5
dec
Seneste opdatering: 5/12-19 kl. 1625
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Godhed har aldrig været vigtigere”

SVT parodi: Jo mere tordenskyerne trækker sammen, og mens man stadig tæller nattens døde, bombesprængninger og skyderier, desto mere blomstrer den sorte humor.

Pragtfuld parodi på den i forvejen parodiske SVT, der såmænd koster Svensson 8 mia. kr. om året. De har produceret mange f.eks. Svensk familj börjar med hederskultur, Radikala östermalmare og Radikala feministkvällar.

Paulina Neuding: Public service-kritik är ingen totalitär böjelse

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
1 year ago

Englænderne er blevet trukket rundt ved næse så længe at de ikke aner hvad der er op eller ned, så det bliver spændende at se hvad de rent faktisk stemmer når de nu har chancen. Jeg er ikke optimist men venter og ser hvordan det udspiller sig. Det kommer nemlig til at vise os hvordan vi selv reagere hvis vi får lov. – Får lov? Hvilket er lidt af et paradoks da vi ifølge forlydender skulle leve i et demokratisk land! Ps. Det er næsten et halvt år siden at Pat Condell lavede sin sidste video. Jeg tror at han… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Santor

“Jeg tror at han er syg og er ved at skride i svinget!” Hvor poetisk udtrykt. Men bortset fra det. Det er sørgeligt, med et strejf af noget uhyggeligt,skæbnesvangert at se Pat Condell, Roger Scruton, og flere af de gamle egetræer, der er ved at vælte i stormen. For ikke at nævne vores egne, som nyligt afdøde Ole Hasselbalch. Er der unge træer i underskoven, af den rette ånd vel at mærke, som kan vokse op og udfylde pladsen? Eller er den overtaget og ødelagt af frø fra både det importerede og hjemmeavlede ugræs? Vi befinder os i sandhed i… Read more »

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  steen

En lidelse der rammer flere og flere!

Kimski
Kimski
1 year ago
Reply to  Realist2

-Og er nært beslægtet med Islamofatique.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Fin anti-PK-humor, tak – hvem skulle have troet, at svenskerne overhovedet kunne finde ud af det? 😂

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Tjaaa… Bum-Bum

01.01.2025 kan vi så småt evaluerer, om det gik godt eller skidt med UK’s udtræden af Føderationen.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x