18
nov
Seneste opdatering: 18/11-19 kl. 1608
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

Arrangerede “roast live kampe”, Halmstad oktober 2019.

Sensationelt ringe Löfven om vold og myrderier i SVT

I aftes kunne man i Agenda høre Sveriges statsminister og Liberalernas leder Nyamko Sabuni demonstrere, at de er spejblanke på, hvorfor Sverige har flest dødsskydninger i hele Vesteuropa.

Forklaringen er over hele  linjen den marxistiske: Arbejdsløshed, “utanförskap” og fattigdom. “Hvis svenskere boede i de “udsatte” områder, ville resultatet være det samme,” påstår Löfven ganske ustraffet. Sveriges problemer med indvandret vold vil derfor kun blive værre. Nye rekorder næste år, mere af det samme.

Sverige – globalisternes eksperimentarium – er på vej ud i orkan

I den politiske klasse der har skabt dette morads, lades alt håb ude. I den kommende tid vil Mette Frederiksen se, hvad hun indtil videre har undgået mere ved held end forstand. Dette indvarsler SAP´s endeligt, ja måske hele Syvpartiet og dets klakører. Sverige – globalisternes eksperimentarium – er på vej ud i orkan. Tyve år for sent. Heberlein skriver:

“Så här dåligt har jag inte sovit på månader. Vem kan sova tryggt i ett land som leds av en statsminister som är i det närmaste svarslös? Löfvens framträdande i #Agenda var rena farsen. Ett potpurri av floskler, interfolierade med “såattsäga”, allt serverat med flackande blick.”

Stefan Löfven holder ikke som formand et år til

Mange vil dø mens Löfven og Sabuni foregiver at tænke. De skulle have været afsat for tyve år siden. Stefan Löfven holder ikke som statsminister et år til. Hans parti vil fortsætte med at smuldre, og det vil tro, det er hans skyld og at det har en chance i 2022. Det har det ikke, SAP´s talentmasse er skrumpet ind til bundfald. I den kommende storm er det fortabt. Löfven er middelmådig i medvind, i modvind er han en katastrofe. Se også Tino Sanadaji: Regeringens experter kan inte förklara gängvåldet. – Systemfel i regeringen LöfvenTågkupesyndromet og Finns det ingen vuxen som kan ta Stefan Löfven i örat?

Mødre fra den tredje verden opmuntrer deres sønner til at slås. Denne kultur tager de med sig til Vesten

Af: Zafar Anjum

I mit hjemland, og mange andre lande som har fattigdom som en fællesnævner, udvikles et gademiljø som ligner det, man ser i Malmö. For at forstå, det som sker i Malmö, må man forstå det som sker i den del af verden svenske indvandrere stammer fra.

At kæmpe hårde gadekampe, vinde respekt hos andre kriminelle og holde politiet borte ved at bruge tilgængelige midler (f.eks. korruption) og derefter at blive småkonger i eget distrikt eller bydel, har altid vært et mål.

I vesten tror man at disse miljøer opstår for at kunne omsætte narkotika uden indblanding eller konkurrence fra andre bander. Dette er ikke sandt.

Indvandrere fra den tredje verden vil altid stræbe efter at få Vesten til mest muligt at ligne deres hjemland. Dette er ikke ønskeligt under nogen omstændigheder.

Modsætninger skaber konflikter

Jeg husker fra min egen opvækst i Pakistan, måden bander havde overtaget styringen i bydel efter bydel. Politiet var korrupt.

I sådanne barske og farlige omgivelser opstår kulturer hvor mødre opmuntrer sønner til at gå ud på gaden og kæmpe mod disse bander, ikke mindst for at beskytte kvinder i familien mod at blive et let bytte for disse bander.

I pakistanske film bliver der fortalt historier, hvor det at kæmpe for familiens ære giver heltestatus. Børn opmuntres til at vinde slåskampe. Der findes sportsgrene, som gør kampsport til underholdning. Vinderen bliver en helt.

Så spørger norsk og svensk politi: hvor er forældrene?

Det er det forkerte spørgsmål. Det rigtige spørgsmål er: hvad gør disse forældre?

Svaret er enkelt. De opdrager deres sønner til at vinde gadekampe om at forsvare deres kvindelige familiemedlemmers ære og dyd.

Hvad er så løsningen? I hvert fald ikke at lade politikere fra anden generation frem i TV- og radiodebatter. Andengenerations indvandrere har levet i konflikt mellem to kulturer. Når deres forældre ikke klarer at vælge, hvor deres hjem er, hvordan skal deres børn så klare det?

