11
dec
Seneste opdatering: 11/12-19 kl. 2112
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Juristen og historikeren Thierry Baudet er leder af Forum for Democracy (FvD, Forum voor Democratie). Det er en ny tids akademisk polerede Geert Wilders, der  her taler pĂ„ Sverigedemokraternes landdage. Sveriges statsfinancierede antifascister Expo skriver: Högerextremist hyllades pĂ„ SD:s landsdagar.” Oversat til danske folhold, skal man forestille sig, at den danske stat gav milliontilskud til ekstremistnichen Redox. SĂ„ bindegale er vi trods alt ikke i Danmark.

Ekstremismen” afhĂŠnger som bekendt ogsĂ„ af, hvorfra noget betragtes. NĂ„r danske journalister kalder f.eks. Breitbart “meget hĂžjreorienteret,” skyldes bedĂžmmelsen hovedsageligt deres eget stĂ„sted, idet de jo selv inbilder sig at befinde sig “pĂ„ midten.” Jo lĂŠngere man befinder sig fra DR, desto lĂŠngere ude i ufornuften er man. SĂ„dan ser DR og journalistundervisiteterne pĂ„ det, og her bliver al samtale allerede besvĂŠrlig. Derfor er public service en kĂžn drĂžm og en illusion.

Sverige er et tag selv bord for kriminelle

Af: Hans Rustad

Sverige er som et stort dyr der blĂžder ihjel

PĂ„ bestemte adresser i Sverige er op til flere hundrede personer registreret. Systemet udnyttes hĂŠmningslĂžst. Og statskassen malkes.

PÄ nogle adresser i Stockholm er hundreder af personer, med tilfÊldige personnumre, registrerede pÄ en og samme adresse. Mange har falske id-kort og udnytter systemet til kriminalitet hvilket koster staten milliardbelÞb. Nu krÊver Kristdemokraterna at loven Êndres.

Sverige er som et stort dyr der blĂžder ihjel. Medier beskriver selv hvad der sker, uden helt at fatte at det er deres i eget samfund. Om Sverige kan man sige at vejen til helvede er brolagt med gode forsĂŠt.

Det handlar om utlÀndska medborgare som pÄ felaktiga grunder kan anvÀnda samordningsnummer för att komma över exempelvis utbetalningar av moms eller skatteavdrag vid rut- och rotarbeten. Samordningsnummer skapar ocksÄ en vÀg in i socialförsÀkringssystemet. Myndigheterna har svÄrt att komma Ät personerna bakom samordningsnumren eftersom de bara Àr registrerade pÄ en adress utan att bo dÀr. MÄnga befinner sig inte ens i Sverige.

Deres land tages fra dem og de betaler for det

Normale stater har visse spĂŠrringer mod misbrug. Sverige har sat en ĂŠre i at fjerne dem. Samtlige partier og medier bĂŠrer ansvaret for situationen:

870 000 personer som inte Àr folkbokförda i Sverige har ett svenskt samordningsnummer, ett tillfÀlligt personummer. Nu krÀver Kristdemokraterna en lagÀndring. SÄ hÀr sÀger finansministern om kraven.

Findes der eksempler i historien pÄ et folk, der har bÄret sÄ store byrder uden at kny? Deres land tages fra dem og de betaler for det.

Kristdemokraterna tycker att det gĂ„r alldeles för lĂ„ngsamt. – Jag tror att stora delar av svenska folket tycker det Ă€r naivt och ofattbart att man inte agerar, varför man inte Ă€ndrar de hĂ€r reglerna. Det Ă€r hög tid nu, sĂ€ger riksdagsledamoten Mikael Oscarsson (KD). Hundratals registrerade pĂ„ samma adress – systemet utnyttjas av kriminella

Stefan Löfven er bare den sidste i rÊkken av statsministre, der alle bÊrer ansvaret. Hans svar pÄ problemerne vidner om en politiker der har tabt alt pÄ gulvet. Tegning: Thomas Knarvik

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
4 years ago

Hver eneste gang du skriver om et eller andet sindssygt i sverige, ser jeg de svenske vÊlgere for mig som helt frivilligt gÄr ned og stemmer for mere. Jeg kan virkelig ikke have ondt af dem uanset hvor meget jeg prÞver, men det er sÄ indrÞmmet heller ikke sÊrligt meget jeg prÞver pÄ det lÊngere. De er allerede dÞde i mine Þjne, det er kun dem selv det ikke er gÄet op for endnu.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Poul

