8
dec
Seneste opdatering: 10/12-19 kl. 1245
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The following documentary about migrant camps in Bosnia-Herzegovina appeared recently on Hungarian TV. A reporter visited several immigrant camps in Bosnia, both official and unofficial (illegal), and talked to the residents there.

Bosnia is a mostly Islamic country, but that doesn’t mean the locals are happy about finding themselves deluged with culture-enrichers from Pakistan and Afghanistan. Just as in Western Europe, the invaders are almost all young men of military age. The fact that that they don’t want to stay in Bosnia, but long to continue onwards to greener pastures in Germany or Italy, provides little consolation for local residents who have to endure the depredations of the migrants. GoV

Mit Sverige in memorian

Advokat Klaus Ewald er efterkommer af de 82.843 svenskere (1.380 om Ă„ret), der udvandrede til Danmark i Ă„rene mellem 1850 og 1910 skriver i Fyens Stiftstidende (lĂŠserbrevet er online)

“Sveriges grĂŠnselĂžse tolerance over for indvandring er en forbrydelse”

[…]  Det er velkendt, at Sverige som humanistisk stormagt er ved at blive fĂžrt ud over afgrunden. Klinisk renset for fordomme går der en lige linje fra internationalisten og marxisten, Palmes, Rigsdagsforslag i 1975 om at gĂžre Sverige multikulturelt til dagens verdensrekord i antallet af bombesprĂŠngninger og voldtĂŠgter. Den grĂŠnselĂžse tolerance over for indvandring udvikler sig til en forbrydelse, nĂ„r det man tolererer er ondskab.

NÄr politikere ved eller bÞr vide, at indvandring fra 3. verdenslande forÞger faren for personfarlig kriminalitet, sÄ mister de deres legitimitet ved ikke at sige fra. I Sverige har den politiske mangfoldigheds utopi udviklet sig til befolkningens modsvarende trÞsteslÞs dystopi i bedste Blade Runner stil med endelÞse kampe mellem bevÊbnet politi og velorganiserede indvandrerbander.

En officiel statsbegravelse kunne vĂŠre en passende mĂ„de, at ĂŠre det Sverige politikerne og et flertal af svenskerne selv har lagt i graven; Midnatssolens, de dybe skoves, Pipi LangstrĂžmpes og Emil fra Lönnebergs underfundige Sverige, men ogsĂ„ den moderne velfĂŠrdsstat funderet pĂ„ fred fremgang og sikkerhed. Hvil i fred, du blĂ„gule, du vil blive savnet, så lĂŠnge der er nogen, der kan huske dig, du fria, du fjällhōga nord. Mit Sverige in memorian

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago

Fra Valdemar RĂžrdam: For Danmarks islamfrie flag (moderniseret) -> Og truer os en dag en islamisk nĂŠves tag, da rejser vi for Danmark vor skĂžnne gamle flag. PĂ„ tab af guld og blod kan tiden rĂ„de bod, men overgir et folk sig fejt til islam, da rĂ„dner folkets rod. De migranter er de invasive, dog skifter sol og vind, og genfĂždt spirer fremtid af det frelste frie sind. Kun broderlig stĂ„ fast i flagets flammeskĂŠr: Eet nordisk sprog, eet nordisk folk, een nordisk hĂŠr! Vort lĂžsen er: Trods alt! NĂ„r Norden har mod sharia os kaldt, sĂ„ stĂ„r vi eller… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
4 years ago

Logik och sunt förnuft duger inte lÀngre. Vad gör vi?

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  steen

👍😉 “input is to short” med 2 smieley

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  steen

SkĂ„nes göinger kunne passende, som en national manifestation, ‘genopvĂŠkke’ en skĂ„nsk lillebror til “Holger Danske” (mĂ„ske Svend Göinge) og genstarte en ‘snaphanebevĂŠgelse’ rettet mod invasive islam. Göingerne var stolte frie folk, som hĂ„rdt kĂŠmpede imod en bestialsk besĂŠttelsemagt mod alle odds – med liv og velfĂŠrd som indsats. Danskerne glemmer aldrig hans patriotiske gerninger.
Manifestationen kunne mÄske vÊkke de slumrende skÄninger og deres nordlige svenske frÊnder for et islamfrit SkÄne.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

NÄ ja, for den bedste idé er da at slagte og blive slagtet pÄ slagmarken.

