22
nov
Seneste opdatering: 23/11-19 kl. 1747
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De Sidste Dages Hellige er ved at blive Sveriges største parti

Sverige er nu landet, hvor beton-multikulturalister som Lena Mellin, siger at “hun hele tiden har vidst, det ville gå ad Helvede til med indvandringen.” Hvor Kristersson siger undskyld til indvandringskritikere/realister gennem tyve år. Om få år er der lige så få multikulturalister tilbage i Sverige, som der var nazister i Tyskland 8 maj 1945 om aftenen.

Man må bekymre sig for, om pendulet svinger lige så ekstremt i den anden grøft – og den vold, der kan komme ud af det. Ekeroth siger: “Det vil blive meget, meget værre i Sverige, inden det måske bliver bedre.” Måske i den grad. De første politiske omvæltninger er knap nok begyndt endnu, er det min tydelige fornemmelse. Kent Ekeroth er knivskarp og nådesløs.

Kent Ekeroth kommenterar vad han anser är den mest intressanta nyheten efter Löfvens framträdande i Agenda, och det är inte vad Löfven sa. Utöver det berör han Ulf Kristerssons ursäkt, Lena Mellins försök att låtsas som att ”hon visste hela tiden” samt Leif GW:s teori om att SD:are ligger bakom bomberna.Kent Ekeroth om den verkliga nyheten efter Löfvens framträdande i Agenda

Hver tredje svensker bange for at færdes i det offentlige rum

I Göteborg er det 45 procent

Det finns en stor personlig rädsla för att bli utsatt för gatuvåld i Sverige. Störst är oron i Göteborg och Malmö.

Sammanlagt 35 procent svarar att de är oroliga (varav 11 procent ”mycket oroliga” och 24 procent ”ganska oroliga”) i opinionsmätning som Sifo gjorde på Expressens uppdrag

I Göteborg är rädslan mest utbredd, där är sammanlagt 45 procent av invånarna oroliga. Malmö sticker ut som platsen med flest ”mycket oroliga”, 21 procent.

Enligt Sifomätningen är 45 procent av göteborgarna oroliga för att drabbas av gängvåld jämfört med 35 procent i hela landet. Och 18 procent i Göteborg är ”mycket oroliga”, för hela landet är siffran 11 procent. Samtiden.

Se også SOS International: Sverige osäkraste landet i Norden

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

I Danmark bliver din bil repareret af en mekaniker – i Sverige bliver din bil afbrændt af en Mekkaniker.

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Virkeligheden er desværre lidt anderledes, selv i Danmark er der dagligt bilbrænde, selvom det ikke har et omfang som i Sverige.

Man kan holde sig opdateret her : https://danmark-i-brand.online/

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Santor

Betegnelsen ‘MIGrant’ eller ‘migratist’ fortæller alt om, hvad alting i denne verden drejer sig om. Kan du gætte hvad det er, har du vundet en bog om kvægtyveri. Kan du gætte navnet på den bog, har du vundet retten til at uddele rejseplaner til migranterne på Sjælsmark udrejsecenter. Kan du gætte rejseplanernes destinationer, har du vundet en uges gratis ophold i en muslimfri by i Danmark – hvis en sådan endnu findes.

Poul
Poul
2 years ago

Ja de går en spændende tid i møde når de finder ud af at de er nødt til at hjemsende tusindvis af mennesker, som er alt andet end samarbejdsvillige. Det burde foregå som i filmen “under sandet” hvor nazisterne selv blev sat til at fjerne de landminer de havde placeret, men det sker naturligvis ikke. Selv med 100% af stemmerne på SD vil det blive et job for millitæret, og de er oppe imod mennesker der er vant til krig og har de samme våben. De skyldige burde straffes imens de stadig er her, for på det tidspunkt sidder de… Read more »

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  steen

Alle de ansatte i integrations industrien. Eller tidligere ansatte. De ville måske være glade for kontakten med kultur berigerne når rejsen vender den anden vej rundt og tilbage igen. Jeg er sikker på der vil finde mange autentiske møder sted ved de begivenheder. Massiv återvending som dom kommer at sajer i Sverige nu.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Hvis Sverige skal redes vil det kræve massive hjemsendelser, og det vil være så brutalt og hjerteskærende at det aldrig vil komme til at ske, se bare hvor stort besvær vi har haft med bare et par håndfulde.
Arabere er gode skuespillere og kan iscenesætte et drama, hvor alle venligboerne vil besvime, hvis de skulle overværer det. Jeg erindre også en episode hvor en svensk pige kæmpede voldsomt imod, da en dybt kriminel indvandre skulle udvises. Beklager, men det er ønsketænkning.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Jeg er også meget bange for, at det er ønsketænkning, at man skulle kunne komme igennem med hjemsendelse af lortet. Det skal ske ad “frivillighedens vej”, f.eks. ved at primært indføre NB’s krav til skiderikkerne, og slet ikke yde dem nogen invalidepension eller noget andet pekuniært. De kan få en fedtemad en gang i mellem og et stykke teltdug, hvoraf de kan lave sig en bivuak.
Vi så jo hvor ilde det gik Milocevic på Balkan i 90erne, da han forsøgte at dæmme op for de muhamedanske forbrydere fra Albanien

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Selvfølgelig kan det lade sig gøre, stille og roligt, hvis det var det man ville.
Men det vil ((man)) ikke. Agendaen er en anden.

