4
nov
Seneste opdatering: 5/11-19 kl. 1855
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvid magt” – magtens megafoner er tragikomiske

Detta program börjar med ett filmklipp frĂ„n den moderata ordföranden för SpĂ„nga-Tensta stadsdelsnĂ€mnd Ole-Jörgen Persson. Han Ă€r mycket upprörd över att Swebbtv Ă€r pĂ„ plats och filmar….Lars Bern kommenterar hĂ€r anklagelserna mot Swebbtv att tillhöra den sĂ„ kallade ”vit maktrörelsen”. Han menar att de som pĂ„ allvar och med framgĂ„ng kritiserar vĂ„ra makthavare kommer att bli omnĂ€mnda som nazister. Detta helt oavsett om det Ă€r sant eller inte. Det viktiga för vĂ„ra makthavare och deras journalister (lĂ€s mainstream media) Ă€r att kritiker tystas och det görs i dagslĂ€get bĂ€st genom stigmatisering och ”brunsmetning”.

“Sverige befinner sig nu i en VĂ€pnad Konflikt enligt den officiella definition”

Det har vÊret diskuteret i nogle Är, fra hvornÄr man kan tillade sig at sige, at Sverige befinder sig i krig. Det kan man nu ifÞlge Department of Peace and Conflict Research ved Uppsala universitet og begrundelsen lyder som fÞlger:

En statsbaserad vÀpnad konflikt Àr en omstridd oförenlighet som gÀller regeringen och/eller ett territorium dÀr bruket av vÀpnad makt mellan tvÄ parter varav Ätminstone endera Àr regeringen i en stat som resulterar i Ätminstone 25 stridsrelaterade dödsfall under ett kalenderÄr.

Det er ganske vist kun en lille krig, men den vokser ekstremt hurtigt. Nu er bombemĂŠnd i landet gĂ„et over til fjernstyrede bomber kendt som IEDÂŽs i Afghanistan og Irak.  Magten mere presset for hver dag, den har efterhĂ„nden kun dĂ„rlige, ubehagelige lĂžsninger tilbage, og det er den velundt: Ny Sifo visar: Åkesson större Ă€n Löfven – i tre största stĂ€derna.“Socialdemokratiet er i frit fald,” og det er ikke Moderaterna, der gavnes. Der er lagt op til chock terapi, ogsĂ„ for danske politikere. Leif Östling mener, den svenske model holder fem Ă„r endnu, mĂ„ske kun to.

Det er nĂŠrmest sensationelt i de rĂžd-grĂžnne byer. Den svenske, sĂ„kaldte forskning har efter Ă„rtier mĂ„ttet bĂžje sig for virkeligheden: Invandringen bakom SD:s tillvĂ€xt enligt forskare. og AvsĂ€tt regeringen Löfven – för rikets sĂ€kerhet.

Se ogsĂ„ Sverige befinner sig nu i en VĂ€pnad Konflikt (Armed Conflict) enligt den officiella definition frĂ„n Uppsala universitet. AngĂ„ende de gamle, der smides ud af deres hjem til fordel for sĂ„kaldt “nyankomne,” (lĂŠs “hazarer uden asylgrund”) se Hur hantera makthavarnas omoral.

Hege Storhaug: Dissidents Targeted For Death in Europe

Westergaard, Vilks og Hedegaard. Hege Storhaug portrĂŠtterer

Hege Storhaug Moment: Dissidents targeted for death in Europe

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
4 years ago

Tanken om de skudsikre veste og stiksikre halsdisser pĂ„ loftet luner nĂŠsten lige sĂ„ meget som tanken om den snarlige december. Tossen, der ler sidst, ender med at le bedst. DesvĂŠrre. Vi er kun et par skridt efter Sverige…

Kimski
Kimski
4 years ago
Reply to  Margrethe

Du kan derudover finde stik- og skÊre sikre uldne armbeskyttere, der gÄr fra hÄndleddet op over overarmen, samt handsker af samme slags, pÄ Ebay i England for en billig penge. Det luner alt sammen, og gud hjÊlper som bekendt dem der hjÊlper sig selv.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Margrethe

