5
dec
Seneste opdatering: 7/12-19 kl. 1436
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nima Zamani synes at have meget svært ved at abstrahere fra sig selv. Det havde han også i sin godhjertede men desværre delvist hjælpeløse programrække på en nu nedlagt radiokanal, som andre end jeg savner. Deadline fra min 18:27. En ven skriver mere lige ud til mig om det:

Første gang jeg har set/hørt Nima. Sikken en platugle. Han forholder sig overhovedet ikke til Uhrskovs pointer, men prøver at fjoge udenom med ad-hominembetragtninger.

(Uhrskov og Generation Identitaire kommer i Trykkefrihedsselskabet den 9 januar 2020.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kimski
Kimski
1 year ago

Man kan roligt gå ud fra, at det fra DR’s side er blevet pålagt deltagerne ikke at nævne noget om antallet af berigelses- og voldskriminelle i fængslerne af anden etnisk herkomst, sat i forhold til deres procentvise antal af befolkningen. Det ville absolut have været en noget mere relevant diskussion end her, hvor Morten Uhrskov fuldstændigt irrelevant forsøges ansvarliggjort for Generation Identitærs politikker, idet der allerede i 2016 var en massiv overrepræsentation af muslimer i Europæiske fængsler, fra Italien til Finland og alle landende derimellem, med Spanien på den daværende førsteplads med 83% af deres fængselbefolkning. Men fint at Uhrskov… Read more »

frank mathiesen
frank mathiesen
1 year ago

Havde det ikke været lynende logisk at når emnet er Stram Kurs om Rasmus Paludan havde deltaget i diskussionen og ikke MUJ.
Helt uforståeligt og dog ikke..
RP havde argumenteret både intervieweren og muslimen ud af studiet, og dermed animeret flere til at stemme på Stram KUrs..

Poul
Poul
1 year ago

Thumbs up for et velvalgt screenshot:)

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Hvis Danmark skal redes fra Malmøtilstande så er Morten Uhrskovs løsning med repatriering den eneste løsning!
Væk med statsløshedskonventionen, væk med flygtningekonventionen og fjern EU domstolens magt over dansk lovgivning! Det er alt sammen muligt inden for grundlovens rammer, selvom Niels Helveg Pedersen i sin tid gerne ville have menneskerettighederne indskrevet i grundloven – Heldigvis fik han ikke magt som han havde agt!

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Det var da et i særklasse modbydeligt kreatur, denne zamani. Tænk hvis en sådan personificeret djævel fik noget at skulle have sagt!!! Fy for satan en ulykke for os. Han giver mig kuldegysninger og brækfornemmelser. En arrogant og selvhøjtidelig lort.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

SD störst igen – ny rekordsiffra

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/nar6Qd/sd-storst-igen–ny-rekordsiffra

Sverigedemokraternas framgång fortsätter.

I den senaste mätningen från Aftonbladet/Demoskop är partiet störst med stöd av 25,4 procent – ett nytt rekord.

Vänsterpartiet: 7,9 procent (+1,2)

Socialdemokraterna: 24,3 procent (+2,1)

Miljöpartiet: 4,4 procent (-0,4)

Centerpartiet: 9,6 procent (+1,9)

Liberalerna: 3,9 procent (+/-0)

Moderaterna: 17,5 procent (-0,3)

Kristdemokraterna: 5,9 procent (-1,7)

Sverigedemokraterna: 25,4 procent (+1,4)

Övriga: 1,1 procent (-1,1)

https://www.expressen.se/nyheter/sd-storsta-parti-for-andra-gangen-i-rad/

Poul
Poul
1 year ago

Men socialdemokratiet går stadig mere frem end SD, hvilket siger en hel del efter de sidste par uger. Deres leder står helt åbenlyst og lyver dem lige op i ansigtet for at beholde magten, og fordi han siger hvad de vil høre, belønner de ham for at lade dem beholde deres mentale skyklapper på lidt endnu. En stor del af sverige har samme karaktertræk som en sekt. Som tim pool sagde efter at have besøgt sverige: “That place is fucking creepy man, don’t go there!”

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago
Reply to  Poul

Tjoo, en tredjedel af vælgerne har vel indvandrerbaggrund, så hvem stemmer de på? Plus der er en del svenske kvinder der simpelthen bare ikke kan få sig til at stemme sverigedemokratisk.. Men en eller anden form for jordskred kommer der – det er allerede i gang..