“Hver eneste gang du skriver om et eller andet sindssygt i sverige, ser jeg de svenske vĂŠlgere for mig som helt frivilligt gĂ„r ned og stemmer for mere.” Danskerne gĂžr det samme. Svenskerne har oven i kĂžbet to “undskyldninger”, vi ikke har: De har ikke hemmelige afstemninger, men til gengĂŠld en gennemfĂžrt, probagandistisk presse, der ikke har ladet det mindste, kritiske kvĂŠk, slippe igennem. Det har vi plus hemmelige afstemninger. Alligevel gĂ„r det langsommere, men lige sĂ„ sikkert samme vej. Hvad mere skal der til for at vĂŠkke folk? Niels Lilleund citerede i en klumme, Kirkegaard for at have brugt… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Margrethe

I fÞlge aftale med FÞderationen, fÄr Sverige jo hemmelig afstemning nÊste gang!

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Jo der er skam ingen grÊnser for hvad nEUropa gÞr for europÊerne. Norge skulle skamme sig sÄdan at holde sig vÊk fra sÄdan en ordentlig sammenslutning,som vi alle har glÊde af. Ikke mindst englÊnderne. Man forstÄr ikke at flertallet af dem vil vÊk fra dette ideelle diktatur. Men heldigvis er de da ogsÄ ved at blive godt og grundigt pÄ plads af deres egne fremsynede politikere.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
4 years ago
Reply to  Poul

Lad nu vĂŠre med det der fjolleri, Poul. Det har jo aldrig vĂŠret “meningen” at demokratiet skulle kunne lĂžse det her. – De fleste mennesker har ikke forstĂ„else for politik men er bare fokuseret pĂ„ at tjene til dagen og vejen og passe familien. NĂ„r alle medier konstant udbasunerer venstreorienterede perspektiver sĂ„ er der sgu ikke noget at sige til at mange mennesker bare hopper pĂ„ den. Vi kan jo ikke alle vĂŠre bloglĂŠsende, oplyste rebeller, vel? Desuden har landet vel 25-30% socialdemokratiske kernevĂŠlgere nu i form af indvandrere og efterkommere, sĂ„ det “demokratiske” lĂžb er kĂžrt. Der findes een… Read more »

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  Steen

@Flere: Jeg mener det samme om lemminge-danskerne som om svenskerne, og resten af europĂŠerne med tilsvarende tankegang iĂžvrigt. Der er noget virkeligt uhyggeligt over denne massepsykose europa er i for tiden, som et luftbĂ„rent stockholmsyndrom (vist nok ca samme frekvens som MSM sender pĂ„) men grunden til min manglende medfĂžlelse er mest at konsekvenserne efterhĂ„nden er sĂ„ udbredte at INGEN ĂŠrligt kan sige at de ikke vidste bedre. Hvis det var tale om politikere som i al hemmelighed havde lukket en fjende ind som lĂ„ i skjul under jorden og ventede pĂ„ at slĂ„ til var det noget andet, men… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Poul

Jeg har en bekendt, hvis sĂžn er fĂždt med rygmarvsbrok. Han kan kun bevĂŠge sig rundt med krykker og over lĂŠngere afstande kĂžrer han rundt pĂ„ en elektrisk kĂžrestol eller elscooter, eller hvad den nu hedder. De bor i Kokkedal. En dag vĂŠltede en flok perkerunger hans elkĂžrestol, sĂ„ han faldt ud af den og de kĂžrte bort med den. Resultat: Han er sĂ„ angst, at han kun kan falde i sĂžvn med et stort base ball bat ved sengen. Falsk tryghed, men ok, det virker. Med den historie greb jeg selvfĂžlgelig straks chancen til at holde mine evindelige, faktamĂŠttede… Read more »

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  Margrethe

Sats hellere pĂ„ sĂžnnen i kĂžrestolen, intet skaber mennesker der kender deres vĂŠrdier som praktiske erfaringer med virkeligheden. At hans mor er klar til at ofre sit barn for hendes idealer er desvĂŠrre noget man ofte ser hos “humanisterne”, hvilket bare igen understreger at de vĂŠrste mennesker iblandt os oftest er dem der insisterer pĂ„ at vĂŠre de gode.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Steen

Tjaaa… Bum-Bum

For mig at se, prĂžver Mette ForrĂŠdriksen nu at gennemfĂžre en del af V & DF’s valglĂžfter fra ’15…

Havde en borgerlig regering indfĂžrt administrativ fratagelse af statsborgskab?

