11
nov
Seneste opdatering: 12/11-19 kl. 1505
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 “Obama var en idiot, der spillede geni. Trump er et geni, der spiller idiot.”

Underholdende og skarp analyse af præsident Trump sammenlignet med Ronald Reagan. Bruce Bawer skrev forleden: “Obama var en idiot, der spillede geni. Trump er et geni, der spiller idiot.”

Den er skarp, og så er den kort. Det kan tiden godt lide. Bill Whittle taler. Se Trumps ekvilibristiske pressekonference:  “I gotta come over and see the fake news” – pressekonference. Når I er i gang, kan I også se Trumps remarks at launch of ‘Black Voices for Trump’ coalition. Det er meget sjovere og mere informativt end at høre dansk stats-tv rakke ham ned. Og endelig: Se Patton – Pansergeneralen med Geroge C. Scott, det er en storfilm.

Kriminalitetsmønstre 2000-2017

Libanesere er fire gange så kriminalitetsdømte som danskere

Ny rapport fra Unitos om kriminalitet: Omkring 30 pct. med libanesisk baggrund dømmes hvert år. De øverste ti lande i diagrammet er muslimske. Der røg det meste af det svenske figenblad “socioøkonomiske faktorer.”

Ny rapport kortlægger, hvor stor en andel af de største ikke-vestlige immigrantnationer, der hvert år dømmes for kriminalitet. Der ses specifikt på gruppen af 15-29-årige mænd, og andelen af dømte vises for perioden fra 2000 til 2017. Mindre færdselslovsovertrædelser er ikke talt med. Udvalgte resultater:

Immigranterne fra de ni lande fra Regionen Vest- og Centralasien samt Nordafrika indtager sammen med immigranterne fra Jugoslavien den ikke-vestlige indvandrerkriminalitets top ti.

Opgørelsen af de enkelte immigrantnationer viser, at libaneserne ligger højest med en gennemsnitlig andel af dømte på 28,7 procent pr. år i den undersøgte periode, mens den mindst kriminelle immigrantnation er kineserne, hvoraf gennemsnitlig 2,3 procent dømmes hvert år.

19 procent af de 15-29-årige mandlige immigranter dømmes

Fordeler man de ikke-vestlige immigranter på regioner, viser det sig, at de fire immigrantnationer fra Øst- og Sydøstasien er de mindst kriminelle med en gennemsnitlig andel af dømte på 5,0 procent pr. år i årrækken 2000-2017.

De ni immigrantnationer fra regionen Vest- og Centralasien samt Nordafrika er til gengæld de mest kriminelle samlet set, idet gennemsnitlig 19 procent af de 15-29-årige mandlige immigranter fra denne region dømmes hvert år i den undersøgte periode.

Rapportens beregninger og grafer er udarbejdet af Ulla Nørtoft Thomsen og baseret på tal fra Danmarks Statistik (FOLK2, STRAFNA9 og STRAFNA3).

Læs hele rapporten her

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
2 years ago

Og, det skal Danskerne bare lære at leve med! Kære Folketing. Hvad med at hjemsende alle de udlændinge der begår kriminalitet så statistikken bare tilnærmelsesvis komme til at ligne en Dansk hverdag? Ved et sådan tiltag ville 80 – 90% af Danskernes antiparti mod indvandringen nærmest forsvinde som dug for sole. Derefter ville politiet, ældreforsorgen, børneforsorgen og stort set alle offentlige organer have tid og penge til at gøre deres job ordentligt og forsvarligt til Danskernes tilfredshed. Fordelene er så mange, både for Danskerne men også for de udlændinge der opholder sig i Danmark og ikke mindst jer selv. I… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Santor

Har du hørt om konventionerne? Det er sådan nogen som beskytter de kriminelle, men ikke deres ofre!
Vi er efterhånden nået dertil, at det er mere synd for den kriminelle, end det er for deres ofre. Der er kvalmende når man hører diverse venstreorienterede sige at den kriminelle også er et offer vi skal kærer os om.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Se mit svar til Santor?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Santor

Stem Nye Borgerlige?

