16
nov
Seneste opdatering: 17/11-19 kl. 0218
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Del og hersk – Migrationspagten indhenter os

Afrikas befolkning eksploderer, den fordobles til 2050 og firedobles til år 2100. Nu viser det sig, at EU mener, Afrika skal ekspandere ind i det allerede overbefolkede Europa. Lars Løkkes Migrationspagt har nu indhentet os, og ligesom med den, holder  main- stream medierne og politikerne fuldstændig mund med, hvad der skal til at ske med Europas nationer.

Ligesom med Marrakesh, var der medietavshed indtil den sidste måned inden underskrivelsen, og at det slap ud til offentligheden, hidsede jo Lars Løkke vældigt op som de gode demokrater, han og Venstre er. Dette har du ikke læst i avisen, de har nemlig også ejere, der sætter grænser for, hvad de kan nævne.

Der er rationelle grunde til, at EU ikke vil bevogte sine ydre grænser

Europas politikere er stik-i-rend drenge for Bryssel, som igen render ærinder for globalisterne. De helt store pengeformuer bestemmer vores skæbne, det kan man lige så godt indse. Glem alt om demokrati, det er rent teater. Dette er en af grundene til, at EU ikke vil bevogte sine ydre grænser. Nationerne skal opløses – til glæde for EU-eliten og de store pengekoncentrationer. Del og hersk, vi skal miste vores land, og vi skal ikke opdage det før bagefter. Hvis man vil afskaffe folkeviljen, må man afskaffe folket. Når det først er alles kamp mod alle, hersker EU uindskrænket. Men “fredens projekt” sender os selvfølgelig i krig om vores eget land.

Yderst er der en god grund til, at personer som jeg får besøg af politiet klokken lort om morgenen. I Neuropa kan det blive dig, hvis du er “afrofob,” et ord der forekommer otte gange i det korte dokument. Ja, måske rækker det i fremtiden at være “Eurofob.” Forskellen på EU og Kina er måske kun den, at kineserne ikke skammer sig over at være totalitære og ikke forsøger at skjule det.

Video tysk. Den kan selvsagt forvente at blive fjernet af You Tube, men så kan man læse Texts adopted 26 March 2019 – Strasbourg Fundamental rights of people of African descent eller på dansk Europa-Parlamentets beslutning om grundlæggende rettigheder for mennesker af afrikansk afstamning i Europa.

I september 2019 vedtog et flertal i EU-Parlamentet beslutning “De grundlæggende rettigheder for mennesker af afrikansk afstamning i Europa”. Denne beslutning er vidtrækkende: ikke kun kræves strategier for at tillade afrikanere at “komme ind i EU sikkert og lovligt.” Der kræves også adskillige uddannelses- og financieringsforanstaltninger af EU’s medlemsstater. Det grundlæggende budskab er, at “mennesker af afrikansk afstamning har bidraget væsentligt til opbygningen af det europæiske samfund gennem historien.” I modstrid med alle historiske realiteter forpligter disse påstande europæerne til at modtage afrikanere i Europa på ubestemt tid. Dokument på engelsk her: Texts adopted 26 March 2019 – Strasbourg Fundamental rights of people of African descent.

På dansk: Europa-Parlamentets beslutning om grundlæggende rettigheder for mennesker af afrikansk afstamning i Europa.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Her er hele teksten på dansk. Som man ser, er politisk politi og censur indført, race- og religionsstridigheder sikret, når 50% af Europas befolkning,som det er tænkt gjort på10 år, består af uintegrerbare personer fra Afrika. Det såkaldte “velfærdssamfund” er forbi. Skal EU sørge for Afrikas befolkning, ville det værerigtigere at genkolonisere hele Afrika og lade Afrikas råstoffer betale gildet! B8‑0212/2019 Europa-Parlamentets beslutning om grundlæggende rettigheder for mennesker af afrikansk afstamning i Europa European Parliament resolution of 26 March 2019 on fundamental rights of people of African descent in Europe (2018/2899(RSP)) (2018/2899(RSP)) Europa-Parlamentet, – der henviser til traktaten om Den… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Jeg kan simpelthen ikke se hvorfor? Det er jo fuldstændigt entydigt klart at en voldsom migration fra Afrika vil ødelægge vores kontinent. Det er mig en gåde hvad der får dem til at resonerer som de gør. Ingen absolut ingen har kunnet give mig et fornuftigt svar på hvorfor! Humanitære årsager? Jeg kan ikke se det, intet land eller kontinent kan være forpligtet til at ødelægge sig selv for at rede andre! Man kunne få den opfattelse at de simpelthen ikke forstår demografi. Hvis fødselsraterne forbliver som de er i dag så vil 100 af os blive til 72 på… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

For at glæde dig, så mener jeg, at FN har beregnet, at Danmark nemt kan klare at modtage og forsørge 10 millioner nye borgere fra Afrika!
Ialt satses på 200 millioner uuddannede tvangsmigranter over 10 år til Europa.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Forkert FN har beregnet at vi kan modtage 35 mio.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Ja, hvorfor ikke!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

10 eller 35 mill er et fedt. For “shitholesgrænsen” for Danmarks vedkommende overskrides jo allerede FØR 1 mill yderlige nyimporterede ubrugelige Ædle Vilde!

