23
nov
Seneste opdatering: 24/11-19 kl. 1704
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er mange i Sverige som kjenner på dette som en invasjonsarmé

Man kan si det var en politisk depresjon som gjorde at vi ville forlate Sverige, i alle fall var det slik for meg. Ja, jeg kaller meg politisk deprimert. Jeg kjenner meg ikke hjemme lenger i Sverige. Utviklingen har gått i en slik feil retning. Et land som jeg tidligere kjente meg veldig trygg i, som kjentes som det tryggeste sted på jorden, har gradvis blitt noe helt annet…Camilla beskriver endringene som en «invasjon» av folk med «dominansadferd» De flyktet fra Sverige til Portugal

Lars Åberg: Kan man reparere et land?

Det er godt set af Kristeligt Dagblad at interviewe Lars Åberg. Hans nye bog hedder All Inclusive. Välkommen till det nya landet. Han er naturligvis blevet svinet til af anstændigheden, og nu har han ligesom undertegnede fået mere ret, end han sikkert bryder sig om. Hans hæderlighed vil næppe indbringe ham Stora Journalistpriset. Jeg plukker i Den svenske voldsspiral: Kan man reparere et land?:

Fra 2016 til 2018 bevilgede svenske myndigheder i alt 419.256 opholdstilladelser. De seneste 40 år har 2,5 mio. mennesker fået svensk opholdtilladelse.

Da svenske Lars Åberg for 16 år siden beskrev de spirende problemer i Malmøs udsatte områder, stoppede flere journalist-kolleger med at hilse på ham. Nu gør han det igen, men i dag kan ingen ignorere volden, der finder sted i dagslys på åben gade. Vi har besøgt forfatteren i byen, der er blevet symbolet på et Sverige, hvor trygheden og sammenhængskraften er under pres.

”Du kan ikke se det, når et samfund falder fra hinanden. Men du kan mærke det. Og det kommer mest tydeligt til udtryk her i Malmø, fordi byen er så kompakt. I Stockholm har du forstæderne og deres problemer på sikker afstand, men i Malmø kan du cykle fra cafeerne på Gustav Adolfs Torv og til Rosengården på 10 minutter.”

”Det er, som om vi nærmer os vejs ende. En smuk dag kan alt slutte. Følelsen af intensiveret konflikt – om ressourcer, værdier, territorier, beskrivelser af virkeligheden – vokser sig stærkere end roen og tilliden. Der er ikke længere en plan. Og én ting er klar. Nogen bliver nødt til at betale. Lad mig fortælle dig om nogle af dem: børnene,” skriver Lars Åberg indledningsvis.

”I dag er det vel kun Stefan Löfven, der ikke forstår, hvad det er, der foregår,” siger forfatteren med et let opgivende smil og henviser til landets socialdemokratiske statsminister, som for få dage siden blev grillet på live-tv om bombesprængninger, skyderier og brutal vold i de svenske byer.

”Du kan sammenligne det med et stykke elektronik. Man tænker først over, hvordan det virker, når det en dag ikke længere gør det. Og da er det ofte for sent. Nu er spørgsmålet, hvad man gør, når man har et land, som er gået i stykker?”

Fra 2016 til 2018 bevilgede de svenske myndigheder i alt 419.256 opholdstilladelser. I 2018 udgjorde indvandring 80 procent af befolkningstilvæksten i Sverige. Fra 2019 til 2022 forventes yderligere 91.000 kvoteflygtninge og asylansøgere. Desuden forventes 168.000 mennesker at søge om familiesammenføring i samme periode.

Han ved godt, det lyder lidt dommedagsprofetisk det hele, og at bøgerne er skrevet i mol, selvom han anstrenger sig for ikke at falde i hverken den sorte eller den hvide grøft i indvandringsdebatten.”Som menneske kan man jo ikke bare give op. Man må holde fast i troen på, at det hele kan blive bedre, ikke mindst når man har børn og børnebørn. Men jo, der findes nok nogen derude, der er lidt mere optimistiske end mig.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
peerpede
peerpede
2 years ago

