16
nov
Seneste opdatering: 17/11-19 kl. 1633
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi er jo nogle, der oplever unødigt dramatiske anholdelser for bagateller i disse år, men professor Martinovskis tilfælde er dog værre end nogle andre, jeg har hørt for nylig. Men vi er også i Nordens DDR her.

Hun bliver groft bagtalt af Kajsa Klein, fyret, anholdt for bagtalelse af Klein – Gud hjælpe mig, mister alt fordi myndigheder, politi og universitet lader sig drive rundt i manegen af en venstreekstrem aktivist og Stasi-stikker som Kajsa Klein. Martinovski bliver ikke tiltalt, og derfor hverken dømt eller frikendt. Hun er retsløs i Sverige. Statsmedierne vil ikke engang røre hende sag med en ildtang. (se kommentar)

Da jeg hørte dette, blev jeg mørkeræd og tænkte: Jeg tør ikke knap ind i Sverige længere, det er helt vilkårligt, hvad en magtelite i panik kan finde på, og hvad jeg har sagt om Sverige gennem årene, er langt mindre poleret, end Martinovski.

Jeg står ifølge mine gerninger til en langt værre behandling af svensk politi, og jeg skylder endda en bøde på 1500 kroner for at køre 700 meter uden sele i Malmø i 2010. Dette kan Malmø politi stadig klare at håndhæve i en by, hvor alt smuldrer. Hør Martinovski og tab underkæben. Dette er ikke Kina, det er Sverige, Vesteuropa.

Henrik Jönsson: Framtvingandet av en auktoritär motreaktion

Jönsson havde indbrud mens han og hans to døtre var hjemme i Malmø. Politiet medgav, at de har mistet kontrollen over byen, og rådede ham til at flytte hvis han vil leve i sikkerhed. Han skriver om episoden i dag i Quilette: Abandoning Malmö to Its Criminals.

Police: “Things have escalated to a point where we can’t manage the situation.”

Half an hour later, I gave a young and resigned-seeming police officer my account of the incident. When I asked him how best to protect my family in the future, he told me the best solution was “not living in Malmö: Things have escalated to a point where we can’t manage the situation.” (Se også Malmöpolis skriver själv om sin blodiga vardag.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olav
Olav
2 years ago

Søker man med “Kajsa Klein” hos Google så finner man blant annet at det bor en med det navnet på Skaraborgsgatan, Sødermalm, Stockholm: https://www.hitta.se/kajsa+klein/stockholm/person/dPCvnGkoAK . Det interessante er ikke selve det at det bor en person med det navnet der, men at der også oppgis følgende: “Kajsa bor tillsammans med Lars Ilshammar I lägenheten på Skaraborgsgatan 8.” Og hvem er så Lars Ilshammar ? Det kan man lese om hos Wikipedia: Lars Patrik Ilshammar, född den 7 januari 1959 i Ljusdal, är en svensk historiker, IT-debattör och biträdande riksbibliotekarie vid Kungliga biblioteket. Han har tidigare varit chef för avdelningen för… Read more »

Olav
Olav
2 years ago
Reply to  steen

Kan være vel verdt å merke at veien er kort også til den ravgale Henrik Arnstad: “Ilshammar och Ola Larsmo har tillsammans skrivit två böcker om frågor som den digitala revolutionen gett upphov till. 1997 kom Net.wars: kampen om nätet och 2005 404: utflykter i glömskans sällskap.” https://sv.wikipedia.org/wiki/Lars_Ilshammar “Larsmo var redaktör för tidskriften Bonniers Litterära Magasin 1984–90, och sedan frilansskribent, främst i Dagens Nyheter. Han var ledamot av Författarförbundets styrelse fram till i maj 2003. Han var också ledamot av styrelsen för Institutet för framtidsstudier under åren 2004–2008, och var mellan 2009 och 2017 ordförande i svenska PEN. I september… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Jeg har de selvsamme betænkeligheder som du ved at rejse til Sverigstan. Jeg har igennem årene skrevet lidt kradse betragtninger om Sverigstan, og det er mit indtryk, at sådant ikke går ustraffet hen i det shithole af et land. Bliver man taget af polisen, er der slet ingen tvivl om, at man vil blive udsat for den mest mulig nedværdigende behandling overhovedet. Yderligere er jeg også blevet taget uden sikkerhedssele, som blev takseret til 1500 kr. Det ville jeg ikke betale, men så blev det overgivet til dansk politi, som nidkært fik indkradset beløbet via Skat, der tilbageholdt for meget… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Tak for linket til Aftonbladet. I bunden er der et brev sendt af en politimand til flere rigsdagsmedlemmer. Som følger: När jag skriver detta ligger jag i sängen. Trots att jag snart varit vaken ett dygn och jobbat 16 timmar är det omöjligt att slappna av. I yrket där man antingen blir expert på att stänga av eller slutar. I yrket där man tar av sina arbetskläder och lämnar tragiken i det trånga skåpet i omklädningsrummet. I yrket där man måste bli expert på att sova på beställning om man inte skall gå in i väggen. Det senaste dygnet har… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Felix Krull

Efter for 2-3 år siden at have set videoer med svensk politi der bogstavelig talt fik tæsk i en parkeringskælder og leget kispus med i ghettoområder, er jeg mere eller mindre stoppet med at følge med i de daglige fortrædeligheder.

Smerteligt autoritetstab der bare fortsætter.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Beslaglæggelse vs konfiskation? Hvordan har du tænkt dig, at agere, Steen? Når din “brøde” af samfundet vurderes så alvorlig, at du på skatteborgernes regning præmieres med: Morgenvækning Bistand til forefinding af glemte/gemte effekter i hjemmet Beslaglæggelse af elektronik Lån af armbånd & transport + elektronik til fejlfinding Opbevaring & kaffe Skærpet opmærksomhed fra op mod 10 statstjenestemænd virker det jo usandsynligt, at staten – endnu? – ikke har støvsuget dine kommunikationsredskaber for fældende beviser, så du – fortjent! – kan blive idømt årelangt Tugt, Rasp & Forbedringshus, som den samfundsomstyrtende misæder du jo er. Eller for at sige det på… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  steen

Rykker din adv så ikke for IT og/eller tiltale?

Poul
Poul
2 years ago

Jeg gad egentlig godt at vide om der er svenskere som har opnået asyl i udlandet for at være politisk forfulgte i sverige, for det er vel efterhånden der de er nået til? Jeg regner ikke med at MSM omtaler det hvis det er sket, men det kunne sikkert være en ret interessant historie.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Det er ikke sådan at komme på kant med en humanitær stormagt…

Rene
Rene
2 years ago

Henrik jønsson bliver bedre og bedre. Billede siden var også tragisk velillustrende. Det er ikke rare ting han taler om. Til gengæld gør han det bragende godt.

Kimski
Kimski
2 years ago
Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Kimski

I praksis “forvandles” illegale i stort tal til residerende:
http://www.pi-news.net/2019/11/ausweisung-von-illegalen-in-berlin-zukuenftig-noch-schwieriger/

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Peter Buch
Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=PTdQ4h2z-p8
Janne Josefsson: UG “Gynnar vi inte Sverigedemokraterna då?” LSS, bidragsfusket 8,7 miljarder

Om problematikken om svenske har fået asyl andetsteds:
Det er svært at opgøre, men jeg formoder personlige vurderinger af sikkerhedssituationen har medvirket til en del svenske opholder sig i Københavnsområdet. Det er ikke kun lettere mobilitet som broen og flere karrieremuligheder der er baggrunden for deres tilstedeværelse.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x