8
dec
Seneste opdatering: 10/12-19 kl. 1245
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The following documentary about migrant camps in Bosnia-Herzegovina appeared recently on Hungarian TV. A reporter visited several immigrant camps in Bosnia, both official and unofficial (illegal), and talked to the residents there.

Bosnia is a mostly Islamic country, but that doesn’t mean the locals are happy about finding themselves deluged with culture-enrichers from Pakistan and Afghanistan. Just as in Western Europe, the invaders are almost all young men of military age. The fact that that they don’t want to stay in Bosnia, but long to continue onwards to greener pastures in Germany or Italy, provides little consolation for local residents who have to endure the depredations of the migrants. GoV

Mit Sverige in memorian

Advokat Klaus Ewald er efterkommer af de 82.843 svenskere (1.380 om året), der udvandrede til Danmark i årene mellem 1850 og 1910 skriver i Fyens Stiftstidende (læserbrevet er online)

“Sveriges grænseløse tolerance over for indvandring er en forbrydelse”

[…]  Det er velkendt, at Sverige som humanistisk stormagt er ved at blive ført ud over afgrunden. Klinisk renset for fordomme går der en lige linje fra internationalisten og marxisten, Palmes, Rigsdagsforslag i 1975 om at gøre Sverige multikulturelt til dagens verdensrekord i antallet af bombesprængninger og voldtægter. Den grænseløse tolerance over for indvandring udvikler sig til en forbrydelse, når det man tolererer er ondskab.

Når politikere ved eller bør vide, at indvandring fra 3. verdenslande forøger faren for personfarlig kriminalitet, så mister de deres legitimitet ved ikke at sige fra. I Sverige har den politiske mangfoldigheds utopi udviklet sig til befolkningens modsvarende trøstesløs dystopi i bedste Blade Runner stil med endeløse kampe mellem bevæbnet politi og velorganiserede indvandrerbander.

En officiel statsbegravelse kunne være en passende måde, at ære det Sverige politikerne og et flertal af svenskerne selv har lagt i graven; Midnatssolens, de dybe skoves, Pipi Langstrømpes og Emil fra Lönnebergs underfundige Sverige, men også den moderne velfærdsstat funderet på fred fremgang og sikkerhed. Hvil i fred, du blågule, du vil blive savnet, så længe der er nogen, der kan huske dig, du fria, du fjällhōga nord. Mit Sverige in memorian

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Fra Valdemar Rørdam: For Danmarks islamfrie flag (moderniseret) -> Og truer os en dag en islamisk næves tag, da rejser vi for Danmark vor skønne gamle flag. På tab af guld og blod kan tiden råde bod, men overgir et folk sig fejt til islam, da rådner folkets rod. De migranter er de invasive, dog skifter sol og vind, og genfødt spirer fremtid af det frelste frie sind. Kun broderlig stå fast i flagets flammeskær: Eet nordisk sprog, eet nordisk folk, een nordisk hær! Vort løsen er: Trods alt! Når Norden har mod sharia os kaldt, så står vi eller… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Logik och sunt förnuft duger inte längre. Vad gör vi?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

👍😉 “input is to short” med 2 smieley

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  steen

Skånes göinger kunne passende, som en national manifestation, ‘genopvække’ en skånsk lillebror til “Holger Danske” (måske Svend Göinge) og genstarte en ‘snaphanebevægelse’ rettet mod invasive islam. Göingerne var stolte frie folk, som hårdt kæmpede imod en bestialsk besættelsemagt mod alle odds – med liv og velfærd som indsats. Danskerne glemmer aldrig hans patriotiske gerninger.
Manifestationen kunne måske vække de slumrende skåninger og deres nordlige svenske frænder for et islamfrit Skåne.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Nå ja, for den bedste idé er da at slagte og blive slagtet på slagmarken.

Stuv millioner af racefremmede mennesker ind på det samme lille areal og sid så på behørig afstand og se dem ryge i totterne på hinanden.

Mmmm, skønno.

Det er næsten ligeså underholdende som at gejle hjernevaskede amerikanske og europæiske masser op til krig for Israel i Mellemøsten.

Se dem dø og ruinere sig selv i ørkensandet.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Filuren

Totalt misforstået – det er ikke krig for Israel. Det er krig for at skaffe pæne sorte bundlinier til “The military-industrial complex”, fortrinsvis i US&A; med NATO som “Primary sales & marketing office”.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Cui bono? Israel, militærkomplekset, banksters.

Stil det samme afslørende spørgsmål efter verdenskrigene og få et enslydende svar.

