3
jan
Seneste opdatering: 5/1-20 kl. 0229
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg vil ikke lade mine børn vokse op i Sverige, og jeg kommer aldrig tilbage”

“Tilbage til Sverige, aldrig i livet.” “Ett samtal om varför svenskar utvandrar”. Der har været flere lignende interviews, det seneste var i august 2019: De lämnar Sverige på grund av det politiska läget: “Vi upplever att svenskar inte längre har en plats i landet”.

Cissi Dahlström medvirkede også i Om oron för framtiden i Sverige i januar 2019. Se også fra i år Allt fler svenskar planerar landsflykt. Stemmen man hører, er nationaløkonomen Hans Jenseviks. Bemærk at shiiter i Sverige, udtrykker stor uro for, når sunni-islam griber magten i Sverige, hvilket de naturligvis gør i anden halvdel af dette århundrede. Dette kan ikke undgås allerede med dagens demografi.

Don’t mess with Donald

Af Hans Rustad

Med en suveræn timing slog Trump til og dræbte general Suleimani på flyvepladsen i Bagdad

Med et slag viste Trump, at han har evnen til at slå til på det rette tidspunkt og ikke nøler med at gå efter den øverste ledelse. Det er et sprog som bliver langt bedre forstået i Mellemøsten end i Vesten.

Trump havde ikke noget valg, hvis han ikke ønskede at blive en ny Obama. Obama gav ordre om at skåne Suleimani, selv om hans dødelige meritter var velkendte allerede dengang. En anslår at Suleimani er direkte ansvarlig for 600 dræbte amerikanere bare i Irak. Men Obama satte fuldføringen af atomaftalen fremfor alt. Ingen fik lov at røre Suleimani.

Ingen tog Obama alvorligt

Det Obama tog fejl af, var det iranske regimets natur. Obama troede at regimet var som alle andre autoritære regimer: Det kunne overtales hvis bare guleroden var stor nok. Pisken var der efterhånden ingen, som tog alvorligt.

Kald gerne dette for appeasement-politikk, for den bærer stærke fællestræk med politikken i mellemkrigstiden, både overfor Sovjetunionen, fascismen og nazismen. Også den gang troede man på dialog. Men kulsviertro uden evne til realitetstjek, bliver en selvmordsigelse. Derfor vækker Trump et sådant raseri blandt peaceniks, ligesom Churchill gjorde det i trediverne.

NRKs Sigurd Falkenberg Mikkelsen sagde for bare kort tid siden, at Iran er et demokrati, ikke perfekt, men et demokrati. Han viste til at de har valg. Men med en sådan definition er det knapt noget land, som ikke er demokratisk.

At tale pænt om Vestens – særlig USAs – fjender

Det Mikkelsen gjorde var at opretholde en lang tradition i statskanalen: At snakke pænt om Vestens – særlig USAs – fjender.

NRKs holdning til USA og Israel er ikke så vældig fjernt fra Irans, som omtaler dem som: Store Satan og Lille Satan. Det er ikke vanskeligt at dokumentere en systematisk partiskhet i NRKs dækning og for at gentage: Det had korrespondenter som Lars Sigurd Sunnanå og Odd Karsten Tveit spyede ud af sig på TV skærmen, er nu overført på USAs præsident, med den forskel at han repræsenterer en reel trussel mod deres hegemoni. Derfor kører propagandaen 24/7. Norske medier befinder sig i et parallelt univers.

Statsminister Erna Solberg nævnte i nytårstalen, at hun havde hilst på norske soldater i Irak. Hun koblede det til at give børn anledning til at gå i skole. Ikke noget om at vi ikke havde vært noget uden den amerikanske ørns store vinger.

(«I Syrien har næsten en generation børn mistet muligheden for at gå i skole. Norge vil fremover gøre mere for børns skolegang i konfliktområder. I efteråret mødte jeg norske soldater i Irak. Nogen uger senere måtte de ta dækning i lejren på grund af raketangreb. Det er en påmindelse om den risiko som norske soldater og hjælpearbejdere i udlandet tager. For at skabe en bedre verden. For at alle børn skal kunne gå i skole.»)

Norske ører kan ikke lide at høre om, hvad slags «venner» de omgås. Sidsel Wold fremhæver hvor moderat udenriksminister Mohammad Javad Zarif er, sammen med præsident Rouhani forsøger de at stække hardlinerne.

Teorien underbygges ikke. At spille good cop/bad cop er et gammelt trick som også autoritære regimer benytter sig af. Der finnes få tegn på, at Zarif er moderat. Ingen må udfordre Den Øverste Leder og hans politik i Iran. Og Ali Khamenei er en hardliner.

