3
jan
Seneste opdatering: 5/1-20 kl. 0229
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg vil ikke lade mine bĂžrn vokse op i Sverige, og jeg kommer aldrig tilbage”

“Tilbage til Sverige, aldrig i livet.” “Ett samtal om varför svenskar utvandrar”. Der har vĂŠret flere lignende interviews, det seneste var i august 2019: De lĂ€mnar Sverige pĂ„ grund av det politiska lĂ€get: “Vi upplever att svenskar inte lĂ€ngre har en plats i landet”.

Cissi Dahlström medvirkede ogsÄ i Om oron för framtiden i Sverige i januar 2019. Se ogsÄ fra i Är Allt fler svenskar planerar landsflykt. Stemmen man hÞrer, er nationalÞkonomen Hans Jenseviks. BemÊrk at shiiter i Sverige, udtrykker stor uro for, nÄr sunni-islam griber magten i Sverige, hvilket de naturligvis gÞr i anden halvdel af dette Ärhundrede. Dette kan ikke undgÄs allerede med dagens demografi.

Don’t mess with Donald

Af Hans Rustad

Med en suverÊn timing slog Trump til og drÊbte general Suleimani pÄ flyvepladsen i Bagdad

Med et slag viste Trump, at han har evnen til at slÄ til pÄ det rette tidspunkt og ikke nÞler med at gÄ efter den Þverste ledelse. Det er et sprog som bliver langt bedre forstÄet i MellemÞsten end i Vesten.

Trump havde ikke noget valg, hvis han ikke Þnskede at blive en ny Obama. Obama gav ordre om at skÄne Suleimani, selv om hans dÞdelige meritter var velkendte allerede dengang. En anslÄr at Suleimani er direkte ansvarlig for 600 drÊbte amerikanere bare i Irak. Men Obama satte fuldfÞringen af atomaftalen fremfor alt. Ingen fik lov at rÞre Suleimani.

Ingen tog Obama alvorligt

Det Obama tog fejl af, var det iranske regimets natur. Obama troede at regimet var som alle andre autoritÊre regimer: Det kunne overtales hvis bare guleroden var stor nok. Pisken var der efterhÄnden ingen, som tog alvorligt.

Kald gerne dette for appeasement-politikk, for den bÊrer stÊrke fÊllestrÊk med politikken i mellemkrigstiden, bÄde overfor Sovjetunionen, fascismen og nazismen. OgsÄ den gang troede man pÄ dialog. Men kulsviertro uden evne til realitetstjek, bliver en selvmordsigelse. Derfor vÊkker Trump et sÄdant raseri blandt peaceniks, ligesom Churchill gjorde det i trediverne.

NRKs Sigurd Falkenberg Mikkelsen sagde for bare kort tid siden, at Iran er et demokrati, ikke perfekt, men et demokrati. Han viste til at de har valg. Men med en sÄdan definition er det knapt noget land, som ikke er demokratisk.

At tale pént om Vestens – sérlig USAs – fjender

Det Mikkelsen gjorde var at opretholde en lang tradition i statskanalen: At snakke pént om Vestens – sérlig USAs – fjender.

NRKs holdning til USA og Israel er ikke sÄ vÊldig fjernt fra Irans, som omtaler dem som: Store Satan og Lille Satan. Det er ikke vanskeligt at dokumentere en systematisk partiskhet i NRKs dÊkning og for at gentage: Det had korrespondenter som Lars Sigurd SunnanÄ og Odd Karsten Tveit spyede ud af sig pÄ TV skÊrmen, er nu overfÞrt pÄ USAs prÊsident, med den forskel at han reprÊsenterer en reel trussel mod deres hegemoni. Derfor kÞrer propagandaen 24/7. Norske medier befinder sig i et parallelt univers.

Statsminister Erna Solberg nÊvnte i nytÄrstalen, at hun havde hilst pÄ norske soldater i Irak. Hun koblede det til at give bÞrn anledning til at gÄ i skole. Ikke noget om at vi ikke havde vÊrt noget uden den amerikanske Þrns store vinger.

(«I Syrien har nÊsten en generation bÞrn mistet muligheden for at gÄ i skole. Norge vil fremover gÞre mere for bÞrns skolegang i konfliktomrÄder. I efterÄret mÞdte jeg norske soldater i Irak. Nogen uger senere mÄtte de ta dÊkning i lejren pÄ grund af raketangreb. Det er en pÄmindelse om den risiko som norske soldater og hjÊlpearbejdere i udlandet tager. For at skabe en bedre verden. For at alle bÞrn skal kunne gÄ i skole.»)

