21
nov
Seneste opdatering: 21/11-19 kl. 0801
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For S: The bottom is the limit. SVT: “SD er næststørste parti”

Der er en lavine i rulning i Sverige, tror jeg alle fornemmer. Løfven bliver den første partiformand, der bringer det tidligere almægtige S ned under tyve procent – hvis han ikke er fyret inden da. “The bottom is the limit,” og der er langt til bunden endnu. S har sammen med andre partier, blotlagt Sverige for en invasion fra den 3. verden, så over 30 procent nu er såkaldt “nye svenskere.” Det kan blive yderst alvorligt for dem, når vreden får frit afløb. Der tales nu om en svensk sandhedskommission.

Löfven tager nu kun imod skriftlige spørgsmål

Löfven har en plan, men ingen bryder sig om, hvad han siger længere. Partiet har også en. De forsvinder i krudtrøg, vold og voldtægter.  Hans partikammerater er bange for, hvad der kan slippe ud af hans mund, så han tager nu kun imod skriftlige spørgsmål afleveret til og censureret af partimedlemmer. Han er begyndt at flygte fra en bidsk hund, han vil derfor blive alvorligt bidt.

 Det magtfulde Verkställande utskott vil skaffe sig af med ham i god tid inden næste valg, men det vil ikke nytte noget. Partiets fortjente skæbne har langt om længe indhentet det. Nytt SD-rekord i Sentio – konservativa blocket får 191 mandat när L kollapsar. og Statistisk Opinion og Projekt Sanning. Svensk MSM kan ikke lide den, undlader at rapportere indtil videre. Det er det samme hver gang: Statsmedierne fortier ubehagelige nyheder i måneder.

Elisabeth Sabaditsch-Wolff i Montreal: The Truth is No Defense

Sandheden kan nu være “hate-speech.” Daniel Greenfield anmelder hendes nye bog her: The Truth Is No Defense Against Islam and the Left.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Ja men det er jo fantastisk. Nu er det kun rundt regnet 70 procent, som stemmer for deres egen udryddelse.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Margrethe

Ja det er præcis det der ER meget meget svært at forstå. Så mange svenskerne
Erfarer jo selv hvad konsekvenserne er af islamisk migrationsimport. Så hvorfor er socialdemokratiet i Sverige ikke meget mindre. Det er meget svært at forstå.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Margrethe

I Sverige findes der 2 bobler, forbundet med hinanden men adskilt fra virkeligheden udenfor. I første boble findes alle de muslimske migranter, vars trosbekännelse lyder “Alla islamiska människors lika värde”. I anden boble findes alle de svenske globalister, vars trosbekännelse lyder “Alla människors lika värde”. Vi udenfor de 2 bobler undrer os over hvorfor den anden boble er placeret fuldstændig indeni den første boble. Det mest perverse er, at fangerne i begge bobler betragter virkeligheden udenfor som boblen.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Det er faktisk en god forklaring. Det giver mening. Tragisk nok. Tak for det

Poul
Poul
2 years ago

De ligger stadig omkring 20% højere end de ville gøre i et land med en normalt begavet befolkning som var i stand til at lære af deres fejltagelser.

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  steen

Måske, jeg kan ikke påstå at jeg ved hvad der er normalt i sverige. Jeg har i forvejen svært ved at forstå hvordan de ansvarlige politikere kan bevæge sig frit rundt med så mange uskyldige svenskeres blod på hænderne, så at de stadig giver dem 22% virker komplet sindssygt. Men stockholmsyndromet kommer jo også et sted fra.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  steen

Ingen tvivl om at det er markant, at SD er gået så meget frem den senere tid og sosserne samtidigt er decimeret så betragteligt, men det ændrer jo ikke ved, at svensken for de allerflestes vedkommende stadig har et brændende ønske om at blive udslettet.
Og før SD har 51% af stemmerne, får de ikke et ben til jorden og noget at skulle have sagt, idet det yderste højre og det yderste venstre og alt lort der i mellem vil forene sig i en uhellig alliance for at holde SD ude.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

Den politiske korrekthed styrer det svenske folk. Meningsmålingen skal ses igennem den optik. I den forstand er SD resultatet exceptionelt. Tillykke til SD med denne måling.

