21
dec
Seneste opdatering: 21/12-19 kl. 1625
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige bliver fattigt og farligt

Del 1 kan ses her. Rebecca Weidmo Ulvell har set på, hvor rasende hurtigt svensk demografi ændres:

Andelen inrikes födda till svenska föräldrar har på 16 år minskat från 79 % till 69 %. Av dessa var 62 % etniskt svenska i den bemärkelsen att de har två infödda föräldrar. Vi har redan idag en befolkning som under 44 år bara till 61 % motsvaras av svenskar födda av två svenska föräldrar. Vad händer med ett land där en majoritet av befolkningen inte bara har utländsk bakgrund utan dessutom inte själva betraktar sig som svenskar? Radikal förändring

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mjolly
mjolly
1 year ago

Velferdsstaten ender med demografisk folkemord i hele Norden

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  mjolly

Genosuicide 😢

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

S-kommunalråd kräver att Löfven ändrar tonläge i migrationsdebatten 🙄

19 December, 2019

https://samnytt.se/s-kommunalrad-kraver-att-lofven-andrar-tonlage-i-migrationsdebatten/

Sara Kukka-Salam sitter i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige i Solna stad där hon sedan 2015 är oppositionsråd för Socialdemokraterna. I ett Facebookinlägg tidigare i veckan skrev Kukka-Salam om hur det är invandrare som är Socialdemokraternas största röstbas och kräver att Löfven ändrar tonläge i migrationsdebatten – i annat fall kan statsministern inte lita på fortsatta röster från denna bas.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Vedr dit opslag på F kl ca 20.30.

Etnikkerbetjent vs Etniggerbetjent… same-same! 😇

NeiTilSvensker
NeiTilSvensker
1 year ago

Det finnes kun to typer mennesker i Sverige nå; utlendinger og gale tisper. Steng hele landet, heng opp et Stengt-skilt på grensa. Sett hele den svenske befolkningen i båter og send båtene til afrika. Sverige må stoppes, stenges, fjernes. Det er det eneste håpet Norge og Danmark har.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x