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Poul

Ja Socialdemokraterne går mere frem end SD og det er fortsat 3 ud af 4 svenskere, der vil det multietniske og multikulturelle samfund, så jeg ser heller ikke nogen grund til at juble. Sverige er fortabt!
Jeg tror først svenskerne for alvor opdager alvoren når borgerkrigen raser!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Poul

Tja, det meste af denne tilsyneladende fremgang for S ligger faktisk inden for den typiske statistiske usikkerhed for et parti på det niveau, så en stor del af den kan lige så godt være ren ønsketænkning ( & skjult S-propaganda ) hos journalisterne – a la nu begynder det endelig at gå fremad igen for S; nu er vi igen på vej tilbage til de gode gamle dage fra før vores lille indelukkede, indspiste og politisk korrekte journalist-verden gik af lave. Men med et muslimsk parti i Sverige, som jo nu er i støbeskeen for alvor, så vil alt over… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

Jeg håber faktisk helt seriøst at der kommer et rent muslimsk parti, både i sverige og i danmark. Så vil fårene for alvor blive skilt fra bukkene, og alle landsforræderne stå alene og afklædte tilbage som de politiske tyskertøser de er. De har fortjent langt værre end det, men det er da en begyndelse. Ang muslimerne er det værste man kan gøre imod dem i et demokrati at lade dem sige åbent hvad de mener, så det vil også kun bidrage positivt til at få hr og fru mangfoldighed til at vågne op. Vi går både lysere og meget mørkere… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

SD näst störst bland kvinnor: ”Historiskt genombrott”

https://www.exakt24.se/sd-nast-storst-bland-kvinnor-historiskt-genombrott/

Sverigedemokraterna har ökat sitt stöd rejält hos landets kvinnor. Nu har partiet stöd av nära var femte kvinna, och bara Socialdemokraterna har fler kvinnliga väljare. “Ett historiskt genombrott”, menar SD-tidningen Samtiden.

I SCB:s omfattande novembermätning framgår att Sverigedemokraterna har stöd av 18,7 procent av de kvinnliga väljarna. Detta jämfört med 13,4 procent i SCB:s mätning i maj månad.

tom
tom
1 year ago

Nuvel, jeg trodser strømmen og giver emnet en kommentar. Tak til Morten Uhrskov for en god og sikker deltagelse også i denne Deadline. Jeg er med på holdet, der vil returnere folk i store mængder. Ser faktisk ikke anden udvej. Nima Zamani havde ikke en god dag og er nu helt med på hudfarve-holdet, der råber racist. Hans angreb på Generation Identitær var dumt og kom ikke sagen ved. Hurra for de unge, der tør, de har min sympati. Fortsæt endelig! Jeg har i et stykke tid grebet dybt i egen barm – det mener jeg virkelig – og må… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

20-årig mand dræbt af skud i Malmø https://politiken.dk/udland/art7544041/20-%C3%A5rig-mand-dr%C3%A6bt-af-skud-i-Malm%C3%B8 En mand er torsdag aften dræbt i Malmø, og en anden er fundet død på en rasteplads. INTERNATIONALT5. DEC. 2019 KL. 21.49 … Likvideret foran natklub: To mænd skuddræbt i Norrköping https://politiken.dk/udland/art7541699/Likvideret-foran-natklub-To-m%C3%A6nd-skuddr%C3%A6bt-i-Norrk%C3%B6ping I Malmø viser en ny tryghedsundersøgelse foretaget af politiet, at kriminaliteten er den laveste i 20 år. [?????] INTERNATIONALT5. DEC. 2019 KL. 08.32 To mænd er blevet skudt og dræbt i den svenske by Norrköping. De blev begge skudt ned foran en natklub i den centrale del af byen, der ligger sydvest for Stockholm. Politiet modtog natten til torsdag et… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago

Jødeshowet fortsætter.

Tre billeder af tre dominatrixer der lyser af falskhed: https://www.bt.dk/udland/juridisk-ekspert-trumps-opfoersel-ville-vaekke-afsky-hos-vores-forfaedre

-Pamela Karlan, der vrøvler om ‘vores forfædre, nationens grundlæggere’ (lesbisk jøde)
-Just Impeach-tilskuer med øjne så sorte som en forhekset, bundløs sø (steinsikkert jøde)
-Chairman Mr. Nadler, buk og nej for kongen, tidligere i et New York betting firma (jødisk)

Præcis samme slægt terroriserede de hedengangne kejserriger Rusland og Tyskland.
USA går med bind for øjnene sit eget endeligt i møde.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Filuren

Jøder har hjulpet med at bygge usa op i en grad du aldrig ville forstå da det involverer en del matematik, imens du sidder i dine underbukser foran computeren og kun bidrager med at understrege venstrefløjens fordomme om lav-IQ højreradikale bonderøve der ser jødekonspirationer overalt. Jeg ved godt hvilken gruppe jeg ville foretrække her i landet hvis jeg kunne vælge hvem der skulle bo her, men det kan jeg desværre ikke. I er pinlige at dele land med.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Poul

Uha ja, for alt i verden holde sig inden for de snævre rammer venstrefløjen har defineret.

Betyder sandheden ikke noget?