Sverige mangler en accelerator, en svensk Rasmus Paludan.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Paludan accelerer ikke noget, han samler måske 3-4 % eller hvis det går højt 5-6% Hans facon støder rigtig mange mennesker fra sig! NB’s Pernille Vermund er i fuld fart ved st høre sig spiselig på den borgerlige, og selvom det måske ikke giver den gode mavefornemmelse hos Paludan tilhængere, så har hun og hendes parti en langt bredere appel! Og har faktisk en chance for indflydelse. Stram Kurs vil aldrig blive andet end nogen, som står ude på fløjen og råber! Hvis ikke Stram Kurs var opstillet ved sidste valg, ville Paludans vælgere formodentligt være gået til NB. Og… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Jeg vælger at citerer i dette indlæg. Så for en god ordens skyld bruger jeg navne. Den Nervøse “Paludan accelerer ikke noget, han samler måske 3-4 % eller hvis det går højt 5-6% Hans facon støder rigtig mange mennesker fra sig” Michael Nielsen Han samler ikke så mange, endnu, men han accelerer konfliktdynamikken. Bare spørg muslimerne, politibetjentene eller stram kurs medlemmerne. På venstrefløjen støder han stadigvæk nogen, ingen tvivl her. Men et stort mindretal forstår godt hans facon. Til de politiske møder er dette mindretal stadigvæk tavst. Fuldstændig som i Sverige. Den Nervøse “NB’s Pernille Vermund er i fuld fart… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Ok jeg er sikker på at vi vil samme sted hen! Men jeg er ikke sikker på at din konfliktdynamik er den rigtige vej at gå! Jeg tror stadig det støder flere væk end det tiltrækker! Godt nok har Paludan rystet the establishment, men rigtig mange hader ham!

Antallet af visninger på Paludans youtube kanal viser en vis popularitet, men det viser også en del unge mennesker som er nysgerrige, uden nødvendigvis at støtte Paludan.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Pernille Vermund gør det rigtigt godt! Hun udstiller på en begavet måde Venstres udlændingepolitik, som en narresut! Venstre ville ikke gå med til lempelserne i udlændingepolitiken, men de ville heller ikke underskrive NB’s liste om at lægge forslaget ud til folkeafstemning! Virkelig en gratis omgang. Pernille Vermund gør det klart for enhver at Inger Støjberg er stækket fuldstændigt. Hun kan få lov til at sige noget grimt om indvandere, men der kommer ingen politik ud af det! Slapperfløjen har den totale magt i Venstre!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Enig.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Hvis vi vil se migrantmagten forlade vores land, så vil vi det samme. Med hensyn til den konfliktdynamik som invandringsdebatten har udviklet sig til, så blev den en realitet, i foråret 2017. Dette på Nørrebro. Men fordi vi danskere er et relativt konfliktsky folk, så virker Rasmus Paludans ordvalg og adfærd, stødende på mange af os. Men altså, det er os der er problemet, ikke ham. Han tager konflikten på vores vegne og i opløbet. Med risiko for eget liv. Praktisk talt, så viser Rasmus Paludan, at hvis vi vil ændre på den katastrofale situation, så SKAL vi bevæge os… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

@ Michael Nielsen Du har da ret i flere af dine betragtninger, Jeg har da megen sympati for Rasmus Paludan, men jeg stemte ikke på ham, endsige meldte mig under hans faner, idet jeg tvivler på, at han ville opnå valg. Han er nok en smule for brutal til det store flertal af selv meget muhamedanerskeptiske vælgere. Oplever man ham in natura, er han jo meget mere behersket. Jeg hilste på ham ved afvigte Mosbjerg Sommerfest, hvor han var en af gæstetalerne. God oplevelse. Havde jeg været meget yngre, ville jeg nok have været mere tilbøjelig til at melde mig… Read more »

ino
ino
2 years ago

Svenskerne har AfS der blev smidt ud af SD, men AfS har jo svært ved at komme til orde.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  ino

Svært ved at komme til orde…, lyder bestemt som en kandidat. Undskylder min manglende viden, men hvem er AfS?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Dalatocken.
Dalatocken.
2 years ago

https://alternativforsverige.se Deras “återvandringsturne” har funnits på YouTube. Ligger kanske kvar. Lyssna.

