14
nov
Seneste opdatering: 16/11-19 kl. 0139
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dan Park er dukkeføreren. Alle  opfører sig nøjagtigt, som han vil

De der forfølger Park, venstreekstremister, journalister og retsvæsnet, forstår ikke, at han er satiriker, omend ret grovkornet. Men Park får netop den reaktion ud af dem, som han ønsker. Jeg tror, han er tilfreds med det teaterstykke, han har sat i scene.

Han er dukkeføreren, og alle spillere opfører sig nøjagtigt, som Dan Park vil. Han viser os, hvor konventionelle folk er, og hvor nemme de er at snyde, og det er endnu sjovere, når de er jurister, journalister og “elite” i egen indbildning. Hvis ikke det er satire, hvad er så?

Park er en sand hofnar, og når kongen ikke forstår løjerne, ryger narren i fængsel. Som i alle tider. Det anderledes ved Dan Park er, at han ikke har noget imod at komme i fængsel. Så er han svær at ramme andet end med en knytnæve. I et kollektivistisk og konformt land er Dan Park en sjælden fugl, men Sverige har – i modsætning til Danmark – altid produceret de bedste dissidenter på grund af den modstand og undertrykkelse, de har mødt. Fængslingen vil kun gøre Dan Park endnu bedre til det, han gør.

I Fredriks verden

 Reinfeldt er Sveriges Tony Blair. Hans forrædderi har gjort ham til mangemillionær

Hør hvad Reinfeldt sagde om Danmark i går. Han er mageløst fræk, han som er blandt de tre værste hovedskyldige i Sveriges nuværende situation, og altså har adskillige hundrede menneskeliv på samvittigheden. Reinfeldt er Sveriges Tony Blair, der hentede 4 mio fremmede i sin regeringstid, og han er ligesom Blair blevet styrtende rig på sit forrædderi.

Også kompetente betragtere har gennem årene karakteriseret hans personlighed med et ord på otte bogstaver, der formentlig er  injurierende, og som jeg derfor ikke skal gentage. Men disse få ytringer taler stærkt for karakteristikkens rigtighed.

“Grænsekontrol skader tilliden,” men ingen har skadet tilliden mere end Fredrik Reinfeldt

Reinfeldt mener, at en sporadisk grænsekontrol “skader tilliden,” men ingen har skadet tilliden værre end Reinfeldt, der i sine otte år importerede over en million, til dels livsfarlige personer, ingen vidste hvem var, fordi mange havde smidt deres pas væk.

Alligevel kunne Sverige bruge dem til politikkens eneste formål: At opløse et svensk folk, hvilket med 3.3 mio. fremmede er godt på vej til at lykkes. Derfor kom de ind, og derfor bliver næsten ingen udvist, ligegyldigt hvad de gør.

Han har ét synspunkt, og det er det, der holder ham skadefri for, hvad han har gjort

Sveriges naboer  er i deres gode ret til at forsvare sig mod farer, og den farlige person her, hedder Fredrik Reinfeldt. Lidt forsinket forsvarer Danmark sig imod Reinfeldt nu, og det kan han jo ikke lide. Han har ét synspunkt, og det er det der holder ham skadefri for, hvad han har gjort. 1.2 mio. udlændinge ind på otte år.

Det er som man hører, ret svært at få til at lyde plausibelt i 2019. Hans eftermæle er unægtelig i fare, det er hastigt mindre fremtidssikret. Jeg håber han bliver hundrede år, så hans fortjente skæbne kan indhente ham. Hans “drømmehus i Skærgården” er ikke langt nok væk til at undgå det.

Reinfeldt: Danska gränskontroller kommer ”skapa nya krig”

Sveriges förre statsminister Fredrik Reinfeldt fortsätter att delta i samhällsdebatten. I helgen deltog han i en intervju på Kvalitetsmässan i Göteborg och levererade en tirad mot Danmarks beslut att införa gränskontroller mot Sverige. Exakt og Fria Tider.

