29
nov
Seneste opdatering: 30/11-19 kl. 1943
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Death by politicians: Sårede og dræbte af jihad i London og Haag bla. tre børn

London Attacker was Convicted Terrorist with Jihadist Ties. Hans navn var Usman Khan var en allerede dømt, muslimsk terrorist, som var betinget løsladt..

“Du skal kende din muslim på skægget. Det viser, hvad der er inde i hovedet,” sagde den iranske eksilredaktør Amir Taheri for ti år siden i København. Ligesom med hijabs, kendte Taheri de forskellige politiske signaler, et skæg kan udsende.

Det vil tage en generation, og det vil kræve blod, men vi vil lære det. Vi vil få en viden og skæg, der havde været fuldstændig ubrugelig, havde det ikke været for spejlblanke politikere. Nu bliver den desværre nyttig. The terror suspect seen lying on London Bridge.The Hague stabbing: Three children stabbed. – UK: London Bridge knife attacker known to cops, wore electronic tag, had links to jihad terror groups.

Vänsterpartiet: “Udred kvinders erektionsproblemer”

“Når kvinder får prostatacancer og mænd får livmoderproblemer

“Det innebär att sjukdomar som tidigare enbart drabbat ett visst kön nu kommer att drabba alla, oavsett kön. Män kommer, i än högre utsträckning än idag, bli gravida, få bröstcancer och endometrios om de definierar sig själva som män. Kvinnor kommer, i än högre utsträckning än idag, få prostatacancer och erektionsproblem.”  Marit Normasdotter (V) om juridiskt kön och framtidens vårdinformationsmiljö

Rent psykiatrisk: Hellere sjette afdeling end Gulag

“Civilizations die from suicide, not by murder” sagde Toynbee. Og selvmord er næsten altid psykologisk/psykiatrisk begrundede. Enhver der vil overleve, kan næsten altid gøre det om ikke andet så ved hjælp af medicin og elektrochock.

Personer – og måske civillisationer – kan hænge længere ved livet, end de kunne før. Livsviljen er blevet vigtigere, end den var, viljen til døden naturligvis tilsvarende. Det rejser spørgsmålet: Vil Vesteuropæerne mere dø, end deres forældre og bedsteforældre? Jeg tror “jo.” Det de lever for, vil de ikke dø for. Det rækker som svar.

Benny Andersen skriver i Svante-visen Længsel efter Sverige: »Jeg står i et lille neurotisk land / beboet af smilende gale.” Danmark, altså, for Andersen er Sverige rationalitetens højborg. Man kan påstå, at det hviler på en ret overfladisk betragtning for ikke at sige en slidt “kliché.”

Det danske, relative anarki har virket som en depotmedicin imod det glade vanvid, man ikke har i mere totalitære traditioner. I Sverige er dissidenterne få og store, større end her. I Danmark er de en indkorporeret del af folkesjælen og ligner mere Kim Larsen i stedet for Freddie Wadling og Fred Åkerström. Vi har nok som regel de kunstnere, vi fortjener, en sjælden gang nogle, vi virkelig ikke fortjener.

Mine tårer over demokratiets forsvinden er knastørre

Nogle af de tårer, jeg græder over demokratiets forsvinden, er knastørre. Jeg ved, at alle andre styreformer, er værre, men mine  illusioner om demokratiet, er slidt ned. Alt andet bliver værre end dette, og det er demokratiets egen skyld. Det er et smukt, paradoksalt ideal, med sin egen fallit indbygget i sig.

Rent folkepsykiatrisk: Hellere 6 afdeling end Gulag. – Hvis du vil læse i stedet for at lytte: Vänsterpartiet: Utred kvinnors erektionsproblem.