Norske Þrer kan ikke lide at hÞre om, hvad slags «venner» de omgÄs. Sidsel Wold fremhÊver hvor moderat udenriksminister Mohammad Javad Zarif er, sammen med prÊsident Rouhani forsÞger de at stÊkke hardlinerne.

Teorien underbygges ikke. At spille good cop/bad cop er et gammelt trick som ogsÄ autoritÊre regimer benytter sig af. Der finnes fÄ tegn pÄ, at Zarif er moderat. Ingen mÄ udfordre Den Øverste Leder og hans politik i Iran. Og Ali Khamenei er en hardliner.

Suleimani er vores leder

Under vinduerne til den amerikanske ambassade i Bagdad havde mobben skrevet: «Hilsen fra vores store leder general Suleimani».

USAs forsvarsminister Mark Esper sagde torsdag, at de havde efterretning som sagde, at Iran planlagde nye angreb pÄ amerikanske mÄl i MellemÞstentÞsten, bl.a. mod diplomater.

Iran har det seneste Ă„r Ăžget provokationerne mod USA, med magnetminer mod tankere i den Persiske Bugt, nedskyding af en amerikansk drone, raketangrep mod amerikanske baser i Irak i flere omgange, og nu sidst med dĂždelig udgang. Den Øverste Leder, Ali Khamenei, hĂ„nede USA efter ambassadestormingen: – Se hvor sĂ„rbare og svage I er.

Budskabet var ikke til at misforstĂ„: – Der kommer mere.

“Leading from behind”

En iransk universitetsprofessor sagde til BBC Newshour, at de 750 soldater som var sendt til Kuwait og de 100 som forstĂŠrkede ambassaden, bare ville gĂžre omkostningene stĂžrre for USA.

Iran opererer med det gamle kort, hvor USA altid kvier sig for at svare, sÄdan at de altid bliver fanget pÄ det forkerte ben.  Obama myntede udtrykket «leading from behind» om USAs rolle i Libyen-bombningen.

En supermagt kan aldrig fÞre bagfra.  Med en suverÊn sans for timing slog Trump til og drÊbte general Suleimani pÄ flyvepladsen i Bagdad.

USA viste, at det kan eliminere enhver fjende hvor det vil, nÄr det vil.

Den som lever ved svĂŠrdet

Suleimani blev anset for at vÊre en av MellemÞstens vigtigste og mÊgtigste personer. Al-Quds-brigaden har styret Irans udenrigsengagementer, dvs krigene i Syrien, Jemen, Gaza og Libanon. Men en general har fÞrt an og er blevet vant  til krig og troen pÄ, at alt kan ordnes med skarpe vÄben.

Da irakerne gik til oprÞr, overtog Suleimani ogsÄ ledelsen der. Han hentede skarpskytter ind fra andre krige og lod dem henrette demonstranter. Ingen aner hvor mange som er drÊbt, men antal sÄrede gÄr op i mange tusind.

Samme taktik brugte Revolutionsgarden og Den Þverste leder, da iranerne eksploderede over en pludselig prisÞgning pÄ 50 prosent pÄ brÊndstof.

Basij-militsen blev sluppet lÞs, en paramilitÊr organisation, akkurat som militserne i Irak. Disse fÄr lov at give udlÞb for deres aggression og sadisme mod almindelige mennesker. En anslÄr at mindst 1.500 er drÊbt.

NRK er pĂ„ den forkerte side side – igen

NRK og Sidsel Wold snakker som om general Suleimani og Revolutionsgarden reprĂŠsenterer Iran. Faktum er at de er forhadte. Som Wold selv kom til Ă„ sige: – De er en stat i staten.

Det gÊlder Kina, det gÊlder Iran: I politistater bliver de som kontrollerer sikkerhed og overvÄging en stat i staten, og de benytter anledningen til Ä berige sig.

Det som virkelig er skummelt, er at USA under Obama utviklede sig i samme retning: Ikke-valgte bureaukrater, Demokratens ledelse og medierne bestemte, at Donald J. Trump ikke skulle blive prĂŠsident, og da de ikke lykkedes med det, at han skulle afsĂŠttes.