Tino Sanandaji skriver:

Infantile tvangstanker. “Reinfeldt fremstår alment sindsforstyrret”

Wow. Ta en minut och titta när Fredrik Reinfeldt hetsar mot Danmark, varnar om krig och allmänt framstår som sinnesrubbad. [..]

Det är värt att påpeka att Danmark enligt vissa mått har högst tillit i världen! ”trust is the highest reported in the OECD”. [..]

Reinfeldts uppvisar åter sina infantila tvångstankar om öppenhet och gränser. Länge hade M en personkult där ledare inte kritiserades, och i deras senaste kongress hade Reinfeldt en tal med liknande pseudointellektuell trams till stående applåder. Är detta en ledare som lagt fram en seriös analys i dessa viktiga frågor som Sverige borde följa?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Bjornsson
Jonas Bjornsson
2 years ago

Fredrik Reinfeldt visar tydligt hur korrupta svenska politiker är och hur allienerade de är från svenska folket. Både Reinfeldt och Borg fick 2016 “konsultjobb” på Bank of America och Citi Group…. Han är en förrädare

Anders
Anders
2 years ago

Fight back or die nice?

KarlGustav
KarlGustav
2 years ago

Frederik sagde offentligt, at svenskernes hjerter skulle åbnes for de muslimske indtrængende jihadister. Disse havde i Syrien for vane at skære dræbte fjenders hjerter ud og æde dem rå. Frederiks forslag vil opmuntre islamiske jihadister til at invadere Sverige. Frederik gør velkomstmiddagen klar – åbne svenske hjerter.
Fredriks nærmeste forfædre var sikkert kannibaler; ifølge ‘Filurens’ indlæg. Det tror vi gerne – Nak & Æd en svensker.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Fredrik Reinfeldt skyller på danskarna efter att han har förstört Sverige. Det är bra att Danmark inför gränskontroller för att skydda sig mot det kaos som Fredrik Reinfeldt har skapat i sitt eget land. Han borde i stället be danskarna om ursäkt för vad han har gjort.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Truer narrøven os med nye svenskekrige?
Han er dog en grusom præmieidiot.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Hvis svensken engang skulle trættes af denne ulidelige orm, så vil jeg pante dem en sløv økse.
Så mangler der kun en svensk mand som kan løfte den. For der er tale om flere hundrede gram jern.

Filuren
Filuren
2 years ago

Det kommer nok ikke bag på svenskerne, men for mig er det nyt: John Fredrik Reinfeldt har afrikanske rødder. Hans tipoldefar var en afroamerikansk cirkusdirektør fra New York (you better believe it!) der hed John Hood og optrådte med kannibalisme. Mulat cirkusdirektør som statsminister… Los Sweden. John Hood rejste verden rundt med sit cirkus og nåede i starten af 1880’erne til Stockholm, hvor han – med sin ‘smukke brune hud og statelig fremtoning’ – forførte alverdens flickor, heriblandt ‘stuepigen’ Emma Dorothea Reinfeld, som han fik et uægte barn sammen med. Slægten John Reinfeld(t) var en realitet. På alle mulige måder… Read more »

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Filuren

Du glemmer at vi alle kommer fra Afrika, ligesom Obama (fredens fyrste).
Mon ikke det var cirkus-negeren Reinfeldt der skaffede O”bummer fredsprisen?

