skal der hvis demokratiet skal have en chance.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
4 years ago
Reply to  Realist

Jo.. Jeg foreslÄr et massivt udvisningsprogram med kompensation. Formentlig et som lÞber over 30 Är og koster os 1-2% af BNP pr. Är. SÄ kan vi slippe af med cirka 80% af dem, hvilket er omtrent den mÊngde jeg tror vi bliver nÞdt til at udvise.

Realist
Realist
4 years ago

Sjovt du siger det jeg diskuterede med en kammerat forleden og jeg kom ogsÄ frem til 70-80 %. 80/20 reglen?

Det er mange penge, er der ikke en billigere lĂžsning?
Én ting er at det irriterer mig, en anden at vi skal have en praktisk lĂžsning. Det er jeg indforstĂ„et med.

Rene
Rene
4 years ago

Det lyder som en god idĂ©. Kan de udbygge den…er der andre der har gjort sig konkrete overvejelser og tanker.hvordan gĂžr man….Hvad gĂžr vi….hvordan slipper vi ud af det her multukulturhelvede igen.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

De danske medier er efterhÄnden ikke et hak bedre end de svenske lÞgnemedier. Det er kun lÞgne og fortielser om hvordan det gÄr med integrationen. Leflen for muslimer er de derimod mestre i pÄ bÄde DR TV2 og hele mainstreammedie industrien.

Ole Madsen
Ole Madsen
4 years ago

Politikerne og MSM bruger klimahysteriet som lynafleder.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Ole Madsen

Ikke bare lynafleder, men lĂžftestang. Den nĂŠste tsunami bliver sĂ„kaldte “klimaflygtninge”.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

SubsidiĂŠrt “lortelandsflygtninge”. IfĂžlge “Global Compact for Migration” fra FN, giver det flygtningestatus, bare du ikke kan lide lugten fra dit blikskur i lortelandet.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Danmark er jo reelt flygtningeland for kaukasiske kristne svenskere, men hvor skal Danmark gĂžre af dem, nĂ„r de kommer? For 3. verdens muhamedanere har jo besat Danmarks almene boligbyggeri…

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Sverige kan bare tilbagelevere SkĂ„nelandende i ubesmittet tilstand til Danmark; dvs. uden det islamiske herrefolk. Danmark kan sĂ„ bede de kaukasiske kristne svenskere flytte til SkĂ„nelandende, til den tid vil provinserne vĂŠre de urdanske landskaber under sit retmĂŠssige gamle danske herredĂžmme igen – og muslimfrit.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Ja hvis Failed State Sverigstan kollapser og ender i Shithole, sĂ„ Nato mĂ„ rykke ind for at skabe bufferzoner til Danmark, Norge og Finland, kan det meget vel blive tilfĂŠldet…

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Godt spÞrgsmÄl.har man nogen forberedelser i gang nÄr den situation opstÄr.

Har svenskerne fortrins ret i kÞen.. eller er de bagerst som sidst ankommende.de er jo ellers fra nÊromrÄdet og kulturkristne osv.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Ordsammenskrivningen “Multikultur” er interessant, der det i sig selv er et paradoks.
Kultur er ensretning, og modsat rettede ensretninger – eller ensrettede modsĂŠtninger – giver jo ingen mening – slet ikke i Ă©t ord!

– – –

Klokken Steen?

tom
tom
4 years ago
Reply to  Anders Bo

SĂ„ sandt, som det er skrevet. Multikultur er et dybt forvrĂžvlet vrĂžvleord.

Kimski
Kimski
4 years ago

S bliver vel bare omdÞbt til..(indsÊt selv uforstÄelige arabiske ralle og gurglelyde)..hvorefter man fortsÊtter som hidtil, indtil alt er givet vÊk, inkluderet den jÊvne svenskers personlige ejendele?

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

OT: Rigtig god, ny(-agtig) YT-kanal til anbefaling:

https://www.youtube.com/channel/UCaugAvZZ5485n937ZDoTCzw/videos

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x