31
dec
Seneste opdatering: 1/1-20 kl. 1117
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dagen til nytårsaften tittede solen endelig frem efter ugers mørke. Jeg takker alle for et begivenhedsrigt år, måske lige med undtagelse af det danske retsvæsen. De har overhovedet ikke tid til halvgamle, ustraffede personer som undertegnede. Men hvad skal de gøre? Med islam er de fanget med bukserne nede, og nu gælder det om at slippe fra det med æren i behold, og til den ende skyder de budbringeren.

Først i januar byder jeg på Asger Aamund, Generation Identitær og Tommy Robinson. Nytårsindkøb og Gl. Færgestræde i Helsingør med Oxernes Gård fra 1459. Og hundreder møder op på Amalienborg for at høre dronningens nytårstale © Snaphanen.dk.  Se nytårsklummen 2020 – Nu kan vad som helst hända.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Jeg vil også ile med at ønske Steen og alle læsere minus de orker, der måtte befinde sig her, et rigtig godt og fremgangsrigt Nytår. Især vil jeg håbe, at Steen får sine af politiet stjålne computere tilbage med erstatning osv.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Et islamisk mørke er ved at sænke sig over Europa. Et godt nytår kommer først tilbage til Europa, når kontinentets muslimprocent bliver under 1. Det koster over 250000 kr at slippe af med en familie på 4. Med ca. 43000 syriske statsborgere på luxusferie i Danmark, svarende til ca. 10000 familier, bliver den totale udgift til repatriering af disse parasitter til omkring 3 milliarder – med alt det løse (almisser sendt til Syrien efter hjemkomst). De 3 milliarder burde alene betales af erhvervslivet, godhedsindustrien og den islamofile Elite. Lønmodtagerne har ikke bedt om lov til at fodre på migranterne; kun… Read more »

MortenBruntse Larsen
MortenBruntse Larsen
1 year ago

Godt Nytår fra Østgrønland Steen. Jeg kender dig ikke , men den daglige læsning af Snaphanen giver mig en meget værdsat indblik i, hvad der foregår i de virkelige verden bag mediernes løgne.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
1 year ago

Godt nytår Steen, og godt nytår til alle Snaphanerne.

Ördög
Ördög
1 year ago

Jag önskar vor tapre Snaphane og alla hans läsare gott nytt år med en gammal nyårsdikt, som jag händelsevis upptäckte tidigare i höst. Nyår 1911. (Bertel Gripenberg 1878-1947) Åter och åter detsamma, det gamla, dagar och nätter och veckor och år – strid och försaka och sträfva och famla, gammalt är målet ändå, som du når! Nyår, som födes, vi känna dig redan, läsa din saga den stund du går in, känna din bana med ny och med nedan, känna den utslitna väg, som blir din. Intet blir nytt under månen och solen, lifvet skall trampa sin traskande gång, orätt… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Gode hilsninger om et fremgangsrikt nyttår 2020 ønsker og håper jeg ifra Skåne for alle snaphaner/høner..spesielt sjefs snaphanen Steen som holder ut og kjemper på flere fronter..lykke til.
Vår flytt viste seg å være rett for hele familien..og i vår lille lille stad kan vi puste dypt og helt ut..det er mye tryggere og roligere..mere landlig..ikke turistfokusert..få innvandere..musser.

Kimski
Kimski
1 year ago

Godt Nytår til Steen, og alle i andre Snaphaner.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Gott Nytt År Steen och tack för fantastiskt arbete med att avslöja korrupta politiker och tjänstemän.
Hoppas Du får krafter dra fram patrasket som gömmer sig på DRs redaktioner.
Som de utnyttjade Drottning Margerethes ”Nyt Års tale” för deras socialistpropaganda. Hemskt!

peerpede
peerpede
1 year ago

Godt nytår fra den gamle dansken i Göingeskogen..

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  peerpede

I lige måde og når svea-götisk-arabiske vælde bryder sammen så kommer alle vi raske danskere og fuldender Svend Poulsens arbejde med gøngernes befrielse fra det svensk-muslimske kalifat.

peerpede
peerpede
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Tak ska du ha, den gamle Dansk er faktisk født i et lille bondehus for 70 nytår siden og det bare to kilometer fra Gjorslev Gods hvor den gode Svend Poulsen slog sine folder under svenskekrigene, så jeg er ikke ude her i Göingebygden, men nok mere hjemme.
Godt nyt år fra en snaphane.

Filuren
Filuren
1 year ago

Og her havde man ellers gået og glædet sig til Majestætens nytårstale.