Stuv millioner af racefremmede mennesker ind pÄ det samme lille areal og sid sÄ pÄ behÞrig afstand og se dem ryge i totterne pÄ hinanden.

Mmmm, skĂžnno.

Det er nÊsten ligesÄ underholdende som at gejle hjernevaskede amerikanske og europÊiske masser op til krig for Israel i MellemÞsten.

Se dem dĂž og ruinere sig selv i Ăžrkensandet.

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Filuren

Totalt misforstĂ„et – det er ikke krig for Israel. Det er krig for at skaffe pĂŠne sorte bundlinier til “The military-industrial complex”, fortrinsvis i US&A; med NATO som “Primary sales & marketing office”.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

Cui bono? Israel, militĂŠrkomplekset, banksters.

Stil det samme afslÞrende spÞrgsmÄl efter verdenskrigene og fÄ et enslydende svar.

Europa kaput. Rusland kaput.
USA enehersker. Israel 1948.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
4 years ago
Reply to  steen

Tak Steen,
Selv stÄr jeg med det ene ben i Danmark med to egne danskfÞdte piger og deres familier der bor i Danmark.
Vil gerne kaempe for at Sverige skal bestÄ men vi er ved at gÄ fra forstanden.
80% af befolkningen er tilfreds med at parasitere pÄ naboen, et delikat problem, ikke sandt!

Hans
Hans
4 years ago

Du skal bare gĂžre ligesom Al Wilhelm Pacino MĂžrck her: https://www.youtube.com/watch?v=a_z4IuxAqpE . Han dĂžr tilsidst, men han tager da nogle af rĂžvhullerne med til Valhalla.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
4 years ago

Hvad gĂžr vi (?), bliver der spurgt. – Det kan jeg godt svare pĂ„, men svaret passer nĂŠppe til et offentligt forum.. Jeg vil dog sige, at den eneste lĂžsning jeg ser pĂ„ det her problem i det lange lĂžb er et kup. Og samtidig vil jeg sige at de fleste personer i militĂŠret er semi-nationalkonservative, og er ofte ligesĂ„ dĂždtrĂŠtte af systemet som vi er.. I det lange lĂžb tror jeg ikke Europa kan reddes uden en rĂŠkke af koordinerede kup begĂ„et af et samarbejde mellem patrioter og militĂŠret. Årsagen til dette er ganske enkelt at “demokratiet” ikke kan… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Ytterligare tvĂ„ hĂ€ktade för mordet pĂ„ Wilma – Ahmeds far en av dem

https://www.exakt24.se/tva-haktade-for-mordet-pa-wilma/

“Jag har begĂ€rt bĂ„da personerna hĂ€ktade pĂ„ sannolika skĂ€l misstĂ€nkta för skyddande av brottsling, grovt brott, samt brott mot griftefriden”, sĂ€ger kammarĂ„klagare. Enligt uppgift till Exakt24 ska en av de som nu begĂ€rs hĂ€ktade vara Ahmeds far.

Efter mordet pÄ Wilma, 17, sitter den tidigare pojkvÀnnen, Ahmed 22, hÀktad pÄ sannolika skÀl misstÀnkt för mord. Och nu begÀrs ytterligare tvÄ personer hÀktade för mordet i Uddevalla.

Bastardo
Bastardo
4 years ago
Reply to  steen

Det er en del af deres kultur.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Bastardo

Deres sĂ„kaldte “kultur” 🙄

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
4 years ago

Ak ja, men sĂ„ lĂŠnge folk – det vĂŠre sig svenskere eller danskere – fortsat vĂŠlger de samme slyngler pĂ„ tinge, som jo bare bytter taburetter, sĂ„ kommer vi ikke ud af stedet.

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Det kommer da bag pÄ mig, at bosnierne ikke er helt lykkelige for deres kÊreste brÞdre, som beriger deres tilvÊrelse.
De er iÞvrigt ogsÄ selv en pestilens her i Dummark, hvor de opfÞrer sig pÄ samme vis som Þvrige muhamedanere.

