22
dec
Seneste opdatering: 22/12-19 kl. 1910
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vort land er ingen legestue for vanvittige eksperimenter”

Det er desværre lige præcis, det det er. Det er klart, at Europas socialdemokratier med multikulturen og globalismen har handlet imod deres egne vælgere. Det har disse desværre været årtier om at opdage. Partierne leger stadig velfærdens vogtere, men sandheden er, at ingen har skadet velfærdsstaterne mere end dem.

En velfærdsstat må nødvendigvis være en temmelig lukket klub, det lader svenske arbejdere endelig til at have forstået, når man ser på, hvordan det nu går deres forhenværende parti. Det forlader sig mere og mere på indvandrerstemmer. Men nu er der kommet en ny bevægelse, som modsætter sig “mångkultur” og er for en “kontrolleret tilbagevandring.” Det var i Fandeme længe om, venner. Er livet overhovedet langt nok, til den fart politisk erkendelse har på? Skåninge er det mest opvakte, og her tales skånsk.  Framåt Sverige – En rörelse för en ny tid.

Sedan striderna tog fart 2017 hade Sverige förlorat 126 unga män

P.M.Nilsson i Dagens Industri. Nu er nydelige liberalister blevet “brune.” Liberalismen er kun køn i medvind, som Støvring og Jalving sagde, og der er ikke nogen medvind i Sverige mere. Enhver cyklist eller sejler ved, at det er sjældent, man har vinden i fra agter, derfor er liberalisme i familie med ønsketænkning. Men der er ingen -ismer at gemme sig bag nu, og svenskere er ellers meget gladere for en -isme i knaphullet end danskere. Af en eller anden grund, der vil føre for vidt.

Tänk om årets rapportering om skjutningarna hade handlat om en svensk utlandsstyrka, låt oss säga i Afghanistan. Vi hade då nåtts av dagliga nyheter om beskjutning, faktiskt 316 skarpa incidenter under året fram till förra veckan.

Mellan januari och den 15 december hade Sverige då haft 38 stupade och 112 skadade i strid. Det är dubbelt så många som USA har förlorat i Afghanistan under 2019.

Sedan striderna tog fart 2017 hade Sverige förlorat 126 unga män. 386 hade skadats. Det hade tyvärr inte funnits några tecken på att stridigheterna dämpats eller att den svenska insatsen gjorde framsteg.

Sverige har tio gånger fler skjutningar per capita bland unga än Tyskland, som har en större närhet till Balkans vapenmarknad, större användning av narkotika, större fattigdom och större migrantgrupper. Man kan peka på att de också har större polistäthet, men frånvaro av polis brukar inte betyda att man skjuter varandra i huvudet. Rimfrost över landet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Det må virkeligt være hårdt for stakkels Lena Mellin at skulle skrive dette 😂

https://ibb.co/n7xWzYc

Og så har hun endda kun lige set starten – det kommer til at blive langt værre for S i de kommende år. Det er straffen for at komme 30 år for sent til virkelighedens verden og svigte sine egne naturlige vælgere på det groveste til fordel for foældede konventioner, “bedrevidende” frelste holdninger og gloriepudseri i endeløse baner på andre mindre heldigt stillede landsmænds dyrtkøbte bekostning 🙄

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Et lille lys i julemørket? Vil masserne snart sætte sig i bevægelse? Jeg er næsten villig til at risikere at udsætte mit liv for hvad som helst, når man tager i betragtning, hvad det er vi er ved at miste. Alt. Men dog på den betingelse, at den evindelige fornemmelse af at være en tremandshær, der kæmper, ikke mod fjenden, men med at hive og slide i ens egne, for at undgå de fortsat springer op af skyttegraven for at løbe over og melde sig til tjeneste hos fjenden. Det er sgu spild af liv og med stemplet, Idiot, lysende… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hvorfor mon BBC og generelt de engelske nyhedsmedier er mere afdæmpede og fair end de ulidelige amerikanske ditto? Der er færre jødiske chefer og ansatte.

Man må ikke skrive det. Men sandt er det dog.

Ifølge Forbes 2018 er 4 ud af de 5 største massemedier i USA målt på årlig omsætning ejet og ledet af jøder. Godt nok en massiv overrepræsentation.

1) Comcast
2) Disney
3) AT&T
4) CBS
5) Viacom

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Filuren

Prøv Distriktspsykiatrien?

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Den freudianske distriktpsykiatri der ligger i ske med Pseudovidenskabelige Psychofarmaka? Over mit lig!

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Filuren

Ifølge alle optællinger udgør jødiske videnskabsfolk en meget stor del af Nobelpristagere i videnskab. Vi mennesker og muslimerne er brandmisundelige på jødisk intelligens. Jesus var jøde 🙂

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Anglikanere har en højere iq. Pudsigt, at det ikke er dem der har overtaget medierne.

Radikale Venstre-vælgere og EU-bureaukraterne ligeså. Let ‘em have it all.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Filuren

Gennemsnits IK hos Askhenazi jøder er beregnet til at være 112-115
(Cochran et al.), og 107–115 (Murray; Entine). Disse angivelser placerer dem som den etnisk/racemæssige gruppe med den højeste IK i verden: Højere end anglikaneres. Danskernes gennemsnitlige IK ligger på 98. Muslimers ukendskab til egen faktuelle IK er Vestens redningskrans. Allah ske tak og lov.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Ikke ifølge Helmuth Nyborg: https://www.unz.com/anepigone/2019/01/26/

I øvrigt lidt irrelevant. Af tre årsager.

1) Det kræver ikke en vanvittig høj iq at lege journalist. Lidt højere dog hvis du er redaktør eller ejer af foretagendet.

2) Gruppeforskellene i toppen af iq-skalaen er minimale.

3) Der er noget der hedder interessevaretagelse. Et samfund hvor et lille etniskreligiøst mindretal sidder på 80 procent af informationsdelingen er hverken demokratisk eller holdbart på sigt.

Vi kunne også bare sætte kinesiske ingeniører til at styre hele lortet?

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Filuren

Join thArile discussion…Ariel Sharon til israelsk radio 2002:”We control America,and the Americans know it..”

ino
ino
1 year ago

Desværre kan ikke engang modstanderne til Löfven enes om et parti. Der findes Alternativ för Sverige, Medborgerlig Samling, Feministisk Initiativ, Piratpartiet og masser andre og nu åbenbart også Framåt Sverige. De spilder kræfterne, og så har jeg ikke engang omtalt de mange lokale partier som stiller op i næsten hver eneste kommune.
Det er alt for nemt at danne et parti i Sverige.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x