Arild Jenssen
Arild Jenssen
2 years ago
Reply to  Anders

Det klarte norske idiotpolitikere fint selv

steen spore
steen spore
2 years ago

Han antyder vist at han tror man i Danmark ikke tåler, at Sverrig efter hans opfattelse er overlegen på samtlige parametre. Ja og at det oven i købet er en slags hævn for tabet af Skåne, Halland og Blekinge i 1658 man nu endelig kan hævne.Hvis det var tilfældet behøvede vi bare at vente på at den muslimske indvandring gjorde det for os

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  steen spore

Vi svigtede Sverige ved at lade en meget stor mængde uvelkomne rejse frit gennem Danmark fra den tyske grænse til Øresund.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Undrar vilken planet SVERIGEHATAREN Reinfeldt tänker söka asyl på, med 20.000.000:SEK i flyktingbonus som han tillskansat sig efter politiker sejouren i Sverige. Köpkraften i svenska kronan försvinner hastigt så det är bäst han skyndar sig att köpa danska.

Niko
Niko
2 years ago

Jeg fik det til “forræder” eller “psykopat”. Kan jeg købe en vokal?

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Niko
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Folk har fått nog av politiskt korrekta företag: “Drev, bojkott och konkurs” http://katerinamagasin.se/folk-har-fatt-nog-av-politiskt-korrekta-foretag-drev-bojkott-och-konkurs/ 14 NOVEMBER, 2019 07:02 Att svenska folkets bägare runnit över vad det gäller politisk korrekthet är uppenbart. Man kan absolut tycka att företaget Rustas fadäs med uttalanden om att “anpassa till grupper” och vara “icke-religiösa” när man skulle förklara sina kyrkor utan kors är en banalitet. Det som är intressant är dock reaktionerna och ilskan som utlösts. Den säger mycket om vad som pågår i samhället. Det är en barometer på att svensken tänker sluta låta sig hunsas, förnedras och ständigt förminskas. Svensken har inte längre lust… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

SD största parti i ny mätning

https://www.svd.se/sverigedemokraterna-storsta-parti-i-ny-matning

En ny mätning visar att SD är Sveriges största parti. Vore det val i dag skulle partiet få 24,0 procent. Socialdemokraterna får samtidigt bara stöd av 22,2 procent – den lägsta siffran någonsin i en Demoskopmätning.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Meningsmålingen nederst 😉

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/e8Rp6g/historisk-matning-nu-ar-sd-storst-i-sverige

Demoskop

V 9,8 (+1,2)

S 22,2 (-0,9)

MP 4,8 (-0,2)

KD 7,6 (+1,0)

C 7,7 (-0,6)

L 3,9 (+/-0)

M 17,8 (-1,7)

SD 24,0 (+1,1)

Övriga 2,2 (+0,1)

M, KD, SD: 49,4

S, MP, C, L: 38,6

▪ Förändringen i parantes avser Demoskops mätning i oktober.

Jørgen
Jørgen
2 years ago

Krænkelsens genealogi. Om Dan Park. Alle dem som ikke vil tillade andre at udtrykke sig, vil stoppe dem, straffe dem, censurere dem, ikke tolerere dem opviser grov intolerance. Dette er krænkelsens betydning. Dan Park viser med satire og humor hvordan intolerancen spreder sig i samfundet; mange steder har gjort det umuligt at diskutere problemerne; og derfor har gjort det umuligt at løse dem ad parlamentarisk vej. Tolerancen er en betingelse for vort demokrati. Uden tolerance bliver det fysiske slagsmål i folketinget. Endnu er det bare på gaden (Nørrebro mod Paludan). Islam kan ganske enkelt ikke diskuteres: i Sverige (hets (opvigling)… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Frederik Reinfeldt er beskyttet af nomenklaturaen i EU. Der er en klan i EU’s magtcentrum, som ingen demokratisk legimitet har. Kommisærerne er valgt af de enkelte lande, hvert land stiller med en kandidat som landets regering gerne vil belønne eller for den sags skyld gerne vil af med. EU parlamentet skal så godkende kandidaten. Man kan så gisne om vores egen Margrethe Vestager er blevet belønnet, eller sparket derned fordi hun er for besværlig. I alle tilfældet står vi arme danskere tilbage med Morten Østergaard. Men uanset om man syntes at Margrethe Vestager har gjort det godt eller dårligt, så… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x