Därtill finns motståndsrörelsen som finns i alla Nordens länder. Ligger nära den kultur som våra förfäder hade. Mer borgerliga än Sveriges låtsasborgerliga partier.

trackback

[…] Löfven har en plan, men ingen bryder sig om, hvad han siger længere. Det forsvinder i krudtrøg, vold og voldtægter.  Hans partikammerater er bange for, hvad der kan slippe ud af hans mund, så han tager nu kun imod skriftlige spørgsmål afleveret til partimedlemmer. Han er begyndt at flygte fra en bidsk hund, han vil blive alvorligt bidt. (snaphanen.dk) […]

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Det er lidt komisk, at fjolset er frataget muligheden for at svare på direkte spørgsmål for rullende kamera. De må altså selv være klar over at den er helt gal inde i roen på den fordømte nar.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Han var i SVTs Agenda søndag aften – det bar ikke ligefrem præg af, at han overhovedet forstod problemernes massive omfang. Han besvarede bare alle spørgsmål fra den sikkert ellers S-venlige SVT-journalist med de sædvanlige indøvede og virkelighedsfjerne PK-floskler uden at forholde sig til de barske realiteter, så mange svenske seere sad rystede og måbende tilbage efter programmet. Og selv de øvrige ellers så følgagtige, korrekte og indvandringsbegejstrede svenske medier er nu begyndt at undre sig over i deres ledere og artikler mv., hvad der egentlig foregår i Sverige – desværre “bare lige” 30 – 40 år for sent! https://www.svtplay.se/video/23437514/agenda/agenda-11-nov-23-45… Read more »

Kimski
Kimski
2 years ago

Det er nok for meget at forlange, at Skrigeskinken Mette Frederiksen forstår at læse mellem linierne..

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

De indvandrevenlige partier har fortsat 71,5% af stemmerne.
Desværre løbet er kørt for Sverige, “the point of no return” er passeret for flere år siden! Demografien og amokindvandringen klarer reste!

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Ja, det er rystende, at kun små 30% af svenskerne har begrebet alvoren i det de leger med. Det er ligesom nogle små børn, der leger med tændstikker på et halmloft.

O/T Det er lidt underligt, at jeg er nødt til at fjerne Michael Nielsens navn og mailadr. før jeg kan indsende kommentar i eget navn?????

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

At så få svenskere forstår hvad de leger med……eller at så mange leger videre …
Det er er også noget jeg undrer mig meget over. måske vil man tro det bedste for ikke at vågne op til og indse det værste.
Men det er meget underligt.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Rene

Jamen det er fordi svenskerne er underlagt politisk korrekthed. Det er en undertrykkelseskultur, hvor man undertrykker hinanden. Så set i det lys, er SDs nye måling rigtig god.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Der er et formfelt problem på denne her hjemmeside. Brug eventuelt en falsk email adresse.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Det är inte otroligt att Statstiska Central Byrån (SCB) kommer till socialisternas räddning. Att manipulera befolkningen är de experter på om inte annat serverar de resultat som passar POLITIKERNA.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Er der en afløser klar for steFan Löfven, i den forstand om nogen kvalificeret vil?

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Men at afløse løfven NU. Er det ikke som at gå ind i stedet for Honecker i Østtyskland kort før alt gik i opløsning. Mon ikke man selv i den der bobel i bobel virkelighed som svenske politikere ser ud til muligvis at have færdedes i i mange år .at man der har forstået at det er en taber sag at gå ind på. Mon ikke alle har en interresse i at lade løfven ta HELE skraldet mens alle andre farer i de redningsbåde de kan komme afsted med at stikke af i.

Filuren
Filuren
2 years ago

Löfven er fascist.

mjolly
mjolly
2 years ago

Problemet er at det nettopp har vært valg.. Sverige er i trøbbel.

Filuren
Filuren
2 years ago

Steen browser ID , , det er linux tid. farvel alt det sjove .

Det er sjovt , nu men snart alvor …at man kan søge (lang forklaring) .

