30
nov
Seneste opdatering: 1/12-19 kl. 1158
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vogterne ved gærdet synger på sidste vers”

Da jeg startede i 2002-2004 var der ingen alternative svenske medier af betydning. Der var bare svenske fribyttere, hvis eneste mulighed var at udtrykke sig på obskure debatfora og fra 2003 på blogs.

Først i 2008 begyndte det at åbne med Politiskt Inkorrekt, – ret sent, syntes jeg dengang, jeg troede internettet ville slå igennem i valgene 2002 eller 2006 – og siden da, har alternativmedier betydet mere i Sverige end nogen andre steder i Europa. Helt naturligt når man betænker det mere repressive system, de fungerede under. De vil kollidere mere og mere med magten, og den vil være fristet til at få lukket de alternative medier. Bare se på EU, der er i gang under dække af copyright.

Overklassen bader aldrig uden en redningsvest

I disse måneder oplever vi rotterne (svenske journalister) forlade den synkende multikulturskude, de journalister der er allermest skyldige i Sveriges eskalerende misere. Vil de drukne? Næppe. Overklassen bader aldrig uden en redningsvest. Se også Julia Caesar ”Grindvakterna sjunger på sista versen, och de vet om det” og Mikael Jalving: Min fantasi har spillet fallit, når det gælder Sverige.

Kristna irakier varnar: Sverige kommer bli muslimskt

 Ni förlorar kontroll

Bland många kristna i Irak råder uppfattningen att europeiska länder som Sverige och Frankrike har varit naiva då de tagit emot många muslimer från Mellanöstern. Det säger Layla*, som arbetar med att stötta utsatta kristna i Irak. Hon är själv av uppfattningen att Sverige har varit naivt. Ni förlorar kontroll, säger hon.

Layla säger att det bland kristna irakier till och med finns uppfattningen att Sverige kommer vara islamistiskt i framtiden, på grund av den stora invandringen från muslimska länder.

Vi som har vuxit upp här vet vad islam är. Det är inte människorna – muslimerna – som jag varnar för, utan ideologin, säger hon. Kristna i Irak varnar för ökat islamiskt inflytande i Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Realist2
Realist2
2 years ago

Ærligt talt, det skal den ansvarlige overklasse ikke have lov til at slippe af sted med! Men ikke kun overklassen også: Toneangivende; feminister, humanister, journalister, embedsmænd, dommere, lokalpolitikere, forfattere, kommunister/socialister. Hvor stopper dette komplot mod egen befolkning egentlig? De skal alle sammen tvinges til oprydningen! Den skal de klare, for det er dem der har ødelagt landet. Desværre så kommer retfærdigheden nok aldrig til at ske fyldest. De skyldiges navne kan havne i historiebøgerne og de kan så glæde sig over at de endte i samme kapitel som de diktatorer de prøvede at distancere sig så meget fra. Til evig… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Realist2
Realist2
Realist2
2 years ago
Reply to  Nielsen

Er det en opfordring til at finde det gode julehumør frem? 🙂
Jeg er på forkant Nielsen:
https://www.youtube.com/watch?v=8AeMr8e32ng

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Realist2

De kristne Irakere har ret, en helt almindelig matematisk udregning kan nogenlunde nøjagtigt forudsige hvornår det sker! Demografi opfører sig fuldstændigt som rentesrente, dog med en ubekendt, den fortsatte amokindvandring! Muslimer vil forsøge magtovertagelse mellem 2030 og 2040 og vil komme i flertal omkring 2050. I Danmark har statistiske fremskrivninger stort set altid taget fejl og antallet af indvandere og deres efterkommere, har hver gang skudt langt under virkeligheden. I 2008 lavede man en fremskrivning af antallet i 2050, men det tal var allerede nået i 2018, bare 10 år efter og 32 år før forudsagt. En regnefejl så stor… Read more »

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Bliv nu ikke så nervøs, når disse månedyrkere får flertal, kommer det danske højteknologiske samfund at brage sammen som et korthus.
Den store nettoskattebetalende middelklasse er borte (kassen er tom), ingen formår eller vil holde de fundamentale samfundsfunktioner i gang og når strømen kommer i klumper, vandet er koldt når det er der og radiatoren bare er en noget jern på væggen under vinduet, blir det kebab på altanen.
Det er snart vinter…

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  peerpede

Frit efter St. St. Blicher: 1. Sig nærmer tiden, da muzzierne må væk, de hører vinterens stemme; thi også de er kun her på træk og haver andensteds hjemme. 2. Jeg vidste længe, de skal herfra; det hjertet ikke betynger, og derfor lige glad nu og da på gennemrejsen jeg synger. 3. Jeg skulle kæmpet lidt mer måske – måske vel også lidt bedre; men mørke dage jeg måtte se, og Østergård rev mine fjedre. 4. Jeg ville gerne i den kristne Guds natur med frihed spændt mine vinger, men sidder fast i FN’s snævre konventionsbur, det alle vegne mig… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Måske kan det nye vildsvinehegn ved grænsen til den tyskstjålne del af SønderJylland tage noget af presset sydfra. Kan hegnet holde firbenede svin væk fra Danmark, kan det ved små ændringer også holde de tobenede væk. Hegnet burde være en kopi af de spanske hegn i Ceuta og Melilla – de holder selv de afrikanske fluer væk.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Realist2

Sejrherren skriver historien.