Suleimani er vores leder

Under vinduerne til den amerikanske ambassade i Bagdad havde mobben skrevet: «Hilsen fra vores store leder general Suleimani».

USAs forsvarsminister Mark Esper sagde torsdag, at de havde efterretning som sagde, at Iran planlagde nye angreb på amerikanske mål i Mellemøstentøsten, bl.a. mod diplomater.

Iran har det seneste år øget provokationerne mod USA, med magnetminer mod tankere i den Persiske Bugt, nedskyding af en amerikansk drone, raketangrep mod amerikanske baser i Irak i flere omgange, og nu sidst med dødelig udgang. Den Øverste Leder, Ali Khamenei, hånede USA efter ambassadestormingen: – Se hvor sårbare og svage I er.

Budskabet var ikke til at misforstå: – Der kommer mere.

“Leading from behind”

En iransk universitetsprofessor sagde til BBC Newshour, at de 750 soldater som var sendt til Kuwait og de 100 som forstærkede ambassaden, bare ville gøre omkostningene større for USA.

Iran opererer med det gamle kort, hvor USA altid kvier sig for at svare, sådan at de altid bliver fanget på det forkerte ben.  Obama myntede udtrykket «leading from behind» om USAs rolle i Libyen-bombningen.

En supermagt kan aldrig føre bagfra.  Med en suveræn sans for timing slog Trump til og dræbte general Suleimani på flyvepladsen i Bagdad.

USA viste, at det kan eliminere enhver fjende hvor det vil, når det vil.

Den som lever ved sværdet

Suleimani blev anset for at være en av Mellemøstens vigtigste og mægtigste personer. Al-Quds-brigaden har styret Irans udenrigsengagementer, dvs krigene i Syrien, Jemen, Gaza og Libanon. Men en general har ført an og er blevet vant  til krig og troen på, at alt kan ordnes med skarpe våben.

Da irakerne gik til oprør, overtog Suleimani også ledelsen der. Han hentede skarpskytter ind fra andre krige og lod dem henrette demonstranter. Ingen aner hvor mange som er dræbt, men antal sårede går op i mange tusind.

Samme taktik brugte Revolutionsgarden og Den øverste leder, da iranerne eksploderede over en pludselig prisøgning på 50 prosent på brændstof.

Basij-militsen blev sluppet løs, en paramilitær organisation, akkurat som militserne i Irak. Disse får lov at give udløb for deres aggression og sadisme mod almindelige mennesker. En anslår at mindst 1.500 er dræbt.

NRK er på den forkerte side side – igen

NRK og Sidsel Wold snakker som om general Suleimani og Revolutionsgarden repræsenterer Iran. Faktum er at de er forhadte. Som Wold selv kom til å sige: – De er en stat i staten.

Det gælder Kina, det gælder Iran: I politistater bliver de som kontrollerer sikkerhed og overvåging en stat i staten, og de benytter anledningen til å berige sig.

Det som virkelig er skummelt, er at USA under Obama utviklede sig i samme retning: Ikke-valgte bureaukrater, Demokratens ledelse og medierne bestemte, at Donald J. Trump ikke skulle blive præsident, og da de ikke lykkedes med det, at han skulle afsættes.

Dette er de samme kræfter, som strakte  hånden ud til den islamske verden på en måde som ignorerede truslerne.

CIA-chef John Brennan stemte på kommunistpartiets kandidat ved præsidentvalget i 1976. Når han taler til en muslimsk forsamling, taler han som om han er en av dem. Han taler også om «al-Quds», ikke Jerusalem. Forsamlingen forstår hvad dette betyde: Han er på deres side.

Han orkestrerede sammensværgelsen mod Trump.

Jerusalem

Nu er det en anden præsident som siger Jerusalem, ikke al-Quds, og som har flyttet ambassaden til Israels hovedstad.

Iran er et antisemitisk regime. Dette er et av de træk, som Obama ikke ville eller kunne forstå. I et interview med Jeffrey Goldberg for the Atlantic, avslørede Goldberg, at Obama ikke forstod at nazisterne dræbte jøder når det gik ut over deres egen krigsindsats. Forstår du, at Iran har noget af det samme forhold til jøder – det er helt irrationelt og skader dem selv? spurgte Goldberg. Obama forstod ikke spørgsmålet.

Israelere forstår selvsagt hvad truslene fra Iran betød. Derfor kunne de aldrig tillade, at Iran fik atomvåpen. Med Obama ville de have fået det. Nu er det game over med Trump.

