28
nov
Seneste opdatering: 29/11-19 kl. 1630
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Velfærdssamfund sprænges ikke i luften, de demonteres i slow motion.

Komisk: Sverige i DR Deadline

En svensker kritiserer Sveriges indvandringspolitik, og en dansker der forsvarer den

af Henrik M. Jensen

Normalt er DR2’s politiske flagskib, Deadline, ikke synderligt underholdende, men søndag aften blændede Niels Krause-Kær op for et show, der for en gangs skyld var mere komisk end kulturradikalt korrekt..

Anledningen var den voldsomme kritik mod Stefan Löfven, fordi han nægter at se den voldsomme stigning i skyderier og bombeangreb, der ikke mindst har ramt Malmø, som “etnisk betinget”, skønt de for langt størstedelens vedkommende netop bliver begået af udlændinge.

Krause-Kjær havde den 24 nov. inviteret to debattører i studiet. Den ene var den svenskfødte i Danmark bosatte journalist Magnus Bejmar, der af den skabskonservative TV-vært blev præsenteret som “en journalist med en lidt borgerlig tilgang til tilværelsen”. At præsentere en debattør på denne måde er usædvanligt, men nok nødvendigt som en advarsel til Krause-Kjærs venstreorienterede chefer, så de ikke undervejs skulle få aftenkaffen galt i halsen.

Den anden deltager, Sidsel Eriksen, blev præsenteret som “lektor ved Saxo-instituttet”, og det lyder jo som en seriøs og objektiv iagttager. Men tag ikke fejl! Også sammensætningen af panelet var i sig selv usædvanligt. En svensker, der åbent tør kritisere Sveriges indvandringspolitik, og en dansker, der forsvarer den.

Tragiske bandedrab

Sidsel Eriksen sørgede fra starten for underholdningen, da hun skulle forklare, hvad der er gået galt for Löfven:

“Der er sket nogle tragiske bandedrab i Sverige. Det Löfven forsøger at gøre er, at han vil sige, vi skal bevare anstændigheden og værdigheden. Og så trækker han Stoltenbergkortet efter Utøya. Han siger simpelt hen: Nu skal vi sørge for ikke at ødelægge de her værdier og det her samfund, vi har bygget op, og derfor prøver han at sige, at vi skal selvfølgelig prøve at løse problemet, men vi skal ikke løse det som et etnisk problem”.

“Tragiske bandedrab”! Det er så synd for bandemedlemmerne….

Magnus Bejmar sagde, at Sverigedemokraterne vinder frem på Socialdemokraternes bekostning, fordi de siger, at kriminaliteten er etnisk betinget.

“Og Löfvens eneste modtræk er, at jeg må ikke sige Ja til det, for så så giver jeg SD ret.”

Og Bejmar gjorde opmærksom på hans egne socialdemokratiske forældre, der voksede op under små vilkår uden at blive kriminelle, og at Löfven er meget usocialdemokratisk, når han antyder, at fattige mennesker har en dårligere moral end andre.

Komiske Sidsel

Minsandten om ikke Sidsel også optrådte som spindoktor for Löfven og gav ham det råd, at han skulle udfordre SD på deres økonomiske politik. Så kunne man få en debat om, hvad der skal til for at Sveriges velfærdsgoder kan overleve på sigt. Sidsel glemte bare, at det ville være en tabersag, da velfærden netop er presset på grund af den svenske stats kolossale udgifter til over tre millioner af fremmed herkomst, hvoraf de fleste ikke bidrager til velfærden.

Og som i alle rigtige farcer kulminerede komikken til sidst, hvor hun bl.a. beskyldte Danmark og ikke de åbne svenske grænser og pengekasser for at være skyld i tilstrømningen til Sverige.

“En indvandrings øh problemsløsnings…positiv…. strategi”

Sidsel Eriksen: “Stefan Löfven har sagt, at man ikke skal have en fri indvandring som i 2015, da Danmark ligesom åbnede sluserne til Sverige. Men på den anden side er der ikke bevis for, hvad man kan kalde en etnificering af svensk indenrigspolitik, fordi Centern og Liberalerne stadig har sådan en, hvad skal jeg sige, en meget øh hvad skal vi sige, indvandrings øh problemsløsnings…positiv…. strategi. og derfor tror jeg ikke på, at æh, at….”

