20
dec
Seneste opdatering: 22/12-19 kl. 1044
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Europarekord i fantasteri og venstreorientering

Bemærk f.eks. at “Sveriges Berlingske”, Svenska Dagbladet, er mere rødt end blåt. Det følgende kunne sagtens gælde danske medier også, selvfølgelig i noget mindre grad.

Svenske har europarekord i venstreorientering. Det er derfor de i så høj grad er fanget på det forkerte med med multikulturalismen, og desuden bløder læsere hurtigere end Svenska Kyrkan bløder medlemmer, og det siger ikke så lidt. Derfor er de allerede daffet videre til klimapropagandaen, og den får fuld skrue kan man se på SVT Nyhederne hver aften.

Jeg ser dem, fordi jeg godt kan lide krigsfilm, thrillere og hyklere i fri dressur. Jeg ved, det er lidt perverst, men de tilsvarende danske ser jeg aldrig. Det kommer for tæt på for mit temperament. Igår ville en veninde forære mig et TV apparat efter 15 tv -fri år. Jeg takkede nej. Jeg har ikke brug for at blive dummere og mere forstemt, end jeg allerede er, idag hvor selv radioens P1 er en ørkenvandring i åndløshed.

Den anden graf viser, at de ikke forstår fransk, tysk, spansk eller russisk. 90 procent af deres nyhedsreferencer er fra engelsksprogede medier, så hvis du kan disse sprog, er du allerede langt foran den gennemsnitlige journalist. Hen kan højst sandsynligt ikke lære dig noget væsentligt om den store verden, trods det at hen er internationalist og globalist. Betænk at de findes danske journalister, der ikke forstår svensk (og vice versa), en bemærkelsesværdig, uddannelsespolitisk bedrift.

Svenska dagspressjournalister väljer systematiskt ut vänsterkällor snarare än högerdito i sin rapportering, trots att mediestödens syfte är att främja allsidig nyhetsförmedling. Det skriver civilekonomen och tidigare MED-medlemmen Erik Kärnekull, som har granskat hundratusentals artiklar från Sveriges 16 största dagstidningar.

Det finns två tydliga resultat av undersökningen. Det ena resultatet visar att nästan 90 procent av referenserna hämtas från brittisk press. Det är obegripligt att svensk dagspress visar så litet intresse för skeendena i Frankrike och Tyskland. Det är särskilt anmärkningsvärt att bevakningen av Tyskland – en av Sveriges viktigaste handelspartners och EUs ekonomiska motor – ges en i det närmaste obefintlig bevakning. Förklaringen är rimligtvis att svenska journalister numer helt enkelt inte förstår något annat än engelska. Detta är ett allvarligt kvalitets- och mångfaldsproblem, för att inte säga ett demokratiproblem. Mediestödet förstärker enfalden i medierna

Disse ofte ringeuddannede, ideologiske, overlønnede journalister, er stærkt medskyldige i, hvor Sverige befinder sig: Ekonom varnar för den skenande brottsligheten: ”Kan sänka Sverige som land”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Når man er “journalist” nyder man magthaverens beskyttelse. Med mindre man rapporterer sandhed,så står man til buksevand og inddragelse af tilladelse til at lyve.

Kimski
Kimski
1 year ago
Reply to  steen

Må jeg foreslå at du demonstrativt anbringer en diktafon på vidneskranken foran dig, når eller hvis du engang skal stå skoleret?

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  steen

Giv dem tørt på!

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  steen

Lad os nu se om det bliver til buksevand Steen. Det fortjener du jo ikke.
Anklagemyndigheden forstår nok så småt, at danskerne ikke står model til flere politisk motiverede møgsager eller slibrige karaktermord. Derfor trægheden i systemet.
Frie danske bøjer ikke nakken for de feje politikere eller deres islamiske slavehær.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Media eies ju av kulturmarxister, så jeg er ikke overrasket.
Gjelder i Danmark og Norge også.
Flere eksempel på oppsigelser/utfrysning om man våger motsi PKlinjen.
Derfor våger man det ikke..men alle vet..gammelt nytt egentlig.
Det gledelige er at flere går inn, men at private blogger øker..

Axel Artke
Axel Artke
1 year ago

Jeg har svært ved at se, hvordan “rødmen” er målt, men hvis det er gjort på samme måde som i Danmark, så er resultatet troværdigt. I Danmark undersøgte Dansk Journalistforbund sine medlemmers politiske forkærlighed. 80 pct. af medlemmerne stemte til venstre for midten, heraf en betydelig del på De Radikale.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x