1
dec
Seneste opdatering: 2/12-19 kl. 1809
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nyboder, hjem for marinere i 388 år. Sankt Pauls Kirke er fra 1872, og jeg mener opført af brygger Jacobsen, selvom jeg ikke lige  kan finde en kilde. Den er som en mere skrabet udgave af Jesuskirken i Valby, hvor bryggeren selv er begravet, men det er heller ikke så længe siden, at kvarteret var tæt befolket og meget fattigt.

Endnu i min skoletid, kunne jeg opleve Borgergade-Adelgade inden det meste blev jævnet med jorden, og det bedste kom til den Gamle By i Århus. Det var det op i 60 erne, og helt gentrificeret blev det ikke før slutningen af 80 erne.

Nu er det beboet af mennesker med jobbeskrivelser så sofistikerede, at deres børn ikke aner hvad de laver, når de går på arbejde. Kommuneskolen, der var den sociale bund i min barndom, er nu ren Øvre Holte-fims.

Ikke en neger i miles omkreds

Men det er altså mit kvarter, er jeg nødt til at meddele alle indflyttede  P1-journalister og Radikal-Alternative-Enhedskommunistiske nouveau riches. Intetsteds i riget ser man så mange salon-kommunister med millionlønninger som her.

Det må være opfinderne af  “hvidhedsstudierne,” der bor her, for her er ikke en neger i miles omkreds. Sådan foretrækker beboere som Marianne Jelved og Jakob Holdt det åbenbart: Sikker afstand til multikulturen.

Jeg holder den nationale fane højt, selvom jeg ser, hvor idiotisk de stemmer. Det indre Nørrebro er ikke meget værre end stemmeafgivningen her. Men der er altså noget der hedder “hjem” for nogle af os. Vi insisterer.

Lad os vende tilbage til virkeligheden udenfor elitens kridhvide reservat.  Hærværk: Juletræet på Brønshøj Torv fik lov at stå i fred knapt 24 timer ! og Hvem hader julen? Københavnsk juletræ udsat for hærværk

“Men det er jo langt væk herfra,” tænker  hvidhedsforskerne og salonkommunisterne. De nøjes med at tænke det.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Angela Merkel: Vi måste begränsa yttrandefriheten – för frihetens skull Den tyska förbundskanslern Angela Merkel, som tidigare har kallat nationalism för ett hot mot den globala ordningen [!!!!!], kom nyligen med nya, kontroversiella uttalanden i ett tal i parlamentet: “yttrandefriheten har sina gränser”, och “att ge uttryck för en åsikt sker inte utan kostnad”. https://www.exakt24.se/angela-merkel-vi-maste-begransa-yttrandefriheten-for-frihetens-skull … Yttrandefriheten ska vara begränsad då även den har sina gränser, sade Merkel: – Dessa gränser börjar där hat sprids. De börjar där värdigheten för andra människor kränks. Vår kammare måste, och kommer att, stå upp mot extremist-tal. Annars kommer vårt samhälle inte längre att… Read more »

Rene
Rene
1 year ago

Jeg forstår ikke at så mange mennesker er villige til at give køb på ytringsfriheden. Den ER fundamentet for al anden frihed. Tommy Robinson taler om at vi lever en i postfreespeech tid. Med de ting fra merkel er det svært ikke ar give TR ret. Min forestilling er at det er værre i england end i dk.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Tjaaa… Bum-Bum

Når vi nu iagttage SPD’s nye formandskab, er det jo spændende om Frau Mærk’lig, stadig er kansler om én måned – 01.01 2020?

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Hun er på vej væk.jeg tvivler på at hun nogensinde når at blive gjort ansvarlig for noget.

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  Rene

Måske ikke. Men som jeg plejer at sige så slipper hun ikke for historiebøgerne.
Den næste “Hitler”, er ikke en flatterende titel! Schmeckt dich?

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Realist2

Nej men bliver det muligt at skrive de historiebøger der skriver HVAD der er sket. Ifht ytringsfrihed nu og i den nærmeste fremtid…hvad er vi så på henimod?

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  Rene

Det er rigtigt sejrherren skriver selvfølgelig historien. Som noget nyt har vi dog internettet! Om det bliver et ´middel til ytringsfrihed eller undertrykkelse, det får vi at se.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

..ko ko…

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

3 – T R E – boligområder i Brønshøj er nu “Hård Ghetto”, hvorfor “man” skal have særlig godkendelse, for at kommer i betragtning til lejebolig der:

BÅDE beskæftigelseskrav til hele husstanden*
OG ren straffeattest** for hele familien mht straffeloven.

* fra 18 til 65 år.
** fra 15 år og op…

Før dette blev indført blev disse – på landsplan i alt 6 Boligområder brugt som skraldespand for Poul Nyrup Rasmussens “Ghettoficeringslov” fra foråret ’93!!!

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Poul Nyrup Rasmissens far var nationalsocialist.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Nielsen

OG…

Hvorfor skal vi andre, lide under Poul Nyrup Rasmussens “afbigt” fra hans personlige “arvesynd”? 🤔

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Jeg mener det er Kirkefondet, der står for kirkers, (protestantiske), opførelse. Om pengene oprindelig kom fra brygger Jacobsen er til andet kendes- nok muligt. Kirkefondet investerer ikke kun i fysiske lokaliteter til gavn for kirkelivet i de nye byområder i København… Husbådskirke En del af de midler, som Kirkefondet fik rådighed over ved salget af tre af de i 2013 lukkede københavnske kir-ker, investeres i disse år i tiltag til gavn for det kirkelige liv i København. Den største investering er beslutningen om at bygge en husbådskirke, som på en måde er en moderne variant af vandrekirken. Tanken er, at… Read more »

Anne-Kit
Anne-Kit
1 year ago

Jeg boede i Nyboder i en periode i 70’erne da min davaerende kaerest var officerskadet i soevaernet – det var dejlige tider, med masser af faellesskab og triveligt samvaer.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Trist trist, men vi ved ikke om det er indvandere, venstreradikale eller bare dumme fulderikker! Det er et sørgerligt, men forståeligt faktum, at hvor mange mellemøstlige folk bosætter sig, så siver etniske danskere væk! White flight. Stort set hvor attraktivt man i øvrigt gør det. Det sker i boligområder, det sker i svømmehaller og det sker i skoler! I skolerne er der det specielle, at det er ofte er folk, som er meget indvandrevenlige, som flytter deres børn fra sorte skoler til hvide skoler. Dem der angriber hvidheden og som regel de hvideste!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x