28
dec
Seneste opdatering: 28/12-19 kl. 0916
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kasper Støvring: Masseindvandring ødelægger vores samfund

EU lukkede krigen ind i det europæiske hus

Fra Kasper Støvrings: Migrationskrisen var årtiets vigtigste begivenhed

»Man var hverken i 2015 eller i dag villig til at gøre det ene fornødne, som historieprofessor Uffe Østergaard – med nyvundet klarsyn – kaldte at opbygge Fort Europa beskyttet af store mure, bevæbnede vagtposter, pigtråd og militære fartøjer på Middelhavet,« skriver Kasper Støvring om det, han kalder årtiets største begivenhed, migrantkrisen.

Der er flere kandidater. Det arabiske forår, Brexit, valget af Trump. Men ingen af dem slår migrantkrisen i 2015 og synet af vandrende menneskemasser på de europæiske motorveje. Den krise hang ikke blot sammen med de øvrige begivenheder, men også med terrorangrebene i Bataclan, overgrebene på kvinder i Köln og indførelsen af militær bevogtning i gaderne.

Vi troede ikke, det kunne ske. Men det skete. Virkningerne? At millioner af europæere fik et virkelighedschok så rystende, at skællene faldt fra øjnene i bunkevis: Nu kunne de endelig se realiteterne: at masseindvandring ødelægger vores samfund.

Liberalister opgav deres tåbelige snak om åbne grænser og lukkede kasser, og centrum-venstre vågnede fra deres lyserøde dagdrømme om den multikulturelle berigelse. Højrepopulister dukkede frem af skyggerne og vandt stor tilslutning overalt i Europa, flere steder nedsmeltede de store socialdemokratiske partier, andre, som i Danmark, overlevede kun med en politik, de færreste havde set mulig, med fratagelse af statsborgerskab og hjemsendelser på programmet.

EU, der fik Nobels Fredspris så sent som i 2012, lukkede krigen ind i det europæiske hus. For man var hverken i 2015 eller i dag villig til at gøre det ene fornødne, som historieprofessor Uffe Østergaard – med nyvundet klarsyn – kaldte at opbygge Fort Europa beskyttet af store mure, bevæbnede vagtposter, pigtråd og militære fartøjer på Middelhavet.

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Marcus Knuth: Er Sverige tabt? Den svenske befolkning ønsker tydeligvis også et kursskift væk fra den nuværende socialdemokratiske regerings selvdestruktive udlændingepolitik. Tirsdag d. 31. juli 2018 [!!!] Marcus Knuth, MF, udlændinge- og integrationsordfører (V) https://www.berlingske.dk/kommentatorer/marcus-knuth-er-sverige-tabt Mine bedste og værste oplevelser denne sommerferie fandt sted i Sverige. … Da jeg velfornøjet sad i bilen på vej hjem, kom jeg i tanke om min partikollega Mads Fugledes kronik her i Berlingske, »Sverige er tabt«. Her beskriver Mads, hvordan ukontrolleret indvandring fra Mellemøsten har smadret vores ellers kære broderland. Men jeg havde ikke set skyggen af indvandrerproblemer på vores rejse. Skærgården havde været… Read more »

tom
tom
1 year ago
Reply to  steen

Ingen har præsteret fladere og billigere retorik end Tommy Robinson, og den falder du pladask for. Om få dage får han overrakt en pris af Trykkefrihedsselskabet, hvor Aia Fog har det på samme måde. Forloren arbejderromantik, som andre i selskabet ikke er med på. Men helt i Lars Hedegaards ånd. Derfor fik dette selskab aldrig den betydning, som der var lagt op til. Man stødte for mange fra sig og synes ikke at blive klogere. I dag er det kun en antmuslimsk hyggeklub for de få.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago
Reply to  tom

Tommy Robinson har nu præsteret mere end det: Han har siddet i fængsel for hans kamp imod politisk korrekthed i britiske medier, og hans forsøg på at belyse omfanget af pakistanske rape gangs i England. Det er rimeligt at formode at hans kamp har været med til at slå hul på tabuet omkring indvandrede voldtægtsbander. Så jo; et eller andet har han opnået. Dog tror jeg mere at Patriotic Alternative anført af Mark Collett og Laura Towler er vejen frem i England, snarere end T. Robinsons gruppe. Derudover vil jeg opfordre alle på den patriotiske højrefløj til ikke at falde… Read more »

tom
tom
1 year ago

“Så jo; et eller andet har han opnået.” Sikkert, men slet ikke det, som han er blevet pisket op til i Danmark, og han er helt færdig i UK. I øvrigt var det hans retorik og ikke andet, jeg skrev om. Med Douglas Murray er det derimod en anden sag, bag hans retorik er der bundsolide og gennemtænkte argumenter, og jeg har ikke oplevet, at de er blevet tilbagevist. Støjberg? Akke ja, akke ja, men hun fik aldrig min stemme,og nu er hendes tidligere boss igen ude efter det nationale i Berllngske d.d..Det parti er endt i noget rod. Ifølge… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  tom

Ak ja. De rønnebær, de rønnebær…

tom
tom
1 year ago
Reply to  Margrethe

Når rønnebærene hænger så lavt, er få interesseret i dem. Men det ønsker I jo ikke at få at vide.