Se den politiske sygejournal her:

Skrivelse från Marit Normasdotter (V) om juridiskt kön och framtidens vårdinformationsmiljö

Se også Sveriges første LGBT-altertavle i Malmø: ’Den viser, at Guds kærlighed omfatter alle mennesker’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Perkerne er også i fuld gang med at ødelægge vores smukke tradition for kolonihaver. Jeg læste et sted om en syrisk en af slagsen, der nu havde vundet en sag om, “racisme” over en haveforening som havde vedtaget at kun en vis prcoentdel af haverne måtte ejes af “fremmede”. En sådan beslutning fra deres side har selvfølgelig været et forsøg på at dæmme op for muslimernes langsomme men sikre overtagelse af vores kolonihaveforeninger. Med al det lort, det medfører. Her har en geschæftig advokat så luret endnu en god forretning. Løkkes invasionshær kender nok sit eget værd. Nå. Men de… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

London var åbenbart bare begyndelsen 😢

Flere er såret under knivangreb på shoppinggade i Haag

Hollandsk politi oplyser, at adskillige personer er blevet såret under knivangreb i en handelsgade i Haag.

Fredag d. 29. november 2019, kl. 20.34

https://www.berlingske.dk/internationalt/flere-er-saaret-under-knivangreb-paa-shoppinggade-i-haag

Angrebet skulle have fundet sted i et shoppingkvarter i den hollandske storby.

Reports multiple people injured after stabbing on main shopping street in The Hague

https://t.co/SP6VxPe0mY #DenHaag https://t.co/svqFwyKu4d

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Du må godt fjerne denne tidligere version, Steen 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  steen

OK, tak – ja, jeg blev lige lidt forvirret der 🙄

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Der sker intet, før de sindssyge muslimer stikker med knivene indenfor politikernes beskyttede legepladser og Elitens luxusomgivelser. De såkaldt ansvarlige har dog sørget for at oprette nogo-zoner for sig selv, med ekstra beskyttelse for sig selv; politivagter, overvågningskameraer, alarmer og masser af låste døre. Vi, der betaler for Elitens dødssyge import af rovdyr fra ørkenen, må finde os i at blive flænset, skudt eller sprængt i luften af
underbegavede kloakbeduiner med knald i låget – vi er jo kun anonymt skidtfolk.

Bastardo
Bastardo
2 years ago

Hvis transbølgen kan medføre, at mandesygdomme prioriteres på linie med kvindesygdomme, er det da godt.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Skyderi i Stockholm.
Knivoverfald i Den Haag
Knivdrab i London
Gad vide hvornår den bestemmende klasse fatter at de har importeret vores civilisations undergang?
I virkeligheden behøver de bare se på Frankrig, Sverige, Nederland og Belgien og kort efter Tyskland, Østrig og England!

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

De er sågu’ da ligeglade. Når lokummet brænder for alvor, pakker de deres dadler og diamanter. Dernæst er det bare afsted til Paraguay, Bahamas eller Panama, hvor de i forvejen har skjult deres værdier. Syndfloden kommer efter dem:-(
Danskerne tror ikke, at alt sollys i denne verden kommer fra kamelklappernes r..huller.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Gad vide hvornår menigmand fatter, at “den bestemmende klasse”, vil skide os alle en hatfuld – og pisse på vores grave.

Realist2
Realist2
2 years ago

“Kvinde kend din krop” trænger til en opdatering.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Here we go again 🙄

Skottlossning i Stockholm – två skadade

STOCKHOLM Publicerad 29 nov 2019 kl 20.23

https://www.expressen.se/nyheter/skottlossning-i-stockholm-tva-skadade/

Två personer har skadats i en skottlossning i Rågsved i södra Stockholm.

Sjukvårdinsatser pågick direkt efter händelsen vid 20-tiden på fredagskvällen och det finns ännu ingen misstänkt.

– Larmpatrullerna kom fram till platsen och påträffade två personer med skottskador, säger Per Fahlström, presstalesperson för Stockholmspolisen.

Rene
Rene
2 years ago

ER der nogen der ved nogen ting her……Stockholm er normalt kun et område for meget velhavende eller meget privilegerede og derfor tilsvarende beskyttede mennesker. Så når vi hører om at der nu skydes i Stockholm, er det så i de områder hvor eliten bor og færdes eller er det andre steder i/eller omkring Stockholm. Er der nogen der kan forklare. mig noget her? Jeg ved ikke om der kommer til at ske noget med indvandringsproblemet i Sverige når det begynder at gå ud over eliten og anstændigheden selv…men jeg er helt sikker på at det ikke bliver før. Men kan… Read more »