“…Vi er kun et par skridt efter Sverige
” Hm, efter mine otte mĂ„neder i syd-Sverige, tilbage i 2017, som hjemlĂžs dansk flygtning, der vil jeg nu alligevel sige at svenskerne er mere end et par skridt foran os. Ikke kun i forholdstallet mellem svenskere og de fremmede fjender, men ogsĂ„ i den politiske og demokratiske debat. Tag bare et fĂŠnomen som Stram Kurs. Det kan endnu ikke gĂ„ i Sverige. I september mĂ„ned 2017, der deltog jeg i Sverige-demokraternes partiforeningsmĂžde, i Göteborg. Ude i industrikvarteret. Jeg mĂ„tte samle mange flasker for at fĂ„ penge til busbilletten derud og mĂ„tte efter… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  steen

“…Sverige har fire gange sĂ„ mange fremmede pr capita som Danmark. Det ville vi ikke kunne hente pĂ„ mindre end 80 Ă„r. Sverige er stadig det perfekte fremtidsbillede af Danmark, som Danmark mĂ„ske aldrig selv nĂ„r, fordi vi ser et land bryde sammen.” Meget enig steen. Naa, den eneste faktor der kan ĂŠndre det danske forholdstal til det svenske, er et katastrofalt tab af danske menneskeliv, pĂ„ meget kort tid. Et taktisk atomvĂ„ben, et omfattende angreb med mikrobĂžlger (nat-angreb nĂ„r folk sover med lammelse af hjertemusklen), eller et patogen eller en anden form for plantet virus der jo sĂ„dan set… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  steen

Her pĂ„ Holstebro bibliotek, sidder jeg lige nu med bogen “MAGT-ELITEN”, https://magtelite.dk/. Bogen udgĂžr et spĂŠdt men professionelt forsĂžg, pĂ„ at undersĂžge det fĂŠnomen, som eksempelvis Snaphanen har kaldt for oligarkiet. Mere prĂŠcist, hvordan (ifĂžlge bogen) 423 danskere styrer landet. Af dem er smĂ„ 40 politikere. To af forfatterne prĂŠsenterer bogen i denne youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=v51dsA8ryIc Set i lyset af MAGTELITENs analyse, sĂ„ er de danske folketingspolitikere ikke sĂŠrligt magtfulde. I visse tilfĂŠlde, nĂŠrmest tvĂŠrtimod. Har man ikke lĂŠst MAGTELITEN kan jeg varmt anbefale bogen. Den giver stof til eftertanke og var med til at etablerer min forstĂ„else af den… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  steen

SÄfremt vi taber, sÄ jo, sÄ bliver aflÞseren et fascistoidt styre af EU og globalist-formuer.

Derfor SKAL vi vinde.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

“SĂ„ vi har et godt stykke vej, fĂžr vi ender pĂ„ deres niveau. Faktisk tror jeg slet ikke at vi ender der, for de islam-kritiske stemmer bliver stĂŠrkere for hver mĂ„ned.” – Ja lige ind til danskerne skal sĂŠtte krydset. Hvor mange Ă„rtier har vi hĂžrt pĂ„ at “nu har danskerne endelig fĂ„et Ăžjenen op” – nej de har ikke. Som jeg plejer at sige: Sive- eller styrtblĂžde ihjel. Slutresultatet er det samme. Og det er sĂ„dan set det eneste, der interesserer mig. SKs politik med, at de skal ud, er det eneste, der kan forhindre vores egen undergang. Men… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Margrethe

Du har en bestemt pointe Margrethe. Den er hermed skrevet bag Ăžret. Det der fĂ„r mig til at tro som jeg gĂžr, er at vi ikke har haft et parti som Stram Kurs fĂžr. Her bliver intet pakket ind. Og resultatet er slĂ„ende. Folk ser nu hvordan muslimer og ligesindede opfĂžrer sig, nĂ„r de fĂžler sig provokeret. Men altsĂ„, mĂ„ske tager jeg fejl. Er der nogle der ved hvor man kan finde statistikkerne pĂ„ antal besĂžgende, hos de islam-kritiske hjemmesider? For sĂ„fremt der ikke har vĂŠret en nĂŠvnevĂŠrdig stigning, sĂ„ tager jeg mĂ„ske fejl. Jeg tĂŠnker i steder som Den… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Jeg stemte ogsĂ„ SK og agter at blive ved med det,med mindre det islaminfiltrerede politi fĂ„r held med at fĂ„ Paludan aflivet af deres stedfortrĂŠdere. Jeg vil i hvert fald ikke have skudt i skoene at jeg ikke udnyttede, alt hvad der er tĂŠnkeligt muligt af demokratiske kanaler for at forhindre katastrofen. Men dĂ©r fra og sĂ„ til at fastholde troen pĂ„, det nytter… Som sagt, sidste valgresultat var en spand isvand i ansigtet. Nu handler det om at opbygge en plan B, sĂ„ vi kan redde os selv og sĂ„ mĂ„ fanden desvĂŠrre ta’ resten…

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  steen

SÄ lÊnge de lader mig leve, er det netop her, pÄ plan B positionen, at jeg har mulighed for at give mit bidrag til sejren. Det er her jeg kan brillere.