Fil
Fil
1 year ago
Reply to  tom

….antimuslimsk hygge klub for de få…og en en tungtvejende og troværdig og vidende stemme for vi mange.

tom
tom
1 year ago
Reply to  Fil

Nej, det er jo netop det, der ikke er sket. Trykkefrihedsselskabet er så at sige usynligt i medierne, undtagen når Aia Fog gør sig selv til grin i læserbreve ved at optræde som ekspert i britisk jura. Læg mærke til.at ingen gider at svare hende, for den sag er for længst stendød. De, der var interesseret i den, fandt andre og mere solide kilder end Fogs og Ezra Levants overgearede jeremiader. De noterede sig også, at UKIP takket være Robinson mistede sin betydning, og det var vel at mærke hans egne, der gav ham fingeren.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Næsten 30% ville stemme SD men det betyder også at 70% ikke vil! Sverige har passere “point of no return” for flere år siden og hvis landet skal redes må der massive hjemsendelser til, virkelig massive! Det vil kræve en brutalitet, som jeg ikke tror svenskerne hverken kan eller vil bruge. Vi kan se hvor svært Danmark har ved bare at sende et par håndfulde somalier hjem, hvordan kan man tro at svenskerne vil være i stand til at sende hundrede af tusinder, endda millioner, hjem. Det er urealistisk og kommer ikke til at ske! Vi kan kun håbe at… Read more »

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Ja, det betyder at 70% stemmer på partier der har skabt de forhold der råder i landet idag.var det så bare andre partier SOM SD, der var mod fortsat ødelæggende indvandring de 70% ellers stemte på. Tog situations alvor på sig. Jeg håber Danmark forstå at forsvare sig mod det kaos Sveŕig kommer til at repræsentere frem over.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Rene

Enhver svensk borger kan uden videre slå dig ned i Danmark og enhver dansk borger kan tilsvarende slå sig ned i Sverige, det er en gammel regel udsprunget af broderlandstanken!
Da reglen blev lavet var der ingen eller meget få muslimer i Sverige! I dag kan muslimer med svensk statsborgerskab uden videre slå sig ned i Danmark og det vil de formodentligt gøre når Sverige økonomisk bryder sammen! Tilsvarende vil etniske svenskere formodentligt langsomt begynde at sive over sundet, som flygtninge!
Vi bliver nødt til at værge for os, ellers bryder vores lille plet på jorden også sammen!

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Systemet er impotent fordi politikerne ikke vil bryde med EUs og FNs regler. Hvis de var villige til at bryde med disse kunne problemet løses. Men nej, det kommer ikke til at ske med de karrierepolitikere der pt. er på tinge. Personligt tror jeg ikke at det bliver “demokratiet” der vender nedgangen – det bliver noget andet der løser det.

Rene
Rene
1 year ago

Niels Henriksen, Marcus Knuth mm, ja, Sverige er tabt.kan det vindes tilbage? Eller hvordan?

Arne Lago von Kappelgaard
Arne Lago von Kappelgaard
1 year ago

De etniske europæere er i den grad blevet snigløbet af EU. Betingelsen for nedlæggelsen af de indre grænser var, at de ydre grænser blev bevogtet (Frontex). Det valgte EU så at se bort fra, for der var kun en måde at ødelægge Europa på, og det var, at man gjorde alt for at tage imod så mange som mulige fra muslimske fejlslagne lande, så de “indfødte” følte at de ikke mere var herre i eget land. En svinestreg og skamplet uden lige. Og tilsyneladende er vi blevet så slappe og eftergivende, at vi ser passivt på vores egen undergang, og… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

Mit nytårsforsæt bliver ikke at deltage i den debat på nettet mere, for der er jo INGEN der hører efter noget som helst alligevel. Det er dokumenteret igen og igen og igen (ofte her på snaphanen) at EU BEVIDST bruger den muslimske indvandring som et opløsningsmiddel imod de europæiske kulturer, så de på længere sigt kan oprette et stor-EU uden modstand. En mand som kasper støvring BURDE fandeme have fattet det nu, men alligevel bliver han og adskillige andre debattører og politikere på den borgerlige fløj konsekvent ved med at fremstille det som en række af små menneskelige fejl i… Read more »