Realist2
Realist2
2 years ago
Reply to  Santor

Hvordan havde du så tænkt dig vi skulle ødelægge kapitalismen og indføre socialisme?
Det virker til at være den underliggende årsag.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago

Vil gerne opfordre alle til at huske på at statistikken ser helt anderledes ud hvis man 1) kun måler på voldelige forbrydelser, og 2) sorterer de indvandrere væk der er kategoriseret som “danskere” og dermed trækker vores gennemsnit op.. Hvis dette gøres, når vi iflg. erfaringer fra Sverige op på en overrepræsentation over 1000%. No kidding..

tom
tom
2 years ago

Ja, det er sandt, statistikkerne lyver groft.

Ligesom de solstrålehistorier, der fortæller om stor integrationsfremgang. Der findes ingen fremgang på det område, og det er et sikkert tegn på, at nu er der så mange muslimer, at de ikke ser nogen grund til at blive fordansket udover, hvad der passer dem selv.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  tom

Der flere ting i Danmark de godt kan lide, hele vores naive asylsystem, arbejdsmarkedet hvor man ikke behøver at arbejde, socialrådgivere som syntes det er synd for en og staks stopper de stakkels skateyderes penge ned i halsen på en, det “gratis” sundhedssystem hvor danskerne må betale for f.eks. at gå til tandlæge mens det er gratis for rigtig mange indvandere.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Altså hver 4. Libaneser mellem 15 og 29 år dømmes årligt!!! 😱

Det er de dersens Hizboller & Pestilænsere, ikk… ☻

Og stadig den gamle traver, om at hvis én af forældrene på fødselstidspunktet har erhvervet dansk indfødsret, bliver man regnet som dansker… Ellers kan “danmark” vel ikke ligge på 7,6%. 🤔

der Adler
der Adler
2 years ago

Jeg har det med statistik som med en bikini, det afslører meget, men det væsentlige holdes skjult!
Når det er sagt, så har Morten helt ret. Hvor mange muslimer der tæller som danskere, fordi de
er født i landet, og eller en af deres forældre har fået statsborgerskab, er talt med på “Danmark!”
Det er nøjagtig det samme man gør, når man opgører antallet af muslimer her til lands.
Det er misvisende og giver ikke et retvisende billede af situationen pt. .

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  der Adler

Hvad ved vi om den i dag ankomne el-Haj og-Haløjsa?

I følge Weekendavisen er han født i Danmark i en dansk-palæstinensisk familie, og må som sådan være født dansk statsborger?

Så når – ikke hvis – han bliver dømt, tæller han med som dansk i ovenstående statistik… “For-han-er-en-af-vor-egne” N O T!!!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Anders Bo

PS: Ved nogen om en af el-Haj og-Haløjsa’s forældre har ophold/statsborgerskab efter “Palæstinenserloven af 1992”?

Filuren
Filuren
2 years ago

11. november 2019 – dagen hvor Brexit endegyldigt fik dødsstødet.

Mr. Brexit gennem tredive år, Nigel Farage, er vendt på en tallerken, og synes nu at ‘Mays Treaty of Treason’ er helt fjong. Hvorfor? Fordi Boris (som Nigel indtil i dag har betegnet som en uærlig karrierepolitiker, der har forrådt Brexit) har givet ham forsikringer og løfter.

Løfter og forsikringer? Jo tak.

The Brexit Party trækker alle sine kandidater ud af Tory-valgkredse.

Trump uden Muren
Nigel uden Brexit
Jul uden Kristus

O, i sandhed vi lever i bedrageriske tider.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Filuren

Hvem er Jul? 😇

Skåning
Skåning
2 years ago

Jag är lite kluven när det gäller Patton. Dels var han en ganska dålig general de första åren, och brydde sig mest om sin personliga prestige. Dels var han onekligen en krigsförbrytare av rang. Att som en trestjärnig general gå ut med ordern “take no prisoners” var faktiskt ganska vidrigt och kostade tiotusentals soldater livet i Nordafrika, Italien och Frankrike. Däremot var han den enda som var vettig nog att säga att “we’ve been fighting the wrong enemy”. Han ville återbeväpna tyskarna, fortsätta österut och förneka Stalins grepp över Östeuropa. Där kan jag bara hålla med. Det kostade honom med… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x