Har vi en paraplyorganisation?

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago

Michael, se denne glimrene video fra Way of the World

https://m.youtube.com/watch?v=BjVgzvX7DHw

Han foreslÄr at bruge natconnect@protonmail.com for at komme i kontakt med nationalsindede i geografisk nÊrhed.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Hm, ligner en salgsvideo, musikken og videorytmen taget i betragtning. Tjekker det alligevel ud. Tak.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  steen

BĂžrnebĂžrn fĂ„r jeg i sagens natur ikke, Steen. Men til 2. generation efter mig, kan jeg vise et medlemskab af Nye Borgerlige pĂ„begyndt i ’15!

En del af disse der nu mĂŠrker vinden vende, kan jo kun brĂŠkke mig over! Dem og deres har i sindssvagt raseri mistet besindelse, og kaldt mig VÆRRE ting end prĂŠcist og nazist, nĂ„r jeg sagligt prĂžvede, at forklarer…

– – –

Hvad siger teknikken mht klokken?

tom
tom
4 years ago

Jeg har nu haft tid til at se sidste udgave af Swebbtv og lytte til Willgerts og Berns kommentarer til det politiske vanvid i deres land. De bruger en fin humor, og man under dem fremgangen og Lars Bern de omkring 60.000 lĂŠsere, der vrimlede til hans blog, efter at han var blevet smĂŠdet i Expressen. Selv om man selvfĂžlgelig har sine anelser, mĂ„tte ogsĂ„ jeg undersĂžge. hvad “hvid magt” egentlig betyder, og det glĂŠder mig, at de to noble herrer er helt cool, nĂ„r det gĂŠlder al fascistvrĂžvlet. Hvis man ikke har prĂžvet at blive kaldt nazist og fascist… Read more »

tom
tom
4 years ago

At Kurt Westergaard undrer sig, kan jeg godt forstÄ. Forud for Muhammedkrisen sÄ jeg ved flere lejligheder tegninger fra hans hÄnd, der var nÊsten identiske med den, der blev verdensberÞmt. De Þvrige tegninger vakte ikke nogen opmÊrksomhed.

Det er skammeligt for islam, at disse tre mĂŠnd ikke mere kan leve et normalt, frit liv. Overreaktioner af den slags vidner om stor svaghed.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  tom

“…skammeligt for iSlam…”???

Ud over at iSlam ikke er nogen religion, men er en invasiv totalitÊr fascistisk ideologi, sÄ er iSlam faktisk ogsÄ en forbrydelse mod menneskeheden!

tom
tom
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Synes du ikke, at der er grund til at skamme sig over, at man er nĂždt til at hĂŠvde sig vha. dĂždstrusler i stedet for fx argumenter? Det er da ellers en kolossal svaghed.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  tom

“Synes du ikke, at der er grund til at skamme sig over, at man er nĂždt til at hĂŠvde sig vha. dĂždstrusler i stedet for fx argumenter?” – Nu er muslimerne inderligt ligeglade med, hvad du eller andre vantro “synes”. For dem er trusler det eneste rigtige, for sĂ„ fĂ„r man jo bĂ„de ret og ro for anderledes tĂŠnkende. PrĂŠcis som det at jage ubevĂŠbnede enkeltpersoner i flok og banke dem til plukfisk, aldeles ikke er noget at skamme sig over. For sĂ„ fĂ„r man det, som man vil have det. Og dĂ©t er hvad islam handler om, intet andet.… Read more »

tom
tom
4 years ago
Reply to  Margrethe

Det tvivler jeg ikke om, men jeg gÄr ud fra, at det ikke var en muslim, jeg henvendte mig til.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  tom

Jeg skal undskylde sÄfremt jeg blander mig, men som udenforstÄende lyder det som om i har talt lidt forbi hinanden.