Dødskulten har effektivt spundet sit store klistrede net udover Menneskeheden, og ikke før trådene er kappet helt og tarantellen jaget tilbage ned i dybet, vil der kunne handles, tales og tænkes frit.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Filuren

Han i huske da FrP/DF i slut-90’erne ville sende hele familien med hjem, hvis eneste hindring for udvisning var den kriminelle muhamedanere ret til familieliv?

Hvis dette var blevet sat i værk, havde der rejst sig ét et internationalt ramaskrig, hvorefter udlandet her 1/4 århundrede senere ALLE havde fulgt trup….

Schnaz Beak
Schnaz Beak
2 years ago

Den irakiske forsvarsminister har visst tatt imot sosialbidrag fra Sverige. Det er jo verdig en klovnenasjon!

Swedish Police Investigate Iraqi Defense Minister receiving welfare in Sweden…….

http://tundratabloids.com/2019/11/22/swedish-police-investigate-iraqi-defense-minister-receiving-welfare-in-sweden/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Schnaz Beak

Helt utroligt hvad 17-årige irakere kan overkomme 😅

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Analyse: Svenske og tyske socialdemokrater tør ikke skele til Danmark Succesen for de danske socialdemokrater står i skærende kontrast til søsterpartierne i både Tyskland og Sverige, hvor Socialdemokratiete befinder sig i dyb krise. https://www.berlingske.dk/analyse-og-perspektiv/analyse-svenske-og-tyske-socialdemokrater-toer-ikke-skele … Martin Rossen slog sig helt bogstaveligt på en af de værste sider af indvandringen, da han blev angrebet af de utilpassede unge, som allerede dengang brugte vold til at hævde sig i de kvarterer, boligblokke og områder, hvor de cirkulerede rundt. Få lyttede til advarslerne Tidligere havde andre partifæller slået sig. På Vestegnen havde de socialdemokratiske borgmestre forsøgt at gøre opmærksom på, at boligkvarterer og… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jimmie Åkesson kan nok føre SD til et rigtig pænt valgresultat, og et stort tillykke med det. Han har fortjent sejren efter alle de år i modvind af orkanstyrke. Men som Kent Ekeroth er inde på, kræver det en ekstrem personlighed, som Trump, Orban og Salvini, det vil sige en decideret, hærførermentalitet af middelalderens karakter og styrke, hvis det nødvendige, brutale oprydningsarbejde skal følge efter. Har Jimmie Åkesson dét i sig? Rasmus Paludan har. En dansk Donald Trump. Lige så “grov” og upoleret. Han har bevist sin uforfærdehted på gadeplan, kombineret med et stort intellekt. Vi er vist ude i… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Margrethe

Luk ørerne, glem kransekagefiguren og se på resultaterne.

-Bliver USA stadig oversvømmet af migranter? Ja!
-Er muren ned mod Mexico blevet bygget? Nej!
-Er amerikanske soldater fortsat i Mellemøsten? Ja!
-Er administrationen fuld af zionister og neocons? Ja!
-Frihedens folk gældsat til op over begge ører? Ja!

Salvini og Orban er givetvis andet og mere end bare galionsfigurer. Men Salvini blev så også vippet af pinden før tid, da grænselukningen viste sig lidt for effektiv.

Det’ scenekunst, Lone. Skuespillerlisten er da sjov nok at følge. Men hvem skriver manuskriptet? Hvem instruerer? Hvem ejer teateret?

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Skal Carsten Jensen virkelig se sine humanitære kammerater hinsidan udvikle sig til de rene skimmeloste? Man får næsten, men også kun næsten, trang til at læse Politiken for at se hans tirader af bortforklaringer. Hvor vil han nu søge status som storhumanitær ypperstepræst?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Fra Djævelens ordbog:

Medlemskab af ‘alkoholdet’ være dødeligt – ligesom medlemskab af ‘alkoranholdet’.

Kun de ugudeligt naive tror på guder.

Gud tror sgu’ ikke på mennesker – men det gør ikke fanden til forskel.

Det var ikke Nietzsche, som slog gud ihjel; det var Charles Darwin – Gud velsigne ham.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Nå, så det mener du? Ypperstepræsterne – hvide kitler på laboratorier – er ellers selv begyndt at stille spørgsmålstegn ved Det Moderne Testamente. Altså idéen om liv uden en intelligent skaberkraft bag. De vantro hvidkitler – der prompte bliver angrebet og udstødt – undrer sig og siger: Jamen, hvis alle de mange arter og velfungerende biologiske organismer er skabt ved tilfældigheder – populært sagt aben der som en komplet idiot sidder i blinde og hamrer løs på et tastatur i én uendelighed for til sidst at have skrevet Shakespeares samlede værker – så ville det, med vores nyerhvervede efter-darwin viden… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Filuren

Med genteknologiens eksplosive udvikling kan vi se frem til kæmpeskridt for menneskeheden i lyntempo. Måske vil vi se Aldous Huxley’s “Fagre nye verden” udfolde sig om et par decennier. Det ville da også være lækkert at pumpe de gener op, som bestemmer menneskets IQ. Den allervigtigste ændring af generne, er den som kan få alle muslimer til at blive hjemme i deres shitholes, samt få Muhammed Østergård til at hoppe i Øresund til de andre torsk. Vi håber.-)

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Svensk socialdemokrat taler over sig 😅

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=qACgwasaxqc

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Lur mig om hæren af afdankede sosser nu vælter over i SD, hvis partiet er dumt nok til at tage dem ind. Hvad skal de ellers snylte på? Reelt arbejde har de jo ingen kompetencer til at varetage.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x