Europa kaput. Rusland kaput.
USA enehersker. Israel 1948.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago
Reply to  steen

Tak Steen,
Selv står jeg med det ene ben i Danmark med to egne danskfødte piger og deres familier der bor i Danmark.
Vil gerne kaempe for at Sverige skal bestå men vi er ved at gå fra forstanden.
80% af befolkningen er tilfreds med at parasitere på naboen, et delikat problem, ikke sandt!

Hans
Hans
1 year ago

Du skal bare gøre ligesom Al Wilhelm Pacino Mørck her: https://www.youtube.com/watch?v=a_z4IuxAqpE . Han dør tilsidst, men han tager da nogle af røvhullerne med til Valhalla.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

Hvad gør vi (?), bliver der spurgt. – Det kan jeg godt svare på, men svaret passer næppe til et offentligt forum.. Jeg vil dog sige, at den eneste løsning jeg ser på det her problem i det lange løb er et kup. Og samtidig vil jeg sige at de fleste personer i militæret er semi-nationalkonservative, og er ofte ligeså dødtrætte af systemet som vi er.. I det lange løb tror jeg ikke Europa kan reddes uden en række af koordinerede kup begået af et samarbejde mellem patrioter og militæret. Årsagen til dette er ganske enkelt at “demokratiet” ikke kan… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Ytterligare två häktade för mordet på Wilma – Ahmeds far en av dem

https://www.exakt24.se/tva-haktade-for-mordet-pa-wilma/

“Jag har begärt båda personerna häktade på sannolika skäl misstänkta för skyddande av brottsling, grovt brott, samt brott mot griftefriden”, säger kammaråklagare. Enligt uppgift till Exakt24 ska en av de som nu begärs häktade vara Ahmeds far.

Efter mordet på Wilma, 17, sitter den tidigare pojkvännen, Ahmed 22, häktad på sannolika skäl misstänkt för mord. Och nu begärs ytterligare två personer häktade för mordet i Uddevalla.

Bastardo
Bastardo
1 year ago
Reply to  steen

Det er en del af deres kultur.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Bastardo

Deres såkaldte “kultur” 🙄

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
1 year ago

Ak ja, men så længe folk – det være sig svenskere eller danskere – fortsat vælger de samme slyngler på tinge, som jo bare bytter taburetter, så kommer vi ikke ud af stedet.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Det kommer da bag på mig, at bosnierne ikke er helt lykkelige for deres kæreste brødre, som beriger deres tilværelse.
De er iøvrigt også selv en pestilens her i Dummark, hvor de opfører sig på samme vis som øvrige muhamedanere.

Claus Petersen
Claus Petersen
1 year ago

Som barn hørte jeg de voksne tale om Sverige med respekt og vemod, og som ung rejste jeg til sverige flere gange på knallert med kammerater. Vi lå i telt, grinede lidt af svenskerne, der levede lidt som vi forestillede os at vores forældre levede i 50’erne, og kom hjem med en forvisning om at Sverige var tryggere end en gummicelle og altid ville være sådan. Når man nu igennem en del år har fulgt med i Sveriges udvikling, ikke blot via alternative medier, men også via Mainstream pressen og SVT, som jo nærmest for enhver pris vil markere at… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Claus Petersen

Man skal ikke pakke oceanerne ind i bomuld – kun svenske kællinger ved Mälaren.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

“Socialdemokraterna och vänstern sviker oss invandrare i utsatta förorter” http://katerinamagasin.se/socialdemokraterna-och-vanstern-sviker-oss-invandrare-i-utsatta-fororter 9 DECEMBER, 2019 Skottlossningar, överdoseringar och bilbränder. Detta var tillvaron för mig, en andra generationens invandrare, vars föräldrar flydde en kommunistisk mångkulturell diktatur år 1991. Vi hann fly innan konflikten eskalerade som några år senare dödade över 100 000 människor, de flesta civilister. Väl i Sverige placerades vi, det goda röstboskapet, i segregerade områden medan socialdemokratiska politiker och aktivister placerade sig själva i fina svenska villaområden. ”Mångfald och mångkultur” stod det på socialdemokraternas fönster på det lokala kontoret där Palmes porträtt hade dekorerats med rosor. Men frågan som vi ställde… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Til helvede med alle de politikere (som kun er i spillet for at fede deres egne kager) og deres lovskriverier. De skriver flere forbud,end præsterne lyver om ved søndagstiderne. Aviser og fjernsyn gentager deres løgne og forsikrer os om at det skam er rigtigt nok.