Schnaz Beak
Schnaz Beak
2 years ago
Reply to  Rene

Dette er det store feilgrepet av makthaverne. De har hele tiden insistert på at det skal gå sakte, men sikkert. Derimot, point of no return er like om hjørnet for mange land i Europa, og nesten ingen vil se det komme og iallfall ikke eliten. Tro meg, de lukker øynene og later som ingenting, for nå er det gått for langt. Alt for mye står på spill for dem; forretninger, personlige eiendeler og deres renommè. Derfor holder samtlige av dem kjeft nå og med god grunn. Og nei, det vil ikke komme så mye som et klynk fra dem når… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Stådreng vs Stritkilder… 😶

Anne-Kit
Anne-Kit
2 years ago

Rettelse: Australske Sara Zelenak blev draebt i London Bridge attentatet i 2017.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

London var åbenbart bare begyndelsen 😢 Flere er såret under knivangreb på shoppinggade i Haag Hollandsk politi oplyser, at adskillige personer er blevet såret under knivangreb i en handelsgade i Haag. Fredag d. 29. november 2019, kl. 20.34 https://www.berlingske.dk/internationalt/flere-er-saaret-under-knivangreb-paa-shoppinggade-i-haag … Angrebet skulle have fundet sted i et shoppingkvarter i den hollandske storby. Reports multiple people injured after stabbing on main shopping street in The Hague https://t.co/SP6VxPe0mY #DenHaag https://t.co/svqFwyKu4d … https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11791471/adskillige-er-saaret-under-knivangreb-paa-shoppinggade-i-haag/ 29.11.2019 KL. 20:37 OPDATERET 29.11.2019 KL. 21:41 Adskillige er såret under knivangreb på shoppinggade i Haag Hollandsk politi oplyser, at adskillige personer er blevet såret under knivangreb i en handelsgade… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

LIVE: London Bridge knife attacker known to police and had links to terror groups

https://news.sky.com/story/london-bridge-police-dealing-with-incident-amid-reports-of-gunshots-11873515

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago

https://www.irishtimes.com/news/world/europe/two-arrested-in-netherlands-over-alleged-christmas-bomb-plot-1.4097159?mode=amp

Blot to dage før en muhammed gik amok i Den Haag.

Den ene koranabe blev anholdt på gaden i Den Haag. Mønsteret kender vi fra tidligere:

The mother of the 20-year-old told a local broadcaster that she could not believe her son was involved in anything potentially violent. “He is religious,” she said, “but he is not an extremist.”

Klart nok. Der er intet ekstremistisk ved muslimer, der tager deres rådne religion alvorligt.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

Rådigt ingripande med bl a brandsläckare och narvals horn (!) mot den jihadistiske mördaren. De modiga männen som tog hand om terroristen, tills polisen kom och sköt ihjäl honom, borde få medaljer.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Jari Norvanto

Ja, det burde de. Men som systemet fungerer så ee det nok mere sandsynligt at de bliver tiltalt for vold.

Cirkeline
Cirkeline
2 years ago

Men intet billede på BT eller EB af den muslimske halvabe! Man forsøgte hårdnakket at holde billede og navn ude. Det er rørende, at der stadig er rigtige Mænd derude, med Rigtigt testosteron, som løber imod denne dæmonbesatte galning; det var der een mand, der gjorde, mens alle andre løb væk, så styrtede han IMOD ham! Så kom andre rigtige mænd og hjalp. Det er fantastisk, men lad os nu se, om han får Ridderkorset for det, eller hvad det hedder derovre, eller om han må gå under jorden.. Nu er der nemlig ‘kun’ 26.999 terrorister tilbage i hele UK.… Read more »

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Cirkeline

De har indsat billedet her, ham der løb imod ham var så også en morder… Dejligt med al den mangfoldighed: https://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/morder-helt-i-terrorangreb/7895502

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Cirkeline

Ja det er rørende som du skriver. Jeg er nu meget imponeret over den eller de personer der ta’r situationen på sig i al dens alvor.
Der var en Roy…..et eller andet …som gik op imod en eller flere knivbevæbnede kulturberigere. K støvring skrev et digt om ham. Er der nogen der ved hvor han er idag. har han me’n. Hvordan er det gået ham. Her er så en der løber hen IMOD kulturberigere i aktion…Det er beundringsværdigt og gudskelov viser det sig at”smitte” og bringe flere i aktion samtidigt.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x