14
nov
Seneste opdatering: 14/11-19 kl. 2355
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Germans Flee to a Nation with a Wall. The communists are on the West side now

Dale Hurd opsøger tyskere, der er flygtet fra muttis multi-kulti til Ungarn. Den kendte Heidi Mundt medvirker. Hør også Ulla Nørtoft og Karen West hos Mikael Jalving. og Morten Uhrskov: Hvorfor bør Danmark ikke længere være en del af den nuværende internationale ”retsorden”?

Øreafskæring i Gøteborg

Foto – ubehageligt

En tonåring fick hela eller delar av örat avskuret när han rånades av ett gäng på tio personer i Landala i Göteborg sent på tisdagskvällen.Tonåringen, som är i 18-årsåldern, vårdas nu på sjukhus.Filippa Dalnäs bor i området och hon gick förbi platsen kort efter rånet. Jag blev väldigt chockad över att det var väldigt många bilar, säger hon. Grannarnas chock: Tonåring rånades – fick örat avskuret.

Dette foregik i et indtil for nylig nydeligt kvarter i det centrale Gøteborg. Politiet vil som sædvanlig ikke udsende noget signalement af barbarerne. At gyde olie på vandene er langt vigtigere end hensynet til svenske ofre, men de er også de første til at vide, at Sverige nu står med en potentiel eksplosiv, revolutionær situation på halsen indenfor de nærmeste år.

Politifolk ved selvfølgelig, at dette ender med et blodbad, men hvis de udtaler deres tanker, bliver de fyret. Derfor vælger hundreder at gå fra jobbet selv. Det er de mest samvittighedsfulde.

.Jeg kan give et par stikord til hændelsen:

Tilbage til naturen

Øreafskæring som straf har navnlig været brugt i Afghanistan, Brunei, Iran, Malaysia , Saudi Arabien, Qatar, Singapore, Taiwan og de Forenede arabiske Emirater. Militser har brugt det i Irak, og i Tyrkiet er det ældgammel skik at skære et øre af en hund.

Ofret skal nok være glad for, at det ikke var hans hoved, der røg af. Det kommer. Sverige er efter 1000 års pause ved at vende tilbage til den menneskelige jungle dvs. klansamfundet. Foto – ubehageligt:

De daglige rædselshistorier vælter ud fra Sverige: BILDEXTRA: Kidnappades under knivhot i 9 timmar: ”Vi skär upp magen på dig”.

Det er længe siden, jeg opgav at dække det.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Aaeeh, et øre, eller bedre to, vil danskerne gladeligt ofre, for at slippe for at høre på den frygtelige Rasmus Paludan. Så næste gang går de hen og stemmer for mere import af øreafskærere. Tro mig.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Margrethe

Margrethe. Jamen det gør jeg…tror dig …desværre. den import SKAL stoppes

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Margrethe

Det minder mig om den første partilederrunde på DR ved sidste valg: Rasmus paludan står og forklarer de andre politikere at hvis den muslimske indvandring fortsætter, så kan alle deres småjusteringer af økonomien være komplet ligegyldig for den udgift alene vil æde dem alle op! De andre politikere står lamslåede tilbage over at være blevet klædt af for åben skærm for første gang, hvorefter klaus riskjær som den første åbner munden for at lette stemningen, og med et fjoget grin siger “i hear what you say, but im not listening” hvorefter de andre griner nervøst med ham for at underminere… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Poul

Ja det Riskjær citat burde indrammes i guld. Det er jo ikke bare et sindbillede på politikerne, men på den danske befolkning, generelt. De VIL IKKE høre det. Man kan hive, slide og slæbe alle de heste hen til truget, man orker. Men at få dem til at drikke. Nå. Men så må de dø af tørst. Der er intet andet for. Kunsten består nu i, at holde sig langt væk, når de falder for ikke selv at blive knust under dødevægten…

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Man skal høre meget før ørerne falder af.
Tiøren er endnu ikke faldet for de dumnaive vantro skandinaver.

Göteborgs imamer har nok udsendt en ‘fatwa’, som siger at den troende som kan fremvise et øre fra en vantro, kan bestige 75 styks niårige næsten-jomfruer i det muslimske paradis.

I gamle dage fik danskerne en præmie hvis de kunne aflevere to rotteører på en politistation. Mon det også gælder i dag og gælder det også med tobenede rotter af udenlandsk observans?

Anders
Anders
2 years ago

Knivsvingende horepræmier fra lorteland, hører med til den obligatoriske multikultur.
Spændende krydderier, klagesang og amputation af kropsdele i samme fabelagtige vinderpakke.
Velbekomme.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Jeg ønsker og beder ved alle mulige og umulige himmelnisser af enhver art at al mulig djævelskab må ramme de kulturberigende sataner hårdt og effektivt.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

Gad vide om det er forgået i en af de parkerings kældre som ham den hjemløse spanier blev overfaldet i, tilbage i 2017? Sandsynligheden er stor, eftersom Rädningsmissionen jo ligger i Vasagatan, klods op af Landala. Det var nemlig her at Rädningsmissionen hjalp ham til at rejse ud af sverige. Han var jo en gammel mand og meget bange for de her svin, der overfaldt ham. Stjal fra ham og slog ham. Afrikanere og personer med mellemøstlig baggrund. Hovedparten af den vold, der forgår hver evig eneste dag og nat, i både Danmark og Sverige, er uden nogen form for… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Den tredie verdenskrig er i fuld gang. Modstanderne er “islams verden” kontra den “civiliserede verden”. To fuldstændigt modsatte verdener, som aldrig vil kunne slutte fred – vinderen tager det hele. Det er islam eller os. Den tredie verdenskrigs kampmidler er endnu ikke militær, men grundlæggende demografisk. Den deltager, som producerer flest to-benede af hankøn vil vinde til sidst. Grunden er den simple, at “islams verden” demografisk er trængt ind i den “civiliserede verden” med fuld velsignelse af den “civiliserede verden”. De indtrængende to-benede sørger bevidst for at deres afkom vil ende med at blive majoritet og samtidig være immun overfor… Read more »

Tom
Tom
2 years ago

Fake bild på örat det är från Leslie Smith UFC
https://twitter.com/WrestlerSwagCo/status/534111243905548288

Santor
Santor
2 years ago

Endnu et bevis på at islam-terroristerne der tog til syrien er vendt tilbage. Dem der tror at de kan “tales til fornuft” kan godt tro om igen. Den Svenske regering har endnu engang vist at de vil skide Svenne en lang march.

Skåning
Skåning
2 years ago

Det som är lite intressant är att Dale Hurd, Tucker Carlson och Victor Davis Hanson alla är fullblodiga etniska svenskar, och de är de vettigaste rösterna i dagens USA. Var det de vettiga som lämnade landet redan för 120 år sedan?

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  steen

Ja. I følge:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Swedish_Americans
Victor Davis Hanson, military historian, columnist, political essayist and former classics
Dale Hurd, journalist, CBN; his great great grandfather hails from Kalmar, Sweden[142]
Tucker Carlson er dog ikke nævnt i oversigten.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x