17
dec
Seneste opdatering: 18/12-19 kl. 1353
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Læs om boglanceringen: Opptak fra lanseringen av Halvor Foslis bok «Mot nasjonalt sammenbrudd»

Det impotenta folket

“Bara fantasin gränser för vad som kan hända, och det är ännu en lång väg kvar mot botten”

Præsten Helena Hedlund skriver en fremragende klumme om, hvorfor svenskerne tilsyneladende ikke reagerer på de overgreb, de udsættes for af politikere og deres klienter gennem årtier. Først og fremmest fordi den lange march gennem institutionerne i Sverige i realiteten ført til sin slutning, og Sverige er et gennemsocialistisk land, men der er flere andre grunde. Læs det hele.

”Vänta bara när svensken får nog! Då ska du få se…”. Så har det låtit allt oftare under de senaste tio åren i Sverige. Senast i morse mötte jag åsikten att ”snart” kommer svensken att vakna, och då blir det inbördeskrig. Det finns tydligen en punkt när det svenska folket ska släppa fram sin inre, slumrande viking, gå ut på gatorna, kasta månglarna ur riksdagshuset och göra revolution […]

Så i vilkas händer har vi lämnat makten? Den enskilt viktigaste process som pågått sedan sent 60-tal är den långa marschen genom institutionerna. Uttrycket myntades 1967 av den tyska studentaktivisten Rudi Dutschke, som hämtat sin inspiration från den italienske kommunisten Antonio Gramsci. Målet är att genomföra ett socialistiskt maktövertagande, inte genom plötslig revolution utan genom ett långsiktigt övertagande av samhällets alla institutioner – media, försvarsmakt, utbildningsväsende, myndigheter, sjukvård, kyrka, socialtjänst, rättsväsende…

Denna långa marsch har pågått under ett halvt århundrade och får idag anses i princip fullbordad. Utvecklingen i Sverige hade nämligen varit omöjlig om inte en betydande del av svensk myndighetsutövning hade präglats av en socialistiskt ideologisk aktivism på arbetstid, där känslor, värdegrund och den egna övertygelsen om vad som är gott trumfar fakta och uppdrag. Dessa tjänstemannaaktivister är förödande för Sverige. De kan underminera varje politiskt beslut som anses värdegrundsstridigt och se till att det inte får genomslag. Det impotenta folket

Kjäll Gustafsson – Ännu ett offer i mångkulturens Sverige from Svegot – Det fria Sverige on Vimeo.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Jeg læste hele indlægget i linket. Meget af det er gode forklaringer på hvorfor det er blevet sådan i både sverige og danmark, hvor socialisternes overtagelse af institutioner som skoler og presse har bidraget med utroligt meget misinformation og ideologisk drevet hjernevask af masserne gennem flere generationer siden 70’erne, hvilket jeg er helt enig i. De burde holdes ansvarlige og straffes for dette til evig tid, både professionelt og personligt. Men i internettets tidsalder hvor enhver kan modbevise deres løgne på 2 minutter og både opleve og læse om “mangfoldighedens” konsekvenser på daglig basis, så er der kun den konforme… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Poul

Om man leser WW2 historien kommer det klart frem hvilken rolle sossene hadde..håpet på og planla i Sverige.
SD utgav en kortere versjon om disse planene med dokumentasjon som ble diskutert på FB som selvsagt Løfven ble helt hysterik over..men som er defacto.
Kjenner ikke til at dette ble gjort i Norge i samme grad..ikke lest noe.,men de hadde god kontakt..da som nå over grensene..samkjøring..så de visste nok om det.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  sussebassa

Viktig Tilføyelse.

Men..vi skal ikke glemme at Gerhardsenregjeringen på linje med den svenske regjeringen drev med tortur overfor barn..tyskerbarna. De blev mentalt, fysisk og seksuelt misbrukt på det groveste.
Flere som forsøkskaniner innen psykiatrien med regjeringenes godkjennelse..defacto..ingen grep inn overfor dette avskyelige eksperiment.
En egen kirkegård utenfor Oslo ligger disse uskyldige barns siste hvilested..forsøkskaninene..skal aldri glemmes.
Deres eneste skyld var at de hadde tysk far..altså totalt uskyldige.
Denne grusomheten skal bestandig følge sosse/arbeider partiet i Sverige Norge.
Om lignende fant sted i Danmark kjenner jeg lite til.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Man må dog håbe det sidste på vegne af alle andre, men det er allerede for sent. Selv hvis man lavede en (meget lang) liste over alle de skyldige landsforrædere og systematisk fik udraderet hver og en der har bidraget til at ødelægge ikke bare danmark og sverige men hele europa af ideologiske årsager eller for personlig vinding, så er udskiftningen af både befolkningen og dermed også kulturen kun en simpel matematisk fremskrivning væk. 50 år måske, max 100, så er europa forsvundet som vi kender det for altid. Dræber du 1 mand får du ca 20 år i spjældet,… Read more »

