26
dec
Seneste opdatering: 28/12-19 kl. 0827
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Venstrebevægelsen Framåt Sverige:”Kun syv procent har noget der ligner asylgrund”

Klokken er ved at falde i slag for “multikulturen”, når den tænkende del af venstrefløjen har fået nok. Nu er det om at bjerge det ud af flammehavet, der endnu kan reddes. Jeg ved ikke, om Sverige kan reddes, eller om det er for sent. Jeg er ingen spåmand, og jeg er glad for, at jeg ikke skal forsøge at rydde op i elendigheden.

Svensk migrationspolitik har stort set intet med flygtninge at gøre. Dansk heller ikke. Den er næsten ren ideologi, der handler om at afskaffe den onde nationalstat. Kun syv procent af dem der er vandret til Sverige, har noget der ligner asylgrund – hvis man har kunnet indetificere dem. Over 90 procent har ingen ID-handlinger, de fleste har smidt deres papirer væk under”flugten.”

Hele ødelæggelsen af landet er et nøje regisseret svindelnummer. Det er et revolutionært kup imod svenskerne, et putsch, og den første revolutionære hed Olof Palme. Sankt Olof himself. Der er alligevel fordele ved at blive myrdet. “Allting är en fördel” siger den ukuelige Lars Vilks, så vi kan roligt dø under latter.

Tre millioner fremmede kunne derfor uden videre sendes hjem igen – ikke at jeg tror, det vil forløbe fredeligt og frivilligt. Sverige kommer i voldelige konflikter, hvad enten de går frem eller tilbage. En situation der kalder på noget større talenter, end de politiske forbrydere, der har skabt den. De bør retsforfølges, og det vil de også blive – naturligvis tyve år for sent. Vi må ønske, de bliver 120 år gamle, så vi får fat på dem.

60 selvmordsforsøg om dagen

Jeg har hørt tallet syv procent før fra troværdige kilder, så jeg bringer det igen trods det, at kilde ikke angives, for jeg har i tyve år set, hvor nemt det er at komme ind i Sverige, og hvor umuligt det er, at blive smidt ud igen.

Dette er antinationale ideologer, intet andet, og der lyves så stærkt som en hest kan rende om det, ligesom der nu lyves om det såkaldte “klimaproblem.” Se f.eks. SVT juleværten Marianne Mörck rive svenske flag af juletræet. Så meget hader disse forvoksede babyer deres land og dets folk. Og det virker, der er næsten 20 000 selvmordsforsøg om året. Det er 60 om dagen.

Allerede grundlagte borgerkrige

Hvorfor er der ingen journalist, der graver i elitens gigantiske løgne ? Fordi journalisterne er røde, og deler globalisternes syn på den onde nation? Jeg vil foreslå det plagede svenske folk, at gå i generalstrejke indtil deres land er svensk igen, og dem der har forrådt dem er bag lås og slå, men desværre vil de sikkert vælge at marchere lige ind i de allerede grundlagte borgerkrige, og det bliver meget, meget lidt morsomt. Se min Meditation over borgerkrigen, som jeg skrev i 2019.

At skovle sne på Nordpolen

Berlingske forsøger idag at bilde os ind, at Sverige opruster hæren voldsomt, fordi de frygter russerne. Tillad min røv, den flækker af grin. (De første to et halvt minut har været på Snaphanen før, den anden del ikke.)

Se også Jonas WE Andersson: “Sverige är vårt land och en dag vinner vi tillbaka det”. En svensk “kulturarbejder” skriver i dag: Därför röstar jag på SD även i nästa val.Lovlig sent, men politik handler for det meste om at afbøde problemer, man aldrig skulle have skabt. Derfor er politiske aktiviteter for det meste udsigtsløse, som at skovle sne på Nordpolen, og så bliver man så grim af det, som min veninde præsten siger. Se bare på det korrumperede, menneskelige vrag, Lars Løkke Rasmussen.

Kong Carl Gustav frygter for Sveriges fremtid

I sin årlige juletale udtrykte den svenske konge sin frygt for bombeeksplosioner og skudvekslinger, og sin uro over at den sikkerhedspolitiske situation i Sverige er i hastig ændring.

Vi ser hvordan kriminalitet af forskellig art skaber utryghed i vort samfund. Eksplosioner og skudvekslinger vækker uro hos offentligheden. En uro som deles av mig og min familie, sagde kongen i sin tale.

