30
nov
Seneste opdatering: 30/11-19 kl. 2134
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Anne Marie Waters og Katie Hopkins

To stærke, modige kvinder taler om deres personlige sikkerhed. Det er Englands Hege Storhaug, Ingrid Carlqvist, Karen Jespersen og Lone Nørgaard.

Man troede på islams taqiya, og nu er hundreder af civile døde

Forude venter langt værre blodsudgydelser. For 11 år siden var Usman Khan på tv højligt forarget over, at nogen kunne kalde muslimer for “terrorister.” Man troede på islams taqiya, og nu er hundreder af civile døde.

Se også UK:  ISIS claim responsibility for London Bridge terror attack by Usman Khan, who stabbed Cambridge graduate, 25, to death in rampage og London Bridge stabber belonged to jihadist group that admired Hitler

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Magthaverne er skyldige i aktiv etnisk udrensing af deres egne befolkninger. Magthaverne har meget travlt med at dække over den islamiske terrors logiske følge af koranens uhyrlige påbud om mord og drab på ‘vantro’. Magthaverne gør sig herved medskyldige i terroristernes ugerninger. De fleste landes love gør medskyld til forbrydelser ligeså kriminelt som forbrydelser udført af andre. Juridisk og logisk bør derfor de ansvarlige politikere stilles til retsligt ansvar. Anklagen lyder på aktiv støtte til muslimske terrorister, ved at adskille terroristernes forbrydelser fra de kriminelle årsager nedskrevet og påbudt i koranen. Adskillelsen af islamisk terror fra islams kerne udgør en… Read more »

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Det lyder som noget der er værd at prøve af. Det ville være en god platform for oplysning og indsigt over længere tid. Hvem ved måske ville selve dr være nødt til at sende egentlig oplysning i æteren om noget tungtvejende og virkeligt. God ide.

Realist2
Realist2
2 years ago

Usman Khan, er det virkelig den samme Usman Khan på tv for 11 år siden? Det er da forhåbentlig løgn.

Realist2
Realist2
2 years ago
Reply to  steen

Hold da op. Og venstrefløjen mener stadig det er sikrere at have dem her i landet…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x