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Dette er det rigtige link! Jeg satte et forkert i min kommentar for lidt siden. Dette er fra CBN news for 3 dage siden, bla om hæslige Sverige, som heller tager isis ind, end kristne! https://youtu.be/WISS-FeUJps

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Sverige har jeg overhovedet ikke ondt af længere! Gå ned, gamle, rådne vrag! De får det selv at smage, ligesom vi så også kommer til, for de er i færd m at DEportere 1/3 af de kristne flygtninge i Sverige! De Rigtige flygtninge! Og ja, det kan lade sig gøre, fordi vesten hader kristne og kristendom, og de kristne hugger ikke uskyldige ned på gaden, som nogle muslimer gør. Se denne rystende rapport om Sverige, fra amerikanske CBN https://youtu.be/-vUmLGqqAsM

Hans
Hans
1 year ago

Jeg stammer også fra en svensker, eller måske han kom fra de gamle danske provinser i Sydsverige og i virkeligheden var “halvt dansker”; Wilhelm Mörck. Han deltog i krigen mod tyskerne 1848-50. Vi har en medalje i familiens eje, som han modtog. Min oldemor hed Margrethe Mörck. Hun var lidt Skagens-maler. Hun kendte Anna og Michael Ancher, men døde desværre i barselsseng som 21-årig, så hun blev aldrig kendt. Men hun tegnede og malede fantastisk. Dengang kunne man ikke blive optaget på Kunstakademiet som kvinde, men hun kom ind på det “næstfineste” sted Kunstskolen for Kvinder.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Snickaren Hans: S-väljare i 50 år går till SD: “S borde svepas rätt ut från jordens yta”

https://m.youtube.com/watch?v=Lae8UNuzpho

I torsdagens program av SVT Opinion live berättade en pensionär med lång bakgrund som S-väljare och fackrörelsen varför han har gått över till Sverigedemokraterna. Enligt honom har Socialdemokraterna helt och hållet tappat fotfästet.
På fredagen visade Demoskops senaste mätning att om det vore val idag skulle Sverigedemokraterna få hela 25,4 procent. Det skulle göra SD till Sveriges största parti med god marginal.

5 dec 2019.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Folkhemsfanan är på väg att överlämnas till SD AV LARS TRÄGÅRDH 8 DECEMBER 2019 https://kvartal.se/artiklar/den-svenska-berattelsen-fran-ryggrad-till-nostalgitrip Vi står inför ett splittrat Sverige. Utvecklingen lovar grindsamhällen för de rika, ghetton för fattiga och parallellsamhällen för de mångkulturella, skriver professor Lars Trägårdh. Han förklarar hur och varför folkhemsberättelsen gått från att vara en retorisk ryggrad till att bli sedd som en otidsenlig nostalgitripp: ”Från vänster har man splittrat via prioriteringen av mångkultur och identitetspolitik, från höger har man offrat det gemensamma genom sin preferens för valfrihet och marknad.” Han menar att det är ”symptomatiskt för det politiska moraset i Sverige” att SD, som… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Når det svenske demografiske urinal snart flyder helt over med kamelpis, vil de ‘godtænkende’ svenske partier skamløst sige til SD’s Jimmi Åkeson: “Hvorfor standsede du os ikke i tide, før det gik helt Mekkanas. Alting er SD’s skyld – havde SD også kysset muslimerne i rumpen ligesom os, ville muslimerne ikke sparke bagud – Jävla kristna svenskar.”

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

En anden end Greta Thunberg om nødvendigheden af handlen nu. Ingen ved om handlen på området vil føre til positivt resultat for taleren, men diverse allerede vedtaget vil koste enorme udgifter uanset resultat:
https://apnews.com/19ea4dd7a4968012f299b0f333f9fdc8

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Hvad skulle “handlen nu” ændre på for samerne? Da klimaet forandrede sig, hvad det altid gør, blev det umuligt at drive landbrug for nordboerne på Grønland. Mennesker må tilpasse sig klimaforandringer, som de altid har gjort. Mon ikke samernes største problem for at vedblive i renfaget er, hvad han selv omtaler som de andre aktiviteter, moderne mennesker påfører dem, og dermed begrænser deres frie færden? Greta Thunberg, landsforræderiske politikere, der ikke har andet mål end at rage endnu flere af vores penge til sig – og George Soros ikke at forglemme, løser i hvert fald hverken samernes eller vi andres… Read more »

Claus Petersen
Claus Petersen
1 year ago

Min facebook konto, fake eller not, er lukket, så nu skyder jeg mit seneste forsøg på at påvirke debatten om Grønland/Kina/Danmark/USA/NATO/EU af her; Det er muligt at KIna ikke skal have lov til at true Rigsfælleskabet, men fakta er at Kina gør netop dét. Angste politikere accepterer lokumsaftaler, se blot den nylige sag om Færøerne og Huawei. I mainland Denmark har vi for ikke så mange år siden set det samme. Angsten for at Kina lukker for det varme (fra Danmark importerede) vand resulterede i noget af det mest befængte i Dansk demokrati’s historie. Staten ikke bare opfordrer til samarbejde… Read more »

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x