23
dec
Seneste opdatering: 23/12-19 kl. 2250
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det røde Borgerskab ødelægger landet

Af: Hans Rustad 

Det røde Borgerskab har overtaget det borgerliges privilegier og de ødelægger Danmark. Den samme proces foregår i alle de tre nordiske lande: Et nyt højreparti kommer ind i parlamentet, og bliver ”coopted”, opslugt, af systemet og mister gradvis orienteringsevnen og sine gamle vælgere.

Dansk Folkeparti har gjort samme erfaring som Fremskrittspartiet i Norge. Vælgerne er desillusionerede. I Danmark har Nye Borgerlige og Stram Kurs tilbudt et alternativ. Men Radikale Venstre fører an i et slags progressivt backlash.

De repræsenterer de snakkende klasser, der slås for deres overlevelse. De tror festen kan fortsætte en tid endnu og smider den almindelige befolkning under bussen. Mest ynkeligt er det at se medierne blive fordummet i bekæmpelsen af Brexit og Trump. De fører en systematisk anti-national linje.

Det nye Europa er anti-nationalt, afkristnet og antisemitisk

Ville det i det hele taget være muligt at tænke sig en sådan udvikling for bare et par årtier siden?

Det største forræderi begår de intellektuelle. Når Martin Krasnik omfavner Yahya Hassan og stempler Rasmus Paludan som nazist, er det patetisk. Eller når Bertel Haarder m.fl. i Venstre angriber partifæller, der er kritiske overfor muslimer, der ifølge Haarder & Co er moderate og fredsommelige, er det præcis som Hillary Clinton der kaldte Trumps vælgere for ”deplorables”, mindreværdige.

Vi ser samme vending i Norge: Almindelige mennesker, der tør stå op for deres land og deres kultur, brændemærkes.

Underkastelse – ikke fællesskab

Der tillades nu officielt slør alle vegne: På sygehuse og på offentlige transportmidler. Den, der hæver røsten imod, er imod det nye fællesskab. Alle kan se at det ikke er noget fællesskab, men underkastelse. Myndighederne kompenserer for deres servilitet overfor islam ved at være aggressive overfor almindelige mennesker.

De er blinde for den islamistiske propaganda og lukker normal samfundskritik ned. Vesten har på rekordtid bevæget sig ind i en situation, hvor kampen står ikke i Afghanistan eller Irak. Den er kommet hjem.

De mest fantastiske scenarier udspiller sig. Postbuddet, der forsøgte at dræbe Lars Hedegaard, er dronekriger for Islamisk Stat. Men oprulningen af dronenetværket gør tilsyneladende ikke indtryk på hverken medier eller politikere, der gerne vil have IS-krigerne og deres familier hjem.

Efter Bataclan, efter Krudttønden og grusomhederne i Syrien, er der fremdeles ingen bevidsthed om hvilket dødelig spil de nordiske lande er viklet ind i.

For dette må Det røde Borgerskab bære hovedansvaret.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Mener Hans De Rødfacistiske Venstreekstremister? 😇 Én bare nogenlunde præcis karakteristik af DF’s sidste 4 1/2 år vil fylde som en middelstor afhandling under titlen “Glasbutik søger Elefantflok” Men en meget lang afhandling kan både for nemheds- og overskuelighedens skyld sammenfattes i ligningen: “Hans Engel × Lars Barfod = Kristian Thulesen Dahl”! Jeg skal ikke kunne udtale mig om Stram Kurs, men Nye Borgerlige er vokser frem – og vokser stadig – på Venstres svig. Nu når vi også runder Martin Chrashnik, skal vi ej forglemme delinkventen allerede i introduktionen i Deadline beskyldte Lars Hedegaard, for at have iscenesat attentatet… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Anders Bo

PS: Jeg har flere steder ved flere lejligheder – forgæves – søgt forklaring på, hvorfor newspeek.info har lukket kommentatorfeldtet. Men jeg vil her gerne anbefale “CBD og bilkørsel” mandag d. 23. Der kan læses at den tilladte HTC-værdi ved bilkørsel fra 2011-16 var 2.000 – TOTUSINDE – gange lavere end i dag. Dette var ikke et udslag af trafiksikkerhedspolitik, men alene fordi det var det laveste man kunne påvise. Et tilfælde af magtbrynje og lovgivningsformynderi svarende, til at jeg i dag fik frakendt førerretten i 3 år, for at have snydt i skat i 2014, eller at Steen fik samme… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Præcis! Brændt barns navne lugter af røg, eller det dér. Som Danny – Stewarts søn – ville sige.

Du ved ikke hvorfor de stoppede kommentatorsporet?
De kører efterhånden på meget lav klinge…

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Det burde være forbudt at nævne Crashnik i julen.
Tænk på børnene.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x