27
nov
Seneste opdatering: 27/11-19 kl. 1915
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

47 pct. af de britiske jøder overvejer at forlade landet, Tony Blair advarer mod Jeremy Corbyn: Labour er styret af en revolutionær ‘Marxistisk-Leninistisk fløj’
Jødehadet er ikke historieløst, tvært imod

Af: Hans Rustad

Hadet mod jøderne er lakmusprøven på om vi vil forsvare vores samfund. Indtil nu er svaret nej.

Er venstrefløjens forbrødring med muslimerne gennem jødehadet et udtryk for historieblindhed? Eller er det måske det modsatte: Er det manglen på klassekamp, der finder udløb i hadet mod en gruppe begge ved ikke kan beskytte sig?

Historikeren Henrik Jensen tager fat i jødehadet, der er blusset op i Danmark. Han advarer venstrefløjen mod alliancen med muslimerne.

Under demonstrationen mod “islamofobi” i Paris for to uger siden, bar nogle af demonstranterne gule jødestjerner som under krigen, dvs. så man nærmere efter så var det gule halvmåner.

Det kan kun betragtes som et forsøg på at stjæle den jødiske historie fra jøderne og bruge den imod dem til fordel for muslimer, som hader jøder. For antizionismen ytrer sig i muslimske kredse i Frankrig gennem voldelige overfald og endda mord på franske jøder, som i foråret 2018, hvor ofret var en 85-årig kvindelig holocaustoverlever og gerningsmanden en radikaliseret muslimsk mand.

Præcist og derfor er det ikke historieløst af venstrefløjen. Det tog kunne venstrefløjen være steget af for længe siden. I stedet har de fortsat forbrødringen med muslimerne.

Forbrødringen har strategisk demonstreret sig via en argumentation for, at muslimer i Europa i dag er ”vor tids jøder” – at det, der blev gjort mod jøder i 1930’erne og 1940’erne, nu bliver gjort mod muslimer. En fuldkommen horribel og grundløs sammenligning, som viser, at den ydre venstrefløj er lige så historieblind som det yderste højre.

 Nazister, kommunister og af salafister

Det perfide er en del af antisemitismen. Dagens jødehad har lært både af nazisterne, af kommunisterne og af salafisterne: Det, at få en jødiske familie i et villakvarter udenfor København til at skælve af frygt, er en triumf og det er en triumf dagens myndigheder kommer til at fortryde. Jødehadet bliver mere pågående. Muslimerne har rykket sine angrebsvåben fremad.

At 600 deltog i begravelsen af Omar el-Hussein siger noget om en stemning: Men det er som om det officielle Danmark ikke vover at tage budskabet til sig.

Lars Løkke Rasmussen nævnte Dan Uzan i sin nytårstale, men han nævnte ikke Lars Vilks. Myndighederne nævner en dræbt jøde ”after the fact”, men forbigår at jihadisten ville dræbe kunstneren og alle som var på mødet, hvis han havde kunnet.

”Ersatz-klassekamp”

Det er ikke historieløshed der gør, at Jeremy Corbyn har forvandlet Labour til et antisemitisk parti. Prøv lige at forestille dig at det britiske arbejderparti skulle ende op som antisemitisk. Det har med mangel på ægte klassekamp at gøre. Partiet har opgivet at forsvare arbejderklassen, men går hellere løs på jøderne. Det er jo den klassiske definition på antisemitisme: En ”ersatz-klassekamp”, stedfortræderkamp. Nazisterne gjorde det samme.

Når vi ikke ser det klarere er det fordi vi er ved at begå eller havne i den samme moralske fallit.

Hadet mod jøderne er lakmusprøven på om vi overhovedet vil forsvare vores samfund. Indtil nu er svaret nej.

Henrik Jensen JP 25.11.2019: Venstrefløjen har forbrødret sig med radikale muslimer mod jøderne og Aia Fogh: Myndighederne skal gå forrest med et klart signal om, at forfølgelse af jøder ikke vil blive tolereret.

Se også Mosaisk Rapport om antisemitiske hændelser i Danmark 2018.

Lars Hedegaard skriver i dag:

47 pct. af de britiske jøder overvejer at forlade landet. Jødiske skoler og andre institutioner bliver konstant overvåget af sikkerhedsstyrkerne.

Sådan er det også i Danmark, som var et af de få steder, hvor befolkningen satte sig til modværge mod de nazistiske deportationer af jødiske medborgere.

Nu har vi fået nye indbyggere, der ser det som deres mission at slå jøder ihjel. De er importeret af politikere, som vi har stemt på.

Jødehadet er det, der forener det yderste venstre og det yderstre højre. De lever af hinanden. Og forbryderne på Christiansborg kalder det mangfoldighed.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago

Here we go again…
Bliver jøder udsat for flere overfald og trusler end resten af os vantro, eller er det den sædvanlige jødelobby, som igen-igen klynker?

Lad os få lidt statistik på bordet.

Hvor mange unge jødiske mænd i Europa bliver overfaldet af muslimer, sammenlignet med os, der faktisk hører til i Europa?
Hvor mange unge jødiske kvinder og piger bliver voldtaget og mishandlet, sammenlignet med os andre?