Krause-Kjær: “Du tror ikke på, at Sverige bliver ligesom Danmark. Det er det, du vil sige?”

Sidsel: “Det siger jeg ikke, nej, men …ja …. nej.”

Sidsel Eriksens komik var af den ufrivillige slags – som i “Skjult kamera”. Hendes bladren i sine papirer, det bortvendte blik og den forvirrede mumlen.

Og denne optræden afspejlede fint det egentlige problem i årtiers svenske udlændingepolitik:

Det er en politik, der bygger på et akademisk og ideologisk tankespind uden nogen forbindelse til den rå virkelighed, der for tiden trænger sig på i Sverige og hele Europa.

Lone Nørgaard skrev om samme udsendelse: DR-Deadlines skandaløse slagside.

Se Deadline Löfven kritiseres efter interview om bandekriminalitet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

You simply couldn’t make it up – only in Sweden 😂 Vänsterpartiet: Utred kvinnors erektionsproblem Fredag 29 november https://ledarsidorna.se/2019/11/vansterpartiet-utred-kvinnors-erektionsproblem Samtidigt som region Stockholm varslar 100-tals läkare, sjuksköterskor och undersköterskor prioriterar vänsterpartiet en utredning om hur kvinnor med erektionsproblem skall bemötas. En utredning som kommer tvingas att ta resurer från andra utredningar om hur Stockholm nu skall möta något som bäst kan kallas för en vårdkris där patientsäkerheten står på spel. … Detta är en av vänsterpartiets mest prioriterade frågor när antalet anställda i sjukhusvården krymper drastiskt. Vänsterpartiet har fått igenom en utredning om kvinnliga erektionsproblem och manliga menssmärtor som kommer… Read more »

Rene
Rene
2 years ago

Anders Bo skulle moské overveje fjernsyn med adgang til mange svenske kanaler. Ualmindeæig underholdnig ser ud til at udspille sig der iflg Niels hendrichsen….. men øh stærke nerver kræves og en stærk satirisk sans….og måske også en særlig form af overlevelses evne og trang.

MKM
MKM
2 years ago

Sandsynligvis et udbredt problem i Københavns mere velaflagte forstæder. Jeg forventer, at Politiken snart vil rejse et principiel debat om, hvorfor kvindelige kommunikationseksperter “ikke “kan få den op at stå” (sorry,pardon my French).

Disse kvinder er vant til, at kunne italesætte alting, så hvorfor skulle dette problem ikke også kunne “tales op”? På forhånd må man dog kunne forstå, at det sikkert skyldes deres mænds manglende opbakning og manglende forståelse for dette væsentlige problem!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  steen

Levede SK virkelig så længe, Steen? 😅

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Niels Krause Kjær er et slimet møgdyr,som ikke har set sin lige siden Se og Hør

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago
Reply to  Nielsen

Enig, Niels Krause Kjær er slimet som en ål…han slikker sig hele tiden om munden efter hver sætning. Skadedyret er uden tvivl Radikal. Kendetegnende for de rødradikale er, at de er fuldstændig fakta resistente, uanset hvor mange bombesprængninger, skuddrab og voldtægter der finder sted og NO GO – zoner der vokser frem i byerne.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

De invaderende indavlede migranter er uden tvivl Elitens kæledyr, hvor Elitens ‘fruer’ kan forlyste sig med selvbeundring over egen godhed (betalt af danske lønmodtagere). Elitens lakajer i MSM udbreder sympati for Elitens kæledyr, ellers ryger karriéren. Hvorfor fa’en kan Elitens kællinger ikke selv betale for deres egne importerede kæledyr? De vil jo gerne, hvis kæledyrene er firbenede.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Det var ganske forfærdelig pinligt at bivåne den stærkt utiltalende Sidsel. Men glimrende at man fik udstillet den socialistso i al sin tåbelighed og idioti.