Faktum i alle lande er, at debatten om riget man bor i tager udgangspunkt i hovedstaden. Stockholm er den hvideste, reneste og mest ur-nationale, etnisk koncentrerede hovedstad i Europa. Stockholm er for de rige, for de veluddannede og de priviligerede! Her findes intet “Nørrebro” lige rundt om hjørnet, indvandrerne bor ikke midt i City, men i udenforbyen-områderne! Derfor forstår hverken politikere eller journalister i “Gamla Stan” eller på “Östermalm”, at deres Svea er ved at implodere! Eksplosionerne, voldtægterne, røverierne, bilbrandene og knivdrabene sker jo udenfor Stockholms bymure, udenfor høre, mærke- og kiggeafstand for de rødgrønne/miljø/vegan/transkønnede/LGBT/PLO/SVT/Venezuela/Greta elskende og ultravenstreorienterede journalistredaktioner, regeringspolitikere… Read more »

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  peerpede

Godt skrevet, men det er bare ikke mig, peerpede, der har skrevet det.

Lars Sundling
Lars Sundling
2 years ago
Reply to  peerpede

Undskyld peerpede, jeg beklager! Jeg trykkede blot på “Enter”, da jeg havde skrevet færdig! Har INGEN ide om hvor dit navn pludselig kom fra… Mvh//Lars S

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Lars Sundling

He he, jeg har hørt om det nogle gange her på Steens side, dog aldrig selv været udsat for det.
Jeg undrer mig lidt over hvad det er for kommentar-system der anvendes her.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  peerpede

Det svenske sociale laboratorium afslutter snart sit vilde globalistiske eksperiment – “Kan 10% uciviliserede araberbarbarer assimileres i et moderne land med en testperiode på 25 år?”. Eksperimentet viser med al tydelighed, at man ikke kan smelte simple ørkenkulturer sammen med højtteknologiske samfund – ikke engang på 25 år. Lad svenske sociologer og demografer skrive en fyldig rapport om det fejlslagne eksperiment og send rapporten ud til alle rette vedkommende i hele verden med politisk magt. Lad også den muslimske pave Franciscus i Rom få en kopi. Den svenske demografiske katastrofe burde kunne få lignende vilde eksperimenter afbrudt omgående i hele… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Du mener vel 25%, ikk?

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  peerpede

“Faktum i alle lande er, at debatten om riget man bor i tager udgangspunkt i hovedstaden. Stockholm er den hvideste, reneste og mest ur-nationale, etnisk koncentrerede hovedstad i Europa. Stockholm er for de rige, for de veluddannede og de priviligerede!” Enig. Dog er koncentrationen af hjemløse i Stockholm, også ganske høj. Konkurrencen om flasker på gaden, er endda meget høj. “Her findes intet “Nørrebro” lige rundt om hjørnet, indvandrerne bor ikke midt i City, men i udenforbyen-områderne! Derfor forstår hverken politikere eller journalister i “Gamla Stan” eller på “Östermalm”, at deres Svea er ved at implodere!” Hm, det har jeg… Read more »

Schnaz Beak
Schnaz Beak
2 years ago

Det er mulig å reparere et land hvis den etniske befolkningen der som opprinnelig eier landet, ønsker det.

Den store majoriteten av etniske svensker ønsker ikke, eller vil ikke hverken se problemet, erkjenne at det er noen problemer overhodet og iallfall ikke gjøre noe med det, rent bortsett fra noen rabiate hyl mot de svensker som eventuelt kan være imot å bli voldtatt og drept av utlendinger.

Derfor vil det ikke være mulig å reparere Sverige og jeg kan ikke se noe håp for dette tidligere landet.

I mine øyne sluttet Sverige å eksistere en gang sommeren 2019.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Schnaz Beak

Den velfærdsbuttede gennemsnitssvensker har af ligegyldighed blottet sin hvide brug for den magre muhamedanere senere hænder…

Datoen for Sveas snarlige død skal vi nok overlade til kommende historikere. Men det bliver sandsynligvis inden 2050!

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Allah gav muslimerne deres lange fingre, for at de lettere kunne grabse hvad tilhører andre. Allah gav, Allah tog, Allahs navn være priset ad helvede til.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Steen

Jeg er bange for at det vil ske langt tidligere! Demografien og amokindvandringen arbejder meget hurtigt! Indvandring på 91000 om året, og en fødselsrate betydeligt højere end svenske kvinder, betyder at det går hurtigt, meget hurtigt!

Realisten
Realisten
2 years ago
Reply to  Schnaz Beak

De unge svenskere ved det.. Jeg taler af erfaring.. Er selv stadig nogenlunde ung..

