27
dec
Seneste opdatering: 28/12-19 kl. 1336
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sveriges selvdestruktivitet har karakter af et udvidet selvmord”

Videoen er en måned gammel, men de to sørgmuntre fætre må bare med. Økonomen Jan Tullberg kommer ind på samme tanker i kronikken Ett självdestruktivt samhälle, hvor han kalder Sveriges tilstand for “et udvidet selvmord”. “Udvidet” fordi det inkluderer mennesker fødte som ufødte, der slet ikke har lyst til at dø. Den omtalte svenske kok i Muppet Show, er ham her.

Ett samhälle som går från dekadens till självdestruktivitet får många drag av ett utvidgat självmord. Människor med livsvilja och livskraft dras med i en kollektiv katastrof. Denna problematik blir kusligt aktuell om man ser på det svenska samhället idag. Passiva undersåtar och en oduglig elit råder i ett dekandant samhälle, men i ett självdestruktivt samhälle tas ytterligare steg.

Destination: Hungary

The following video is a Hungarian news report about the current exodus of Germans to Hungary. The expatriates from Angela Merkel’s multicultural paradise interviewed for this clip are seeking refuge from the violence and degradation that cultural enrichment has brought to their home country. GoV

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Glædelig baghjul, eller bagskid, eller hvad det nu hedder. Frem til Hellig Tre Konger bør julefreden og – ånden ikke ødelægges af de tåber, der så rigeligt ødelægger både ånd og land resten af året. Det er tid at samle kræfter i dette beroligende vintermørke, hvis grå skyer giver en fornemmelse af at være pakket ind i beskyttende vat. Jeg elsker den mørke årstid. Og lytte til god musik. Når der var “frit valg” til morgensang i skolen, og det var min tur, endte den altid på enten ‘In dulci jubiloo’, i den danske version, eller Blichers ‘Sig nærmer tiden… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Man jämför invandring med ockupationsmakt – programledaren i “Ring P1” får panik Publicerad 27 december 2019 kl 11.25 https://www.friatider.se/man-jamfor-invandring-med-ockupationsmakt-programledaren-vill-avbryta-honom Det var i gårdagens Ring P1 som en man ringde in och bland annat beklagade sig över invandringen. Mannen påpekade att Ryssland inte är det stora hotet mot Sverige utan Stefan Löfvens regering och den massinvandring som ännu pågår. – Vi är ju redan under ockupation. Det är tusentals människor som väller in i Sverige varje år och tar för sig av vårt land, precis som en ockupationsmakt gör. De våldtar, misshandlar, rånar, skjuter, spränger och sätter skräck i den svenska… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  steen
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  steen

Man kan desværre ikke uploade lydfiler ( mp3 i dette tilfælde ) til YouTube, så den skal indlejres i en video eller evt. et diasshow først.

Men lydfilen kan altså downloades fra SRs site:

https://sverigesradio.se/avsnitt/1416518

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Den der programleder Emanuel Karlsten har nok aldrig hørt om “Komiske Ali”s show i Bagdads TV studie.
Selv om 10 jihadister står bag ved “Komiske Emanuel”, med løftede slagterknive. vil “Komiske Emanuel” fortsætte med at fortælle om den berigende arabiske kultur – lige indtil han vender sig om. Hovedparten af de svenske politikere er “Komiske Ali”‘er.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Du har nok haft Stefan Torssell på bloggen før,men jeg synes denne lille film omend lang er et fint studie i svenske politikeres uudgrundelige dumhed. Ikke at danske politikere er mindst lige så ødelæggende for det danske folk,som de svenske politikere er for det svenske folk. Men fælles for dem er nok deres totale mangel for interesse i deres fædreland. https://www.youtube.com/watch?v=m4R9Ua3oST0

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Lidt forsinket, men her er Aled Jones som ca 11-årig (idag er han en moden speaker på FM classical, den britiske, classical Music kanal (den bedste kanal!)), hvor han synger ‘Little Road to Betlehem’. Kun briter kan lave den her topklasse musik. https://youtu.be/7b099uZDTPA. Glædelig Jul! Vi skal glædes over, at vi stadig må fejre de kristne højtider!

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Cirkeline

As I walked down the road at set of sun The lambs were coming homewards one by one I heard a sheepbell softly calling them Along the little road to Bethlehem Beside an open door as I drew nigh I heard sweet Mary sing a lullaby She sang about the lambs at close of day And rocked her tiny King among the hay Across the air the silver sheepbells rang “The lambs are coming home, ” sweet Mary sang “Your star of gold, your star of gold is shining in the sky So sleep, my little King, go lullaby” As… Read more »

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Cirkeline

Vi skal glæde os over, at vi stadigt må fejre de kristne højtider…….Ja det er VIGTIGT vi glæder os over de kristne højtider….og den frihed vi foreløbigt, ser ud til ha til det. Er det 187 eksplosioner i sverig i år?

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Der har været 187 bombeeksplosioner i Sverige i år, og her er lige en ny! Der ses et gedigent hul i en boligblok, og de svenske Vimmerby-panseres historie om, at beboerne opbevarede brandfarlige spraydåser i ovnen, er jo fuldstændig åndssvag. Tror de, at folk er totalt dumme? https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/rAyG4a/eksplosjon-i-boligblokk-i-sverige-to-lettere-skadd?utm_content=row-2&utm_source=vgfront

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Cirkeline

Ja det tror de desværre nok vi er. Man fristes til at klde dem hilfspolizei.

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Den med tyskere, der nu får ‘asyl’ i Ungarn, er egentlig noget, som burde ryste Europa, men naturligvis må vi ikke høre om disse anti-multikulti EU-oprørere på dansk tv! Uha! De danske, hårdtarbejdende skatteydere kunne jo få lignende tanker. .

Charles
Charles
1 year ago

Hvad tid kommer Sveriges-demokrater på banen om jeg må spørge.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Gensyn med en fremragende knapt to år gammel kronik, der meget præcist belyser den katastrofale udvikling og det meget pludselige skifte i tidsånden i det svenske samfund gennem de senere år. Så slap ånden ud af flasken For ti år siden trak Sverigedemokraterna ikke en eneste overskrift i Statistiska Centralbyråns måling af partisympati. Men i den samlede rapport kunne den særligt interesserede læse sig til, at partiet ville have fået 3,2 procent af stemmerne, hvis der havde været valg i november samme år. Knap ti år senere spekuleres der imidlertid i fuld alvor om, hvorvidt dette parti kunne gå hen… Read more »

Charles
Charles
1 year ago

Selv om vi har et hængeparti så fejler mit humør ikke noget.
Ot. Med julehumør.
lige til at grine af. For Ejner har altid ret.
Man kommer bare i Nytårs humør, dansk humor når den er bedst.
https://youtu.be/sbCX1fZ55es

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Charles

Lagde en Grinderslev i off topic på UP.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Nielsen

Nielsen
Du Lagde en Grinderslev i off topic på UP.
Og hvor findes off topic på UP. ??

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Charles

Nielsen
Du Lagde en Grinderslev i off topic på UP.

Og hvor findes off topic på UP. ??

Ib Andersen
Ib Andersen
1 year ago
Reply to  Charles
22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x