Det Trump har gjort er i virkeligheden et stykke afskrækning: Teheran forstår at Trump ikke bluffer. Hvis de truer USAs strategiske interesser vil USA slå tilbage.

Ayatollahene kan skrinlægge sine drømme om at dominere Mellemøsten og udradere Israel.

Dette er derfor en stor dag for demokratierne og frihedselskende mennesker.

Også demokratier har ret til at forsvare sig.

Fordansket at Snaphanen

Tit for tat – resterne af generalmajor Qasem Soleimani (1957-2020)

video screenshot

Svenske TV Nyheder kaldte Qasem Soleimani “top-diplomat”.DR viste sig forbløffende hæderlig, og viste BBC dokumentar fra 2019. (Shadow Commander: Iran’s Military Mastermind) Se også The shadowy Iranian spy chief who helped plan Benghazi.

Man kan også se den her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Den måske vigtigste nyhed i danmarkshistorien, der er ikke 300.000 indvandere og efterkommere, heller ikke 600-700.000 som hævdet for kort tid siden, men hele 1,2 mio. Danmark er med syvmile skridt på vej med svenske og franske tilstande. Kort sagt vi er blevet lullet ind i vores undergang, vi er blevet snydt!

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Steen

Pia Kjærsgaard i Berlingske

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Steen

Så vidt jeg husker, så fortalte De Anstændige os dumme danskere, at der var 200.000 tilbage i slutningen af 90’erne. Kim Møllers liste begynder i 2001 og slutter i 2016. 200.000 hele vejen:

http://www.uriasposten.net/archives/89614

Charles
Charles
2 years ago

En stor Kræftsvulst er forsvundet.
Good Blees Donald Trump.

MKM
MKM
2 years ago

Allah må have tilladt, at Soleimani blev aflivet.Ellers ville store A have sørget, at missilet blev til “ein Verzager” Det må skabe en vis tvivl hos “the camel-sodomisers and towelheads” om Allah egentlig er på deres side?? Det skaber sikkert en velsignet paranoia hos de religiøse tosser, som nu leder efter vantro forædere og svagpissere iblandt dem selv. Men Trump er med denne sympatiske aflivning på vej til at blive inddraget i endnu en idiotisk krig i Mellemøsten. Hvis Israel ikke kan lide Iranernes primitive opførsel, kan de med deres anslåede 250 stk. atomsprængladninger ordne shia-tosserne på en formiddag. Hvorfor… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  MKM

Trump er Vestens kammerjæger nummer ét; en rigtig god specialist i rotteudryddelse. Kunne skrigeskinken ikke ansætte ham som ekstern konsulent, da vi i Danmark har samme problem med udefra kommende skadedyr som resten af Vesten.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  MKM

“Hvorfor er det USA, som skal føre deres forbandede krige?” Fordi jøder ikke gør det beskidte arbejde, som de kan få goyims til. Og da jøderne har sat sig massivt på både økonomien og den politiske magt i USA, så kan de jo lige så godt bruge de mindreværdige goyims til at nå deres mål. Trump er den perfekte præsident for dem – fuldstændig sovset ind i personlige og familierelaterede Israel-forbindelser. https://thehill.com/hilltv/what-americas-thinking/431675-trump-is-most-pro-israel-president-since-truman-says-analyst Husk på at Israel aldrig deltager officielt i kamphandlinger (bortset fra, når det er meget tæt på deres egen grænse), og at Israel som det eneste “vestlige” land,… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Discountudgaven af Sean Connery er nedsparket fra sit shiithole til et rigtigt shithole. Med en amerikansk nytårsraket i rumpetten. Det her nytår starter godt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

KNIVATTACKEN I PARIS VAR ISLAMISTISKT TERRORDÅD

REDAKTION 4 JANUARI, 2020

https://samtiden.nu/2020/01/knivattacken-i-paris-var-islamistiskt-terrordad/

dödades när gärningsmannen knivhögg fyra gående i stadsdelen Villejuif i södra Paris på fredagen. Två är svårt skadade. Mannen skrek ”Allahu akbar” innan polisen sköt honom till döds.

Vittnen rapporterar att knivmannen skrek “Allahu akbar” under attacken, rapporterar Independent. Foton av mannen visar att han bar något som liknade bombbälte runt midjan.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Først stemmer svenskerne Sverige i total smadder og så stikker de af fra det hele. Uden så meget som det mindste pip om, hvordan de kunne forestille sig at de ansvarlige kunne drages til ansvar. For eksempel som den danske modstandsbevægelse, der tog på visit med en monologhammer hos de, der havde været lidt for aktive i samarbejdet med de forkerte…

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Margrethe

@Margrethe…..monologhammer!