Kongen talte om temaet fremtidstro, og pointerede videre vigtigheden af at fokusere på retsvæsenet og forsvarets indsats for landet. Også skolelærere blev trukket frem som en vigtig gruppe for at sikre Sveriges fremtid, meddeler Sveriges Radio. Julie Dahle, Document

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det er gået galt i Sverige, det kan ikke rettes op, demografien er overvældende og oven i det importerer svenskerne 100.000 ekstra om årer i et amokløb! Sammenbruddet er i gang flere og flere svenske regioner er insolvente, de klarer i første omgang skærene ved at skærer i ydelserne til gammelsvenskere og ved at låne, men det er som at tisse i bukserne en kold dag, det varmer her og nu, men kulden vender forstærket tilbage! Hvordan det kommer til at se ud når sammenbruddet for alvor kommer ved ingen. Men borgerkrig bliver det og jeg er ikke længere sikker… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Tving de muslimske lande til at tage deres overbefolkning tilbage fra Vesten – med alle til rådighed stående midler – militære, økonomiske og nukleare trusler. Til slut bliver det Dem eller Os. De muslimske lande viser deres indstilling ved at nægte repatriering af deres egne uønskede udsendte fjendtlige kolonister. De beder selv indirekte om at blive tilrettevist; derfor repatriér, repatriér og repatriér.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Er det overhovedet muligt i dag at stoppe immigrant importen?.hvem er de ansatte disse steder? Ligger der ikke en dynamik der. At ingen på det konkrete plan har interesse i at stoppe importen. De lever jo af det. Ragnarok er vel startet?

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Rene

Principielt kan migranttsunamien stoppes. Så snart de i Danmark tilstedeværende migranter får nærkontakt af tredie grad med mange af personerne i den danske Elite i tilstrækkeligt omfang – går det i al sin gru op for Eliten, hvilket svinsk svigt almindelige danskere udsættes for.
For Elitens egen overlevelses skyld, ikke for vores, vil hjemsendelserne af migranterne derefter hurtigt iværksættes. Men det kræver som minimum, at Elitens koryfæer, i samme mål som almindelige danskere pines og plages – med overfald, drab, tyveri, voldtægt, religiøst had og afsky. Før sker der ikke en skid.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Det er muligt du har ret, men i netop Sverige, har jeg indtryk af, at man har været meget dygtige til at integrere via uddannelser og ansættelser i administrationen direkte linket til netop imigrationsimportens”porte” og indgange. Det kunne vel ha en særlig betydning her? At socialrådgiveren, hk medarbejderen ,it ansvarlige mm alle selv har været igennem tromlen selv, som dele af immigrationstsunamien som du kalder importen af mennesker fra især menalandene. Tsunami…nyt ord for mig, men meget betegnende.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Rene

Da europæerne erobrede Amerika, antog de aldrig indianernes kultur. Europæerne sagde, at deres kultur var den indianske overlegen; og beviste det. Når nu muslimerne erobrer Europa, antager de aldrig europæernes kultur. Muslimerne siger, at deres kultur er den europæiske overlegen; men kan aldrig bevise det. Morale: Alle migrerende folkeslags kultur følger og bibeholdes altid med deres erobringer; ellers slår erobringsforsøget fejl.

Under folkevandringstiden i middelalderen, forsvandt de kulturer, som militært slog det romerske kejserrige. De erobrende kulturer mistede deres egen i processen. Den svage monomane islamiske kultur vil også forsvinde i Europa, hvis islam ikke slår os alle ihjel først.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

……hvis ikke islam slår os ihjel først…..
Hvis man er lykkedes rigtigt godt med, at integrere de nyankommende nysvenskere i de dele af administrtionen som er indgangsvejen til landet Sverige…og alle andre lande…så KUNNE der vel blive vanskeligheder med at stoppe den kulturberigere influx til landet.
Altså….. ER ragnarok i gang? 100.000 om året (?)

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Spørgsmålet er hvor meget de egentlig beholder af egen kultur.

Det danske sprog har de fleste taget til sig i større eller mindre grad, forbrugsmønstrene er nogenlunde ens, populærkulturen, en hel del ryger igennem uddannelsesmøllen, hjemegnens kjortler er blevet til jeans og cap.

Religiøs overbevisning, sindelag og slægtshistoriske forståelse ændrer man ikke sådan lige. Det ville også hurtigt blive kunstigt.

I virkeligheden forsvindende lidt kultur der er annammet den modsatte vej. Enkelte konvertitter og en ramme plastikperkere ude på Vestegnen.

