21
dec
Seneste opdatering: 22/12-19 kl. 1827
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 …And feel themselves subdued

Koran 9:29: Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Apostle, nor acknowledge the religion of truth, even if they are of the people of the Book, until they pay the jizya with willing submission, and feel themselves subdued. GoV. – historien på svensk

‘Brasilificeringen’ af Sverige

Når staten mister territorier

Ekonom varnar för den skenande brottsligheten: ”Kan sänka Sverige som land”, forlød det i går. Patrik Engellau har flere gange sammenlignet udviklingen i Sverige, med den som andenverdenslandet Brasilien allerede har været igennem i flere faser, og som svenske politikere – i al fald udadtil – synes uden forudsætninger for at forstå:

Jo længere man venter med at tage magten tilbage i de nu 60 “udsatte områder” (hvoraf 22 er særdeles fortabte), desto mere uløselige bliver problemerne, og jo mere vold må der anvendes, hvis staten en dag bestemmer sig for at tilbageerobre dem.

Slå først stat, og slå hårdest!

Men hvem ved, svensk militær får tilført betragtelige milliardbeløb i disse år, så måske er politikerene ikke helt så dumme, som de lyder. Trods alt er det en del af politikeres jobbeskrivelse at lyde forstandshandikappede når talen falder på problemer, ingen andre end de selv er skyld i. – Læren af Brasilien og Siciliens maffiøse klanområder er: Slå først stat, og slå hårdest!

“Den första slutsatsen är att problemen aldrig löser sig av sig själva. Den andra slutsatsen är att staten måste engagera sig så tidigt som möjligt för att ha en chans att återerövra våldsmonopolen. Stämmer man inte i bäcken och tvingas försöka stämma i ån så blir det nästan ogörligt. Den tredje slutsatsen är att staten måste gå in med bedövande kraft när den väl bestämt sig. Korvgrillningens tid är förbi.

Sverige befinner sig, vad jag kan begripa, i fas ett. Buset har kontrollen i no go-zonerna. Svenska makthavare gör inte så mycket åt saken i hopp om att buset ska ta kål på sig själv och inte besvära den övriga befolkningen. När några ovanligt brutala gängmord inträffar blir ledande politiker chockerade och vrider bekymrat sina händer, men den svenska våldsapparaten håller sig lugn.

Fortfarande har Sverige kanske en chans att förebygga olösliga problem. Men om vi låter bli att ingripa övergår förhållandena med automatik till fas två där alternativmakten rotar sig allt fastare. Därför bör Sverige snarast gå direkt till fas tre och med väldig kraft och beslutsamhet förklara krig mot brottsligheten. Tyvärr är detta på allvar. PATRIK ENGELLAU: VEM SER DET KOMMA?

Se også Sweden: The New Tribalism. I aftes havde SVT Rapport denne statistik. Som man ser, lader skyderierne sig knapt nok afficere af retsstatens hidtidige indsatser. Ingen af dens forholdregler har gjort noget indtryk, og uret tikker videre.

Hvor dybe klansamfundenes rødder er, kunne man se i Borås i forgårs. Læs artiklen her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kimski
Kimski
1 year ago

Jeg ved ikke hvordan i andre har det, men videoer som den foroven giver mig en alvorlig lyst til at uddele nogle seriøse røvfulde, der hvor de hører til.
-Og det er efterhånden ved at være en permanent sindstilstand, for mit vedkommende…

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Kimski

Jeg synes jeg kan genkende noget der.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Lördag 21 december

Julklappen till Åkesson – nytt SD-rekord i Sentio på 29,1 procent [!!!!!]

https://nyheteridag.se/

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Så længe man besidder et kraftigt magtmonopol, kan man naturligvis rydde bulen, MEN får man lov??
Hvad vil folkestemningen sige og gøre, især de satans rødgardister? Vil soldater og politifolk udføre de givne ordrer? især hvis der er indrulleret mange af fjendens folk i styrkerne? Vil situationen fra Balkan gentage sig, så et socialistisk USA og NATO vil gribe ind over for landets lovlige ledelse?
Det er dæleme ikke let.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Knud: Spørgsmålet er snarere om Sveriges regering vil gøre det. – Svaret er nej. Problemet er dermed politikerne – ikke politi og militær, som for de flestes vedkommende er nationalkonservative, og formentlig gerne ønsker en tilbagevenden til et sundt land.

