5
nov
Seneste opdatering: 7/11-19 kl. 1736
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Project Veritas er blevet kendt for noget af den mest brandvarme journalistik: Googles politiske virksomhed for at forhindre Donald Trump i at blive valgt og genvalgt. De har ikke sluppet noget, der ikke er dynamit, og MSM – eller præcisere “the coporate media” – ignorer Veritas fuldstændigt. Lige inden denne video blev publiceret fik de dødstrusler.

Her taler ABS´s nyhedsanker Amy Robach – uvidende om at hun bliver båndet – til sin producer og “en varm mikrofon” om, hvad hun er sikker på, var mordet på Jeffrey Epstein, og om materiale hendes TV station havde om de mægtige, som ABC valgte at tyste ned.

Det kunne have sluttet Hillary Clintons præsidentkampagne til 760 mio dollars på et døgn. Båndet lækker til Project Veritas. Stol ikke på, det står i Politiken og Berlingske i morgen. Danske medier har et døgn efter ikke ét ord om Amy Robach og Epstein. Stol heller ikke på, at You Tube lader videoen ligge.

Se derefter Molyneux, som giver historien baggrund og sammenhæng. Det er en fremragende analyse af Robach´s ufrivillige medieoptræden. Hun ærgrer sig over at miste sit “scoop,” men hun reflekterer ikke over de politiske og økonomiske kræfter, der dirigerer rundt med den såkaldt “frie presse” med en enkelt telefonopringning.

Stefan Molyneux: “We had Clinton, We had Everything”

Forleden kunne man høre retspatolog Michael Baden øge sandsynligheden for et mord på Epstein. Se endelig alle syv minutter. Twitter gør alt de kan, for at undertrykke denne video. Det er nu om stunder tegn på, at tampen brænder journalistisk. Hvis nogen vil lukke din mund, har du fat i noget. Bombshell: ABC Host Says Network Spiked Epstein Story in 2016Se også SIGN THE PETITION: Expose ABC News Epstein Coverup.

Forpremiere på døden

Tysklands befolkning: 35-40 procent fremmede om tyve år

Tyskland er først der om tyve år, hvor Sverige er allerede i dag med over 30 procent fremmede. Svenskerne kommer i mindretal i Sverige omkring 2040-50 ligesom franskmændene, som alle Vesteuropæere kommer i mindretal i deres lande i dette århundrede. Vi danskere først relativt senere omkring år 2100.

Det er den store overordnede bevægelse, der foregår i disse år, og som demografisk er ved at lykkes: Afskaffelsen af Vesteuropas nationer gennem afskaffelse af deres folk. Og afskaffelsen af demokratierne ved hjælp af EU/FN til fordel for globalisternes pengekoncentrationer dvs. til et mere eller mindre fascistoidt oligarki. EU bliver mere og mere som Kina, ikke omvendt selvom det er det, deres demokrati-teater skal vise os.

Vi vandrer ind i den nationale død i tilsyneladende fortrøstning om, at den bliver blid og god, skønt navnlig islams historie fortæller os alt andet. Danskerne er lidt heldige. De får en forpremiere på den nationale død allerede de næste to årtier ved at sidde ved de østvendte kyster og kigge på Sveriges mord/selvmord.

Allerede i dag er den ikke videre fredelig og idyllisk, det går hastigt ned ad bakke, og kun fantasien sætter grænsen for, hvordan det dødleje videre vil forløbe.

“Vesten er i dag forblændet ideologisk som Sovjetunionen var i sin tid, og ødelægger sig selv ved det,” siger en klog russer i Weekendavisen. “France Is Dead as a Cohesive Judeo-Christian Nation” skrev Michel Gurfinkiel.

A German migration expert claims that at least 35 per cent of the German population will have foreign backgrounds by the year 2040, rising to as much as 70 per cent in major cities.

The head of migrant research at the Federal Institute for Employment Research (IAB), Herbert Brücker, speaking to the German newspaper Die Welt said: “Currently, about a quarter of the people in Germany have a migrant background. In 20 years, it will be at least 35 per cent, but could also be more than 40 per cent.”

Brücker expects that the percentage will probably be much higher in German cities, saying in comments reported by DW: “What we see in the big cities today will be normal for the country as a whole in the future.” Germany: Over Third of Population Will Have Migrant Roots in 20 Years og Över en tredjedel kommer ha utländsk bakgrund om 20 år

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Man mangler simpelthen ord – er det mon noget i drikkevandet i Sverige, eller er det et farligt PK-virus, der har sat sig fast på deres hjerner og nu helt forhindrer dem i at tænke selv og handle rationelt?