Dette er de samme krÊfter, som strakte  hÄnden ud til den islamske verden pÄ en mÄde som ignorerede truslerne.

CIA-chef John Brennan stemte pÄ kommunistpartiets kandidat ved prÊsidentvalget i 1976. NÄr han taler til en muslimsk forsamling, taler han som om han er en av dem. Han taler ogsÄ om «al-Quds», ikke Jerusalem. Forsamlingen forstÄr hvad dette betyde: Han er pÄ deres side.

Han orkestrerede sammensvĂŠrgelsen mod Trump.

Jerusalem

Nu er det en anden prĂŠsident som siger Jerusalem, ikke al-Quds, og som har flyttet ambassaden til Israels hovedstad.

Iran er et antisemitisk regime. Dette er et av de trĂŠk, som Obama ikke ville eller kunne forstĂ„. I et interview med Jeffrey Goldberg for the Atlantic, avslĂžrede Goldberg, at Obama ikke forstod at nazisterne drĂŠbte jĂžder nĂ„r det gik ut over deres egen krigsindsats. ForstĂ„r du, at Iran har noget af det samme forhold til jĂžder – det er helt irrationelt og skader dem selv? spurgte Goldberg. Obama forstod ikke spĂžrgsmĂ„let.

Israelere forstÄr selvsagt hvad truslene fra Iran betÞd. Derfor kunne de aldrig tillade, at Iran fik atomvÄpen. Med Obama ville de have fÄet det. Nu er det game over med Trump.

Det Trump har gjort er i virkeligheden et stykke afskrÊkning: Teheran forstÄr at Trump ikke bluffer. Hvis de truer USAs strategiske interesser vil USA slÄ tilbage.

Ayatollahene kan skrinlĂŠgge sine drĂžmme om at dominere MellemĂžsten og udradere Israel.

Dette er derfor en stor dag for demokratierne og frihedselskende mennesker.

OgsÄ demokratier har ret til at forsvare sig.

Fordansket at Snaphanen

Tit for tat – resterne af generalmajor Qasem Soleimani (1957-2020)

video screenshot

Svenske TV Nyheder kaldte Qasem Soleimani “top-diplomat”.DR viste sig forblĂžffende hĂŠderlig, og viste BBC dokumentar fra 2019. (Shadow Commander: Iran’s Military Mastermind) Se ogsĂ„ The shadowy Iranian spy chief who helped plan Benghazi.

Man kan ogsÄ se den her.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Den mÄske vigtigste nyhed i danmarkshistorien, der er ikke 300.000 indvandere og efterkommere, heller ikke 600-700.000 som hÊvdet for kort tid siden, men hele 1,2 mio. Danmark er med syvmile skridt pÄ vej med svenske og franske tilstande. Kort sagt vi er blevet lullet ind i vores undergang, vi er blevet snydt!

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Steen

Pia KjĂŠrsgaard i Berlingske

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Steen

SĂ„ vidt jeg husker, sĂ„ fortalte De AnstĂŠndige os dumme danskere, at der var 200.000 tilbage i slutningen af 90’erne. Kim MĂžllers liste begynder i 2001 og slutter i 2016. 200.000 hele vejen:

http://www.uriasposten.net/archives/89614

Charles
Charles
4 years ago

En stor KrĂŠftsvulst er forsvundet.
Good Blees Donald Trump.

MKM
MKM
4 years ago

Allah mĂ„ have tilladt, at Soleimani blev aflivet.Ellers ville store A have sĂžrget, at missilet blev til “ein Verzager” Det mĂ„ skabe en vis tvivl hos “the camel-sodomisers and towelheads” om Allah egentlig er pĂ„ deres side?? Det skaber sikkert en velsignet paranoia hos de religiĂžse tosser, som nu leder efter vantro forĂŠdere og svagpissere iblandt dem selv. Men Trump er med denne sympatiske aflivning pĂ„ vej til at blive inddraget i endnu en idiotisk krig i MellemĂžsten. Hvis Israel ikke kan lide Iranernes primitive opfĂžrsel, kan de med deres anslĂ„ede 250 stk. atomsprĂŠngladninger ordne shia-tosserne pĂ„ en formiddag. Hvorfor… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  MKM

Trump er Vestens kammerjĂŠger nummer Ă©t; en rigtig god specialist i rotteudryddelse. Kunne skrigeskinken ikke ansĂŠtte ham som ekstern konsulent, da vi i Danmark har samme problem med udefra kommende skadedyr som resten af Vesten.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  MKM