Havde ellers en knægt filmede , men hard core blev min tlf. og ipad . wipet.
https://www.foxnews.com/world/man-in-his-80s-arrested-in-connection-with-france-mosque-attack..
reverse jihad

Filuren
Filuren
2 years ago

Den demografiske demokratiske TROJANSKE hest , Birmingham UK viser vejen for underkastelse .
Som DK eget valg. Fra nu går det stærkt. Alle muslimsker er de fakto immigranter. !
Jeg tror ej heller , at når alt velfærd er væk, Daner vågner.
Jeg tror ikke vi kan redde Danmark. Jeg tror desværre vi må indse . Europa . er 100% muslimsk inden 50 år. game over.
Jeg går ikke på plejehjem. kænmper til det sidste

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Tyskland skærper grænsen til Danmark – { de må åbenbart godt? 🤔 }

Indrejsekontrollen ved den dansk-tyske grænse er blevet skærpet markant

Torsdag d. 21. nov. 2019 – kl. 22:38

https://ekstrabladet.dk/112/tyskland-skaerper-graensen-til-danmark/7883855

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Selv på DR-Nyheder kan man nu lige pludselig se, at den er helt gal i Sverige – DR-korrespondenten Anna Gaarslev får lige lukket lidt mere luft ud mellem linjerne, end man normalt ser det på DR. 😉 https://www.dr.dk/nyheder/udland/svensk-statsminister-i-strid-modvind-afviser-koble-skyderier-med-indvandring Svensk statsminister i strid modvind: Afviser at koble skyderier med indvandring Tilliden til Stefan Löfven styrtdykker, mens højreparti stormer frem i meningsmålinger. … Banker hovedet i bordet Stefan Löfven beskriver en virkelighed, som de fleste svenskere simpelthen ikke kan genkende, fortæller DR Nyheders Europa-korrespondent Anna Gaarslev, som følger svensk politik tæt. – Löfven laver ikke den kobling, som de fleste svenskere laver,… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Forhenværende justitsminister Thomas Bodström (S) anno 2015 🙄 Sluta sprid myten att våldsbrotten ökar Publicerad 31 aug 2015 kl 11.54 https://www.expressen.se/debatt/sluta-sprid-myten-att-valdsbrotten-okar/ Trots att vi blir allt fler människor, minskar våldsbrottsligheten i Sverige. Men medier och politiker fortsätter att sprida myten av att brottsligheten aldrig varit värre. De borgerliga partierna och regeringen måste sluta ropa på högre straff, det gynnar bara SD, skriver Thomas Bodström, advokat. … Men även många politiker bidrar till detta. Moderaterna och de övriga borgerliga partierna ropar på hårdare straff var och varannan dag. Regeringen svarar att de minsann också är beredda att skärpa straffen. Att de… Read more »

trackback

[…] Löfven har en plan, men ingen bryder sig om, hvad han siger længere. Det forsvinder i krudtrøg, vold og voldtægter.  Hans partikammerater er bange for, hvad der kan slippe ud af hans mund, så han tager nu kun imod skriftlige spørgsmål afleveret til partimedlemmer. Han er begyndt at flygte fra en bidsk hund, han vil blive alvorligt bidt. (snaphanen.dk) […]

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Sverige er som Danmark oversvømmet af migratister, altså omvandrende biologiske sugerør med speciale i udsuging af fattige danskeres lommer. Takket være typer som Johøne Skidt-Nielsen (hende med plastre til de syriske børn, der kan komme til skade) og Muuuhamed Østergård fra de radigale. Begge tobenede tanketomme biologiske enheder strålede af lykkelig selvglæde, da de begge i TV kunne præsentere Danmarks formelle overgivelse til muslimske migratisters ønske om udplyndringsret til danske socialkontorer (med god hjælp af asociale socialrådgivere).

ino
ino
2 years ago

Ro på; Sentio plejer at overvurdere SD’s popularitet – desværre.

ino
ino
2 years ago
Reply to  steen

Nej, det er ikke normalt, men jeg forventer desværre ingen mirakler.

ino
ino
2 years ago
Reply to  steen

SVT/Novus har i dag modsatte cifre: S størst, SD nr. 2, se https://www.svt.se/special/valjarbarometern/
SVT koncentrerer tilsyneladende kræfterne på at fortælle at SD nu er større end Moderaterna.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  ino

Hvorfor bliver de… svenskerne…ved med at stemme soc.dem. Det er selvdestruktivitet i meget svær grad. Jeg forstår dem ikke ..svenskerne. Er det for at undgå at vågne op. Ved de et eller andet sted hvor slemt det er…Men udsætter erkendelsen lidt endnu. Hvad foregår der med folk.

46
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x