19
dec
Seneste opdatering: 19/12-19 kl. 2359
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Asyllovgivningen er blevet en migrationsrute, der skaber bosættere. Vi er et lille folk, der kan forsvinde”

Forfatteren Halvor Fosli i samtale med Documents Hanne Tolg. Sverige fylder naturligt nok en del fra minut 38:40. “Det er meget trist og bekymrende at overvære, hvad der er sket i Sverige.” Den vil blive udskiftet med en You Tube, når den foreligger. Man skal 9:40 ind i denne video, før samtalen starter. Køb bogen: Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid

“Klockan har redan slagit 12 så kanske redan allt är för sent?”

Skriver Lennart Bengtsson på DGS idag. Det er først for nylig, at opinionen i svensk MSM er begyndt at handle så meget om virkeligheden, så den er blevet læselig og udholdelig for en udlænding.

Er det for sent? Holdt Valium-medierne befolkningen passiv i de årtier, hvor den skulle have reageret, og kommer der nogensinde et ærligt bud fra branchen på “hvorfor”? Som tingene står idag, er svenske journalister blandt de hovedskyldige i situationen.

Forebygge et faktum?

Nu står den på højere skat og lavere velfærd, foruden en kriminalitet ingen har et realistisk bud på at bekæmpe – formentlig nogensinde. Jeg ser det, politikerne har påført Sverige som permanent med kronisk pil mod forværring. “Det är ännu en lång väg kvar mot botten,” som Helena Edlund skrev, og det får én til at tænke på, om man skal bruge tyve år til for at forebygge noget, der er uigenkaldeligt sket.

Lotta Gröning skriver i Expressen: De hade så fullt upp med SD att de blundade för katastrofen:

Men frågan återstår: Varför ville vi inte se och varför kunde kriminaliteten gräva sig in i välfärdsstaten, ta över hela stadsdelar och se till att polis och räddningstjänst fick problem att ta sig dit?

Det går inte att komma ifrån att vi har en väldigt politiskt styrd forskning i Sverige. Men åter frågan varför vill regeringens representanter inte såg samhällsutvecklingen.

Inrikesminister Mikael Damberg har svarat på frågan om hur det kunde gå så här långt i Sverige, att de helt enkelt inte såg problemen med integrationen. Han har också sagt i en intervju i DN att han inte såg hur allvarligt hotet är från islamisterna.

Min tes är att regeringen och de andra sex partierna hade så fullt upp med att bekämpa SD och rasismen att de blundade för den katastrof som kriminaliteten och gängbrottligheten nu har skapat. De ville helt enkelt inte se den verkligheten.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Goodbye goodbye, Sverigstan. Du gik under pga feminisme og dum politisk korrekthed.
Som bekendt ligger man, som man har redt. 😀 😀 😀

tom
tom
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Skam dig!

For os, der holder meget af Sverige og den gammeldags svenske redelighed og uomtvistelige dygtighed, er der ikke grund til latter. Det er tværtimod med sorg, at broderlandets kurs mod afgrunden konstateres.

Jeg har endnu ikke opgivet, at etniske svenskere, og det gælder især mændene, får taget sig sammen til at sige fra. Og fra andre sammenhænge ved jeg, at når de endelig gør det, kan det gå hårdt for sig.

I mente det så godt, men som vi også ved alt for godt i Danmark, er uhæmmet nedadrettet lefleri både farligt og destruktivt.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  tom

Det fordrer at i Svenskere ikke sidder med fingeren i røven.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  tom

Det fordrer at i Svenskere ikke sidder med fingeren i røven. Prins Vilhelm af Sverige. På Valborgmesseaften d: 1 Maj udtalte Prins Vilhelm af Sverige til en forsamling på 30000 mennesker: ” Vi ville fryse i selve sommervarmen og svede blod i efterårets frostkolde dage, hvis fremmede mænd bjergede høsten, mens røster på fremmede tungemål kundgjorde nye love stridende mod vort Retsbegreb. Overhovedet kan vi slet ikke tænke os nogen årstid, på hvilken der ikke hvælver sig en fri himmel. Det er ganske simpelt forudsætningen for, at vi kan anse livet vær at leve. Man kan bøje et folk gennem… Read more »