“Hvorfor er det USA, som skal fĂžre deres forbandede krige?” Fordi jĂžder ikke gĂžr det beskidte arbejde, som de kan fĂ„ goyims til. Og da jĂžderne har sat sig massivt pĂ„ bĂ„de Ăžkonomien og den politiske magt i USA, sĂ„ kan de jo lige sĂ„ godt bruge de mindrevĂŠrdige goyims til at nĂ„ deres mĂ„l. Trump er den perfekte prĂŠsident for dem – fuldstĂŠndig sovset ind i personlige og familierelaterede Israel-forbindelser. https://thehill.com/hilltv/what-americas-thinking/431675-trump-is-most-pro-israel-president-since-truman-says-analyst Husk pĂ„ at Israel aldrig deltager officielt i kamphandlinger (bortset fra, nĂ„r det er meget tĂŠt pĂ„ deres egen grĂŠnse), og at Israel som det eneste “vestlige” land,… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago

Discountudgaven af Sean Connery er nedsparket fra sit shiithole til et rigtigt shithole. Med en amerikansk nytÄrsraket i rumpetten. Det her nytÄr starter godt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

KNIVATTACKEN I PARIS VAR ISLAMISTISKT TERRORDÅD

REDAKTION 4 JANUARI, 2020

https://samtiden.nu/2020/01/knivattacken-i-paris-var-islamistiskt-terrordad/

dödades nĂ€r gĂ€rningsmannen knivhögg fyra gĂ„ende i stadsdelen Villejuif i södra Paris pĂ„ fredagen. TvĂ„ Ă€r svĂ„rt skadade. Mannen skrek ”Allahu akbar” innan polisen sköt honom till döds.

Vittnen rapporterar att knivmannen skrek “Allahu akbar” under attacken, rapporterar Independent. Foton av mannen visar att han bar nĂ„got som liknade bombbĂ€lte runt midjan.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

FĂžrst stemmer svenskerne Sverige i total smadder og sĂ„ stikker de af fra det hele. Uden sĂ„ meget som det mindste pip om, hvordan de kunne forestille sig at de ansvarlige kunne drages til ansvar. For eksempel som den danske modstandsbevĂŠgelse, der tog pĂ„ visit med en monologhammer hos de, der havde vĂŠret lidt for aktive i samarbejdet med de forkerte…

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  Margrethe

@Margrethe…..monologhammer!

Brandmand
Brandmand
4 years ago

Undskyld, hvad gĂ„r galt pĂ„ Snaphanen? Det er jo som at lĂŠse Paul Wolfowitz! USA har tabt sine krige i MellemĂžsten, Irak, Syrien, Jemen, Libanon. Det giver ikke ret til at drĂŠbe politiske modstandere. Hvorfor begejstringen for ekskalationen? Vil I have mere uro, ustabilitet, krig og nĂžd? Vil I have flere flygtningestrĂžmme? Timingen var ikke imponerende. Han var rejst pĂ„ en rutenaskine til Bagdad til et officielt program, hvor han skulle deltage i bisĂŠttelsen af 31 irakiske soldater, som var drĂŠbt af amerikanske helikoptere. En hver 10-Ă„rig kunne planlĂŠgge det. Men nu har Trump vel sikret det militĂŠrindustrielle kompleks stĂžtte… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Brandmand

Hans Rustad er zionist, og Steen Snaphane hĂžrer til boomer-generationen, som er blevet hjernevasket med pro-jĂždisk propaganda. JĂžder er gode og Israel er vores allierede…

Jeg oplever, bĂ„de her pĂ„ siden og pĂ„ Uriasposten, at en del af kommentatorerne ikke stoler pĂ„ myndighederne og MSM, nĂ„r det handler om … stort set hvad som helst. Men nĂ„r det handler om 9/11 og alle Israels/militĂŠrlobbyens/banksters proformakrige i mellemĂžsten, sĂ„ forsvinder den rationelle, kritiske sans som dug for solen.

Brandmand
Brandmand
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Soleimani var mÄske hovedmanden bag tilintetgÞrelsen af Islamisk Stat og alle Israel-fanboys jubler. Jeg tror du har ret i det med hjernevask. Og hvad bliver gengÊldelsen?