Hans
Hans
2 years ago

Ingen andre land burde ta i mot svensker ! svensker burde tvinges til å forsvare sitt land , for et feigt folkeslag.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Hans

Hvorfor…

Danmark er et af de naturlige flygtningelande for etniske svenskere. Venstreekstremisterne har bare lidt af et forklaringsproblem, hvis svensken skulle banke på. For hvorfor er den almenlige boligmasse optaget – og overtaget – af ubrugelige overskudsmennesker fra lavintelligenslande – muhamedanerne!

Schnaz Beak
Schnaz Beak
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Men svenskene flykter ikke til Danmark, eller Norge. Det skjer bare ikke. De flykter heller til Polen, Litauen, Estland osv.

Schnaz Beak
Schnaz Beak
2 years ago
Reply to  Hans

Jeg skulle ønske jeg kunne stemt din kommentar opp 6 millioner, minst! Dette er vanvittig feigt. Disse folkene har altså : 1: Holdt kjeft i lang, lang tid om indre problemer i eget land, mest for å beskytte EGNE interesser. Ikke fellesskapets interesser. Det vil jo være i fellesskapets interesse å faktisk ta tak i problemer i eget land. 2: Legg merke til at ingen svensker flykter til hverken Norge eller Danmark. Som oftest er det Polen, Spania, eller tidligere østblokkland de flykter til. Se, Norge og Danmark er fortsatt for rasistisk for dem! Det vil de ikke. Så ja,… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Schnaz Beak

6 millioner brandvarme likes!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Tænk at flygte fra ens fædreland, fordi det er blevet oversvømmet – af Den Store Muhamedaneske Folkevandringsstunami.

Det er vel kun et spørgsmål, om hvornår sønnerne følger efter – og tager firmaet med?

Jeg nåede ikke børn, og der går kortere og kortere tid, mellem jeg bliver gladere og gladere for det!

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Hvad har de to landflygtige så stemt på de seneste par årtier? Var det AfS, der fik krydset ved sidste valg? Ja jeg spø’r bare. For er der noget, der til min egen rædsel, for alvor gik op mig efter det seneste FT-valg: Det store flertal, af enhver given befolkningsgruppe, kan ganske simpelt ikke varetage ansvaret for hverken deres egne eller deres efterkommernes liv. Det bliver ikke bedre, når jeg så bliver belært om at det er fordi “vælgerne har en kort hukommelse”. Ja men det bekræfter jo blot min påstand. Hvis man har så “kort en hukommelse”, så alt… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Dagens gode grin / skratt 😂

https://ibb.co/VDwngs7

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Spis, drik og vær glad, thi i morgen skal vi dø.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

Kære Lars Åberg, dine ord lyder på ingen måde dommedagsprofetiske. Tværtimod. De lyder realistiske. Det svenske forsvar (forsvarsmakten) er måske ikke så optimistiske. For i september 2019, der trænede det 200 soldater i det indre Stockholm. ¨ Link til og citat fra artkiklen nedenfor: Soldater övar på att försvara Stockholm Av: Jenny Ringström | Livgardet – 24 september 2019 kl: 12.00 https://www.forsvarsmakten.se/sv/aktuellt/2019/09/soldater-ovar-pa-att-forsvara-stockholm/ “…Under övningen prövas soldaterna både psykiskt och fysiskt genom kunskapstester och praktiska moment, så som simning, orientering, att gå långa sträckor med tung utrustning och att fira sig nedför en bergvägg med rep.” Er det her en øvelse… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Tjaaeh, og hvilken side af konflikten vælger militæret at skyde på?

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Margrethe

Dem der står forrest i sigtekornet når kommandoen lyder.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  peerpede

Svenske soldater ved godt hvem der er fjenden.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Problemet er bare, hvor vil de flygte hen når Portugal bliver ødelagt af muslimer?
Der er så få muslimer i Portugal at de ligefrem annoncerer efter dem, for at bøde for den katastrofale mangel på børnefødsler. Portugiserne burde måske skele lidt til hvordan det er gået i Sverige og Frankrig!

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

“Der er så få muslimer i Portugal at de ligefrem annoncerer efter dem, for at bøde for den katastrofale mangel på børnefødsler…”
Det svarer til at sætte ild i huset for at skaffe sig varmen, når centralvarmeanlægget er gået ned – “For varme, dét ska’ vi jo ha’!”

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Margrethe

Hvem annoncerer, muslimerne eller det Portugisiske styre?

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x