Tommelfinger op til hvert af jeres indlÊg. For i denne trÄd, der har i pÄ hver jeres mÄde, begge ret.

tom
tom
4 years ago

Tak, det var pÊnt af dig,men jeg tror nu, at jeg har fÄet mig fejlplaceret. Der er sjÊldent, at nogen giver mig et like, og jeg gider ikke sidde og skrive det samme om musiimer hver dag, som Margrethe og hendes fans. Faktisk virker det, som om folk slet ikke har gidet at lytte til Swebbtv.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  tom

“Fejlen” er, Tom, at du projicerer dine vĂŠrdibegreber og normer over pĂ„ muhamedanerne, og INTET er mere forkert!!!

tom
tom
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Nej, det er dig, der intet har fattet, Anders Bo. Skam har alle dage vĂŠret et brandvarmt emne i MellemĂžsten, og styrer ogsĂ„ danske muslimers liv. Og mange kristnes, derfor er jeg ikke medlem af Folkekirken. Jeg har kritiseret islam og muslimer fra fĂžrste fĂŠrd og i sĂ„ lang tid, at jeg ikke gider at lĂŠse de indlĂŠg, hvor man blot rakker ned. Det er der intet konstruktivt i, og enhver idiot kan gĂžre det, fordi vi er ved at blive kvalt i urimeligheder. Jeg finder det langt mere interessant at fĂžlge med i, hvordan Swebbtv med pĂ„ en gang… Read more »

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  Margrethe

Hej Margrethe
Der er desvĂŠrre sĂ„ sandt som det kan vĂŠre.islam er ifht vores ĂŠres begreber ĂŠrelĂžs og og blottet for skam i livet. Det handler om magt underkastelse og forfĂŠngelighed. Der er ikke skyggen af fairness refleksion eller ligevĂŠrdighed. Relationen er altid magt og underkastelse….og kun det.

Realist2
Realist2
4 years ago

Hej. Hvad kommer der prÊcist til at ske nÄr de svenske kommuner gÄr bankerot, som forventes nÊste Är? Er staten sÄ fallit? Kan der lÄnes af EU?
Jo flere detaljer jo bedre!

Schnaz Beak
Schnaz Beak
4 years ago

Et mulig scenario er at Sverige kollapser, og gĂ„r fullstendig konkurs. Da vil ikke berikerne motta trygd lenger og vil sĂžke andre steder, som Norge og Danmark. NĂ„ har bĂ„de Norge og Danmark blitt noe mer restriktiv med sine trygdeordninger sĂ„ det blir spennende Ă„ se hvordan dette slĂ„r ut. Vi har jo sett hvordan “berikelsene” har Ăžkt langs grensen mot Sverige og Danmark er ogsĂ„ sĂ„vidt jeg har fĂ„tt med meg berĂžrt av alle disse ali og muhammed som kommer fra MalmĂž-regionen. Vil de da bli sendt tilbake, og isĂ„fall hvor? SvĂŠrt mange av dem har kun midlertidig oppholdstillatelse,… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Schnaz Beak

Schnaz Beak, sÄfremt det scenario bliver resultatet, sÄ internerer vi dem i lejre, indtil de selv vÊlger at rejse tilbage til et muslimsk land.

Schnaz Beak
Schnaz Beak
4 years ago

Svalbard eller GrĂžnland burde jo vĂŠre flotte steder Ă„ internere dem i. Spesielt Svalbard, da kan vi gjerne ha skilt der vi oppfordrer dem til Ă„ svĂžmme hjem.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Schnaz Beak

Ha ha ha

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

OT

“PrĂžv Distriktspsykiatrien, niels-đŸ€Ą!” Kostede mig 30 dages fĂŠcesbog-ferie i formiddags.
Niels Friis skrev noget IDIOTISK pÄ Berlingskes site vedr Novo Nordisk kl 09.

Filuren
Filuren
4 years ago

Det lyder som galskab, og er det sikkert ogsĂ„. David Ickes tanker om en sĂ„kaldt ‘reptilian race’ der i det skjulte har sat sig pĂ„ magten, styrer verdens gang, er dog alligevel fascinerende – kan anbefales som et lille pift pĂ„ en ellers tristgrĂ„ tirsdag. Med inspiration tilbage fra myterne i antikken og oldtiden, til sagnet om Atlantis og for sĂ„ vidt ogsĂ„ den nordiske mytologis forestilling om en idealtilstand der forsĂžges korrumperet af lumske, forrĂŠderiske og formskiftende krĂŠfter som bastarden Loke og hans monstrĂžse afkom MidgĂ„rdsormen og Fenrisulven. En Matrix-like idĂ© om ikke-menneskelige skabninger der lever af menneskers ulykke,… Read more »

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x