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Undskyld, hvad går galt på Snaphanen? Det er jo som at læse Paul Wolfowitz! USA har tabt sine krige i Mellemøsten, Irak, Syrien, Jemen, Libanon. Det giver ikke ret til at dræbe politiske modstandere. Hvorfor begejstringen for ekskalationen? Vil I have mere uro, ustabilitet, krig og nød? Vil I have flere flygtningestrømme? Timingen var ikke imponerende. Han var rejst på en rutenaskine til Bagdad til et officielt program, hvor han skulle deltage i bisættelsen af 31 irakiske soldater, som var dræbt af amerikanske helikoptere. En hver 10-årig kunne planlægge det. Men nu har Trump vel sikret det militærindustrielle kompleks støtte… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Brandmand

Hans Rustad er zionist, og Steen Snaphane hører til boomer-generationen, som er blevet hjernevasket med pro-jødisk propaganda. Jøder er gode og Israel er vores allierede…

Jeg oplever, både her på siden og på Uriasposten, at en del af kommentatorerne ikke stoler på myndighederne og MSM, når det handler om … stort set hvad som helst. Men når det handler om 9/11 og alle Israels/militærlobbyens/banksters proformakrige i mellemøsten, så forsvinder den rationelle, kritiske sans som dug for solen.

Brandmand
Brandmand
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Soleimani var måske hovedmanden bag tilintetgørelsen af Islamisk Stat og alle Israel-fanboys jubler. Jeg tror du har ret i det med hjernevask. Og hvad bliver gengældelsen?

Skåning
Skåning
2 years ago

Jag undrar vad Cissi röstade på innan hon flyttade utomlands. Antagligen Reinfeldt eller liknande. Det hade förmodligen inte passat sig inför vännerna om Åkesson var valet. Angående den här affären med Iran. Det är nästan löjeväckande att se alla MAGA-folk skrika efter bomber och blod, när Trump gick till val på att inte blanda sig i konflikter i MÖ. America First hette det. Och vilket sorts hot Iran skulle utgöra mot USA är obefintligt. Kan bara säga som Patton: “We’re fighting the wrong enemy!”. Det är Saudi och andra Gulfstater som backar upp de värsta juhadisterna och praktiskt taget alla… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago

Noget af det absolut dummeste jeg har læst herinde længe! Med en så idiotisk tilgang fortjener Rustad og Co. næsten en ny bølge iranske flygtninge. “Magnetminer i den Persiske Bugt” – ja, Den PER-SIS-KE Bugt. Som når Kina gør krav på områder i South CHI-NA Sea. Er det her ikke et åndehul for nationalister? Internationalister, nej tak. Op i røven med hvordan iranere indretter sig i deres eget fucking land. Ganske mange iranere er fint tilfredse med hvordan Teheran gør tingene. Er der én ting de ikke ønsker sig, så er det mere jødisk-amerikansk ‘frihedsdemokratisk’ indblanding. Og jeg kan forsikre… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  Filuren

Hørt!

Hvis man godt vil rende rundt og myrde andre landes statsborgere, skal man i hvert fald ikke komme bagefter og brokke sig, når muhammedanerne svarer igen med terror.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Felix Krull

Skal du bestemme det?
Vi har terror i forvejen og tvinges, imod vores vilje, til at omgås den islamiske taberkults ulidelige vanskabninger.
Mere droneopdragelse til mellemøsten, tak.
Meget mere.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  Anders

Vi har terror i forvejen

Og vi har myrdet mindst en halv million civile muhammedanere i det sidste tyve år. Og jeg siger med velberåd hu “myrdet”, for alle krige Danmark har været involveret i siden krigen i Bosnien, er folkeretligt ulovlige.

Skal du bestemme det?

Du er da et frit menneske, men du skal ikke forvente tudekiks fra mig, hvis man på den ene side støtter masseterror i Kebabistan, men bliver moralsk højrøstet når der bliver svaret igen med samme mønt.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Felix Krull

En halv million er nu ikke så mange, når man tænker på hvor meget ammunition vi har brugt. Ja, så er det faktisk pinligt få.
Muslimen har det jo med at pakke sig ind i civile, når han vil sprede død iblandt ubevæbnede civile.
At der ikke hænger en armeret drone over hovedet på enhver muslim, er mig en gåde. Men det kan vi nå endnu. Af hensyn til menneskeheden og folkeretten. .

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  Anders

En halv million er nu ikke så mange…

En vederstyggelig sætning, særligt taget i betragtning at du ikke kommenterer på at vores bombinger af muhammedanske lande er folkeretsstridige.