Søren Ferling
Søren Ferling
1 year ago
Reply to  Poul

“En mand som kasper støvring BURDE fandeme have fattet det nu, men alligevel bliver han og adskillige andre debattører og politikere på den borgerlige fløj konsekvent ved med at fremstille det som en række af små menneskelige fejl i EU!” Jeg tror det er fordi mange er bange for at blive anset for at være såkaldte konspirationsteoretikere, hvis de begynder at inddrage spekulationer over motiver. Det er svært, synes jeg, for ordet har stor kraft og samtidig mener jeg ikke man kan forstå politik uden en vis grad af konspirativ tankegang, som vel også er en del af mange mainstream… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Søren Ferling

Politikere gør almindeligvis det modsatte af hvad de lover. De er laverestående primater med opblæste egoer og gigantiske skyklapper. Deres kontakter og planer er nødvendigvis ukonkrete, da de sædvanligvis er indstillet på at skifte kurs efter herskende vinde. Politikere er som fjedre og elastikker – de gynger og svupper sig frem som svømmende rotter i en bævrende budding blandet med tyndskid. Altid parate til at så splid og høste hvor andre har pløjet og sået. Vis mig en ærlig politiker og jeg skal vise dig en from pave.-)

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Søren Ferling

Det du skriver om støvring, og andre der lever af at have et “ansigt” I medierne, det tror jeg er rigtigt. De skal passe meget på for ikke at ende med at blive dæmonisere og på forskeligvis defamiseret. Se på behandlingen af Paludan, eller i sin tid Pia Kjærsgård. Medierne elsker at have hade objekter og scapegoats, og er man først der, kvæles man langsomt.Udsagn og meninger forvrides og fortegnes,sløres og gengives urigtigt mm.Det gode ved det er, at vi andre i dag, er så vidende om mediernes utroværdighed, at vi i dag opsøger andre medier for at finde ud… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Poul

Angloernes EU… “…The answer is that Harold Macmillan and his closest advisers were part of an intellectual tradition that saw the salvation of the world in some form of world government based on regional federations. He was also a close acquaintance of Jean Monnet, who believed the same. It was therefore Macmillan who became the representative of the European federalist movement in the British cabinet. In the late 1950s he pushed negotiations concerning a European Free Trade Association towards membership of the EEC. Then, when General de Gaulle began to turn the EEC into a less federalist body, he took… Read more »

River
River
1 year ago

Er der en ting araberne lærer her ved afslutningen af året er det at politiet er tandløse og deres ledere er indsatte politiske talerør med den opgave at pacificere befolkningen. Politiet ville ikke reagere meget anderledes hvis de unge brugte ak47, men kun udtrykke ønsket om at være til stede. Herre Jemini.
Oh Gud, lad det ske hurtigere.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Årtiets vigtigste ikke-begivenhed er de europæiske politikeres totalt manglende reaktion på islams målrettede ekspansion i Europa – koblet med deres aldig svigtende vilje til at lade almindelige mennesker betale for svineriet. Hvert 5’te år fordobles antallet af asylansøgere fra tredjelande til Europa (Eurostat/statistics-explained). Fra 225000 år 2008 til 400000 år 2013, til 800000 år 2018 (gennemsnit), med en gigantisk pukkel 2015-16. Flertallet er muslimer og med myndighedernes kriminelle passivitet og ligegyldighed konstituerer dette en regulær accepteret overførsel af primitive uvidende overtroiske analfabeter til højt udviklede civilisationer. Er europæiske politikere og deres vælgere bare træt af livet – ønsker de “suicide… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Det er et “genosuicide by proxy”, ja – og “ingen” ved tilsyneladende rigtigt hvorfor, de er for dumme eller naive til at forstå det massive omfang og de meget uhyggelige langtidskonsekvenser for vore engang så fredelige, sikre og rimeligt tolerante samfund i Vesten af en gigantisk masseindvandring af store grupper af meget krævende, vrangvillige, aggressive, voldelige og generelt uintegrerbare personer med meget fremmedartede, kvindeundertrykkende, fjendtligtsindede og endog decideret krigeriske kulturer / religion og fundamentalt anderledes værdier i bagagen end vore vestlige frihedsværdier, som de så endda bare uden videre forventer at få indført her eller taget hensyn til konstant –… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Programmet kan høres her – det interessante sted kommer omkring 10:40 😊

Arne Lago von Kappelgaard
Arne Lago von Kappelgaard
1 year ago

POUL – hvordan skal man så vende udviklingen til det bedre?
Oplysning? Væbnet modstand? civil ulydighed? Emigrere?

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x