10
nov
Seneste opdatering: 11/11-19 kl. 1101
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det er ikke det Sverige, jeg kender. Jeg ved ikke, hvilket land jeg er havnet i”

Professor Martinovski må betragtes som berufsverbotet i Sverige, så man forstå, hun er blevet mørkeræd over det land, hun har måttet vågne op til, da hun blev arresteret for et tweet. Den gamle østblok, hvor hun kommer fra, ville nok passe hende bedre som hjem i dag. Kent Ekeroth interviewer.

“Last night in Malmoe”

Malmøpolitiet begærer nationel forstærkning – igen

En nat i Malmø: Tre eksplosioner og to skyderier (!) Den døde på Møllans Pizzaria hedder Jafar og er palæstinenser eller jordaner. Den hårdt sårede hedder Hamdi, han er stadig i livsfare. Forrige vinter var der et lignende mord på naborestauranten Krua Thai. Begge ofre er 15 år antagelig fordi de har:

“Perfekt ålder för att ha springpojkar som säljer tramadol/röka/kola, fast vissa hamnar i skiten själv och har sedan inte råd att betala, det kan röra sig om summer på 50.000kr.”

Mordstedet Möllevångstorget svarer til indre Nørrebro i København, det vil sige befærdet som Sankt Hans Torv: Unge, venstreindoktrinerede studerende i forældrekøbslejligheder og nu altså stærkt opblandet med arabiske ædle vilde. Kuglerne fløj om ørerne på beboere, der “nu ikke længere tør bo på Møllan.”En eksplosion lidt inden skulle aflede politiet. En kilde til mig siger i anledning af, at politiet skulle være dukket meget sent op på pizzariaet:

“Svensk polis börjar i vissa områden sticka ut lika mycket som amerikanska soldater i Irak. Alla vet var de uppehåller sig och de saknar lokalbefolkningens välvilja. Malmö börjar bli förlorat territorium. Samtidigt verkar dumsvenne bara bittert konstatera att det bli sämre.”

Tenenager dræbt, en anden livstruende såret i Malmø. Politiet meddeler lakonisk: Två personer med misstänkta skottskador. Malmø i morges: Polisens anti-terrorstyrka slog till mot gäng i Malmö og Malmöpolisen begär nationell förstärkning.

Se også: Kan Sverige blive en failed state?Jeg skrev på Facebook i anledningen af dagens “lysmanifestation”

Sverige er grundlæggende et marxistisk madammeland. Det er legemliggørelsen af 1968 – “vrangbilledet” ville nogen sige. I fredstid kan det være uskadeligt, endda udmærket, men ikke i de tider, denne tænkning har skabt. At 68 sammenlignet kun sejrede halvt i Danmark, vil måske vise sig at redde os som nation.

Hele Sverige – også “borgerlige” politikere – tænker marxistisk. “Volden skyldes fattigdom, og fattigdommen skyldes uligheder. Flere penge til socialen.” Roland Hutford, som Gunnar Sandelin rigtigt kalder “visionær”, skrev, at svenske borgerlige efter generationers socialdemokratisk hegemoni, havde mistet deres eget sprog. Og det var i 1972. Det første problem med den tænkning er, at bunden af kommunernes pengekasse er nået.

Hvad de desuden overser er, at man ikke bekæmper hypervoldelige, internationale narkotikakarteller ved hjælp af statslige lommepenge og barnepiger. Folk der tænker sådan, vil kun gøre alt værre, og kun fantasien sætter grænsen for, hvor slemt det bliver. Sverige vil synke videre, til de bliver fjernet, men kan et helt folk der er marxitisk opvokset og indoktrineret af medier og skole, se nødvendigheden af en sådan beslutning? Næppe. Der er mørkt forude.

Fotografier gør det trivielle nærværende igen

Man kan se flere her: Dramatiska bilder ifrån nattens händelser i Malmö

Jafar Ibrahim, Instagram

Aftonbladet er åbenbart påvirket af situationens alvor. Normalt publicerer de ikke identitet andet end på sikker afstand af mordet. Denne gang tog det ikke tolv timer, men AB er alligevel langsommere end nettet og mine kilder.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago

Hvis vi ikke passer morderligt på vil det næste Beirut være Malmø og desværre måske også København.
Niccolo Machiavelli sagde allerede i middelalderen: “Problemer erkendes først når det ikke længere er muligt at løse dem” og at lave stikprøvekontrol ved Øresundsbroen et par gange om ugen, bekræfter blot dette.
Alt alt for lidt og alt alt for sent. Vores politikere passer ikke på Danmark og danskerne! Dertil er de alt for optaget af ikke at blive udskammet af dem, som selv gerne vil opfattes som de gode, men som er de onde!