SkÄning
SkÄning
4 years ago

Jag undrar vad Cissi röstade pĂ„ innan hon flyttade utomlands. Antagligen Reinfeldt eller liknande. Det hade förmodligen inte passat sig inför vĂ€nnerna om Åkesson var valet. AngĂ„ende den hĂ€r affĂ€ren med Iran. Det Ă€r nĂ€stan löjevĂ€ckande att se alla MAGA-folk skrika efter bomber och blod, nĂ€r Trump gick till val pĂ„ att inte blanda sig i konflikter i MÖ. America First hette det. Och vilket sorts hot Iran skulle utgöra mot USA Ă€r obefintligt. Kan bara sĂ€ga som Patton: “We’re fighting the wrong enemy!”. Det Ă€r Saudi och andra Gulfstater som backar upp de vĂ€rsta juhadisterna och praktiskt taget alla… Read more »

Filuren
Filuren
4 years ago

Noget af det absolut dummeste jeg har lĂŠst herinde lĂŠnge! Med en sĂ„ idiotisk tilgang fortjener Rustad og Co. nĂŠsten en ny bĂžlge iranske flygtninge. “Magnetminer i den Persiske Bugt” – ja, Den PER-SIS-KE Bugt. Som nĂ„r Kina gĂžr krav pĂ„ omrĂ„der i South CHI-NA Sea. Er det her ikke et Ă„ndehul for nationalister? Internationalister, nej tak. Op i rĂžven med hvordan iranere indretter sig i deres eget fucking land. Ganske mange iranere er fint tilfredse med hvordan Teheran gĂžr tingene. Er der Ă©n ting de ikke Ăžnsker sig, sĂ„ er det mere jĂždisk-amerikansk ‘frihedsdemokratisk’ indblanding. Og jeg kan forsikre… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Filuren

HĂžrt!

Hvis man godt vil rende rundt og myrde andre landes statsborgere, skal man i hvert fald ikke komme bagefter og brokke sig, nÄr muhammedanerne svarer igen med terror.

Anders
Anders
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Skal du bestemme det?
Vi har terror i forvejen og tvinges, imod vores vilje, til at omgÄs den islamiske taberkults ulidelige vanskabninger.
Mere droneopdragelse til mellemĂžsten, tak.
Meget mere.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Anders

Vi har terror i forvejen

Og vi har myrdet mindst en halv million civile muhammedanere i det sidste tyve Ă„r. Og jeg siger med velberĂ„d hu “myrdet”, for alle krige Danmark har vĂŠret involveret i siden krigen i Bosnien, er folkeretligt ulovlige.

Skal du bestemme det?

Du er da et frit menneske, men du skal ikke forvente tudekiks fra mig, hvis man pÄ den ene side stÞtter masseterror i Kebabistan, men bliver moralsk hÞjrÞstet nÄr der bliver svaret igen med samme mÞnt.

Anders
Anders
4 years ago
Reply to  Felix Krull

En halv million er nu ikke sÄ mange, nÄr man tÊnker pÄ hvor meget ammunition vi har brugt. Ja, sÄ er det faktisk pinligt fÄ.
Muslimen har det jo med at pakke sig ind i civile, nÄr han vil sprede dÞd iblandt ubevÊbnede civile.
At der ikke hÊnger en armeret drone over hovedet pÄ enhver muslim, er mig en gÄde. Men det kan vi nÄ endnu. Af hensyn til menneskeheden og folkeretten. .

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Anders

En halv million er nu ikke sĂ„ mange…

En vederstyggelig sÊtning, sÊrligt taget i betragtning at du ikke kommenterer pÄ at vores bombinger af muhammedanske lande er folkeretsstridige.

Helt off topic og af ren nysgerrighed: synes du at forÊldre skal have frataget myndigheden over deres nyfÞdte bÞrn, hvis de maltrakterer deres kÞnsorganer med skarpe genstande, eller synes du at det er helt i overensstemmelse med de judaeo-kristne vÊrdier, som Danmark, ja hele den europÊiske civilisation, er bygget pÄ?

