18
dec
Seneste opdatering: 18/12-19 kl. 1932
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når statslovlydigheden møder klanvældet og ondskaben møder godheden

“I 1975 havde vi én anmeldt voldtægt om dagen. I dag har vi tyve, og de er alle på urbefolkningens kvinder. Det humane ville være at beskytte kvinderne, der er paralyserede af skræk, og lad indvandrerne skyde hinanden.”

“Sverige er groft underfinancieret, alligevel plukker vi over 100. 000 nye ind i landet om året. Enhver må forstå, at det ikke går, men de fleste forstår det ikke, og svenske, klassisk kommunistiske medier skriver ikke om det.”

Nationaløkonomen Jensevik er som sædvanligt mere interessant end en hel måned på SVT. Gå heller ikke glip af Åse Westerberg, der fortæller om, da hun blev raidet af hade-tale-politiet. Åsa Westerberg om åtalet för hets mot folkgrupp og När samhällskontraktet är brutet och kaoset breder ut sig måste svenskar ges möjlighet att försvara sig. Merit Wager skriver om den milliardstore socialsvindel: Kom aldrig och påstå att ni inte visste. Aldrig!

Sverige 2050: Så avskaffade vi Sverige

Om trettio år är staten Sverige avskaffad. Landets första och sista president, som reformerade Sverige till ett öppet territorium, är aktiv i politiken redan i dag.

Tal hållet av Sverige första och sista president (2029–2049) Annie Lööf, Davos, 12/10 2050

Först vill jag tacka för inbjudan att tala om hur vi har reformerat den geografiska enheten ”Sverige” till världens mest framsynta region.

Efter att ha varit Sveriges första president i tjugo år avgick jag i fjol samband med den slutliga reformen, som jag i princip har strävat emot under hela min politiska tid: att helt avskaffa det så kallade landet Sverige.I dag är det vi tidigare kallade Sverige världens första helt öppna landområde.

Ett platt samhälle är ett fritt samhälle. Vi avskaffade alla ämbeten, alla hierarkier och därmed allt statligt förtryck. Vi avskaffade slutligen oss själva, bara det att vi aldrig var något med någon verklig existens, annat än i sentimentala skrönor och nationalistiska sagor.

Vem är rädd för friheten? Bara den som själv är ute efter att förtrycka andra, menar jag. Och den som vill det är själv inte heller fri. Verkligt fria människor vill att alla andra skall vara lika fria som de, och de tror människan, mänskligheten om gott. Och i den andan har jag arbetat outtröttligt under hela min politiska karriär för att landområdet som tidigare kallades ”Sverige” ska bli världens friaste, frihetligaste och mest framsynta geografiska zon.

I dag har vi faktiskt lyckats, och för ett år sedan lämnade jag presidentposten samtidigt med att landet formellt avskaffades. Jag är stolt över mitt arbete, och över att ha bidragit till att bygga en rättvisare, öppnare och friare värld. Det är min övertygelse att den attityd och de reformer vi genomförde är oåterkalleliga, och att de dessutom är förebildliga för hela den övriga världen. – Se det hele Sverige 2050: Så avskaffade vi Sverige

Man kan supplere med lidt fortidig science fiction, så at sige: Birgitta Ohlsson anno 2001: “Avskaffa Sverige!”. Hun var EU minister under Fredrik Reinfeldt, men har nu af uransagelige grunde forladt politikken.

Der er dog ingen akut mangel på liberalistiske og socialistiske svenske kvinder, der vil afskaffe landet, og ideen kan også forlængst siges at have rundet sit point of no return.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Realist2
Realist2
1 year ago

Man tænker at det hele har været en leg for dem. Et brætspil, der gik helt over gevind og nu bare skal pakkes sammen og stilles under sengen. Videre, næste, nu har vi leget den leg.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Realist2

Yes we can!

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

Det eneste der vil kunne redde svenskerne nu, er en delvis opdeling af landet, efterfulgt af rimelig omfattende udvisninger over de næste 30 år, plus en trebarns-politik for etniske svenskere. Etniske svenskere bliver simpelthen nødt til at have deres egne områder, skoler, gymnasier og arbejdspladser hvor de kan bo, færdes og passe deres ting i fred – uden at blive overfaldet, generet eller outcrowded af en hel masse indvandrere som de ikke har en skid til fælles med. Dette vil også reducere blandede ægteskaber, og dermed sørge for at andelen af etniske svenskere ikke falder yderligere. – Een del af… Read more »

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago
Reply to  steen

Jeg er helt enig. Svenske og såvel også danske politikere er efterhånden blevet forvandlet til en omvandrende, offentlig joke. En form for implicit undskyldning for dem selv. Jeg forestiller mig at de ikke rigtig kan klare deres job uden at tage en maske på, og/eller lyve for dem selv. Og borgerne ved det sgu godt. Konsekvensen på den mellemlange bane bliver nok et totalt tab af tillid til systemet. Det er så formentlig også nødvendigt for at frembringe de rigtige løsninger – som nok kommer til at ligge udenom det eksisterende system. Mit gæt er at det sker i Sverige… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Opdelingen efter etnicitet bør starte med at bede alle muhamedanere i gammelt dansk, tvangsforsvensket land om at flytte til gammelt svensk land, gerne Stockholm, da det jo er centralregeringen, der har stået for importen.
Derefter vil det være ganske simpelt via folkeafstemning efter den imternationalt anerkendte regel om folkets selvbestemmelsesret, at overføre Skåne til at være en del af det Danske Rigsfællesskab. Et etnisk svensk mindretal vil selvfølgelig nyde mindretalsrettigheder

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Visa mig den svensk som vågar eller kan släppa beroendet av allmosorna från socialisternas utplundrade skattepengar.
Ett känt motto applicerbart på den moderna svensken; ”det gör inget att det går åt helvete, bara inte min granne överlever”!!!

