15
dec
Seneste opdatering: 15/12-19 kl. 1605
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se det hele på Affes Statistik-blogg.Der er en anden humorkanal, nemlig SVT. I Nyhederne på valgaftenen forleden kl 19.30 forlød det: “De konservative fører, men Labour henter ind på dem, så valgudgangen er uvis ind i det sidste.” (første fire minutter). Jeg ser  altid svenske TV nyheder for underholdningens skyld. Svenske propagandamedier sviner Joakim Lamotte til for at blive overfaldet, bestjålet og vove sig ind i områder, hvor de aldrig selv tør komme. BBC har ikke helt forladt deres profession, de interviewer ham minut 14.

Muslimas on Patrol in Sweden

The video below is one of those unusual projects that required a lot of coordination among speakers of various languages. It was recorded in Sweden, but the language spoken is Arabic, with German subtitles added. So we had to ask a German to help with an Arabic-language video from Sweden — a peculiar situation.

There are a couple of things to note about this video. First, this is obviously a sharia patrol that the Muslimas have organized. The “youths” they are trying to manage do not accept being bound by the laws of the hated kuffar, but they tend to listen to the authoritative voices of mature women of the Muslim community.

Secondly, the patrols organized by the Muslim ladies take place on Fridays — that is, the days when the young Muslim bucks have been fired up with Islamic zeal by imams giving sermons in the mosques.

The boys then burst onto the streets, itching to break windows and rape and set fire to anything that the unbelievers own or control. The women patrol the streets to keep them in line and prevent them from acting prematurely, before their numbers are sufficient to ensure complete victory over the kuffar.

At least, that’s the way that I read it. GoV

Se også VÄKTARE SLUTAR PATRULLERA I TROLLHÄTTAN – FÖR FARLIGT

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rune
Rune
1 year ago

Them muslims can easily be stopped. You just have to make sure there are no people around. If no one saw it, it didn`t happen. If someone saw it, you a racist.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Hvorfor skulle det være et særskilt problem, han oprindelig er svejser? Eller rettere, hvor mange hele og halve cand politer, går der på en svejser, når det gælder at smadre vestlige nationalstater? Der går så mange, man kan fodre svin med dem. Sidst jeg hørte om en svejser, der gjorte sig bemærket i politik, var Lech Walesa. Den anden er mere undtagelsen, der bekræfter reglen, når det gælder manglende jordforbindelse inden for det segment.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Margrethe

Nei..han klarte ikke eksamen.
Hans morfar og mor var aktive nazzer..kanskje det er et problem, selv om han ble bortadopert..bodde på barnehjem.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Margrethe

Magrethe er galt afmarcheret – Lech Wałęsa var elektriker på skibsværftet i Gdansk. Han sørgede for at svejserne fik den nødvendige strøm. Fiducius Löfven har altid fulgt strømmen og blev derfor svejser. Löfvens motto har aldrig været: “Praeterea censeo Meccanem delendam esse.”

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Alfreds mor: Forskellen mellem de to professioner er nok betydelig mindre end hos den masse af overstuderede røvere, der siden 1968 har gået i front med at ødelægge den vestlige kultur. Det var min egentlige pointe.

T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago

Muslimas on Patrol in Sweden
Viser jo blot, at man skal økonomisk ramme familierne bag de håbefulde “utilpassede unge”, hver gang der er problemer.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  T. Snorrason

Fra den gamle gris’s høbunke:

Muslimaers patruljer skulle legaliseres, betales for og opmuntres under to betingelser: 1) Ingen patruljerende muslimaer må være over 30 år gamle. 2) Alle patruljerende muslimaer må kun patruljere splitterravende fornøjet.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Måske du skulle indlede med at betale for dig selv.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Joakim Lamottes interview med BBC forleden – fra ca. 14:00

https://www.bbc.co.uk/sounds/play/w172wygw8pd2k49

Joakim Lamottes egen beretning om hvad der foregik under optøjerne, chikanen
og overfaldene på ham forleden i Trollhättan.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2776237155804191&id=713993068695287

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  steen

..klart de gjør.
Media er PK og alle som er uenige blir hengt ut..tilsvinet.
Ikke for at det bryr oss ikkePK..men mere som en sejer
..ellers hadde de jo ikke brydd seg om oss.
Samme som Utvisning på FB..Æresklubben.
Med Boris Johnsons sejer er vi blitt flere i Europa som drar i samme retning.

Santor
Santor
1 year ago

Ang. Muslimas on Patrol in Sweden

Da ham den engelsktalende åbnede munden faldt brikkerne på plads. Det er kommunen der har startet “projektet” og selvfølgelig kræver det en hel folk der “administrere” “projektet” og de skal jo have løn. Derefter kan kommunen indskrive 20 – 30 arbejdsløse muslimaer som arbejdende. Ren win-win!

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Mere ufrivillig komik fra SR

Ekots lördagsintervju

Hur ska Polisen få stopp på gängen, Anders Thornberg, rikspolischef?

57 min – lör 14 dec kl 12.55

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1406683?programid=3071

Efter höstens politiska debatt om gängkriminalitet; klarar Polisen av att stävja den allt grövre kriminaliteten? Och har Polisen de verktyg de behöver?

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x