Claus Petersen
Claus Petersen
4 years ago

Som barn hĂžrte jeg de voksne tale om Sverige med respekt og vemod, og som ung rejste jeg til sverige flere gange pĂ„ knallert med kammerater. Vi lĂ„ i telt, grinede lidt af svenskerne, der levede lidt som vi forestillede os at vores forĂŠldre levede i 50’erne, og kom hjem med en forvisning om at Sverige var tryggere end en gummicelle og altid ville vĂŠre sĂ„dan. NĂ„r man nu igennem en del Ă„r har fulgt med i Sveriges udvikling, ikke blot via alternative medier, men ogsĂ„ via Mainstream pressen og SVT, som jo nĂŠrmest for enhver pris vil markere at… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Claus Petersen

Man skal ikke pakke oceanerne ind i bomuld – kun svenske kĂŠllinger ved MĂ€laren.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

“Socialdemokraterna och vĂ€nstern sviker oss invandrare i utsatta förorter” http://katerinamagasin.se/socialdemokraterna-och-vanstern-sviker-oss-invandrare-i-utsatta-fororter 9 DECEMBER, 2019 Skottlossningar, överdoseringar och bilbrĂ€nder. Detta var tillvaron för mig, en andra generationens invandrare, vars förĂ€ldrar flydde en kommunistisk mĂ„ngkulturell diktatur Ă„r 1991. Vi hann fly innan konflikten eskalerade som nĂ„gra Ă„r senare dödade över 100 000 mĂ€nniskor, de flesta civilister. VĂ€l i Sverige placerades vi, det goda röstboskapet, i segregerade omrĂ„den medan socialdemokratiska politiker och aktivister placerade sig sjĂ€lva i fina svenska villaomrĂ„den. ”MĂ„ngfald och mĂ„ngkultur” stod det pĂ„ socialdemokraternas fönster pĂ„ det lokala kontoret dĂ€r Palmes portrĂ€tt hade dekorerats med rosor. Men frĂ„gan som vi stĂ€llde… Read more »

Nielsen
Nielsen
4 years ago

Til helvede med alle de politikere (som kun er i spillet for at fede deres egne kager) og deres lovskriverier. De skriver flere forbud,end prĂŠsterne lyver om ved sĂžndagstiderne. Aviser og fjernsyn gentager deres lĂžgne og forsikrer os om at det skam er rigtigt nok.

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Dette er det rigtige link! Jeg satte et forkert i min kommentar for lidt siden. Dette er fra CBN news for 3 dage siden, bla om hĂŠslige Sverige, som heller tager isis ind, end kristne! https://youtu.be/WISS-FeUJps

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Sverige har jeg overhovedet ikke ondt af lÊngere! GÄ ned, gamle, rÄdne vrag! De fÄr det selv at smage, ligesom vi sÄ ogsÄ kommer til, for de er i fÊrd m at DEportere 1/3 af de kristne flygtninge i Sverige! De Rigtige flygtninge! Og ja, det kan lade sig gÞre, fordi vesten hader kristne og kristendom, og de kristne hugger ikke uskyldige ned pÄ gaden, som nogle muslimer gÞr. Se denne rystende rapport om Sverige, fra amerikanske CBN https://youtu.be/-vUmLGqqAsM

Hans
Hans
4 years ago

Jeg stammer ogsĂ„ fra en svensker, eller mĂ„ske han kom fra de gamle danske provinser i Sydsverige og i virkeligheden var “halvt dansker”; Wilhelm Mörck. Han deltog i krigen mod tyskerne 1848-50. Vi har en medalje i familiens eje, som han modtog. Min oldemor hed Margrethe Mörck. Hun var lidt Skagens-maler. Hun kendte Anna og Michael Ancher, men dĂžde desvĂŠrre i barselsseng som 21-Ă„rig, sĂ„ hun blev aldrig kendt. Men hun tegnede og malede fantastisk. Dengang kunne man ikke blive optaget pĂ„ Kunstakademiet som kvinde, men hun kom ind pĂ„ det “nĂŠstfineste” sted Kunstskolen for Kvinder.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Snickaren Hans: S-vĂ€ljare i 50 Ă„r gĂ„r till SD: “S borde svepas rĂ€tt ut frĂ„n jordens yta”

https://m.youtube.com/watch?v=Lae8UNuzpho

I torsdagens program av SVT Opinion live berÀttade en pensionÀr med lÄng bakgrund som S-vÀljare och fackrörelsen varför han har gÄtt över till Sverigedemokraterna. Enligt honom har Socialdemokraterna helt och hÄllet tappat fotfÀstet.
PÄ fredagen visade Demoskops senaste mÀtning att om det vore val idag skulle Sverigedemokraterna fÄ hela 25,4 procent. Det skulle göra SD till Sveriges största parti med god marginal.

