26
dec
Seneste opdatering: 27/12-19 kl. 0443
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sverige er en fejlsagen stat”

Jeg hører jo kun P1 på opfordring, og idag fik jeg denne. Hvad skulle vi gøre uden Mikael Jalving, som jeg dog synes er lidt for julevenlig overfor Alternativets Rasmus Nordqvist, ham der “kommer fra en rigtig regnbuefamilie,” og som skal være partiets næste formand?

Det glæder mig overordentligt, for så må fjolesegmentet blandt vælgerne, der jo synes aldeles konstant, vandre tilbage til SF, Enhedslisten og de Radikale, for Alternativet vil være færdigt i Folketinget. Nu hvor partiet kysser spærregrænsen, forlader Uffe Elbæk formandsposten, “fordi det hele går så godt.” Når  Nordqvist kommer til, vil partiet ikke være andet end en ond drøm, der er glemt dagen efter.

Det er også instruktivt at høre Rasmus Nordqvist, fordi man så bedre forstår, hvorfor demokratiet har sit eget selvmord indbygget i sig. Altså en ret god udsendelse at blive klog af, hvor selv studieværten ikke er helt så tosset, som P1 ansatte plejer at være.

Rasmus Nordqvist er farlig for sine omgivelser

Hvor galt er det i Sverige, uden at Nordqvist opdager det? Sverige har økonomi til de 8.4 mio mennesker, det havde i 1990, men nu er de 10.3 milioner. Pengene tager de bla. fra de gamle. Levestandarden er således styrtdykket, hvad man let ser af en europæisk sammenligning.og nu kommer der en lavkonjuktur oveni.

Hvis ikke han ulykkeligvis sad i Folketinget, ville ingen ofre to minutter på at høre på ham. Nordqvist er til fare for sine omgivelser. Sverige er antagelig ødelagt for al fremtid, og Rasmus Nordqvist forstår ikke et klap af alvoren. En gang sad “rigets bedste mænd og kvinder” i Folketinget, idag er det intellektuelt bundskrab, ingen andre end journalister og de mest underlødige tyve procent af befolkningen kan tage alvorligt. Hør det her. P1 DEBAT D. 25.12. Svenske tilstande?

I 1977 talte man også om svenske tilstande unægtelig med noget mindre grund. Hvis man vil læse noget informeret om den svenske situation, foregår det i tidsskriftet Respons: De Integrationspolitiska utredningarna som kulturkrig. Idag kan man også høre Jalving i Er Danxit næste skridt?

Listen to “15: EU og Brexit med Christian Foldager & Peter Kofod” on Spreaker.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arabistan
Arabistan
1 year ago

Jeg har sagt dette mange ganger før, men folk nekter å forstå enkle fakta. Svenske tilstander er midtsommarafton, ABBA, Volvo, the Cardigans og surströmming. Det vi ser i Sverige nå er arabiske tilstander. I arabistan så er dette normalt, det er slik folk lever der. De kan ikke noe annet. Men nå har vi arabiske tilstander i Sverige.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Arabistan

Du mener da vel ikke alvorligt at surstrømming er en svensk gave til folket.
Men jeg har svært ved at klarer Rasmus Nordquists argumenter, han er så langt væk fra virkeligheden som man kan komme!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x