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Jeg mener naturligvis at vi får børn 10 år senere en dem, men det fremgård sikkert sf teksten.

Villiam
Villiam
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Fordi den globale elite hader hvide mennesker.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Villiam

Jamen flertallet er selv hvide, de må hade sig selv. Faktisk er det ok at være hvid! I øvrigt er vi en truet “art” vi udgør i dag ikke mere end 8% af verdens befolkning.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Er jøder da hvide? Ifølge Forbes er de 20 rigeste personer i verden: 1) Jeff Bezos (født Jorgensen) 2) Bill Gates 3) Bernard Arnault 4) Warren Buffett 5) Mark Zuckerberg (jødetysk) 6) Amancio Ortega 7) Larry Ellison (jødeitaliensk) 8) Carlos Slim (kristenlibanesisk) 9) Larry Page (jødisk) 10) Francoise Meyers (jødefransk) 11) Mukesh Ambani (indisk) 12) Sergey Brin (jøderussisk) 13) Steve Ballmer (jødeschweizisk) 14) Jim Walton 15) Michael Bloomberg (jøderussisk) 16) Alice Walton 17) S. Robson Walton 18) Charles Koch 19) Julia Koch 20) Jack Ma (kinesisk) Det mest iøjnefaldende synes snarere at være, at 7 ud af 20 har jødiske… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Grunden til at ingen kan – vil? – give dig et fornuftigt svar, er at der ikke findes noget. For hvis “man” importerer for mange ubrugelige, redder “man” jo ikke én, for Vestføderationen* og de deri liggende nationalstater bliver jo også til SHITHOLES!

* det går vel med Føderationen som det gik med Romerriget, for Østeuropa – Østføderationen – har jo indført importbegrænsning på ubrugelige Ædle Vilde.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Fuldstændig præcist indlæg om det fascistiske EU’s svinestreger mod Europas enkeltstater. Det er selvmodsigende, at de europæiske medlemslande ikke må vise nationalisme for sig selv, når nationalfølelser for EU, som det store fælleseuropæiske land, er endemålet for europaterne i Bruxelles. Europas enkeltstater kan kun blive til ét land ved at udskifte befolkningerne. Eliten glemmer bare, at de indskiftede folkegrupper giver blanke fanden i demokrati og menneskerettigheder. I takt med at Europa islamificeres, demonteres de europæiske landes kultur. Når folkeudskiftningen er tilendebragt, står Eliten med en europæisk union under Mekkas kontrol – ikke EU-Elitens. Derefter bliver EU bare et almindeligt muslimsk… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Læser man lidt historie, vil man se, at EU er opbygget, ganske som den franske revolutions “genier” reorganiserede Frankrig i departementer under præfekter. Militær var ikke inddelt i departementer, men spredt over flere sådanne, således at en præfekt sammen den lokale militærchef ikke skulle få “gode ideer”. Hvert departement var opbygget omkring industrier, så de var selvfinansierende. Styreformen var reelt diktatorisk, som man ser det under Napoleon, hvor man godt nok gik til valg, men kun udvalgte personer kunne vælge og parlamentet var kun rådgivende. Ganske som EU. Ideen om at skabe en ny “ægyptisk-farvet” europæisk befolkning, er heller ikke… Read more »

Villiam
Villiam
2 years ago

Hvor er det bare sindsygt. Man må håbe og arbejde hen imod at disse folkemordere får deres fortjente straf.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Der er for nyligt forsvundet 6 Glock pistoler fra et sikret våbenskab i den svenske Riksdag – her er forklaringen 😂

https://ibb.co/m4QmKT3

Steen
Steen
2 years ago

Rosenbad – altså statsminister- og regeringshusethuset. En derinde havde lækket historien, og at det ikke er første gang. Ellers havde vi intet hørt om den vakkelvårne sikkerhed https://da.wikipedia.org/wiki/Rosenbad

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Steen

Rosenbad er jo ikke Fort Knox præcist og næppe nogen af de unge bimboer der i hverdagen bare kan rede lederens hår, er på listen over mistænkte.
Hvem ved? Måske lederens følgere forbereder sig på strid?