NeiTilArabere
NeiTilArabere
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Skandinaviske soldater og politifolk er transvestitter, arabere og kommunistiske venstreekstremister. Bare se på Sverige, hele det svenske forsvaret består nå av transvestitter, utlendinger og homser. De har blitt kvotert inn, det er viktig å spre elendigheten jevnt utover. Så nei, Skandinaviske soldater og politi vil aldri udføre ordre. De er for opptatt med sine egne problemer. For å si det på en annen måte; vi har ikke lenger politi eller soldater i Skandinavia. Vi har bare en gjeng udugelige mammadalter, utlendinger og forrædere. Soldater og politi hører til på venstresiden, de har jobbet hardt i flere år for å oppnå… Read more »

HvorMange?
HvorMange?
1 year ago

Ja, nå har Skandinavia vært under angrep i seks år. Hver eneste dag strømmer nye utlendinger inn i Skandinavia og forsyner seg med alt som er vårt. Og det eneste vi gjør, er å skrive på blogger om hvor fælt det er. Igjen og igjen. Og samtidig som vi skriver så strømmer 1000 nye utlendinger inn i Skandinavia. Igjen og igjen. Dette er grunnen til at Tyskland ikke vant krigen, vi hadde ikke internett på 1940-tallet. Hadde vi hatt internett, så hadde vi alle snakket tysk nå. Er det forresten noen som vet svaret på dette spørsmålet: hvor mange utlendinger… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  HvorMange?

Du har mistet poenget.
Ikke bryr seg politikerne om plass..penger eller ei, men kun deres vei til makt og penger.
Det beviste Sverige og Danmark ved siste valg, der mussene gikk mann av huse..moblisering.. for å stemme på sossene..uten hadde de tapt.

Kimski
Kimski
1 year ago
Reply to  sussebassa

Man behøver kun at se på London i dag, for at forstå at politikerne ikke har noget problem med at stable os i flere lag, hvis det er det der skal til, for at de kan tjene flere penge på at ændre Skandinavien til et mellemøstligt shithole.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Kimski

De,-politikere og lign.- Kommer ikke til at bo i mellemøstlige shitholes. Deres børn og børnebørn har uddannelse , netværk o.lign. der få Dem,- politikere o.lign skaffet til udlandet når den tid kommer.(Men hvor er efterhånden det “udlandet”?). Østeuropa?. Vil de- Østeuropa give plads og ophold til de mennesker?. Men penge o.lign kan måske også , når den tid kommer skaffe en langt?

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  HvorMange?

“Dette er grunnen til at Tyskland ikke vant krigen, vi hadde ikke internett på 1940-tallet. Hadde vi hatt internett, så hadde vi alle snakket tysk nå.”

Hvordan det? Fordi tyskerne havde fat i den lange ende, men ikke kunne trænge igennem med budskabet?

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Steen

Fejlen var vel også, at propagandaen både var mindre subtil og langt mere internt rettet end de allieredes. Det blev et tysk onemanshow hvor alliancepartnerne viste sig uduelige eller hurtigt blev kørt ud på et sidespor.

Alene det at naziledelsen ikke lyttede til italienernes ønske om et par år mere til opbygning af en ordentlig hær…

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

OPROP! (islamisk udgave)! til Danmarks Soldater og Danmarks Folk! Uten Grund og imot de islamiske regimers og de islamiske Folks oprigtige Ønske, om at leve i Fred og Venskab med det danske Folk, har Danmarks Magthavere erklæret migrantstop. Den islamiske verdensorganisation ‘OIC’ har til nu overvaaket danske/norske Forholdsregler, men den kan ikke taale, at et migrantstop blir skaffet efter de kristne organisatiornes Ønsker. Den danske og den norske Regjering har siden Maaneder hat Beskjed om disse Forsøk. Likeledes er deres Holdning ingen Hemmelighed for OIC. Regjeringerne er hverken villige eller istand til at kunne yde en virksom Motstand mot det… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x