Realist2
Realist2
1 year ago

Ahhh ja “russere”, invasionen ligger jo lige om hjørnet. Det ved alle. Nu gik det ellers lige så godt i Sverige…

Tænk sig, der findes idioter der køber mediernes Newspeak.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Förhindra skatteutplundringen av folket. Det finns för många parasiter.
Tänk, alla ca 5.900 direkt anställda på SR/SVT är skattefinansierade!!! ???

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

Den eneste militære aggression vi kan forvente os fra Rusland er hvis de kommer for at bistå os med at nedkæmpe et lokalt oprør fra indvandrere og efterkommere. I øvrigt er Berlingske et totalt Establishment-organ: Politiken i Pilestræde, kan vi vel kalde det. Journalisterne der arbejder der kommer ofte direkte fra Information eller DR – eller også søger de arbejde der når deres turnus på Berlingske overstået. Højreorienteret min røv.. Det eneste der er ægte højreorienteret/patriotisk er de blogs der er opstået siden indvandringskatastrofen begyndte at blive offentligt kendt. Selv JP kritiserer Brexit og advarer imod den “fæææle” populisme.. De… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Putin er i sin gode ret til at sende fakturaer til Vesten for at spille sin uønskede rolle som ‘bussemand’. Nato, EU og de andre mafiabander kan kun overleve, hvis de kan opstille et fjendebillede af Rusland; tror de. Nato og EU har deres våbenfabrikker at støtte; evigt sultne efter profit. Våbenindustrien må og skal producere overskud for selv at skaffe sorte bundlinier. Ruslands militære kapacitet er højst få procent af Vestens. Det eneste fornuftige og strategiske vil være at smadre islam militært og totalt – inden islams 5’te kolonner i Vesten smadrer os. Islam er den største fjende af… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
1 year ago

Endnu en gang fake news fra main stream medierne. Hvilken interesse skulle Putin have i at invadere et halv-muslimsk fattigt land på sammenbruddets rand. Oprustningen kan kun have til formål, at forhindre en intern borgerkrig.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Jo men…er det så ikke også fordi selv svenske politikere er blevet bange? Selvom de bor og lever i en helt anden verden end den almindelige mennesker må tåle og udholde, er virkligheden og realiteterne måske ved at trænge sig på?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Klippet fra SVT med Marianne Mörck, der fjerner de svenske pynteflag, kan ses her – efter 1:50

https://www.svtplay.se/video/24468537/arets-julvard-2019/arets-julvard-2019-24-dec-14-55

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Darwin havde helt ret, og nogle gange går evolutionen tydeligvis baglæns 😉 https://ekstrabladet.dk/112/politi-bekaemper-fyrvaerkerikrig/7933715 Torsdag d. 26. dec. 2019 – kl. 21:16 Opdateret torsdag d. 26. dec. 2019 – kl. 22:15 Politi bekæmper fyrværkerikrig Der udspiller sig en konflikt med fyrværkeri på Nørrebro Af: Andreas F. R. Wentoft – Der er en del unge, der skyder mod alt, der rører sig. Sådan lyder meldingen fra Københavns Politis vagtchef Henrik Stormer om aftenen 2. juledag. – Derfor er vi forholdsvist talstærkt til stede derude, og betjentene har selvfølgelig hjelme på, siger han. Ifølge TV2 er fem til seks personer blevet tilbageholdt i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Wow, dette er faktisk Nørrebro, men det ligner jo en krigszone i Abdullihstan 🙄

https://www.bt.dk/samfund/fyrvaerkeri-krig-paa-noerrebro-de-skyder-paa-alt-og-alle

SAMFUND 26. dec. 2019 – 22.24 | Opdateret 26. dec. 2019 – 23.27

Fyrværkeri-krig på Nørrebro: De skyder på alt og alle

Som du kan se i videoen ovenfor har der lige været en større forsamling unge mennesker, der har skudt massivt med fyrværkeri mod hinanden på Nørrebro.

Mere præcist drejer det sig om området omkring den Røde Plads, Mjølnerparken og Esromgade, og de fyrværkerigale unge og deres håndtering af samme bekymrer vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Stormer.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Darwin fik inspirationen til sine teorier ved at lave sammenlignende studier mellem zoologiske havers baviangrotter og visse mellemøstlige samfund. Der var tydelige paralleller i beboernes opførsel.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Hvorfor er jeg overhovedet ikke overrasket? 😂

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Nyhetspanelen om Socialdemokraternas kris: “Löfven kommer avgå” – Nyheterna (TV4)

https://m.youtube.com/watch?feature=push-fr&v=md1Az2ZZ7Mc&attr_tag=Qg9hX9dqUjqb1KmI%3A6

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x