Hofreporteren Ulla T fortæller til nyhedsankeret Natasja C (moderen jødisk) at Queen Elisabeth havde holdt en aldeles fremragende tale til nationen, hvor hun sammenlignede klimaaktivisterne med ‘frihedssoldaterne’ der gik i land på D-day (what?!), hvorefter Natasja C huskede på, at Dronningens tale jo ikke som sådan er politisk.

Majestæten: Klima. Mere klima. KLIMA!
Majestæten: Ensomhed.
Majestæten: Antisemitisme. Grisegrise.

Og så måtte jeg for første gang i mit middellange liv droppe at høre nytårstalen til ende.

Øv, for en fuser.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago
Reply to  Filuren

Fik ikke hørt den live, men kom til at læse om den. Så jeg valgte bare at springe over. Orker ikke mere af det lort.

Det bliver mere og mere forståeligt, hvordan det må have føltes at leve i Sovjetunionen, hvor folk konstant blev bombarderet med enslydende systempropaganda. Der er simpelthen ikke plads til divergerende synspunkter i MSM. (Det var iøvrigt også derovre, at begrebet antisemitisme blev opfundet)

Kimski
Kimski
1 year ago
Reply to  Filuren

Klarede det lige indtil klimavrøvlet, og slukkede derefter, for første gang i mit liv. Allerede 3 minutter inde i talen var det åbenlyst, at der ikke ville være noget relevant at komme efter, fra den virkelige verden.
Mette Frederiksens nytårstale gad jeg overhovedet ikke beskæftige mig med. Hun har allerede så rigeligt bevist sin konsekvente utroværdighed.

john M
john M
1 year ago

Godt nytår Steen , du er en sand hædersmand.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago

Godt Nytår Snaphaner!

Margrethe
Margrethe
1 year ago

NB har iøvrigt lavet en forrygende julekalender. Det opdager jeg først nu. Synd den ikke har nået et større publikum. Et lille guldkorn hver dag, der siger alt om, hvordan de sviner med vores penge. Midt i spasen er man rystet. Hvert afsnit er så kort, så de er hurtige at kigge igennem:

https://youtu.be/vgFl5enT_xQ?t=6

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er nemlig en rigtig god julekalender. Det har været en god øjenåbner for mig.jeg vidste det var temmeligt vanvittigt, det svineri med pengene, og absurd, men så gak gak. Jeg blev glad for at få det i små og overkommelige doser.det gjorde det muligt at forholde sig til. Og huske.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Enten er Mikael Willgert ved at bryde grædende sammen, eller også er han snotforkølet. Tiderne taler for, at sandsynligheden for begge årsager er nogenlunde lige stor…

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago
Reply to  Steen

En miljon visningar i månaden, säger Mikael Willgert i inledningen på sin nyårshälsning.

tom
tom
1 year ago

Godt nytår allesammen og måtte I fremover føle trang til også at se nogle positive sider ved livets gang i vort lille land. Det glæder mig oprigtigt, at Swebbtv har fået så stor succes, og jeg har ligeledes glædet mig over Steens stemningsmættede fotografier. Her i huset er der også vildt på bordet. Veganerne kan ryge og rejse, og saucen tilberedes med økologiske tyttebær og salvieblade samt en god skvat portvin og piskefløde. Har netop aflagt et af mine sjældne besøg på document.dk, hvor dronning Margrethe fik med grovfilen af et par sure ældre herrer i voldsomt små sko. Jeg… Read more »

Ole Madsen
Ole Madsen
1 year ago

Godt Nytår til Snaphanen. Jeg glæder mig til at høre det annoncerede interview med Asger.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Trump gør noget ved illegal migration med MPP – fra nettet (www.dhs.gov): Assessment of the Migrant Protection Protocols (MPP) October 28, 2019 • Under MPP, certain aliens who are nationals and citizens of countries other than Mexico (third-country nationals) arriving in the United States by land from Mexico who are not admissible may be returned to Mexico for the duration of their immigration proceedings II. MPP Has Demonstrated Operational Effectiveness In the past nine months—following a phased implementation, and in close coordination with GOM—DHS has returned more than 55,000 aliens to Mexico under MPP. MPP has been an indispensable tool… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Under Trump er mellem 200-250.000 blevet deporteret årligt. Under Obama blev mellem 350-400.000 deporteret årligt (vist på nær 15 og 16). Humlen er, at Trump (som en anden Venstre-løve) gør et kæmpe nummer ud af at skelne mellem legale og illegale indvandrere. Bundlinjen er dog bare den samme: Omkring 1 million mennesker får årligt en eller anden form for permanent opholdstilladelse via flygtningestatus, green card-ordninger osv., og af dem er under 15% europæere. Befolkningsudskiftningen fortsætter altså ufortrødent – uanset om vi så kalder den for legal eller illegal. Rigtig mange af dem der kommer til USA er så godt nok… Read more »

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x