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  Den Nervøse

Don’t worry, be happy!
Problemet er da ikke politikere, men de der gang på gang stemmer dem ind i de lovgivende parlement.
Lille spejl på væggen der, resten er historie.

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago
Reply to  peerpede

Nu sker det jo også, at man som vælger bliver røvrendt af dem man stolede på og stemte på. Jeg stemte DF indtil Pernille kom på banen med NB, men DF holdt jo slet ikke, hvad de lovede i deres iver efter at blive stuerene. Havde DF holdt, hvad de lovede, var det ikke brug for NB og Pernille kunne have passet sin arkitektforretning, og vi ville ikke have den forvirring på Blå Stue, som vi kæmper med nu.
Men ja, ellers enig!

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

Gallup har næsten dobblet os!

AB 437

Filuren
Filuren
3 years ago
Reply to  Anders Bo

AB437 hvad betyder det.jeg er ikke med.at Gallup har dobbelt os .hvem os er det…SK eller Df eller nye borgerlige eller alle tilsammen.kan du forklare det.jeg vil gerne forstå det.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Filuren

Anders Bo medlemsnummer 437

Filuren
Filuren
3 years ago
Reply to  Anders Bo

….Tak for responsen. Og Gallup har dobbelt os…….hvem os

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg stemmer ikke mere Knud, Demokratiet er lige så dødt som en fisk der med bugen op flyder med strømmen.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  peerpede

Hvorfor ikke give Nye Borgerlige én chance Peer? 😇

Eller vise din foragt, ved at Stramme Kursen? 😈

Rene
Rene
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Jeg er meget enig.
brug da for pokker de midler og metoder der eksisterer og er tilgængelige.
Som fx at stemme på nogen der gør sig ulejligheden og ubekvemmeligheden at stille op til folketingsvalgene for meget dæmoniseret og uhumanistiske synspunkter der reelt kan koste de z,men pågældende mennesker livet.
for alt i verden … få stoppet islam her landet. Stem på dem der vil afskaffe det møg herhjemme og drop de sarte fornemmelser og ædle overjordiske idealer og principper. Get real.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Den Nervøse

Ingen regner vel med, at Victor Orban får tilbudt en international toppost. Og det er jo netop derfor den politiske elite her ikke sætter Danmark og danskerne højest.

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Du har fat i en meget væsentlig pointe!

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  steen

Bolle-Bill?

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Folkhemmet Sverige => Sverigstan => Failed State => SHITHOLE

M R
M R
3 years ago

Desværre har alle tiders ringeste generation af politikere qua deres vanvittige indvandringspolitik, paralyseret og knæsat den brede del af befolkningen.

36 års neoliberal politik har sat sine spor og “frugterne” høster vi nu…

elisabeth esberg petersen
elisabeth esberg petersen
3 years ago

Jeg er nu så hadefuld, takket være en uduelig svensk politik! I Paris i dag er der stor demonstration mod islam! Hvor mange franske demonstranter er mig uvist, men vi taler om mange mange tusinde! Gid I svenskere, nordmænd, danskere og finnere kunne mobilisere det samme! Ja hele Europas befolkning! Så vil hverken magtliderlige mastodont EU eller vore regeringer kunne lukke øjne og ører!

AlfredsModer
AlfredsModer
3 years ago

Masseinvasionen til Danmark af migranter og andre illegale lykkejægere kan nemt begrænses til næsten ingenting. Vi skal blot kræve at alle, der ikke får opholdstilladelse eller asyl skal acceptere implantering af en ‘ID-chip’ i nakken – eller omgående rejse ud af Danmark eskorteret af politiet indtil grænsen. Så kan politiet altid identificere dem. For at få ‘ID- chippen’ fjernet, skal de omgående forlade landet under politiets kontrol.

peerpede
peerpede
3 years ago

Någon normalbegåvat där äter på Ahmeds Bil & Pizza handel?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Polisen er ufrivilligt komisk 🙄 Polisen: Vi har inte tappat greppet om Malmö MALMÖ Publicerad 10 nov 2019 kl 20.47 https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/polisen-vi-har-inte-tappat-greppet-om-malmo/ Polismästare Stefan Sintéus frikopplas från sitt arbete som chef för Malmöpolisen. Istället ska han leda arbetet med att sätta ännu hårdare press på de kriminella gängen. – Vi har inte tappat greppet. Tvärtom. Men det har uppstått ett maktvakuum [!!!] inom den kriminella världen, säger han … Hur kunde det bli så här? – Det är väldigt spänt mellan de olika konstellationer som finns i Malmö. Det vi ser att olika personer nu försöker utnyttja olika maktvakuum när det… Read more »

Nielsen
Nielsen
3 years ago

Lördagsintervju med P-O Eriksson er hyperinteressant. Se den på swebbtv

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x