Du har en *trojan* Steen!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Steen

Ah, ja – jeg vidste det faktisk godt, men den smuttede lige i farten 🙄

Tilfældig
Tilfældig
2 years ago

Coudenhove-Kalergi – Pan Europa. Planen følges skridt for skridt.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Jeg kigger lidt undrende til fra sidelinjen, for langt hovedparten af føderations- og nationalpolitikere og ditto embedsmænd må da have søskende og fætre og kusiner… og langt hovedparten af disse lever vel i den fysiske virkelighed, og må kunne berette…

Spræng-, skud og stikepisoder er nu daglige, og langt mere hyppige end under Den Store Nordiske Rockerkrig for 1/4 århundrede siden, men…

Danmarks retsforbehold holder giver os kun en stakket frist, for på et tidspunkt vil Den Store Muhamedaneske Folkevandringsstunami skylde ind over Danmark fra vores nærmeste naboer – Sverigstan & Tyrkland…

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Anders Bo Jeg har tænkt noget lignende.nationale politikere embedsfolk osv har jo selv familie…Og nogen af dem må vel opleve kulturberigelsens og kulturberigernes bagside. Og derfor selv blive bekymret. Det hat fået mig til at tænke på om vi i familiære kredse umærkeligt også segregeres ..så de der er dårligere stillet økonomisk og derfor i høj grad mærker konsekvenserne glider ud og væk fra familierne fx. Eller omvendt at man fortier hvad man virkeligt oplever og tænker for ikke at stigmatisere sig selv fx. Har vi fået så’n en stille indefra kommende opløsning af vores samfund i dag. Jeg har… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Nej, han laver ikke sjov – han mener det faktisk helt alvorligt 😂 Hvad fanden skal sådanne bindegale islamisttosser dog lukkes ind i Europa for og have lov til at gejle deres åndeligt tilbagestående trosfæller op med deres vanvittige påfund? http://www.threalnews.net/2019/10/london-imam-warns-if-newborn-is-not.html London Imam warns “If a newborn is not Muslim, devil puts his finger in his anus or in her vagina” A shocking video of an imam in London who explains what happens to non-Muslim babies who are born to parents who refuse to convert to Islam. He claims Satan himself harms these babies. This type of rhetoric from the… Read more »

Olav
Olav
2 years ago

Key players

European Parliament
Committee responsible
Rapporteur
Appointed
LIBE
Civil Liberties, Justice and Home Affairs
S&D MORAES Claude
Shadow rapporteur
EPP CORAZZA BILDT Anna Maria
S&D KYENGE Cécile Kashetu
ECR ŠKRIPEK Branislav
ALDE MICHEL Louis
GUE/NGL BJÖRK Malin

https://oeil.secure.europarl.europa.eu/oeil/popups/ficheprocedure.do?lang=en&reference=2018/2899(RSP)

Cirkeline
Cirkeline
2 years ago

Hvis I virkeligt tror, at verden står om blot 50 år, må jeg tage mig til hovedet! Begynd at læs Bibelen! Gog, Magog og Put vil rotte sig sammen mod Israel, står der, og hvem står tæt på Israels grænse nu og er ved at danne koalition? Rusland, Tyrkiet og Iran. Der står også i Bibelen, at der vil komme ‘pludselig ødelæggelse’ over menneskene på jorden, at der vil være jordskælv både her og der, og plager, fx sygdomme. Det her er ikke det fedeste, man kan læse, og den er værre end the Bubonic Plague https://www.google.dk/amp/s/amp.theguardian.com/world/2019/nov/13/two-people-diagnosed-with-pneumonic-plague-in-china. Så: no worries… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Her er et forslag til Europa-Parlamentet: “Om grundlæggende rettigheder for mennesker af europæisk afstamning i Europa.” Da ingen europæiske landes indbyggere skal kunne tvinges til at underholde og forsørge udenlandske statsborgere, bør alle medlemsstater overdrage deres ansvar for omkostningerne til underhold og forsørgelse af udenlandske statsborgere til privat velgørenhed. Hver EU medlemsstat opretter en styrelses- og tilsynsorganisation, som administrerer og kontrollerer frivillig indsamling og fordeling af Private midler til velgørenhed for fremmede. Alene Private midler skal anvendes. Det antal udlændinge, som i et givet land lever af velgørenhed, justeres årligt således at antallet af fremmede på velfærd afspejler omfanget af… Read more »

jørgen
jørgen
2 years ago

Den muslimske mængde fordobles hvert ellevte år (rentesregning på diasporaen i landet og dækkende asylanter, pårørende og fødsler. Rente 6,5 %) De var 25.000 1980 og i 2017 300.000. En tidobling på 38 år. Selv med helt lukkede grænser fortsætter øgningen i næsten samme tempo i form af pårørendeindvandring og naturligvis fødsler. Sandsynligvis er der endnu flere i landet end ovenstående, men ingen ved det. Selv med de lave tal her vil vi have 2,4 millioner muslimer i landet om 30 år (antal danskere cirka højst 4 millioner) og om 40 år mindst 5 millioner muslimer. Dermed er Danmark færdigt.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

EU kan, udover andet, ses som et endnu officielt uregistreret medlem af Flyttemand Olsens Venner, altså folk og virksomheder med interesse i menneskers flytning.
Her et andet eksempel:
https://www.dcclothesline.com/2019/11/11/human-trafficking-in-the-oc-women-and-children-ordered-like-pizza-in-california/
Nogle er for befolkningstals vækst, andre for dets fald. Nogle organiserede andre ikke.
https://www.zerohedge.com/geopolitical/globalists-openly-admit-population-control-agenda-and-thats-bad-sign

Fjernede T. Snorrasons navn og e-mail for at sætte eget ind…

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x