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Norges kurs mod nationalt sammenbrud kan forhindres i nogen grad:
Løslad Anders Bhering Breivik. Han kan lave nogen nytte ude, i stedet for inde i spjældet.
Jens Stoltenberg og hans Arbejdeparti, samt Gro Harlem Bruntland + Vatp…..e i Fremskridtspartiet (Eksklusion af Breivik da Breivik gjorde opmærksom på den uansvarlige indvandringspolitik), har været skyld i dette forestående Nationale sammenbrud.
Her i Danmark er alle partier på tinge været skyld i det som Danmark har det nu, undtagen NB og Stram Kurt.
Røvhullet til Straksopbremseren skulle have et par lusinger.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  steen

Det er nok ikke det forkerte sted at sige sin mening og gøre opmærksom på hvad det kunne være galt. Jeg priser ikke nogen. Når det endelig gælder, må vi hjælpes ad ALLE sammen. Du ved lige så godt som jeg at Breivik IKKE er forræderen, men de andre: Jens Stoltenberg og hans Arbejdeparti, samt Gro Harlem Bruntland + Vatp…..e i Fremskridtspartiet. Vi ser lige ad hvem der er den største massemorder i længden: De der udførte den uansvarlige indvandringspolitik eller Breivik. Det ser vi først når Norge er brudt samme. De 77 er desværre fritage for skyld i denne… Read more »

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  steen

Er det een vejs kommunikation ??
Det er mere end 2 timer siden jeg har svaret dig steen.
Jeg priser ingen, ved bare at sige “Løslad ABB”
Det er jo din pædagogiske tankegang der forhindrer videre kommunikation.

Realist2
Realist2
1 year ago

“Min tes är att regeringen och de andra sex partierna hade så fullt upp med att bekämpa SD och rasismen att de blundade för den katastrof som kriminaliteten och gängbrottligheten nu har skapat. De ville helt enkelt inte se den verkligheten.”

Ahhhh bortforklaringer… rigtigt… lamme… bortforklaringer.
Iøvrigt er de kun skyld i hundrevis af mord og (ti)tusinder? af voldtægter. Med flere til følge.
Selvfølgelig er de undskyldt. De så den jo bare ikke komme ….

tom
tom
1 year ago

Hanne Tolg og Halvor Fosli udtrykker sig begge på en behagelig enkel og ukrukket måde uden de sædvanlige klicheer og omsvøb. Ex. når de nævner, at en somaisk kriminel partout skal omtales i medierne som norsk, mens man aldrig ville gøre det, hvis vedkommende var fransk. De kalder det for de lave forventningers racisme, og det er præcis, hvad det er. Så tak for dette udmærkede indslag.

tom
tom
1 year ago
Reply to  steen

🙂 Ja enkelt, men unægteligt længe undervejs.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  steen

Vi har et hængeparti Steen.
Er det een vejs kommunikation du foretrækker??
Det er mere end 2 timer siden jeg har svaret dig steen. se oven for.
Jeg priser ingen, ved bare at sige “Løslad ABB”
Det er jo din pædagogiske tankegang der forhindrer videre kommunikation.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

NAV udbetalte sidste år over 400.000.000.000,- norske kroner!

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Nordahl Grieg (aktualiseret): Kringsat af muslimer, gå ind i din tid Under en blodig storm deltag i et korstog Kanske du spør’ i angst udækket. åben: Hvad skal jeg kæmpe med hvad er mit våben? Her er dit værn mod islam her er dit sværd kristentro på livet vort nordmænds værd For al vor fremtids skyld søg det og dyrk det dø om du må, men øg det og styrk det Ædelt er det norske land jorden er rig Findes her sult og nød skyldes det migranter Ja ja, i livets navn skal sharia falde solskin og brød og ånd… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x