29
dec
Seneste opdatering: 30/12-19 kl. 1820
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Generation Identitærs aktioner er intelligente, og de bringer dem også ud over rampen mediemæssigt. De har endda  overskud til at bringe lidt humor og ironi ind. De har været er ren fornøjelse at følge i 2019.

Om “at købe alkohol”

I alle andre lande, ville dette hedde “han skulle købe vin (eller øl eller muligvis økologisk, bornholmsk vodka)”, men i Sverige har man den der østtyske bedemandsforretning badet i lys fra lysstofrør, som kaldes Systembolaget. Smag på ordet. Hvor er vi henne?

Vi er i Tyskland, sprogligt set. Bolaget er selve symbolet på statens ønske om total kontrol over borgernes privatliv, og hvad er det intimeste? Det sværest kontrollerbare, det er sex og kontroltab via alkohol. Al totalitær magt udgår fra kontrollen af det inderste i personen.

Så Schulman – der i øvrigt er en partitro, socialdemokratisk etablissementslakaj – skulle altså handle grisefy hos sin lokale statspusher, da han blev bestjålet på sit skriveværktøj. Jeg kender fornemmelsen.

Sverige er tøffelheltenes moderland

I Sverige kalder man også det sunde naturprodukt cannabis for “narkotika”, og man kalder det romantisk “sexkøb,” når en mand køber af en kvinde, men sjovt nok ikke, når en kvinde køber af en mand, hvilket sandelig foregår, når 70 årige flygtningetanter har sex med “mindreårige” afghanere fra Iran.

Det er feministisk hegemoni eller på dansk: Et madammevælde. Kvinderne har forlængst grebet magten, ved netop at påstå, at “patriarkatet” har den permanent. Sverige er derfor blevet tøffelheltenes moderland. Alle svenske kvinder er naturligvis ikke sådan, men de der ikke er, når ikke langt op i hakkeordenen.

Karl Marx er den lokale Zeus, “gudernes konge,”  men da hans navn ikke er så populært lige i øjeblikket, hedder han pt. Greta, Genus, Klima, Multikulti eller LGBT.

Jeg ville havne i fængsel

Jeg kunne bo i landet, da jeg var ung og uerfaren, men ikke på ældre dage. Jeg ville havne i fængsel af dusinvis af mulige og umulige grunde, og hvem andre end Dan Park ville synes om det? Jeg syntes, det var slemt nok at sidde og glo to timer på Bellahøj Politistation i en celle uden telefon og snørebånd den 8 maj i år.

Efter sagen med professor Bilyana Martinovski, er jeg faktisk ikke sikker på, jeg tør krydse grænsen længere med tanke på hvad jeg har gjort og sagt gennem årene. “Giv mig manden, så finder jeg forbrydelsen” sagde Goebbels eller var det Beria? Det trick kunne man sagtens lave på mig, hvis jeg landede i Malmø igen, så det har jeg ikke gjort i nogle år.

Nu tager jeg hen til min vinhandler og prøvesmager nytårsvinen. Der er også lysstofrørslys, men det er fordi det er Polensfærgens gamle terminal, rigtig nok i de glade kommunistdage.

Alex Schulman skulle köpa alkohol – blev bestulen på dator

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Tyskland kræver, at alle EU-lande skal tage imod illegale migranter – det møder stor modstand Soren Kern december 29, 2019 https://denkorteavis.dk/2019/nu-tyskland-alle-eu-lande-skal-tage-imod-migranter Tysklands indenrigsminister Horst Seehofer har afsløret en ny plan for at reformere det europæiske asylsystem. Et udkast til lovforslaget, der er blevet lækket til medierne, viser, at det bliver pålagt alle EU’s medlemslande at tage imod illegale migranter. Lande i Central- og Østeuropa modsætter sig tvungne omfordelinger ud fra den betragtning, at beslutninger om udstedelse af opholdstilladelser bør holdes på et nationalt plan. De har bemærket, at ikke-folkevalgte bureaukrater i Bruxelles, ved ensidigt at påtvinge EU-medlemslandene migrantkvoter, forsøger at… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Seehofers forslag er blot næste trin efter “Global Compact on Migration” traktaten fra FN. Løkke skrev jo under på skidtet i Marokko, fordi han ikke turde gå imod sin Führers ordre fra bunkeren i Berlin. Seehofers plan er vistnok ikke bindende for Danmark pga. retsforbeholdet. Lur mig om ikke Merkels køtere i København så melder sig frivilligt til Føreren i Berlin som modtagere af storskraldet fra syd og øst (til afbrænding af danske skattepenge).

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Vedr dit sidste afsnit, så tilhører jeg de 53,1% af de fremmødte vælgere, der på Pernille Vermunds 40 års fødselsdag vedkendte, sig at bakke op om verdensomspændende mafia og internationale pædofiliringe. 😇

DERFOR får Danmark I K K E “tildelt” nogen af Sydføderationens illegale bådimmigranter til generationers offentlig forsørgelse med havudsigt!!! 😈

Morningstar
Morningstar
1 year ago

Det var Beria som sade det där. Kommer ihåg det för det var inte längesedan jag läste om det.

Neale
Neale
1 year ago

Vi får håpe tjuvene finner flere hundre filmer med dyreporno på datamaskinen til Alex Schulman. Og at de kontakter noen aviser og sprer dette til hele verden. Alex er en av de gode, en av de som aldri gjør noe feil. En av de korrekte. Og det er bestandig de menneskene som har de verste hemmelighetene.

tom
tom
1 year ago

Vi danskere har ofte gjort grin med Systembolaget og nordmændenes “Polet”, men faktum er, at danske supermarkeder og kiosker bugner af dårlig vin, og at man alligevel er nødt til at bevæge sig hen til en vinhandler for at være nogenlunde sikker på at få de gode varer. Når man bor i Sverige, vænner man sig hurtigt til indkøbsforholdene og ender med tit at føle sig forkælet, fordi de svenske vinopkøbere gennemgående er hamrende dygtige og køber så stort ind, at kunderne får meget for pengene og undgår de mange dårlige vine, der sælges i Danmark.

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Generation Identitaire er fantastiske! Jeg bliver så stolt, når jeg ser deres video, for det fortæller mig, at ikke alle danskere er snotdumme. Der findes stadig nogle få intelligente derude. Tak til Identitaire!
Alle I gamle hø-nisser herinde bør sende videoen til de unge i jeres familie og opfordre til at støtte dem. Jeg vil gerne støtte dem, hvis jeg på nogen måde kan. Det er imponerende, hvor oplyste de er, når jeg ser detaljerne i deres skarpe og veldrejede budskaber, for det er ihvertfald ikke takket være MSM, at de ved disse ting.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x