7
nov
Seneste opdatering: 8/11-19 kl. 1451
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forbindelsen mellem terrorisme og antisemitisme, som SVT ikke ville vise. SVT´s misbilligelse er gået hen og blevet en anbefaling

Filmed in six countries, the film focuses on the victims’ experiences and presents them together with the views of world experts in this field. As a result, the film extends beyond the stereotypical perception of terrorism. After recent events in France, United Kingdom, Tunisia, and more, the issues raised by the film are more relevant than ever. We know who the terrorists are, but who writes and directs the script?

“Vi  er mere bange for livet end døden.” Det er det førmoderne resulatet af at frygte og dyrke døden så meget, som koranen foreskriver

Filmen SVT ikke ville vise, og så er den endda delvist financieret af SVT og Svenska Filminstitutet. Den har været vist mange steder i udlandet blandt andet i Danmark blandt andet på den jødiske filmfestival. At SVT ikke viser noget, er desværre gået hen og blevet en anbefaling i sig selv.

Hvilket er naturligt, fordi islam er den mest politiske religion i verden. 80 op til 90 procent politisk. Det er der, Vesten er gået helt galt af islam. Den har betraget “religionen” med kristne øjne. Og Europa har nu gjort sig sårbar for denne pest. Islamisk terror og herrefolksmentalitet er nu vores  fremtid.

At plante en krig, er det værste en politiker kan gøre

Idag forstår vi det ikke, men det vil komme efterhånden gennem “Education by Murder.” Vi – eller rettere EU – har importeret og importerer vores børn og børnebørns krig. At plante sådan en, er det værste politikere kan gøre, for det tvinger fredelige mennesker til at gå ud og slå ihjel for at overleve.

Vi tror, muslimer er reformerede, fordi vi selv er. Nogle er, de fleste er ikke. Hvis vi som Sverige indtager mange, fører det uvægerligt til genoplivningen af en ældgammel krig, vi troede var overstået fordi den var oversået her, men de ikke, fordi i islam er krigen mod vantro stadig er lyslevende.

At modsætte sig islams krige mod “vantro”, er ikke “had,” det er fordummende at påstå. Det er det modsatte

Sverige er nu som Libanon i 1965 ti år før borgerkrigen. Islam er indblandet i flertallet af denne verdens voldelige konflikter: A world without islam would be pretty peaceful.Islam er ikke “fred”, det er krig. At modsætte sig islams krige, er ikke “had,” det er det modsatte.

Nogle muslimer vil modsætte sig krig, men jeg forholder mig kun til dagsrealiteterne og islam og dens historie og dens højst levende dogmer her. Muslimer skal prise sig lykkelige over, at vi stadig kan skelne imellem dem og islam. Det bliver sværere, og tilpas mange voldtægter og bombeangreb nede af vejen, skelner vi ikke længere. Alt bliver sort/hvidt ligesom i Libanon og Jugoslavien.

Blandt andre medvirker den kendte, amerikanske historiker Walter Laqueur forfatteren til The Last Days of Europe: Epitaph for an Old Continent og filosoffen André Glucksmann, begge siden døde. Instruktøren får overtalt Laqeur til at besøge sin fødeby Breslau/Wrocław efter 60 år.

Islam er ansvarlig for en knusende majoritet af denne verdens politiske vold

Se Europol Terrorism Situation & Trend Report (Te-Sat) 2019

Islam er ansvarlig for en knusende majoritet af denne verdens politiske terror, og der kan være anledning til at føle, at filmen relativiserer det lovlig meget. Via eksemplerne slipper sandheden dog uvægerligt ud. Den sovjetiske dissident Vladimir Bukovsky medvirker ligesom 9/11 overlevere.

Men det var for meget for SVT, som jo er det svenske etablissements medietjeneste betalt af over 8 mia. skattekroner. Volden og ondskabens kræfter er enkle og effektive, demokratiets og fredens modkræfter er sløve og langsomme. Man skal ikke gå ud fra, at de vinder fordi de har den moralske “high ground.”

Man kan streame den her for 33 kroner, det er en billig biografbillet, så det vil jeg gøre i aften. Jeg fik appetitten i løbet af dette lange interview med dens instruktør:

Bo Persson: Tystnad, Terror & Antisemitism

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Tysk minister har fået nok af pivåbne grænser – det bør sætte gang i debatten i Danmark november 7, 2019 https://denkorteavis.dk/2019/tysk-minister-har-faaet-nok-af-pivaabne-graenser-det-boer-saette-gang-i-debatten-i-danmark … Nationen er kernen i vores demokrati. Hvis man skal sikre dette demokrati, er det afgørende at beskytte nationens grænser. Det er da også ved at være slut med den højtflyvende EU-retorik om de åbne grænser. Denne retorik er blevet testet af virkeligheden – og faldet til jorden. … Langt de fleste danskere siger ja til at være med i EU. Men de siger nej til åbne grænser. Skærpet kontrol i Tyskland Vores store nabo Tyskland har haft det… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago

Hvad er forskellen på antisemitisme og islamofobi?

Åh, hold nu op med de dumme ord.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Filuren

Nææeh, og SVT vil såmænd heller ikke vise sammenhængen mellem den daglige terror og “Antisvenismen”, dvs den indædte had og derfor terror over for den ellers så generøse værtsbefolkning over for alle de andre etniske grupper. Af uransaglige årsager er det dog aldrig helt så synd, som over for jøder. Jeg vil være jøde i mit næste liv. Så har man et gode ingen anden etnisk gruppe kan hamle op med på denne jord: Den ultimative ansvarsfritagelse, uanset hvad man foretager sig uden for sit eget land. Det mindste pip og horderne af anti-antisemitisterne står straks på spring med, fascister-nazister-racister… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Margrethe

Meget enig. Dog hopper jeg ikke uden videre med på sandheden om Jesus som jøde. De fleste kilder og historikere slår vistnok mere eller mindre fast at det var han. Men der er skam også andre stemmer – både fra samtiden eller noget der ligner og fra moderne tid – der mener noget andet. Og de er mig bekendt ikke allesammen ‘antisemitiske racister’ – ikke at det nødvendigvis diskvalificerer dem. Mener blandt andet at der i et af evangelierne er eksempler på, at Jesus ikke fulgte de jødiske ritualer – hvilket selvfølgelig, hvis det er det man vil, kan udlægges… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x