MKM
MKM
2 years ago

Ud fra et dybtfølt savn, ærgrer det mig, at tidligere chefredaktør for Politiken Tøger Seidenfaden (avisen, som er manisk optaget af menneskelige “legemsåbninger”og deraf afledte funktioner og lyster)ikke er iblandt os længere. Tiden flyr og Tøger døde i Januar 2011. Jeg under ham af hjertet, om han kunne have bivånet Sveriges afvikling som et højt udviklet samfund til fordel for en fremtid som Nordens Bumfuckistan. Hvis jeg husker Tøger ret, ville han sikkert med stor tale lyst have affærdiget enhver tvivl om den lysende transformation, som Sverige er i gang med – imodsætning til det bondske og åndssløve Danmark. For… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  MKM

Af jord er du kommet, til jord skal du blive, af jorden vil du igen opstå.

Tøger lever.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  MKM

Hvis Tøger Zeitungsfarlig endelig skulle genopvækkes, skulle det udelukkende være, for at TAMPE delinkventen med en Søndags Berlinger.

Dén slags “gevækster” gør mig HYSTERISK!

Ærgerligt der ikke er noget efterliv, så Tøger kunne riste hjemme hos FANDEN.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Du skrev noget slemt om en jøde. Altså er du nazist (og spammer) … hvis jeg skal følge din egen “logik” 😁

Ellers helt enig mht. Thøgerfaden.

Realist2
Realist2
2 years ago

“Stefan Löfven har sagt, at man ikke skal have en fri indvandring som i 2015, da Danmark ligesom åbnede sluserne til Sverige.“

Hva!?

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Det bliver mere og mere som komiske Ali, selv når enhver ædru kan se at bomberne og skyderierne skyldes indvandrebander, så benægter hun! Hvordan kan hun have respekt for sig selv oven på sådan en gang faktaresistent sludder?

Komiske Ali
Komiske Ali
2 years ago

høhøhøhøhø

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Andetsteds.
Argumentatorisk vist overkvalificeret i Forbundsdagen:
https://www.youtube.com/watch?v=2cZfAPMYStk

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Moské jeg overejer at købe et fjernsyn?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  steen

Bar’ så’n prøv’ at være gennemsnitsdansk, sidde foran husalter, køre fedtslæder i halsen, og være ligeglad med tyrken, der huserer udenfor, og overtaget riget…

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  steen

Blokerer du “Hr.Snusk”, eller skal jeg holde mig fra din blog?

Jeg vil I K K E finde mig, i at blive kaldt “nazist”!

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Tør øjnene Bassemand. Når du kaster en boomerang, og ikke tænker over hvordan sådan en fyr fungerer, så risikerer du selv at blive ramt af den.

Dine opfordringer til censur og dine nazi-beskyldninger hører ikke hjemme på en blog, hvor ytringsfriheden er i højsædet. Det minder i påfaldende grad om vores modstanderes metoder. Ad hominem og projektion har aldrig gavnet debatten.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago

Stakkels kvinde. At miste synet er at miste 90% af sine sanseindtryk. Og så pisser systemet på hende, som tak for de millioner at kroner, som hun har betalt i skat, og som er blevet brugt på sindssyge muslimer og vilde negre.

mjolly
mjolly
2 years ago

Sånn er det blitt i “oljerike” Norge og. Ender man i rullestol får man ikke nok timer til å komem seg inn i egen bolig, og blir boende på institusjon om man er i 30-åra. Galskap. https://www.nrk.no/dokumentar/xl/bergljot-falt-inn-i-en-annen-verden-1.14678778

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Svenske socialdemokrater kigger mod Danmark i opgør om indvandring

29.11.2019

https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE11715941/svenske-socialdemokrater-kigger-mod-danmark-i-opgoer-om-indvandring/

Lokale borgmestre siger fra, en tænketank er inspireret af de danske socialdemokrater og er ved at skrive et helt nyt udspil til en udlændingepolitik.

[ bag betalingsmur 🙄 ]

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x