Margot Wallström: Islam har bidragit till vår gemensamma civilisation

https://youtu.be/bLdxsW3eK2M

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Begrebet fremmede er diffust.
Hvor mange af disse “fremmede” er lav-iq muslimer og/eller fra Afrika,
Det er spørgsmålet.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

Jeg tror ikke på at Epstein er død. For hvis jeg troede på nyheden om hans død, så ville jeg være nødt til at tro på at massemedierne arbejdede for demokratiet. Bogen MAGT-ELITEN viser med al tydelighed at den demokratiske struktur, det repræsentative demokrati, kun udgør en lille del af magtens elitære netværk. Et komplekst, dynamisk og uofficielt netværk, der tog år at kortlægge. https://magtelite.dk/ Massemedierne arbejder for de samme elitære netværk, som Epstein arbejder for. Ergo er han ikke død. Men det er underholdende teater. Suggestiv massepsykologi lige efter Gustavs principper. Altså Gustav Le Bon, den franske fader til… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Altså det er med Epstein, lige som med Hitler, Elvis og Kim Larsen…

MKM
MKM
2 years ago

Har lige set omtalen af Amy Robachs frustrationer på BT´s nyhedsside. Der nævnes selvfølgelig ikke det væsentlige, at præsidentkandidat Hillary Clintons mand ifølge flere oplysninger jævnligt var på besøg hos Epstein både i New York og på Lolita Island.

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  MKM

Til gengæld hamre de igen løs på Trump, i den intro-video BT har øverst, på trods af at Trump smed Epstein ud af Mar-a-Lago for over 15 år siden.

Men som du siger, ikke et ord om Bill Clintons regelmæssige rejser til pædo-island.

Filuren
Filuren
2 years ago

Robachs ‘talen over sig’ ser super staged ud. I øvrigt lufter hun ikke andet end hvad alle og enhver – der følger lidt med – godt ved. Det interessante perspektiv er sgu ikke om en eller anden stinkerig pædofil jøde blev dræbt eller begik selvmord, eller hvorvidt Clinton-kartellet er involveret eller ej. Det interessante perspektiv er, hvorfor fanden i helvede vi har en urørlig overklasse af (amerikanske) jødemilliardærer i toppen af snart sagt alting, hvorfor ingen må tale om det og hvad deres agenda er – hvis der da er en. Sladdersludder med en tilfældig linsedulle – fuldt ud programmeret… Read more »

Kimski
Kimski
2 years ago
Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Procentvis er der – mange – flere ofre for pædofili i fængslerne end ude for.

Og hadet er næppe blevet mindre, af at det var en milliardær, der brugte guldet til dét.

Så det var jo bare, at fortælle “nogen”, hvornår døren ikke var låst…

– – –

24nyt.dk vil have mig, til at abonnerer for 1 krone om dagen pga deres FB-udelukkelse.

Men jeg kan på deres site, ikke skrive at de er nogle FJOLSER – pga min FB-karantæne. 🤪

Cirkeline
Cirkeline
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Hvad mener du med det, Anders? Ofre for pædofili er børn. Det passer ikke, hvad du siger. Husk lige på, hvor mange børn, der er blevet misbrugt i UK – af de unævnelige. Og på katolske skoler – af svin i lange, lilla, latterlige kåber. Forbryderne sidder ikke i fængsel, for det meste.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Cirkeline

Hvor mange af dine forfædre var børn hele livet, Cirkeline?

Voksne der i deres barndom, blev misbrugt på mere end én måde, nære noget had til samfundet, for at have vendt det blinde øje til…

Cirkeline
Cirkeline
2 years ago
River
River
2 years ago

Medierne taler om facebook, men man kan ikke deltage i debatten uden at være viklet ind i det lort. Jeg ser jævnt hen at du kommentere på JP, men jeg kan ikke engang like det og endnu mindre kommentere. Menageriet er efterhånden i deres eget ekkokammer, eller vent, er det mig der er i det.

Cirkeline
Cirkeline
2 years ago
Reply to  River

River – der er optakt til endnu mere censur. De vil bryde sammenhængskraften totalt på globalt plan. Det hedder mind-control og masseovervågning. Når folk ikke kan få sandheder at høre og læse, og ikke connecte m hinanden, så har vi en slem situation. Her er en tuber, som er noget af det mest censurerede; han var oppe på over een million subscribers, så pillede de ham ned. https://youtu.be/jrf58Wxbmsc. Læg godt mærke til billeder osv. Han taler også om den video, som Steen har sat på. Kællingen, der skriver på væggen, bruger eget mensesblod. Ja, det er en syg-syg verden. Menneskerne… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  River

Det er vel frivilligt, at du ikke kan kommentere…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
tom
tom
2 years ago

Det er en flot tale. Tak.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x