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

En socialdemokrat,hvadenten medlem af venstre eller konservative er en vindbĂžjtel.

Filuren
Filuren
4 years ago

Et kup? Ja, hvorfor ikke.

I den forstand at det regime Vesten under et er underlagt netop Ă©r et regime.

Det propaganderer som et regime
det ensretter som et regime
det overvÄger som et regime
det er diktatorisk som et regime

To partier, der grundlĂŠggende vil det samme, bytter magten efter behag.

ino
ino
4 years ago

Jeg ved heller ikke om jeg selv har ondt af svenskerne, men jeg kerer mig om landet fordi vi har sommerhus i vores gamle SkĂ„neland. Statistikkerne fra hitta.se (der svarer lidt til krak.dk) fortĂŠller mig at et flertal af naboerne stemmer borgerligt eller SD. Desuden er der heldigvis langt til naboerne, man fĂ„r meget jord for pengene i Sverige. Vi har ikke lĂ„s pĂ„ kĂŠlderdĂžr og udhus, og der er aldrig forsvundet noget, sĂ„ det gamle Sverige findes skam stadig, men du skal dybt ind i skovene for at finde det. Jeg tror ikke de mange “tilflyttere” fĂžler sig hjemme… Read more »

Hans
Hans
4 years ago
Reply to  ino

Jeg tror, at Olof Palme blev drÊbt af en tidsrejsende, eller af tidsrejsende, der ved hjÊlp af fremtidig teknologi kan manipulere/formÄ nutidige mennesker at begÄ drab og terror. Jeg tror, at Olof Palme ville have Êndret sig og stoppet indvandringen fuldstÊndigt mÄske i 1988-1989.

Adam
Adam
4 years ago
Reply to  Hans

Hvorfor siger nogen, at mennesker aldrig har vÊret pÄ mÄnen, nÄr bÄde Palme og Elvis nu bor dér?

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  Hans

Han blev drĂŠbt af aids,hvis han da er dĂžd. Hvis ikke er han stadig smittebĂŠrer. Swebbtv har et interview om det.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
4 years ago

Noget tyder ogsÄ pÄ at Stefan blev tabt pÄ gulvet som barn!

Brandmand
Brandmand
4 years ago

Ekstremisme kan man ogsÄ definere som at vÊre sÄ fÊngslet af sine egne tanker og ideer, sÄ man er ude af stand til at fÞre en dialog med andre af anden observans. Dermed er den politiske forhandling fÞlgeligt brudt sammen og en magtkamp stÄr tilbage.

Adam
Adam
4 years ago

Det er altid interessant, at finde ud af HVORFOR folk handler som de gĂžr. Hvorfor de stemmer mere dĂžd og ĂždelĂŠggelse. Til at starte med, kunne jeg ikke forstĂ„ det. Men hvis man sĂžger lidt selv og bevĂŠger sig vĂŠk fra mainstream bedraget, sĂ„ vil man ogsĂ„ kunne se hvordan folk er blevet hjernevasket af systemer og stater og magteliter, isĂŠr gennem de sidste ~100 Ă„r. Man mĂžder altid modstand nĂ„r man italesĂŠtter denne opdagelse. SĂ„ har man sĂžlvpapirshatten pĂ„, sĂ„ tror man pĂ„ konspirationsteorier. Bla. bla. bla. Men, for mig, er det det eneste der kan forklare hvorfor ens… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Mht overskriften vil nogen moské, nikke genkendende til mine 3 nedenstÄende linjer:

NĂždlove
Interneringslejre
Tvangsrepatriering

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago

Also sprach Zarathustra: Realistisk set kan vi kun foretage os Ă©n ting, hvis vi skal kunne sige, at nogen har gjort noget for at finde den endelige lĂžsning pĂ„ det islamiske problem. Vi lader som om vi lover muslimerne, at betragte dem som medlemmer af den menneskelige race – hvis muslimerne til gengĂŠld lover at lade som om, at islam er en menneskevenlig religion. Det hedder, i bedste pontificielle traditioner, gensidig multikulturel interreligiĂžs dialog – ogsĂ„ forstĂ„et som at mĂždes med de bedst egnede hensigter til sikring af den fremtidige antipodiske psykologis evige bestĂ„en som basis for garanteret gensidig antipati.… Read more »

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x