Helt off topic og af ren nysgerrighed: synes du at forældre skal have frataget myndigheden over deres nyfødte børn, hvis de maltrakterer deres kønsorganer med skarpe genstande, eller synes du at det er helt i overensstemmelse med de judaeo-kristne værdier, som Danmark, ja hele den europæiske civilisation, er bygget på?

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Felix Krull

Islam er folkeretsstridig. En depraveret lære. En vederstyggelighed i sin praksis.
– jeg modstander af genital mutilation. Jeg kender ingen forældre som skærer i deres spædbørn. Men hvis de gør, så hører de selvfølgelig hjemme bag tremmer – og/eller i mellemøsten.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  Anders

Islam er folkeretsstridig. “Folkeretsstridig” har en specifik mening, det er ikke bare et synonym for “i modstrid med menneskerettighederne”, men drejer sig om forholdet mellem stater. Helt konkret betyder det at starte en krig uden et mandat i FN’s sikkerhedsråd, hvilket er, hvad der i Nürnberg-termer er at føre uprovokeret angrebskrig og som i sin tid blev straffet med hængning, og teknisk set er samtlige danske regeringer siden Nyrup skyldige. Niels Helveg var endda så meget mandfolk at han indrømmede dette i eet af P1’s sommerferieprogrammer for nogle år siden. Han skulle trykkes lidt på maven, men i sidste ende… Read more »

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Felix Krull

Ord har ikke mening, de har betydning. Helt specifikt. Men islam er klart forpligtet over evne i en moderne verden – også i forhold til folkeretten. Hvis du tænker at 9/11, er det eneste uprovokerede muslimske terrorangreb i historien, tager du fejl. Angrebene er utallige. At muslimen hader, dræber og taler med to tunger, er en gammel og velkendt sandhed. Det rækker egentlig at bruge øjnene. Men den problematik vil dronerne fremover kunne hjælpe med, langt mere effektivt end hidtil, uden at vi skal risikere flere gode menneskeliv i den sags tjeneste. Hvis terroristerne vil slås med dronerne, med en… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Felix Krull

Han skulle være dræbt for lang tid siden! Britiske SAS havde ham på kornet i 2007 og bad om at skyde ham, men labour politikeren David Miliband fik forpurret det! Han blev identificeret, som manden der organiserede kampene mod briterne i Basra under sidste golfkrig!
Overlad aldrig styringen til socialister!

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Filuren

Man kan altid være uenig/enig. Men een ting er helt sikkert: Iran vil ikke Demokrati, de vil have Sharia. Og lad så dem endelig beholde lortet. Men A-Bomben skal de IKKE have, Det er det rigtige Trump gjorde. Nemlig annullering af Obama-røvens lorte-aftale. Havde trump ikke fået knaldet svinet her, var der gået flere amerikanske soldater til. Trump er en President der både holder ord og går i brechen for sine landsmænd. Det er meget mere end Hillary Rodham Clinton gjorde. Hun lod nemlig hendes egne landsmænd “myrde” (Benghazi in mente) Underlig Damen ikke sidder i buret.! https://youtu.be/TN1RvEmMPLk POWERFUL! ♥… Read more »

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Charles

https://youtu.be/TN1RvEmMPLk

POWERFUL! ♥ FULL SPEECH: Patricia Smith, mother of Benghazi victim – Republican National Convention

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Charles

“Men A-Bomben skal de IKKE have”

Jeg kan nu godt forstå, hvis de gerne vil have A-våben. Bare se på al den død og ødelæggelse, som mellemøsten har måttet tåle i de sidste 20 år. Så kan de måske være i fred for zionistisk aggression. Mig bekendt har to atommagter aldrig være i direkte krig. Har der nogensinde været et tilfælde, hvor en atommagt er blevet angrebet?

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Filuren

Alene Irak… Først 10 års sanktioner, som ikke ramte Saddam og hans venner, men især hans modstandere. Almindelige mennesker som ikke var glødende tilhængere af regimet, var dem som led mest i de 10 år. 500.000 børn døde, og Madeleine Albright syntes at det var helt ok: https://www.youtube.com/watch?v=RM0uvgHKZe8 Så kunne de irakere jo bare lade være med at have masseødelæggelsesvåben – som de så alligevel ikke havde. Derefter skulle Irak smadres, fordi 9/11(!) Som absolut intet havde med Irak at gøre. USA fik fyret en masse ammunition af med “depleted uran”, og resultatet idag er, at Irak er det land… Read more »

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x