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

På dansk: Det næstbedste efter at det går godt for mig er, at det går skidt for de andre.

På islamisk: Det næstbedste efter at alle vantro konverterer er, alle vantro bliver alle muslimers slaver eller udryddes.

På batikhexisk: Det næstbedste efter at blive voldbollet af en jihadist er, at kastrere hvide svenske mænd.

Ib Andersen
Ib Andersen
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

På dansk er det: “Jeg kører hellere en Fiat end en Audi, hvis min nabo så må nøjes med en Mercedes frem for en Ferrari!”

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Ib Andersen

Hold endelig fast i det.

Få ting er mere livsbekræftende end uprætentiøse tyskere, østrigere eller danskere, der uden at gøre megen væsen af sig stædigt dyrker jorden, skaber og konstant søger at forbedre de lokale, nære omgivelser.

Lad andre om at stræbe efter sky og stjerner.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Vi har kun haft elektrisk belysning i cirka 100 år. Før det, har vi siddet tusindvis af år i mørke, og for Danmarks vedkommende, med fugten drivende ned ad væggene, halvdelen af året. Jeg vil næsten tro, en vinter i Sverige og Norge er mere tålelig at gennemleve uden moderne bekvemmeligheder end i Danmmark. Tør, frostkulde og sne til at lyse op, er aldrig lige så slem og ødelæggende for helbredet, som fugt og vandkulde. Jeg husker, de tre år, vi havde flere måneder med sne og frost. Mine orkideer groede for første gang om vinteren, hvad de ellers aldrig… Read more »

ino
ino
1 year ago
Reply to  Margrethe

Min kones orkideer blomstrer ellers fint og frodigt for tiden og for mindst 17. gang!

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Minimum 2.000 værnepligtige specialinfanterister årligt… I Danmark forstås.

Ellers kan Danmark ikke klare presset, når vores naboer – Sverigstan & Tyrkland – træder vande i Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami!

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Det viktigeste er å skifte ut nåværende regjering..sosse/venstern..og velge inn Rasmus Paludan og andre skikkelige konservative..NB..om hun går på Paludans linje..” de skal ikke integreres de skal UT”.
Aldrig om nåværende regjering vil oppjustere militæret..da blir det jo vanskeligere for mussene å overta makta..og det vil hun/de nok ikke..disse kulturmarxister.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Danmarks problem er helt tydeligt at vi ligger klemt mellen Sverige og Tyskland, to lande, som er i amokløb mod afgrunden, indtil nu fører Sverige og Frankrig, sidst nævnte deler vi som bekendt ikke grænse med, men scenariet i artiklen er ikke helt urealistisk, dog tror jeg ikke Sverige får en præsident, men i stedet bryder landet bare sammen, når kassen er tom! Demografien løber rasende hurtigt og de importerer yderligere omtrent 100.000 ekstra pr. år! Lande med knap så stærkt udgangspunkt, var nok allerede brudt sammen, men tænk sig Sverige var et af verdens rigeste lande og nu har… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  steen

Jeg troede det var ironi! 🙁

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Kassen er allerede tom..vært det i flere år, men med trixingen av tall av finansministeren..BRÅ..et ex..har også hun rundtlurt svenske folket.
Gjelder alle ministrene i Løfvenregjeringen.
Hvorfor stiger skattene/avgiftene..flere kommuner i konkurs..all velferd synker som stein..
Kassa er bunnskrapt.
Arbeidsledigheten stiger..mange oppsagte..store firmaer flykter utomlands..svenske kronekursen synker..ingen buffer..
Sverige er konkurs.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  sussebassa

Der er håb for både Sverige og Tyskland. Fra England meldes, at muslimerne er på vej væk fra England efter den grimme Boris Johnsons valgsejr. Angela Märkelig og Fiducius Löfven er meget grimmere og dummere end Johnson – derfor burde alle numseløfterne også storme væk fra Sverige og Tyskland. Det ville også hjælpe hvis alle ikke-svenskere aldrig måtte få mere end halvdelen af hvad svenske statsborgere får i socialhjælp. Hvis man spærrer for adgangen til føde, søger parasitter af sig selv andre foderpladser. Sult dem ud!

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Hvis man sperrer for adgangen til føde..
Tanken er god den, men i praksis vil det innebære flere som stjeler, raner myrder for å komme til penger, så nei.
Mitt forslag er å begynne utvise alla illegale, de med avslag.mm da ville omtrent Sverige bli minus ca 800 000 innbygger..fordi alle disse blir ju forsørget..samme i Danmark Norge..og masse millioner å spare.
Men det våger ingen av disse lands regjeringer.
Med et sterkt SD..nå landets største vil Sverige bli det første landet som vil iverksette dette.
Danmark og Norgee sitter mere i klistret..enda.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  sussebassa

Men stadig stemmer svenskerne igen og igen De samme partier , de samme mennesker og personer ind, – hvorfor.
Hvad har fået svenskerne til, i så mange år , ikke at gribe ind i? Hvorfor stemte man ikke anderledes ved sidste valg?.
Selv meget lidt realitetssans, må som tingene er i dag, skabe rædsel hos den enkelte.og alligevel stemmes der ikke rigtigt anderledes.hvorfor.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago
Reply to  Rene

Det är narkomani på det absolut högsta nivå. Försök gör Dig oberoende från socialisternas allmosor som sprids från utplundrade skattepengar!!!
Ingen komplicerad fråga egentligen.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Rene

Se billedserie:

comment image

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x