Bedste bud er, at USA kollapser under sin egen vægt. At fusentastere, rigmænd, jøder og medløbere smutter til Asien for også her at sprede sorg og fordærv.

Hongkong som prøveballon.

Forestiller mig en Okuhara liggende som den disneymishandlede Miley Cyrus med spredte ben på en scene foran et hav af skrigende teens klaskende på sin klitoris.

Vi helmer ikke før hele Japan og omegn er beriget med K-pop, fedme og drugs. Hasardspil, multikulti, Goldsteins og æreløshed. Rock & Roll, baby.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Filuren

Kollaps af USA…..har du et bud på hvor længe der går før vi ser et kollaps? Eller hvad der evt kunne lede op til det ?

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Rene

Et økonomisk kollaps?

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Realist2

Kan frimurerne sættes på listen? De har det med at infiltrer diverse politiske partier og massemedier. Med hensyn til socialister og socialdemokrater, så er der altså en gruppe der har været imod udviklingen. De bliver bare ikke hørt. Jeg ved hvad jeg taler om. For helt tilbage i nullerne, hos socialdemokratiet i Tårnby, hvor jeg var medlem, altså dengang Karen var vores folketings repræsentant, der argumenterede flere medlemmer for, at vi burde gøre som DF. Ledelsen sagde nej, nej og atter nej. Hos Enhedslisten, der er et sammensurium af et parti, der eksisterer samme holdning, dog hos en langt mindre… Read more »

Rene
Rene
2 years ago

Mht ærlighed kun i mødepausen…..på en måde er det jo en slags opmuntring. Jeg mener at det overhovedet finder sted. Virklighedsfornægtelsen er altså ikke totalt ..total.. Og samtidigt må man jo så også spørge sig ..hvor længe kan de leve med det? Erkendelsen af problemet på et virklighedsnært og privat plan men fornægtelsen af dets eksistens på et offentligt plan?
Det må da varsle et … Kollaps ……

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Rene

Tja, ved ikke, for der findes jo maser af tabuer. Så hvordan et specifikt tabu skulle varsle et kollaps, det forstår jeg ikke. Har du mulighed for at uddybe?

Rene
Rene
2 years ago

Jeg troede du mente enhedslisten . Men det drejer sig om soc.dems mødepauser og de har jo en delvis erkendelse af problemet og alvoren. Det ER mit indtryk at Mette Frederiksen forstår islams trussel. Og ikke mindst Sass Larsen har set det komme forlænge siden…..så det er nok mere den generelle kultur i og omkring partiet der er problemet her. Havde det derimod været enhedslisten..Det med at der kunne tales om det i mødepauserne……Ja det ville have været opmuntrende. Men jeg tror det er mennesker der er så ideologiinfested at håb om realitetsVILJE og realitetsSANS er helt i skoven at… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Som jeg skrev i Off Topic ovre på Urias Posten: Tag og lyt til hvad Lars Bern har at sige.
Og ja. De medansvarlige “journalister” har travlt md at fraskrive sig medansvaret for Sveas utålelige situation.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Interessant at ved 00:29:20 i paneldebat,bliver paneldeltagerne spurgt om ytringsfrihed skal være ubegrænset. Læg mærke til,at i hvert fald de to første falder i fælden. Jeg kom ikke længere i videoen,for jeg synes det er oprørende,at nogen kan synes at ytringsfrihed skal være begrænset.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

S-toppen sågar Miljöpartiet: De är verklighetsfrånvända Publicerad 27 nov 2019 kl 07.45 https://www.expressen.se/nyheter/s-toppen-stor-invandring-ligger-bakom-okade-valdet/ Stefan Löfven vill inte dra paralleller mellan invandring och brottslighet. Men för S-toppen Jimmy Jansson, kommunstyrelsens ordförande i Eskilstuna, är kopplingen glasklar. Att Miljöpartiet vill ha en fortsatt generös flyktingpolitik kallar han ”verklighetsfrånvänt”. – Det är för mig helt absurt, säger Jansson. … S-toppen Jimmy Jansson anser att det är dags att strunta i Miljöpartiets krav. – Socialdemokratin måste få ha en egen åsikt. Vi kan ju inte avstå från att ha en egen politik bara för att Miljöpartiet har en, i mitt tycke, ganska verklighetsfrånvänd uppfattning… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Newspeak:

Tilsyneladende er ordene ‘muslimsk’, ‘islamisk’ og relaterede kedelige ord nu blevet ‘banned’ af MSM og de ‘rettænkende/rettroende’ magthavere. Ordene er blevet tabu, fordi de oftest indgår i lidet flatterende sammenhænge – de skal frem for alt undgåes i forbindelse med terror, kriminalitet, socialnasseri, invasion, aggressivitet, had og drab.

Hvorfor mon dette?

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Jeg gætter det moské…… aldrig.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Jeg er nødt til endnu en gang,at kaste min kærlighed på Michael Wilgert og hans swebbtv. Frie Tider og de øvrige deltegere i debatten. Læg mærke til hans ord omkring 13 minutter,

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Det kan aldrig vaere gratis at lyve!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Så’n ER politik!

Hvilket jo ikke forhindre os i, at…

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x