5 dec 2019.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Folkhemsfanan Ă€r pĂ„ vĂ€g att överlĂ€mnas till SD AV LARS TRÄGÅRDH 8 DECEMBER 2019 https://kvartal.se/artiklar/den-svenska-berattelsen-fran-ryggrad-till-nostalgitrip Vi stĂ„r inför ett splittrat Sverige. Utvecklingen lovar grindsamhĂ€llen för de rika, ghetton för fattiga och parallellsamhĂ€llen för de mĂ„ngkulturella, skriver professor Lars TrĂ€gĂ„rdh. Han förklarar hur och varför folkhemsberĂ€ttelsen gĂ„tt frĂ„n att vara en retorisk ryggrad till att bli sedd som en otidsenlig nostalgitripp: ”FrĂ„n vĂ€nster har man splittrat via prioriteringen av mĂ„ngkultur och identitetspolitik, frĂ„n höger har man offrat det gemensamma genom sin preferens för valfrihet och marknad.” Han menar att det Ă€r ”symptomatiskt för det politiska moraset i Sverige” att SD, som… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago

NĂ„r det svenske demografiske urinal snart flyder helt over med kamelpis, vil de ‘godtĂŠnkende’ svenske partier skamlĂžst sige til SD’s Jimmi Åkeson: “Hvorfor standsede du os ikke i tide, fĂžr det gik helt Mekkanas. Alting er SD’s skyld – havde SD ogsĂ„ kysset muslimerne i rumpen ligesom os, ville muslimerne ikke sparke bagud – JĂ€vla kristna svenskar.”

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

En anden end Greta Thunberg om nÞdvendigheden af handlen nu. Ingen ved om handlen pÄ omrÄdet vil fÞre til positivt resultat for taleren, men diverse allerede vedtaget vil koste enorme udgifter uanset resultat:
https://apnews.com/19ea4dd7a4968012f299b0f333f9fdc8

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Hvad skulle “handlen nu” ĂŠndre pĂ„ for samerne? Da klimaet forandrede sig, hvad det altid gĂžr, blev det umuligt at drive landbrug for nordboerne pĂ„ GrĂžnland. Mennesker mĂ„ tilpasse sig klimaforandringer, som de altid har gjort. Mon ikke samernes stĂžrste problem for at vedblive i renfaget er, hvad han selv omtaler som de andre aktiviteter, moderne mennesker pĂ„fĂžrer dem, og dermed begrĂŠnser deres frie fĂŠrden? Greta Thunberg, landsforrĂŠderiske politikere, der ikke har andet mĂ„l end at rage endnu flere af vores penge til sig – og George Soros ikke at forglemme, lĂžser i hvert fald hverken samernes eller vi andres… Read more »

Claus Petersen
Claus Petersen
4 years ago

Min facebook konto, fake eller not, er lukket, sĂ„ nu skyder jeg mit seneste forsĂžg pĂ„ at pĂ„virke debatten om GrĂžnland/Kina/Danmark/USA/NATO/EU af her; Det er muligt at KIna ikke skal have lov til at true RigsfĂŠlleskabet, men fakta er at Kina gĂžr netop dĂ©t. Angste politikere accepterer lokumsaftaler, se blot den nylige sag om FĂŠrĂžerne og Huawei. I mainland Denmark har vi for ikke sĂ„ mange Ă„r siden set det samme. Angsten for at Kina lukker for det varme (fra Danmark importerede) vand resulterede i noget af det mest befĂŠngte i Dansk demokrati’s historie. Staten ikke bare opfordrer til samarbejde… Read more »

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x