Opskriften som bliver brugt, hjælper ikke

Vort samfund står overfor store udfordringer knyttet til ungdomskriminalitet. De unge havner i lommerne på dem, som selv har været kriminelle og nu er fyldt 18 år. For at opdrage disse unge må forældrenes tænkemåde ændres. Opskriften som bliver brugt, som f.eks. at sende børn til moskeer, fratage dem pas og sende dem til hjemlandet, bruge vold, give dem dårlig samvittighed, etc. etc., hjælper ikke. Forældrene må omskoles for at tilpasse sig norsk kultur.

Der er dessværre få politikere fra første generations indvandrere, men de er enten rejst hjem eller valgt en politisk side, som hindrer dem i at udtale sig frit.

Gengivet med venlig tilladelse. Først publiseret på Zafar Anjums facebookside (noget udvidet her). Fordansket af Snaphanen.

Journalisterne forlader den synkende skude

Socialdemokraten Lena Mellin, AB, vil gerne redde sig op på det tørre land, inden det hele braser sammen. Dette er svensk journalistik i øjeblikket, som er næsten mere skyldig end politikerne: Lena Mellin om våldet: “Att det skulle gå åt helvete har man vetat i åratal.” Ganske pludselig har hun “vidst alt hele tiden.”

“Otroligt! Lena Mellin, en av de främsta förespråkarna för massinvandring och mångkultur av journalisterna, en av de värsta SD-hatarna, påstår att ‘man vetat i åratal’ att det skulle gå åt helvete”, skriver exempelvis den före detta SD-toppen Ted Ekeroth på Twitter.

Dødsskydninger i Vesteuropa, Agenda 17.11.2019.Er Sverige fattigst og har de største sociale kløfter?

Löfvens tanker på TV

“Fire dage i Sverige”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
2 years ago

Beklager Zafar Anjum, selvom du har så evigt ret, så er der kun en ting der virker. Hjemsendelser over en bred kam. Hvordan det gøres er for så vidt ligegyldigt.

De udlændinge der ikke kan finde ud af nordens mentalitet må væk!

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Santor

Ja, heja Rasmus Paludan..De skal ikke integreres.. De skal UT..helst i går..Det blir jo bare verre o verre i hele norden..går raskere i Sverige..om nå ikke SD KD o M igjen prøver å kaste regjeringen..og får flertall.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Santor

“Indvandrere fra den tredje verden vil altid stræbe efter at få Vesten til mest muligt at ligne deres hjemland.” Hvad ellers? Europæerne overtog heller ikke indianernes kultur, da de invaderede Amerika – og muslimerne regner europæere for enfoldige indianere. Hvilken kultur som vil dominere, er altid demografisk bestemt. Det er derfor den uskønne forening af Erdogan, Macron, Merkel, EU og FN, der afgør den hvide mands skæbne. Lukker disse non-entiteter op for den islamiske tsunami, vil muslimer forudsigeligt dominere demografisk. De vil lukke op, fordi de øjensynlig er af den fejlagtige opfattelse, at islam bare er en normal religion til… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Det er den samme ubegavede og naive forestilling, om at den gamle marxistiske analysemodel om socioøkonomiske årsager til alt indvandrekriminaliteten, der præger debatten i Danmark. Man skal være både blind og døv for at tro på det, eller man skal være Kommunist fra Enhedslisten, fra Alternativet eller Det Radikale Venstre!

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

– Hov du glemte, Venstre, Konservative, Socialdemokratiet og SF. Eller dér er det måske forklaringsmodel nok at, vi andre er racister over for minoriteter, jvs Venstre-formandens seneste udmeldinger? Nej. Der er kun én forklaringsmodel, som forklarer det her: Soros betaler og derfor har INGEN af dem kvaler med at bedrage og ødelægge sit eget folk, i en grad som aldrig før er set i historien. Problemet ender med at skulle løses på anden vis. Den udvikling sker helt af sig selv, hvad folk end er “for eller imod”. Så kom nu ud på de skydebaner. Begynd med pistol. Det er… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Morgan Johanssons viskning under invandringsdebatten: ”För mig spelar det ingen roll”

https://nyheteridag.se/morgan-johanssons-viskning-under-invandringsdebatten-for-mig-spelar-det-ingen-roll

NB Man skal skrue godt op for at høre det ( ca. 18 sek. ) – en mageløs frækhed fra MJ!

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

At der i Danmark findes Royal Run er nok intet tilfælde.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Hvor meget mon virkeligheden her specifikt gadens konstaterbare realiteter betyder for popularitet, udbredelse og vækst på området- e-sport?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Er der nogen der kan – vil? – overtage formandsposten?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x