Når et klistermærke på en postkasse får større mediebevågenhed, ebd et brutalt drab på en revisor (dræbt med 54 knivstik), så er skævvridningen da ikke til at overse.

Breidablikk
Breidablikk
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Det merkelige med slike artikler er at de unnlater å nevne at mange toneangivende jøder ønsker og arbeider for muslimsk innvandring. Hva kan det komme av, når jøder så entydig skal være truet av muslimer og deres hat og “antisemittisme”?

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Steen

“Som ofre er det ektremt overrepræsenterede”

Er de virkelig det? Jeg kender selv til en række sager om danskere, der er blevet tæsket, stukket med kniv, chikaneret til at flytte til en anden by osv. men de sager når aldrig MSM eller kriminalstatistikkerne. Når et klistermærke på en jødes postkasse trækker overskrifter i landsdækkende medier, men et overfald med kniv, end ikke nævnes i politirapporten i lokalavisen, så tvivler jeg stærkt på din påstand.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

https://www.dailysignal.com/2019/02/19/19-hate-crimes-in-trump-era-that-were-hoaxes-complicated/ The Daily Signal logo SEARCH CONNECT MENU Must Reads SOCIETYCOMMENTARY Finding Common Ground With Liberals at Thanksgiving SOCIETYNEWS How World Vision’s ‘Chosen’ Initiative Is Revolutionizing Child Sponsorship LAWCOMMENTARY Supreme Court to Hear Gun, Obamacare Cases LAWANALYSIS 19 ‘Hate Crimes’ in Trump Era That Were Hoaxes or Different Than Media Suggested Peter Hasson / @peterjhasson / February 19, 2019 / 56 Comments Actor Jussie Smollett is under suspicion of staging a hate crime attack against himself. (Photo: Gary Gershoff/Getty Images) Liberal actor Jussie Smollett is accused of staging a racist and anti-gay attack on himself, which Smollett blamed on supporters… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Beklager ovenstående smøre. Det er virkelig svært at bruge kommentarfeltet på en mobiltelefon…

Det var nr. 10 som jeg forsøgte at indsætte.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

MSM hopper gladeligt på limpinden hver gang, og gør en fjer til fem høns. Selv et malet hagekors bliver omtalt som voldsomt, skræmmende og chokerende. Hvis den slags småtterier blev ignoreret ligesom de utallige forbrydelser mod os ikke-jøder bliver, så ville billedet se noget anderledes ud. Men vi er, i de sidste 70 år blevet tæppebombet med historier om de stakkels forfulgte jøder, og så er det jo så utroligt synd for netop dem. Iøvrigt så stinker deres religion lige så grimt som islam. Alle de sindssyge love om, hvordan de vantro skal behandles, har Muhammed kopieret 1:1 fra den… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Hør nu her, 🤡!

Nazismen er så ækel, fordi den venstreekstremistisk voldsidiologi, der får de vanekriminelle voldsfascister fra “Skippers Vidner” til at fremstå som spejderdrenge.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Steen

Hvis man vil hjælpe jøderne i deres overlevelseskamp, kan det gøres effektivt og enkelt. Alle afgørelser om tildeling af asyl til individuelle muslimer indenfor EU skal slutgodkendes af ‘Knesset’; det israelske parlament. Israelerne er de bedste kendere af islam og alle dette systems hundekunster for at erobre verden. Israelerne har den professionelle holdning og baggrundsviden om, hvordan man holder muslimsbestanden nede på et ubetydeligt niveau i EU. Når muslimerne finder ud af det, holder de sig væk fra EU’s område.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

N U kommer muhamed Østergaard AKA Morten Mellemøstergaard og Z på Svampe efter dig,,,

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Ashkenazi Jews have an average IQ in the range of 107 to 115.
Muslims in muslim countries average IQ 85.
Say no more.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Det der var da et internationalt eller overnationalet mydighedssamarbejde der har noget mere for sig end alt det EU domstols afgørelsens rod vi er udsat for igennem mange år.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Steen

Hvorfor lader du Hr.Snusk inficerer din blog med “Svensk”, Steen?

Har du medlidenhed med enkelte hjerneforvaskede venstreekstremister…

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Du tror tilsyneladende at jeg er nazist…
Og så opfordrer du til censur på baggrund af dine egne vrangforestillinger.

Tænk dig lidt om.

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Om du er nazist eller ej må vel komme an på hvad du skriver, så regn selv efter hvis du er i tvivl!

Du er nok mere en af de tosser der suger alle konspirations teorier til sig, det være sig 9/11, frimurerne og ikke mindst jøde-konspirationen og du slubre det i dig som var det varm gedemælk.

Hyg dig bare med din natte-læsning, men grunden til at der er nogen der vil have dig fjernet er at du spammer alt du kan komme i nærheden af.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Hvor lader jeg forstå, at jeg tror, du er nazist, spammespasser?

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Fordi du skrev flg. til mig:

“Hør nu her, 🤡!