Anders
Anders
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Islam er folkeretsstridig. En depraveret lĂŠre. En vederstyggelighed i sin praksis.
– jeg modstander af genital mutilation. Jeg kender ingen forĂŠldre som skĂŠrer i deres spĂŠdbĂžrn. Men hvis de gĂžr, sĂ„ hĂžrer de selvfĂžlgelig hjemme bag tremmer – og/eller i mellemĂžsten.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Anders

Islam er folkeretsstridig. “Folkeretsstridig” har en specifik mening, det er ikke bare et synonym for “i modstrid med menneskerettighederne”, men drejer sig om forholdet mellem stater. Helt konkret betyder det at starte en krig uden et mandat i FN’s sikkerhedsrĂ„d, hvilket er, hvad der i NĂŒrnberg-termer er at fĂžre uprovokeret angrebskrig og som i sin tid blev straffet med hĂŠngning, og teknisk set er samtlige danske regeringer siden Nyrup skyldige. Niels Helveg var endda sĂ„ meget mandfolk at han indrĂžmmede dette i eet af P1’s sommerferieprogrammer for nogle Ă„r siden. Han skulle trykkes lidt pĂ„ maven, men i sidste ende… Read more »

Anders
Anders
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Ord har ikke mening, de har betydning. Helt specifikt. Men islam er klart forpligtet over evne i en moderne verden – ogsĂ„ i forhold til folkeretten. Hvis du tĂŠnker at 9/11, er det eneste uprovokerede muslimske terrorangreb i historien, tager du fejl. Angrebene er utallige. At muslimen hader, drĂŠber og taler med to tunger, er en gammel og velkendt sandhed. Det rĂŠkker egentlig at bruge Ăžjnene. Men den problematik vil dronerne fremover kunne hjĂŠlpe med, langt mere effektivt end hidtil, uden at vi skal risikere flere gode menneskeliv i den sags tjeneste. Hvis terroristerne vil slĂ„s med dronerne, med en… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Han skulle vÊre drÊbt for lang tid siden! Britiske SAS havde ham pÄ kornet i 2007 og bad om at skyde ham, men labour politikeren David Miliband fik forpurret det! Han blev identificeret, som manden der organiserede kampene mod briterne i Basra under sidste golfkrig!
Overlad aldrig styringen til socialister!

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Filuren

Man kan altid vĂŠre uenig/enig. Men een ting er helt sikkert: Iran vil ikke Demokrati, de vil have Sharia. Og lad sĂ„ dem endelig beholde lortet. Men A-Bomben skal de IKKE have, Det er det rigtige Trump gjorde. Nemlig annullering af Obama-rĂžvens lorte-aftale. Havde trump ikke fĂ„et knaldet svinet her, var der gĂ„et flere amerikanske soldater til. Trump er en President der bĂ„de holder ord og gĂ„r i brechen for sine landsmĂŠnd. Det er meget mere end Hillary Rodham Clinton gjorde. Hun lod nemlig hendes egne landsmĂŠnd “myrde” (Benghazi in mente) Underlig Damen ikke sidder i buret.! https://youtu.be/TN1RvEmMPLk POWERFUL! ♄… Read more »

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Charles

https://youtu.be/TN1RvEmMPLk

POWERFUL! ♄ FULL SPEECH: Patricia Smith, mother of Benghazi victim – Republican National Convention

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Charles

“Men A-Bomben skal de IKKE have”

Jeg kan nu godt forstÄ, hvis de gerne vil have A-vÄben. Bare se pÄ al den dÞd og ÞdelÊggelse, som mellemÞsten har mÄttet tÄle i de sidste 20 Är. SÄ kan de mÄske vÊre i fred for zionistisk aggression. Mig bekendt har to atommagter aldrig vÊre i direkte krig. Har der nogensinde vÊret et tilfÊlde, hvor en atommagt er blevet angrebet?

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Filuren

Alene Irak… FĂžrst 10 Ă„rs sanktioner, som ikke ramte Saddam og hans venner, men isĂŠr hans modstandere. Almindelige mennesker som ikke var glĂždende tilhĂŠngere af regimet, var dem som led mest i de 10 Ă„r. 500.000 bĂžrn dĂžde, og Madeleine Albright syntes at det var helt ok: https://www.youtube.com/watch?v=RM0uvgHKZe8 SĂ„ kunne de irakere jo bare lade vĂŠre med at have masseĂždelĂŠggelsesvĂ„ben – som de sĂ„ alligevel ikke havde. Derefter skulle Irak smadres, fordi 9/11(!) Som absolut intet havde med Irak at gĂžre. USA fik fyret en masse ammunition af med “depleted uran”, og resultatet idag er, at Irak er det land… Read more »

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x