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg er helt enig. Det er i høj grad den personlige kontakt og mødet der ændrer noget. Men samtidigt er der også i dag, et problem med ” det sociale masse menneske”, hvor mange nægte at følge deres egen sunde fornuft og bare “telling” erfaring, meget ofte “igen og igen erfaring” Det er som om man vil gøre alt, hvad som helst- for at “få skoen på” og beholde den der. Der kan sagtens jokes indforstået- ofte også meget grovkornede jokes- om berigerne ,- ..men sjældent om “berigelsen”. At sætte ?-tegn der,- ved berigelsEN betragtes som racistisk.(?) Mens at joke… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Man kan blive dårlig, når man ser billedet af denne stoiske og modige mand, og tænker på hans skæbne. Utroligt at liderlige svenske kællinger og batikhexor fortrækker sølle retardoer fra Muhamedanien.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

De kan holde rejsningen dagen lang!

Kimski
Kimski
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Hvis man kan gennemføre dette her, uden at dyret påføres alvorlige og livstruende fysiske skader, så er der heller ikke ret meget at holde oppe.
https://www.youtube.com/watch?v=cuFf-I-c4jU

Der er en helt naturlig årsag til at muslimske mænd af arabisk herkomst er fuldstændigt fraværende i pornoindustrien.
-Og det er jo nok også det problemerne med dem udspringer af..

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

De nosseløse svenske hanner falder i hobetal for importerede muslimske kugler. Den store Darwinistiske krig om at dominere og beherske de svenske hunner er begyndt. De mest aggressive, snu og voldelige hanner vil altid være dem, som fører generne videre til næste generation. Bliver det svenske eller muslimske gener? Følg den fortløbende serie i den svenske statskontrollerede Darwinistiske virkelighed.

Rene
Rene
1 year ago

Mette Thiesen fra nye borgerlige ER blevet dømt for…..?..at sige sin mening . Det koster i dagens Danmark 15000kr.
For en dommer i danske retssale er det helt halaltalefrihed.
Nazitidens domsale og retslokaler rinder i hu?

Morten - - -
Morten - - -
1 year ago

I Danmark tilhører institutionerne også Venstrefløjen, og stadigt mere. Skolens – og uddannelsesinstitutionernes i det hele taget – doktrin er “venstreorienteret”. Hvorfor reagerer “de borgerlige” partier ikke? Det gør de ikke, fordi de er blevet føderalistiske. De forhenværende borgerlige partier ser derfor opportunistisk til, mens Venstrefløjen “opbløder” nationalfølelsen med “inklusion” og multikulti. Thi det fremmer Det Europæiske Projekt. Hvis man ikke har forstået Det Europæiske Projekts rolle i den indeværende udvikling – så har man ikke rigtigt forstået, hvorfor der ingen ægte progression følger på erkendelsen. Vi har stadig intet princip efter hvilket, vi ikke kan koloniseres, efter alle disse… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Morten - - -

“Det europæiske projekt” = Tysklands & Frankrigs militærløse erobring af Europa. Erobringen sker alene ved propaganda, manipulation, bestikkelse og pølsesnak. Når den er tilendebragt, består EU af 2 føderationer af vasalstater. Den Nordlige vasalføderation styres og kontrolleres af tyske herrefolk fra en førerbunker i Berlin. Den Sydlige vasalføderation styres og kontrolleres af franske filosofiske bureaukratrobotter fra et palads i Paris. England er som sædvanlig altid imod den herskende stat på fastlandet. Da der nu er 2, Tyskland og frankrig, må England nødvendigvis trække sig ud af “det europæiske mafiaprojekt” = EU. Bon appetit.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
sussebassa
sussebassa
1 year ago

Ikke bare BRÅ, men nå kommer det frem på FB at det ble trixet med flere tall..fex Pisa undersøkelsen..og jeg tror nok med Alt som har med å fremstille situasjonen bedre enn den virkelig er i Sverige.
Blir avdekket saker hver dag nå.
Selv er jeg ikke overrasket..og nok flere med meg har forstått at den virkeligheten de fremstiller ikke stemmer med terrenget..men blir fixet med slik at Løfvenregjeringen fremstår som dyktige mens de egentlig er en total katastrofe for land og folk.
Endelig kommer det frem.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

BRÅs ansættelsesprocedure / anställningsprocedure 😂

https://ibb.co/M7V9dmY

Filuren
Filuren
1 year ago

Alfred Rosenbergs analyse tilbage i 1920’erne var mere eller mindre den samme. Her dog med et særligt fokus på hvad han anså som den levantisk-kristne kirkes korrumperende indvirkning på maskuline dyder som stolthed og ære. Årsagssammenhæng, løsningsmodeller og endemål kan man have forskellige bud på. Men beskrivelsen af et moderne, demokratisk Europa fuld af æreløse, hengivne, hjertetwittende mandslinger er alligevel svær bare at afvise blankt. Note: Nedenstående citat bestyrker i øvrigt kun den efterhånden begrundede mistanke om at fjender af Europa samt amerikanske eugenik- og revolutionsfortalere ydede afgørende intellektuel og økonomisk hjælp til nazibevægelsen præcis som isisbevægelsen får det i… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x