Nazismen er så ækel, fordi den venstreekstremistisk voldsidiologi, der får de vanekriminelle voldsfascister fra “Skippers Vidner” til at fremstå som spejderdrenge.”

Prøv at slappe lidt af Bassemand 😩

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Se hvad jeg svarer på, og prøv derefter Distriktspsykiatrien, spamspaSSende jødehadet!

Poul
Poul
2 years ago

Venstrefløjen i danmark gør det samme, de brugte endda krystalnatten forleden til at advare imod “islamofobi” hvilket nok er det mest usmagelige stunt længe, med tanke på hvad koranen siger om jøderne. Manglen på moral har de tilfælles, udover hadet til jøderne, usa, og alt muligt andet. De værdier venstrefløjen havde engang som ligestilling og homorettigheder og den slags taler de ikke om når de er sammen.. Venstrefløjen har ingen nedre grænse for hvor lavt de vil synke for at få de muslimske stemmer, som i parantes bemærket forsvinder i samme sekund danmark får et stort muslimsk parti. Det er… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Poul

Koranen skelner ikke mellem jøder og kristne – de er “bogens folk”. Selv er muslimer boghadere, idét de anerkender koranen som den eneste bog med gyldigt indhold.
(Fra hjemmesiden sol.dk/debat):
Er muslimer mindre begavet ? Noget tyder på det, da Islamiske nationer har har en gennemsnitlig intelligenskvotient på 85. Men til deres forsvar, må der også siges at det sikket skyldes indavl, da halvdelen af verdens muslimer er indavlet. I Pakistan er 70 procent af ægteskaberne mellem (nærmest) beslægtede fætre/kusiner (såkaldt “consanguinity”), og i Tyrkiet er antallet mellem 25-30 procent.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Hvis de så bare holdt indavlsprogrammet hjemme i MENAP.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg husker også for nogle år siden, hvor en jødisk organisation i Danmark havde “dokumenteret” det stigende antal angreb mod jøder og jødiske institutioner. “Fint” tænkte jeg. Nu lader jøderne endelig bomben sprænge om, hvem det helt konkret er, der forfølger dem, så vi andre ikke skal have den hængende over vores i forvejen skyldtyngede hoveder. Men nej. Et indslag i TV2 vævede og broderede og ikke et ord om, hvem gerningsmændene var. Derfor blev det i MSM selvfølgelig oversat til Nazister og “højreorienterede”. Ingen, som i ingen, jøder gik ud og dementerede den konklusion. Og så er det bare… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Margrethe

Sandheden er no go i magtens korridorer. Det er ganske enkelt “forbudt” at sige at jødeforfølgelsen er et muslimsk problem og kun helt marginalt et nazistisk problem!
Den bestemmende klasse kunne ånde lettet op da nogle forvirrede unge mennesker i Randers sprøjtede grøn maling på gravstenene på den jødiske kirkegård. Den bestemmende klasse fik et figenblad, som de kunne gemme sandheden bag!

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jamen dog. Nægter Corbyn at undskylde for jødehad? Jeg har nu heller aldrig hørt ham undskylde, endsige indrømme Labour’s indædte had til deres eget etniske engelske folk. For hvad kan ligge bag, andet end had, når Labour kæmper en brav kamp for
at skifte det engelske folk ud med massevoldtægtsforbrydere af små engelske piger, hvad deres igangværende udskiftning af eget folk er garant for? Men den slags had er selvfølgelig en biting…

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

OK Boomer

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  John Sorensen

“Se mig, jeg har internet så jeg kan dele memes for at opveje min mangel på en selvstændig tankegang”

Filuren
Filuren
2 years ago

Det handler ikke om misundelse. Ikke en skid. Det handler om research.

Man skal da være boomer eller idiot eller bare selv være jøde, hvis man som tilhænger af homogene nationalstater ser jøder som værende allierede. Goddag mand, økseskaft. Søren Espersen i en nøddeskal.

Disclaimer: Selvfølgelig skal jødiske skolebørn ikke chikaneres og trues. Det er der ingen der skal.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Nu kom der en aha-oplevelse i forhold til jødernes mildt sagt mærkværdige, dobbeltydige udmeldinger i forhold til muslimer og deres forfølgelser af selvsamme jøder. Forklaringen er faktisk lige til: Jeg husker ikke hvilken jøde, det var, men en af klanen udtalte, at deres rabbinere så den store sekularisering af det jødiske folk i Europa, som en langt større trussel mod deres ekstistens end muslimer. I den forstand at når de gifter sig ind i den europæiske folk, forsvinder de langsomt. Nu er der jo intet, der kan skabe sammenhold, som en fælles, ydre fjende. Og da slet ikke for et… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Margrethe

Hmmm…

Anser de fleste trossamfund ikke som “Guds udvalgte”?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Socialistisk Vanemisundelse & Jødehad bliver nedarvet i arbejderfamilier, og nu der Sultens Slavehær er i behandling for diabetes 2, så…

Den indfødte befolkning i resterne af Folkhemmet, er så småt også ved at få udlængsel.

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x