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Filuren

Jo, det er derfor jeg skriver at du er pinlig.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Poul, i farten glemte du lige at få skrevet “nazist”. Men bortset fra det: Filurens skriv, oven for er måske nok, far fetched. Men synes du ærlig talt ikke, at jøderne snart skulle se at blive lidt mere klare i spyttet med hensyn til, hvis side de er på? Jeg vil hellere høre dem , sélv, melde klart ud, istedet for deres evindelige, selvbestaltede barnepiger, som mener sig kompetente til at udtale sig på deres vegne. Men hvor kommer den kompetence fra? Når folk er ofre og især hvis der er kollektive goder i sigte, må de gerne omtales som… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Margrethe

Du har fuldstændigt ret i at jøder som gruppe alt for ofte er kujoner der vælger den nemme udvej i form af dialog og bullshit-“mangfoldighed” som også giver mig kvalme at se og høre på. Men en ting er at være den slappe dreng i klassen med de tynde arme der siger undskyld når han bliver slået, noget helt andet er at være skyldig i alle de konspirationsteorier som nazisterne sidder og onanerer til foran computeren. Det er sådan set bare sidstnævnte jeg protesterer imod mere end at forsvare jøderne som jeg ikke har noget særligt forhold til som ateist.… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Som gruppe betragtet er nazister nok den mindste og mest ufarlige gruppe i moderne tid. Men deres betydning og farlighed bliver blæst op alene ved den endeløse omtale. Nogenlunde som elverpiger, nøkker, og hekse i middelalderen. Deres faktiske antal og trusselsniveau var også omvendt proportional med, hvor meget de fik lov at fylde i folks hverdag. Dengang nazister rent faktisk var ved at blive en eskalerende trussel, ja der var der ingen der så det. Nu gentager det scenarier sig bare ikke med de så berømmelige nazister i hovedrollen…

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  Poul

Godt skrevet Poul, sjoveste kommentar hele ugen. Hands down!
Det er ret trættende det her JQ pis… og du rammer hovedet på sømmet.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Filuren

Er du der nu igen! Egentligt burde du ignoreres, men det er svært når du nu bliver ved at sværte disse sider til med dit jødehad! De danske jøder er en fuldt integreret befolkningsgruppe, langt de fleste endda fuldstændigt assimileret, og du bemærker overhovedet ikke at de tilhører et religiøst mindretal. De fleste jøder klarer sig godt i det danske samfund, det giver naturligvis anledning til misundelse hos de knap så begavede blandt dem som klarer sig dårligt! Det er velkendt at den lille slimede jantelov lever i bedste velgående, blandt folk som hellere vil leve af andres penge, end… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Respekt for dit ihærdige forsvar. Det skal du have. Men jeg vil fastholde min ret, slimet eller ej, til at kalde din tilgang for Øb og Bøv af allerhøjeste karat. På den ene side harcelere og forarges, berettiget javel, på daglig basis over stormløbet sydfra, og på den anden side velvilligt kaste sig ned i støvet som et brægende offerlam i forsvaret af den selvsamme gruppe af mennesker der -om nogen- har banet vejen for ovenstående udvikling. Det er sgu ikke raketvidenskab. Folk sejler ikke over Middelhavet i krigsskibe eller marcherer over den amerikansk-mexicanske grænse i kampuniformer og med en… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Filuren

Jeg har ikke kaldet dig slimet, det kunne aldrig falde mig ind! Men jeg har kaldt janteloven slimet! Jeg har måske også udtrykt ringeagt overfor folk, som bliver misundelige over andres velstand og over folk som foretrækker at leve af andres penge, frem for selv at tjene dem! Så hvis du føler dig truffet, kan jeg kun beklage! Jeg er sikker på at det hverken er jøder, der står bag migrationen over Middelhavet eller over den amerikanske mexikanske grænse, det ville være at udstede deres egen dødsdom. Det er de mexikanske narkokarteller der står bag den Latin Amerikanske folkevandring og… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Filuren

Yderligere dokumentation til en i forvejen svulmende bevisbank: https://www.friatider.se/soros-h-gra-hand-f-r-skattefinansierad-topptj-nst-av-l-fven “Daniel Sachs, global styrelseledamot i George Soros stiftelse Open Society, har av statsminister Stefan Löfven (S) utnämnts till ny ledamot av Nationella innovationsrådet. Finansmannen Daniel Sachs är känd som vd för den kontro­versielle finansmannen Robert Weils investment­bolag Proventus, som också äger bland annat Judiska teatern. Men 49-åringen har också länge ägnat sig åt att bekämpa kritik mot tredje världen-invandringen till Sverige.” Tre magtjøder der samarbejder med den svenske regering om at overrende Sverige med tredjeverdensindvandring. No way, det kan ikke passe. “I augusti 2016 kunde Fria Tider utifrån läckta uppgifter rapportera… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Filuren

Du vil altid kunne finde enkeltpersoner eller enkeltgrupper, som opfører sig uhensigtsmæssigt. Det gælder naturligvis også jøder. Du finder også jøder i den offentlige debat i Danmark, jeg er uenig med, uden det i øvrigt har noget med religion at gøre. F.eks Martin Krasnik. Beklager jeg kan ikke tilslutte mig dine vidtløftige antisemitiske konspirationsteorier! Slut herfra!

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Så er det bare sådan lidt ærgerligt, at de her ‘uhensigtsmæssige enkeltpersoner’ har en helvedes masse at skulle have sagt.

peerpede
peerpede
1 year ago
Reply to  Filuren

Ligeledes er det glædende at de få forvirrede antisemitter ikke har en skid at skulle have sagt.

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x